Õige suhe mehe ja naise vahel.

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei pruugi. Miks peaksid? Ära võta enda järgi. Üldjuhul normaalne naine ei istu siin16 h ööpäevas ja ei õelutse.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 14:15 Üldjuhul normaalne naine ei istu siin16 h ööpäevas ja ei õelutse.
Võtad enda jäegi, et see on ikka mehe ülesanne?
Külaline

Ma lahutatud ja siiani üksiku keskealise naisena ei saa tegelikult aru, miks ma peaksin uue mehe leidma. Kas ma naisena olen ilma meheta kuidagi vähem väärtuslik? Kuidas mehe olemasolu minu väärtust ühiskonna või kogukonna jaoks siis tõstma peaks?
Mu elu on peale lahutust nii palju rahulikum ja positiivsem, alles taastun sellest abielust. Praegu, ega ka mitte lähematel aastatel, ei soovi küll enda ellu ühtki meest.
Siin mõningate meeste kommentaarid, kuidas minusugused kõlbavad vaid vahelduseks ja ärakasutamiseks, nagu mingid asjad, lihtsalt põhjusel, et nad on lahutatud... on tegelikult solvavad, alandavad ja vanamoodsad. Ma mõistan tagamõtet, et naistele on vaja ära panna, ometi on seda teemast teemasse vastik lugeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 14:39 Ma lahutatud ….
Mu elu on peale lahutust nii palju rahulikum ja positiivsem, alles taastun sellest abielust.
Mis siis suhtes valesti oli, et lahutasite?
Või mis peaks olema, et uuesti suhtesse läheksid?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 14:51
Mu elu on peale lahutust nii palju rahulikum ja positiivsem, alles taastun sellest abielust.
Siin räägitakse palju, et naised on manipuleerivad, aga ka mehed võivad seda olla. Pika kooselu lõpetas sündmuste jada, mis rebis piltlikult mul südame seest ja kaotas usalduse meeste vastu. Ma ei täpsustaks, siin käib palju rahvast. Pealegi osaleb kindlasti suhtes kaks inimest, kindlasti on mullegi etteheiteid.
Uue suhte jaoks pean julgema oma südame avada, aga ega siin lugemine sellele just kaasa aita. Praegu kirjutades saan aru, kui kaugel ma sellest avamisest veel olen.
Kui ma uuest suhtest midagi ootan, siis hoolimist, teineteisega arvestamist, ausust. Irooniliselt on kõik need mehed, kes viimastel aastatel külge löönud, olnud abielus. Millisest hoolimisest ja aususest nendega rääkida? Ma hetkel isegi ei usu, et selliseid mehi on päriselt olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 14:39 Ma lahutatud ja siiani üksiku keskealise naisena ei saa tegelikult aru, miks ma peaksin uue mehe leidma. Kas ma naisena olen ilma meheta kuidagi vähem väärtuslik? Kuidas mehe olemasolu minu väärtust ühiskonna või kogukonna jaoks siis tõstma peaks?
Mu elu on peale lahutust nii palju rahulikum ja positiivsem, alles taastun sellest abielust. Praegu, ega ka mitte lähematel aastatel, ei soovi küll enda ellu ühtki meest.
Siin mõningate meeste kommentaarid, kuidas minusugused kõlbavad vaid vahelduseks ja ärakasutamiseks, nagu mingid asjad, lihtsalt põhjusel, et nad on lahutatud... on tegelikult solvavad, alandavad ja vanamoodsad. Ma mõistan tagamõtet, et naistele on vaja ära panna, ometi on seda teemast teemasse vastik lugeda.
Sina Tinderis ei istu. Ja ära mine ka. Liiga katki oled veel. Ära sõima mehi. Samamoodi on seal ja käituvad naisedki. Mõnikord veel julmemalt. Katkised ja julmad. Kogu maailma peale vihased
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 15:51
Siin räägitakse palju, et naised on manipuleerivad, aga ka mehed võivad seda olla. Pika kooselu lõpetas sündmuste jada, mis rebis piltlikult mul südame seest ja kaotas usalduse meeste vastu. Ma ei täpsustaks, siin käib palju rahvast. Pealegi osaleb kindlasti suhtes kaks inimest, kindlasti on mullegi etteheiteid.
Uue suhte jaoks pean julgema oma südame avada, aga ega siin lugemine sellele just kaasa aita. Praegu kirjutades saan aru, kui kaugel ma sellest avamisest veel olen.
Kui ma uuest suhtest midagi ootan, siis hoolimist, teineteisega arvestamist, ausust. Irooniliselt on kõik need mehed, kes viimastel aastatel külge löönud, olnud abielus. Millisest hoolimisest ja aususest nendega rääkida? Ma hetkel isegi ei usu, et selliseid mehi on päriselt olemas.
Pada sõimab katelt. Ka mehed ei usu naisi. Ja pole öeldud, et pühjus selles, et nad lahutatud. Udaldamatus tuleb ikka nende käitumisest. Oled selline väike demagoogike
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 16:09
Pada sõimab katelt. Ka mehed ei usu naisi. Ja pole öeldud, et pühjus selles, et nad lahutatud. Udaldamatus tuleb ikka nende käitumisest. Oled selline väike demagoogike
Sa pole siin ainus kirjutav mees, su kirjastiil on liiga eristatav.
Külaline

Irooniline on see, et sa ei tunnista endale, et su abikaasa käitumisel viimasel ajal kuni lahku minemiseni oli põhjus. Seda endale ei tunnistata, et aastaid käitutakse halvasti ja kui bumerang mis lendu lastud vastu pead kolksatab ei saada aru miks. Aga kuna aastaid on halvasti käitutud muutub see loomulikuks. Ja kui teisele poolele see ei meeldi on teinepool halb. Ja sellised otsivad suhteid. Tehku ennast ennem korda. Hakaku ennast kõigepealt usaldama. Ei ole vaja ümberringi kõiki ja kõike oma usaldamatusega mürgitada.
Külaline

Anonymous kirjutas: 20 Sept 2024 17:02Ja sellised otsivad suhteid. Tehku ennast ennem korda. Hakaku ennast kõigepealt usaldama. Ei ole vaja ümberringi kõiki ja kõike oma usaldamatusega mürgitada.
Ja mida mina siis kirjutasin? Ma ei otsi ju suhteid, pole vaja sõimata :)
Aga silma ma ilmselt jään, sest kuidagi need abielus mehed minuga juttu tegema juhtuvad. Ilmselt, kui võimalikku kerget saaki vms, ma ei tea, pole küsinud. Kergest vestlusest edasi ma nendega ju ei liigu.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 17:34
Anonymous kirjutas: 20 Sept 2024 17:02Ja sellised otsivad suhteid. Tehku ennast ennem korda. Hakaku ennast kõigepealt usaldama. Ei ole vaja ümberringi kõiki ja kõike oma usaldamatusega mürgitada.
Aga silma ma ilmselt jään, sest kuidagi need abielus mehed minuga juttu tegema juhtuvad. Ilmselt, kui võimalikku kerget saaki vms, ma ei tea, pole küsinud. Kergest vestlusest edasi ma nendega ju ei liigu.
Aga miks sa vastad talle? Miks sa pead ennast õigustama? Selle naistevihkaja arust ei saa ükski naine mitte kunagi midagi õigesti teha. Vahet pole, mida ta teeb.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 17:37
Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 17:34
Aga miks sa vastad talle? Miks sa pead ennast õigustama? Selle naistevihkaja arust ei saa ükski naine mitte kunagi midagi õigesti teha. Vahet pole, mida ta teeb.
Jah, sul on õigus küll. Ignoreerin ja proovin näpud sellest teemast eemal hoida.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 17:34 Aga silma ma ilmselt jään, sest kuidagi need abielus mehed minuga juttu tegema juhtuvad.
Kindlasti jääd silma kui ilus ja meeldiv naine. Probleem oleks kui sa silma ei jääks. Mina ei otsiks kerget saaki, minul oleks tundeid vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 14:39 Ma lahutatud ja siiani üksiku keskealise naisena ei saa tegelikult aru, miks ma peaksin uue mehe leidma. Kas ma naisena olen ilma meheta kuidagi vähem väärtuslik? Kuidas mehe olemasolu minu väärtust ühiskonna või kogukonna jaoks siis tõstma peaks?
Täpselt minu mõtted ja palju selgemalt kirja pandud, kui ise oleksin seda teinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 19:39
Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 17:34 Aga silma ma ilmselt jään, sest kuidagi need abielus mehed minuga juttu tegema juhtuvad.
Kindlasti jääd silma kui ilus ja meeldiv naine. Probleem oleks kui sa silma ei jääks. Mina ei otsiks kerget saaki, minul oleks tundeid vaja.
See meeste tunnete asi on naisena kõrvalt vaadates nii veider. Minu vastu on ühel tekkinud tunded pelgast otsa vaatamisest. Ja ometi olen ma selle mehe jaoks lihtsalt igat pidi totaalselt vale: oma elus täiesti teises etapis, teiste veendumustega, totaalselt erineva elustiiliga ja mis kõik veel.

Samas on mul hulk meessoost sõpru-hobikaaslasi, kellega oleme tunde ninapidi koos ja meil on 0 teemat. Enamus neist muidugi on abielus või suhtes ka ja juba ainuüksi see on minu jaoks suur punane keelumärk. Üks neist on väitnud, et "kui mära ei indle, siis täkk ei karga." No ma ei tea, ma selles esimeses näites toodud puhul küll isegi ei saanud ühtegi huvipoegagi näitavat märki välja saata.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 20:05
See meeste tunnete asi on naisena kõrvalt vaadates nii veider. Minu vastu on ühel tekkinud tunded pelgast otsa vaatamisest. Ja ometi olen ma selle mehe jaoks lihtsalt igat pidi totaalselt vale: oma elus täiesti teises etapis, teiste veendumustega, totaalselt erineva elustiiliga ja mis kõik veel.

Samas on mul hulk meessoost sõpru-hobikaaslasi, kellega oleme tunde ninapidi koos ja meil on 0 teemat. Enamus neist muidugi on abielus või suhtes ka ja juba ainuüksi see on minu jaoks suur punane keelumärk. Üks neist on väitnud, et "kui mära ei indle, siis täkk ei karga." No ma ei tea, ma selles esimeses näites toodud puhul küll isegi ei saanud ühtegi huvipoegagi näitavat märki välja saata.
Paljud on sellised egod, et kui neile naise välimus meeldib, siis sellest piisab. Kõik muud asjaolud on kõrvalised. Naine on asi, mida pruukida. Mis naine sellest asjast arvab, pole eriti oluline küsimus.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 20:05

Võib-olla sa oled lihtsalt väga ilus? Minusse küll inimesed niimoodi ei armu. Keegi ei armu kui nüüd täpsem olla :)
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 20:20
Võib-olla sa oled lihtsalt väga ilus? Minusse küll inimesed niimoodi ei armu. Keegi ei armu kui nüüd täpsem olla :)
Ei pea ennast küll mingiks eriliseks kaunitariks. Jah, enam-vähem vormis olen keha poolest ja muidu ka pestud-kammitud ja kerge meigiga, aga mingeid silmatorkavalt ilusaid jooni mul küll pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 11:08
Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 10:55
Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 22:18

Kui naine läheb ära, siis mingu, mida mees kaotas? Ongi vaba mees leidmaks uut naist.
Aga milleks otsida uut naist? Mille poolest see uus naine siis vanast parem on? Naised ju kõik ühesugused, petised ja kullakaevajad. Ole parem vaba mees kuni surmani ;)
Vahelduseks. On põnev. Ikka uus on erutav. Natukeseks ajaks. Muus osas on sul peaaegu õigus. 50% ongi sellised nagu kirjeldad. Surmani üksi. Pole ka võibolla halb idee. Teekond surmani teades, et sa pole sattunud selle 50% otsa kes sind reedab suure tõenäosusega polegi nii paha. Raha eest saab ju kõike osta. Ka mähkmete vahetaja jne.
Sul ju pole raha. Elad kuskil linnast väljas osmikus.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 20:07 Paljud on sellised egod, et kui neile naise välimus meeldib, siis sellest piisab. Kõik muud asjaolud on kõrvalised. Naine on asi, mida pruukida. Mis naine sellest asjast arvab, pole eriti oluline küsimus.
Sel juhul ma ei saa aru, miks te naised lasete end pruukida.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist