Ebaõnnestunud iluostud
-
Külaline
Ebaõnnestunud iluostud
Millised on olnud teie altminekud viimasel ajal?
Enda viimase aja ebaõnnestumine on Eucerin 10% Urea Repair Lotion kehale. Ükskõik kuidas ma seda peale ei kanna, kuivale nahale, niiskele nahale, ikka jääb kleepuv ja püsib kleepuvana tunde hiljem, ei imendu üldse nahka.
Enda viimase aja ebaõnnestumine on Eucerin 10% Urea Repair Lotion kehale. Ükskõik kuidas ma seda peale ei kanna, kuivale nahale, niiskele nahale, ikka jääb kleepuv ja püsib kleepuvana tunde hiljem, ei imendu üldse nahka.
-
Külaline
Amika ja Cristoph Robin? juuksemaskid, the ordinary retinool, swarztkopt? spray juuksemask.
Sellist whoah aha/bha kah pole leidnud.
-
Külaline
Whoah aha/bha kah… ?Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2024 18:38 Amika ja Cristoph Robin? juuksemaskid, the ordinary retinool, swarztkopt? spray juuksemask.
-
Külaline
Ostsin uriage rosaatsea kreemi, mis on roheka varjundiga. Aga see eriti ei niisutanud, pigem kuivatas ja minu naha tegi nagu laibaks. Hullem kui punetus.
Fenty Hella Thicc vms ripsmetušš. Ripsmed teeb kenaks ja kõik tore, aga 5 min hiljem oled täielik panda. Jube. Ärge ostke.
-
Külaline
Huvitav, minul ei ole see küll absoluutselt määrinud, laiali läinud või muud moodi kuidagi pandastanud.
-
Külaline
Mingid vaharibad suu ümbrusest karvakeste eemaldamiseks. Veet vist. Karvad tõmbas ära, aga nägu oli nädal aega pärast punniline.
Ikka ja jälle panen puusse ihukreemidega. Kas hakkab lõhn häirima või see lihtsalt ei imendu nahka. Need, mis õli sisaldavad, on täiesti lootusetud.
Juukselakid. Panen vähe või panen palju, ikka on juuksed klimpis ja jätavad pesemata juuste mulje.
Ikka ja jälle panen puusse ihukreemidega. Kas hakkab lõhn häirima või see lihtsalt ei imendu nahka. Need, mis õli sisaldavad, on täiesti lootusetud.
Juukselakid. Panen vähe või panen palju, ikka on juuksed klimpis ja jätavad pesemata juuste mulje.
-
Külaline
kõige viimasena Orly Breathable küünelakk. No see hingas ennast küüntelt minema juba enne kui teine käsi lakitud sai!
Muidu neid valet tooni huulepulkasid ikka satub ja mõni lõhn, mis testides tundub hea, ei istu hiljem absoluutselt.
Muidu neid valet tooni huulepulkasid ikka satub ja mõni lõhn, mis testides tundub hea, ei istu hiljem absoluutselt.
Ja mul on viie minutiga, reaalselt, kulmu all must kaarKülaline kirjutas: ↑12 Sept 2024 07:45Huvitav, minul ei ole see küll absoluutselt määrinud, laiali läinud või muud moodi kuidagi pandastanud.
-
Külaline
See peaks sõltuma ka ripsme pikkusest, pikemad ripsmed kipuvad seda tegema
-
Külaline
Sügaval asetsevate silmade puhul küll.Külaline kirjutas: ↑12 Sept 2024 16:08 See peaks sõltuma ka ripsme pikkusest, pikemad ripsmed kipuvad seda tegema
-
Külaline
Eucerini mingi kreem, samuti jäi imelik kleepuv õline ja ei ole meeldiv kasutada, pihustatav eucerin salv-sprei, kogu põrand oli pärast kleepuv õline ja “rasvane” peale selle kasutust. Ei sobi need tooted mulle. Rohkem ei osta.
Neutrogena üks kätekreem, väike tumepunane. Peen riba salvi tuleb mida on raske laiali hajutada.
Palmers tooted, liiga intensiivse kookose lõhnaga tihtilugu
odavad lõhnad - sünteetiline hais hakkab praktiliselt kohe üleviskama.
Sky high mascara - totaalne pettumus, ei teinud ilusaks. Sai seda selle haibilainel ostetud ja nüüd ei märka enam influkaid kasutamas
)…. Kui toodet haibitakse siis see suurema tõenäosusega on minu kogemuste põhjal…..mitte just parim. Head asjad müüvad ise.
Essie küünelakk - mingi helesinine, ei kuivanud absoluutselt ära ja vajas 3-4 kihti et värv üldse esile tuleks.
Eks neid oste muidugi veel, peab meenutama.
Neutrogena üks kätekreem, väike tumepunane. Peen riba salvi tuleb mida on raske laiali hajutada.
Sky high mascara - totaalne pettumus, ei teinud ilusaks. Sai seda selle haibilainel ostetud ja nüüd ei märka enam influkaid kasutamas
Essie küünelakk - mingi helesinine, ei kuivanud absoluutselt ära ja vajas 3-4 kihti et värv üldse esile tuleks.
-
Külaline
See Neutrogena kätekreem on õudukas, nagu mingi paks vaseliin, auk tuubis on mikroskoopiline ja selle jura väljapigistamiseks on ikka muskleid vaja. Väljub peenike niit. Ei imendu nahasse, mingi tihke paks lõhnatu ollus, kleepuv.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 13:36 Eucerini mingi kreem, samuti jäi imelik kleepuv õline ja ei ole meeldiv kasutada, pihustatav eucerin salv-sprei, kogu põrand oli pärast kleepuv õline ja “rasvane” peale selle kasutust. Ei sobi need tooted mulle. Rohkem ei osta.
Sky high mascara - totaalne pettumus, ei teinud ilusaks. Sai seda selle haibilainel ostetud ja nüüd ei märka enam influkaid kasutamas)…. Kui toodet haibitakse siis see suurema tõenäosusega on minu kogemuste põhjal…..mitte just parim. Head asjad müüvad ise.
Maybelline Tattoo Brow - kulme modelleerida on hea ja tulemus jääb kena. Aga kui hommikul peale kanda ning siis tempokalt paar kilomeetrit tööle kõndida (no nii, et soe hakkab), on tööle jõudes peas rohelised kulmud. Algul ei saanud aru, kuidas nii, aga hiljem õppisin, et kui seda kasutada tahan, saab alles kontoris kulmud pähe teha ja enne igasugust füüsilist pingutust puhul tuleb maha võtta.
-
Külaline
Neutrogena retinol boost kreemid.
https://www.notino.ee/neutrogena/retino ... tinooliga/
Jube lõhn ja kasutegur täielik null.
https://www.notino.ee/neutrogena/retino ... tinooliga/
Jube lõhn ja kasutegur täielik null.
-
Külaline
Magnetripsmed. Muidugi võib asi täiesti minus olla, aga mina neid paika ei saa, naera või nuta.
-
Külaline
Ei saanud minagi.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 17:39 Magnetripsmed. Muidugi võib asi täiesti minus olla, aga mina neid paika ei saa, naera või nuta.
-
Külaline
senini parimaks pean EA8h kätekreemi. Ostsin sooduka ajal komplektis kehakreemi ja huulepulgaga, hind muidu päris kallis.
-
Külaline
https://www.dm.rs/eveline-cosmetics-gli ... 38464.html
Lemmik! Imendub hetkega, teeb käed siidiseks, ei jäta rasvaseks. Müüakse nt Grossis, maksab 1.85.
Lemmik! Imendub hetkega, teeb käed siidiseks, ei jäta rasvaseks. Müüakse nt Grossis, maksab 1.85.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist