Hommikumantlitega tänaval
-
Külaline
Hommikumantlitega tänaval
Kas see on mingi uus mood, käia hommikumantlitega tänaval? Linna vahel nägin eile õhtul päris mitmeid. Kui uus mood, siis väga jube. Ei liialda, ongi nagu Spast välja astunud
-
Külaline
Ega ma tänaval teistest pilte ei tee. Eemalt vaadates nagu Spa hommikumantel.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 17:37 Pane pilt, mida sa hommikumantliks pead.
-
Külaline
Sellist mõtled? Jah, need on moes juba päris mitu aastat...
https://www.boohoo.com/longline-teddy-f ... ?color=167
-
Külaline
Nojah, eile olid valdavad valged.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 17:53 Sellist mõtled? Jah, need on moes juba päris mitu aastat...
Paar nädalat tagasi oli ühes Tallinna hotellis tuletõrje häire, terve hotelli tagune oli hommikumantlites inimesi täis, otse saunast- basseinist tulnud. Eile tundus, et sama asi, mõned kohas oli mitmeid sellises riietuses inimesi, no ausalt, esimene mõte oli, et jälle mingi õppus. Aga ega moes olevad asjad alati ilusad polegi. Need küll pole.
-
Külaline
Kerge, mõnus, soe ja pehme. Õhtusel ajal väga asjalik praeguste temperatuuride juures. Kui ei meeldi, ära endale osta.
-
Külaline
Mu sellist asja ei ole... veel. Aga minu arvates on see hommikumantlist päris kaugel. Pigem meenutab fliisi.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 18:27 Mu sellist asja ei ole... veel. Aga minu arvates on see hommikumantlist päris kaugel. Pigem meenutab fliisi.
Võib-olla lähedalt. Aga veidi eemalt ei tee küll vahet, kas on hommikumantel või mingi muu.
-
Külaline
Ei osta tõesti. Ma ei teadnudki, et need moes on ja iga moeröögatust tõesti ei osta. Ükspäev tulid kaks naist Noblessneri juures sellistega vastu, arvasin, et nad tulid mere äärest saunast, aga nüüd lugedes siinseid kommentaare, siis ilmselt mitte. Üks jaburamaid moeröögatusi viimasel ajal. Pidzaamaga on ka mõnus ja kerge, kas see järgmiseks:)Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 18:11 Kerge, mõnus, soe ja pehme. Õhtusel ajal väga asjalik praeguste temperatuuride juures. Kui ei meeldi, ära endale osta.
-
Külaline
No niisuguse värgiga käis ju Saagimgi peol.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 18:53Ei osta tõesti. Ma ei teadnudki, et need moes on ja iga moeröögatust tõesti ei osta. Ükspäev tulid kaks naist Noblessneri juures sellistega vastu, arvasin, et nad tulid mere äärest saunast, aga nüüd lugedes siinseid kommentaare, siis ilmselt mitte. Üks jaburamaid moeröögatusi viimasel ajal. Pidzaamaga on ka mõnus ja kerge, kas see järgmiseks:)Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 18:11 Kerge, mõnus, soe ja pehme. Õhtusel ajal väga asjalik praeguste temperatuuride juures. Kui ei meeldi, ära endale osta.
-
Külaline
Link ununes maha: https://karmen-pedaru.com/et/product/li ... akomplekt/Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 18:56No niisuguse värgiga käis ju Saagimgi peol.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 18:53Ei osta tõesti. Ma ei teadnudki, et need moes on ja iga moeröögatust tõesti ei osta. Ükspäev tulid kaks naist Noblessneri juures sellistega vastu, arvasin, et nad tulid mere äärest saunast, aga nüüd lugedes siinseid kommentaare, siis ilmselt mitte. Üks jaburamaid moeröögatusi viimasel ajal. Pidzaamaga on ka mõnus ja kerge, kas see järgmiseks:)Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 18:11 Kerge, mõnus, soe ja pehme. Õhtusel ajal väga asjalik praeguste temperatuuride juures. Kui ei meeldi, ära endale osta.
-
Külaline
Kummaline. Aastakümneid naersime venelasi, kuidas need kunagi kombineega tänaval käisid, sest ei teadnud, misasjad need on. Nüüd käime ise pidžaamades ja hommikumantlites. What goes around, comes around.
-
Külaline
Spa, on linnake Belgias (peetakse F1 võistlust). Sina mõtled vast spaa'd.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 17:04 Kas see on mingi uus mood, käia hommikumantlitega tänaval? Linna vahel nägin eile õhtul päris mitmeid. Kui uus mood, siis väga jube. Ei liialda, ongi nagu Spast välja astunud
A sellist hommikumantlit ei tea. Froteel ja fliisil võiks vahet teha. Ning jah, kus kivi all muidu elad?
-
Külaline
Nõukaaegseid kirjusid köögikitleid naerdi ka, aga nüüd käiakse sellisega peol
https://elu24.postimees.ee/8095091/oma- ... ma-ei-jaga
https://elu24.postimees.ee/8095091/oma- ... ma-ei-jaga
-
Külaline
Millal need vene naised siin Eestis kombineedega tänaval on käinud? Nii paljastavat ja läbipaistvalt seksikat stiili ei kantud nõukaajal kunagi. Need juhtumid olid seotud küüditatud eestlastega, kes oma öösärgid maha müüsid ja vene kolgastes ohvitseri prouad neid ballikleitideks pidasid. Vene naiste rahvariided teatavasti on öösärgilikult lohvaka lõikega.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 19:34 Kummaline. Aastakümneid naersime venelasi, kuidas need kunagi kombineega tänaval käisid, sest ei teadnud, misasjad need on. Nüüd käime ise pidžaamades ja hommikumantlites. What goes around, comes around.
Aga milleks üldse selline võrdlus üldse. Ei, mitte miski polegi nagu vanasti riietuse koha pealt. Teatavasti kantakse tänapäeval tõesti kõike ja ollakse suvel paljamad kui vanaaja aluspesu.
See jakk pole niivõrd mingi moeasi, vaid on välja töötatud midagi, mis on tõesti praktiline ja kerge hooldada. Oleks vanasti selline materjal võimalik olnud, siis oleks samuti moes olnud. Lihtsalt midagi sellist ei olnud kättesaadav.
Mille poolest üks villane mantel vähem hommiku mantel on? Veel sarnasema lõikega.
-
Külaline
Oi-oi mida siis veel retuusidest ja liibuvatest riietest arvama peaks, sest vanasti oli see soe aluspesu!
Ja need sportlased, eriti siivutud tüübid. Hüppavad ja kargavad aluspesu väel. Napid püksikud ja nabatopid. No kes see vanasti niimoodi siis sporti tegi. Ikka puuvillane ja kottis dress on õige spordiriietus.
Ja need sportlased, eriti siivutud tüübid. Hüppavad ja kargavad aluspesu väel. Napid püksikud ja nabatopid. No kes see vanasti niimoodi siis sporti tegi. Ikka puuvillane ja kottis dress on õige spordiriietus.
-
Külaline
Katsu ikka natuke reaalsuses püsida enne kui spordiretuusid ja pidžaama ühele pulgale paned.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 20:15 Oi-oi mida siis veel retuusidest ja liibuvatest riietest arvama peaks, sest vanasti oli see soe aluspesu!
-
Külaline
Maailma staarnaised ju lausa võistlevad, kes julgeb kõige läbipaistvama kleidiga tulla. Nii ongi, et tuled suurele filmigalale püksikute väel ja oled kõva mutt. Ilma rinnahoidjate käimine pole ammu enam tabu. Kanye Westi naine käib ringi nii, et ainult sukkpüksid jalas. Vahel pole sedagi, läbipaistev keep ümber. Kõik on lubatud. Käi nagu tahad. Kõik mis oli kunagi lõbunaise garderoob, on täna tavalise naise seljas ok.
-
Külaline
Minu lapsepõlves oleks neid tänapäeva retuuse samuti hommikumantliga samaks tasemeks peetud. Isegi hullemaks veel. Selliseid asju kanti ainult talvel pikkade riiete all peidus. Kes see toas sellist paksu fliismantlit kannab? Püsi ise reaalsuses ja vasta kuidas villane mantel vähem hommikumantel on. Täpselt sama lõige tänapäeval. Vööd seotud samas stiilis peale.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 20:20Katsu ikka natuke reaalsuses püsida enne kui spordiretuusid ja pidžaama ühele pulgale paned.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 20:15 Oi-oi mida siis veel retuusidest ja liibuvatest riietest arvama peaks, sest vanasti oli see soe aluspesu!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist