Pane Facebooki otsingusse Postimees, otsi nende lehel jagatud artikkel ja vaata kommentaare. Kui arvutiga kommentaarid lahti võtta siis ei näegi. Aga telefonis näeb.
Ja ega ta midagi huvitavat ei ütlegi. Lihtsalt sajatab pere aadressil.
Pane Facebooki otsingusse Postimees, otsi nende lehel jagatud artikkel ja vaata kommentaare. Kui arvutiga kommentaarid lahti võtta siis ei näegi. Aga telefonis näeb.
No vot siis, olen arvutis, mitte lollKülaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 15:45Pane Facebooki otsingusse Postimees, otsi nende lehel jagatud artikkel ja vaata kommentaare. Kui arvutiga kommentaarid lahti võtta siis ei näegi. Aga telefonis näeb.
No mina näen arvutis ka. Avasin kommentaarid,hüpikaknas oli Top comments. Sealt valisin rippmenüüst all comments ning lugesin läbi kõik kommentaarid, Ta kommentaarid on teise kommentaari vastusena nii, et pead kõik vastused ka eraldi lahti klõpsama, et leida.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 18:13No vot siis, olen arvutis, mitte lollKülaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 15:45Pane Facebooki otsingusse Postimees, otsi nende lehel jagatud artikkel ja vaata kommentaare. Kui arvutiga kommentaarid lahti võtta siis ei näegi. Aga telefonis näeb.
Pere kohta ütleb väga halvasti.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 15:45Pane Facebooki otsingusse Postimees, otsi nende lehel jagatud artikkel ja vaata kommentaare. Kui arvutiga kommentaarid lahti võtta siis ei näegi. Aga telefonis näeb.
Miks küll selline tõmblemine, sest kommenteeris keegi, kes ütleb, et pole lähedane ja ei saa üldse läbigi ja pole kunagi saanud ja kõik mida arvab on oletuslik.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 08:45Pere kohta ütleb väga halvasti.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 15:45Pane Facebooki otsingusse Postimees, otsi nende lehel jagatud artikkel ja vaata kommentaare. Kui arvutiga kommentaarid lahti võtta siis ei näegi. Aga telefonis näeb.
Me räägime pereema õe kommentaaridest. Kuidas ometi neid juhme siin nii palju on.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 09:20Miks küll selline tõmblemine, sest kommenteeris keegi, kes ütleb, et pole lähedane ja ei saa üldse läbigi ja pole kunagi saanud ja kõik mida arvab on oletuslik.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 08:45Pere kohta ütleb väga halvasti.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 15:45
Ma tean seda, aga just nii ta seal ju end väljendab, et pole õega lähedane ja suhtlus puudub. Mis kuldmune te siis nüüd ootate? Et keegi, kes pole lähedane, teab täpselt, mis juhtus ja mida nad teadsid. Kui ikka nii pikalt pole lähedane, siis on see mingi vana kana õdede vahel ja miks seda nüüd antud looga seostada? Mis sel sellega pistmist?Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 10:17Me räägime pereema õe kommentaaridest. Kuidas ometi neid juhme siin nii palju on.
Ta ei ütle seda küll kusagil, et suhtlus puudub.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 11:42Ma tean seda, aga just nii ta seal ju end väljendab, et pole õega lähedane ja suhtlus puudub. Mis kuldmune te siis nüüd ootate? Et keegi, kes pole lähedane, teab täpselt, mis juhtus ja mida nad teadsid. Kui ikka nii pikalt pole lähedane, siis on see mingi vana kana õdede vahel ja miks seda nüüd antud looga seostada? Mis sel sellega pistmist?Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 10:17Me räägime pereema õe kommentaaridest. Kuidas ometi neid juhme siin nii palju on.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 09:20
Miks küll selline tõmblemine, sest kommenteeris keegi, kes ütleb, et pole lähedane ja ei saa üldse läbigi ja pole kunagi saanud ja kõik mida arvab on oletuslik.
Mitte lähedane olek seda üldiselt tähendab, et läbikäimine napp ja südant ei puistata.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 00:42Ta ei ütle seda küll kusagil, et suhtlus puudub.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 11:42Ma tean seda, aga just nii ta seal ju end väljendab, et pole õega lähedane ja suhtlus puudub. Mis kuldmune te siis nüüd ootate? Et keegi, kes pole lähedane, teab täpselt, mis juhtus ja mida nad teadsid. Kui ikka nii pikalt pole lähedane, siis on see mingi vana kana õdede vahel ja miks seda nüüd antud looga seostada? Mis sel sellega pistmist?Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 10:17
Me räägime pereema õe kommentaaridest. Kuidas ometi neid juhme siin nii palju on.
No sellest väljendist saadakse küll väga erinevalt aru.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 08:53Mitte lähedane olek seda üldiselt tähendab, et läbikäimine napp ja südant ei puistata.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 00:42Ta ei ütle seda küll kusagil, et suhtlus puudub.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 11:42
Ma tean seda, aga just nii ta seal ju end väljendab, et pole õega lähedane ja suhtlus puudub. Mis kuldmune te siis nüüd ootate? Et keegi, kes pole lähedane, teab täpselt, mis juhtus ja mida nad teadsid. Kui ikka nii pikalt pole lähedane, siis on see mingi vana kana õdede vahel ja miks seda nüüd antud looga seostada? Mis sel sellega pistmist?
Sellise antipaatia korral ei ole küll väga palju ruumi erinevale arusaamisele.
Ta ju ütles, et ei pea Anitat enam juba tükk aega oma õeks. Jah, suguluse ja peresidemete kaudu ta seda on...Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 08:53Mitte lähedane olek seda üldiselt tähendab, et läbikäimine napp ja südant ei puistata.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 00:42Ta ei ütle seda küll kusagil, et suhtlus puudub.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 11:42
Ma tean seda, aga just nii ta seal ju end väljendab, et pole õega lähedane ja suhtlus puudub. Mis kuldmune te siis nüüd ootate? Et keegi, kes pole lähedane, teab täpselt, mis juhtus ja mida nad teadsid. Kui ikka nii pikalt pole lähedane, siis on see mingi vana kana õdede vahel ja miks seda nüüd antud looga seostada? Mis sel sellega pistmist?
Minu meelest teeb kogu see pere valesti, et meedias sõna võtavad. Nüüd siis ka veel see õde oma jutuga, mis seda K-d kuidagi ei aita.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 11:42 Ma tean seda, aga just nii ta seal ju end väljendab, et pole õega lähedane ja suhtlus puudub. Mis kuldmune te siis nüüd ootate? Et keegi, kes pole lähedane, teab täpselt, mis juhtus ja mida nad teadsid. Kui ikka nii pikalt pole lähedane, siis on see mingi vana kana õdede vahel ja miks seda nüüd antud looga seostada? Mis sel sellega pistmist?
Ega ta ju aidata tahagi. See ema õde. Ta pigem soovib neile suuri kannatusi.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 17:46Minu meelest teeb kogu see pere valesti, et meedias sõna võtavad. Nüüd siis ka veel see õde oma jutuga, mis seda K-d kuidagi ei aita.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 11:42 Ma tean seda, aga just nii ta seal ju end väljendab, et pole õega lähedane ja suhtlus puudub. Mis kuldmune te siis nüüd ootate? Et keegi, kes pole lähedane, teab täpselt, mis juhtus ja mida nad teadsid. Kui ikka nii pikalt pole lähedane, siis on see mingi vana kana õdede vahel ja miks seda nüüd antud looga seostada? Mis sel sellega pistmist?
Aga nad juba kannatavadki. Või arvavad mõned, et selline olukord on kellelegi nauditav? Vahet pole, kas nad olid asjasse segatud või mitte- see olukord on õudusunenägu ilmselt kõigile pereliikmetele. Mida on seal veel lisakannatusi soovida?
Ei jää sellist muljet küll. Pigem muretsevad nad oma talu ja firma pärast rohkem.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 15:05Aga nad juba kannatavadki. Või arvavad mõned, et selline olukord on kellelegi nauditav? Vahet pole, kas nad olid asjasse segatud või mitte- see olukord on õudusunenägu ilmselt kõigile pereliikmetele. Mida on seal veel lisakannatusi soovida?
Nende kannatused on need, et kas tooteid ikka ostetakse. Mingi lapselaps, kes korraks oli, segab lihtsalt.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 16:07Ei jää sellist muljet küll. Pigem muretsevad nad oma talu ja firma pärast rohkem.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 15:05Aga nad juba kannatavadki. Või arvavad mõned, et selline olukord on kellelegi nauditav? Vahet pole, kas nad olid asjasse segatud või mitte- see olukord on õudusunenägu ilmselt kõigile pereliikmetele. Mida on seal veel lisakannatusi soovida?Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 22:41
Ega ta ju aidata tahagi. See ema õde. Ta pigem soovib neile suuri kannatusi.
Pereisa ju ütles, et pole neil häda midagi, kui Libe ütles neile, et proovoge ikka hakkama saada.
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, Google [Bot] ja 10 külalist