Hommikumantlitega tänaval
-
Külaline
Need ei ole hommikumantlid ega müüd hommikumantli nime all. Milleks siia võrdusmärki vägistada? Keegi ei käi päris hommikumantliga mööda tänavat. Samahästi võiks misiganes riietuseset sõimata ööriideks, sest sinule nii tundub. Aga võib-olla sul on veider komme kand ööriitena päevariietust. Magad mantlis ja soni peas.
-
Külaline
On jah. Nagu just voodist välja astunud:)Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 20:30Minu lapsepõlves oleks neid tänapäeva retuuse samuti hommikumantliga samaks tasemeks peetud. Isegi hullemaks veel. Selliseid asju kanti ainult talvel pikkade riiete all peidus. Kes see toas sellist paksu fliismantlit kannab? Püsi ise reaalsuses ja vasta kuidas villane mantel vähem hommikumantel on. Täpselt sama lõige tänapäeval. Vööd seotud samas stiilis peale.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 20:20Katsu ikka natuke reaalsuses püsida enne kui spordiretuusid ja pidžaama ühele pulgale paned.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 20:15 Oi-oi mida siis veel retuusidest ja liibuvatest riietest arvama peaks, sest vanasti oli see soe aluspesu!
Ja need sportlased, eriti siivutud tüübid. Hüppavad ja kargavad aluspesu väel. Napid püksikud ja nabatopid. No kes see vanasti niimoodi siis sporti tegi. Ikka puuvillane ja kottis dress on õige spordiriietus.
-
Külaline
Mis see sinu lapsepõlv siia puutub?Minu lapsepõlves oleks neid tänapäeva retuuse samuti hommikumantliga samaks tasemeks peetud. Isegi hullemaks veel.
-
Külaline
Nojah, ma sain juba aru, et need ei ole hommikumantlid ja neid müüakse mantli nime all. Aga paistavad, nagu hommikumantlid, kuidagi ei paista mantli moodi. Ma seda kogu aeg räägingi, et selline tunne, nagu oleks otse hotellitoast välja astunud.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 20:41 Need ei ole hommikumantlid ega müüd hommikumantli nime all. Milleks siia võrdusmärki vägistada? Keegi ei käi päris hommikumantliga mööda tänavat. Samahästi võiks misiganes riietuseset sõimata ööriideks, sest sinule nii tundub. Aga võib-olla sul on veider komme kand ööriitena päevariietust. Magad mantlis ja soni peas.
-
Külaline
Minul on sellest naisest kahju. On ju täiesti selge, et tema "riietus", näiteks need sukkpüksid ja padi, ei ole tema valitud vaid mees dikteerib talle riietuse. Kanyel on vaimse tervise probleemid ja ta on ammu reaalsustaju kaotanud. Ilmselt see naine on veel armumise faasis ja teeb kõik, mida tema staarist mees oma haige peaga välja mõtleb. Biancast on lihtsalt kahju, seda on ju Kim ka öelnud.Külaline kirjutas: ↑ Kanye Westi naine käib ringi nii, et ainult sukkpüksid jalas. Vahel pole sedagi, läbipaistev keep ümber. Kõik on lubatud. Käi nagu tahad. Kõik mis oli kunagi lõbunaise garderoob, on täna tavalise naise seljas ok.
-
Külaline
Ma soovitan mütsi ka kõrvale
https://www.lasteriidekapp.ee/toode/len ... a4415e9d59
https://www.lasteriidekapp.ee/toode/len ... a4415e9d59
-
Külaline
Mina saab kohe aru, et need EI ole homnikumantlid ja saad sina ka. Täpselt sama palju näeb hommikumantel välja hele villane mantel. Paljude riiete kohta võib ohkida kuidas need midagi meenutavad. See pole kandja probleem, mis su peas virvendab.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 21:47Nojah, ma sain juba aru, et need ei ole hommikumantlid ja neid müüakse mantli nime all. Aga paistavad, nagu hommikumantlid, kuidagi ei paista mantli moodi. Ma seda kogu aeg räägingi, et selline tunne, nagu oleks otse hotellitoast välja astunud.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 20:41 Need ei ole hommikumantlid ega müüd hommikumantli nime all. Milleks siia võrdusmärki vägistada? Keegi ei käi päris hommikumantliga mööda tänavat. Samahästi võiks misiganes riietuseset sõimata ööriideks, sest sinule nii tundub. Aga võib-olla sul on veider komme kand ööriitena päevariietust. Magad mantlis ja soni peas.
-
Külaline
Ei, minul ei ole kahju. Nad on juba piisavalt pikalt koos olnud ja mingit armumise faasi pole mõtet kahtlustada. Paljudele naistele meeldib meestele allumine. Isegi perekolis olnud neid, kes öelnud, et nende keha kuulub mehele.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 22:41Minul on sellest naisest kahju. On ju täiesti selge, et tema "riietus", näiteks need sukkpüksid ja padi, ei ole tema valitud vaid mees dikteerib talle riietuse. Kanyel on vaimse tervise probleemid ja ta on ammu reaalsustaju kaotanud. Ilmselt see naine on veel armumise faasis ja teeb kõik, mida tema staarist mees oma haige peaga välja mõtleb. Biancast on lihtsalt kahju, seda on ju Kim ka öelnud.Külaline kirjutas: ↑ Kanye Westi naine käib ringi nii, et ainult sukkpüksid jalas. Vahel pole sedagi, läbipaistev keep ümber. Kõik on lubatud. Käi nagu tahad. Kõik mis oli kunagi lõbunaise garderoob, on täna tavalise naise seljas ok.
Mulle isegi meeldib, et ta on pika puuga ära teinud neile staarikestele, kes kogu aeg võistlevad, kes julgeb kõige paljastavama kostüümiga lagedale tulla. No a la Lopez hiljuti demonstreeris oma nn kättemaksukleiti. Miley Cyrus kogu aeg mingites ribakestes ja tagumik uppis.
Tuli mingi Bianca ja põmaki tegi kõigile ära - kes julgeb paljam olla kui mina.
-
Külaline
Need kimonolõikega kleidid- küll siidist või paksemast riidest või külmemal ajal hoopis karvased kimonomantlid- on juba paar aastat olemas ja moes. Aga keegi ei käsi osta, mina ka endale sellist ei ostaks. Nt Tallinn Dolls on suul valik selliseid.
-
Külaline
Minu meelest ei ole sellel mantlil häda midagi. Tundub soe ja mõnus, sobib suurepäraselt kõledal sügispäeval selga panemiseks.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 17:53 Sellist mõtled? Jah, need on moes juba päris mitu aastat...
https://www.boohoo.com/longline-teddy-f ... ?color=167
-
Külaline
Villane mantel võib ju soliidsem olla, aga seda ise kodus ei pese. Igapäevane üleriie aga tahab meie sopases kliimas tihedat pesemist. Mina saan küll aru, miks need karvased mantlid popiks saanud. No mantel on mantel. Kõik mantlid on sarnase lõikega. Hommikumantel pole mingi eripärase lõikega. Traditsiooniliselt on see froteest, aga tänapäeval millest iganes. Aga seda ei kujuta ette, et ma peale vanni tõmbaks selga selle paksu fliismantli, mida siin hommikumantliks sõimatakse.
-
Külaline
Kui retuusid moodi tuli, siis ei suutnud ka mõned naised kuidagi kohaneda ja turtsusid. Nüüd pole enam ammu näinud, et keegi kaebleks, kuidas retuusid pole püksid, vaid sukkpüksid ja kessee niimoodi siis käib. Paljud naised muid pükse enam ei tunnistagi.
-
Külaline
Olengi ilmselt kivi all elanud, sest tõsiselt mõtlesin,et midagi on kuskil spaas juhtunud, et naised hommikumantlitega väljas. Nad on lihtsalt niiiii sarnased. Ostmisest ei rääkinud ma sõnagi, elu sees ei ostaks. Tahaks ikka midagi kenamat, mida ei ole võimalik segamini eemalt ajada mingi teise riietusese ega.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 08:07Mina saab kohe aru, et need EI ole homnikumantlid ja saad sina ka. Täpselt sama palju näeb hommikumantel välja hele villane mantel. Paljude riiete kohta võib ohkida kuidas need midagi meenutavad. See pole kandja probleem, mis su peas virvendab.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 21:47Nojah, ma sain juba aru, et need ei ole hommikumantlid ja neid müüakse mantli nime all. Aga paistavad, nagu hommikumantlid, kuidagi ei paista mantli moodi. Ma seda kogu aeg räägingi, et selline tunne, nagu oleks otse hotellitoast välja astunud.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 20:41 Need ei ole hommikumantlid ega müüd hommikumantli nime all. Milleks siia võrdusmärki vägistada? Keegi ei käi päris hommikumantliga mööda tänavat. Samahästi võiks misiganes riietuseset sõimata ööriideks, sest sinule nii tundub. Aga võib-olla sul on veider komme kand ööriitena päevariietust. Magad mantlis ja soni peas.
-
Külaline
Siis oli probleem selles, et ülekaalulised panid need endale jalga ja midagi pikemat peale ei pannud. See oli ja on siiani rõve. Muud ei olnud retuusidega seoses küll midagi.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 09:31 Kui retuusid moodi tuli, siis ei suutnud ka mõned naised kuidagi kohaneda ja turtsusid. Nüüd pole enam ammu näinud, et keegi kaebleks, kuidas retuusid pole püksid, vaid sukkpüksid ja kessee niimoodi siis käib. Paljud naised muid pükse enam ei tunnistagi.
-
Külaline
Kus see sarnasus on? Minu ettekujutuses on hommikumantel froteematerjalist, aga see fliis on ikka väga teine asi ja juba kaugelt näha. Jah tehakse ka hommikumantleid fliisist, aga neist pole ma kunagi aru saanud, et kuidas sünteetikat märja naha peale tõmmatakse.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 09:50Olengi ilmselt kivi all elanud, sest tõsiselt mõtlesin,et midagi on kuskil spaas juhtunud, et naised hommikumantlitega väljas. Nad on lihtsalt niiiii sarnased. Ostmisest ei rääkinud ma sõnagi, elu sees ei ostaks. Tahaks ikka midagi kenamat, mida ei ole võimalik segamini eemalt ajada mingi teise riietusese ega.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 08:07Mina saab kohe aru, et need EI ole homnikumantlid ja saad sina ka. Täpselt sama palju näeb hommikumantel välja hele villane mantel. Paljude riiete kohta võib ohkida kuidas need midagi meenutavad. See pole kandja probleem, mis su peas virvendab.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 21:47
Nojah, ma sain juba aru, et need ei ole hommikumantlid ja neid müüakse mantli nime all. Aga paistavad, nagu hommikumantlid, kuidagi ei paista mantli moodi. Ma seda kogu aeg räägingi, et selline tunne, nagu oleks otse hotellitoast välja astunud.
-
Külaline
Me ei räägi praegu pildist ega ka sellest, kui lähedalt näed. Eemalt, veidi kaugemalt on täpselt nagu hommikumantel. Nt Viru ringilt tulles nägin Veenuse ees kaht naist nendega, lihtsalt esimene reaktsioon on, et miks hommikumantlitega. EEMALT paistavad sellisena. Vist juba kümme korda sellest kirjutanud.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 09:54Kus see sarnasus on? Minu ettekujutuses on hommikumantel froteematerjalist, aga see fliis on ikka väga teine asi ja juba kaugelt näha. Jah tehakse ka hommikumantleid fliisist, aga neist pole ma kunagi aru saanud, et kuidas sünteetikat märja naha peale tõmmatakse.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 09:50Olengi ilmselt kivi all elanud, sest tõsiselt mõtlesin,et midagi on kuskil spaas juhtunud, et naised hommikumantlitega väljas. Nad on lihtsalt niiiii sarnased. Ostmisest ei rääkinud ma sõnagi, elu sees ei ostaks. Tahaks ikka midagi kenamat, mida ei ole võimalik segamini eemalt ajada mingi teise riietusese ega.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 08:07
Mina saab kohe aru, et need EI ole homnikumantlid ja saad sina ka. Täpselt sama palju näeb hommikumantel välja hele villane mantel. Paljude riiete kohta võib ohkida kuidas need midagi meenutavad. See pole kandja probleem, mis su peas virvendab.
-
Külaline
See on puhtalt sinu isiklik probleem. Kuna need on sulle võõrad asjad, siis seostuvad nad sul praegu hommikumantliga. Kuna sa nüüd tead, et nad seda ei ole ning neid järjest rohkem ka näed see seos hommikumantliga hakkab ka sinu ajus muutuma. Samamoodi nagu retuusid nägid mõnele välja kui pikk pesu või sukkpüksid aga praegu seda seost enam ei looda, kuigi jalas näevad nad välja täpselt samasugused nagu varem.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 09:58 Me ei räägi praegu pildist ega ka sellest, kui lähedalt näed. Eemalt, veidi kaugemalt on täpselt nagu hommikumantel. Nt Viru ringilt tulles nägin Veenuse ees kaht naist nendega, lihtsalt esimene reaktsioon on, et miks hommikumantlitega. EEMALT paistavad sellisena. Vist juba kümme korda sellest kirjutanud.
-
Külaline
Aga täpselt sama efekt on ka heledate villaste mantlitega! Eemalt on hommikumantlid. Mis me nüüd siis teeme? Hakkama kõik musta kandma, et sinu silma kaugelt ei häiriks? Hoidku taevas, millena lühikesed püksid sulle kaugelt näivad või roosad retuusid. Oh õudust, need sitsiriidest kirjud suvepüksid, täielik pidžaama eemalt. Keelake ära.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 09:58Me ei räägi praegu pildist ega ka sellest, kui lähedalt näed. Eemalt, veidi kaugemalt on täpselt nagu hommikumantel. Nt Viru ringilt tulles nägin Veenuse ees kaht naist nendega, lihtsalt esimene reaktsioon on, et miks hommikumantlitega. EEMALT paistavad sellisena. Vist juba kümme korda sellest kirjutanud.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 09:54Kus see sarnasus on? Minu ettekujutuses on hommikumantel froteematerjalist, aga see fliis on ikka väga teine asi ja juba kaugelt näha. Jah tehakse ka hommikumantleid fliisist, aga neist pole ma kunagi aru saanud, et kuidas sünteetikat märja naha peale tõmmatakse.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 09:50
Olengi ilmselt kivi all elanud, sest tõsiselt mõtlesin,et midagi on kuskil spaas juhtunud, et naised hommikumantlitega väljas. Nad on lihtsalt niiiii sarnased. Ostmisest ei rääkinud ma sõnagi, elu sees ei ostaks. Tahaks ikka midagi kenamat, mida ei ole võimalik segamini eemalt ajada mingi teise riietusese ega.
-
Külaline
Kusjuures mu ema kaks suve järjest kõverdas suud nende kirjude suvepükste peale. Issand, need on ju pidžaama püksid. Ja siis kolmandal suvel ilmusid need samuti tema enda jalga
) Ohh päris mõnusad.
-
Külaline
Uskumatud genereerijad ikka:) ma pole sõnagi öelnud, et kandke või ärge kandke või et mul mingi trauma sellest tekiks, et keegi neid kannab:) rääkisin sarnasusest ja kõik. Nagu loovtööde konkurss, igaüks arvab, mida mina arvan. Ei arva midagi erilist, koledad on. Aga see on minu arvamus ja kogu lugu.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 10:18Aga täpselt sama efekt on ka heledate villaste mantlitega! Eemalt on hommikumantlid. Mis me nüüd siis teeme? Hakkama kõik musta kandma, et sinu silma kaugelt ei häiriks? Hoidku taevas, millena lühikesed püksid sulle kaugelt näivad või roosad retuusid. Oh õudust, need sitsiriidest kirjud suvepüksid, täielik pidžaama eemalt. Keelake ära.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 09:58Me ei räägi praegu pildist ega ka sellest, kui lähedalt näed. Eemalt, veidi kaugemalt on täpselt nagu hommikumantel. Nt Viru ringilt tulles nägin Veenuse ees kaht naist nendega, lihtsalt esimene reaktsioon on, et miks hommikumantlitega. EEMALT paistavad sellisena. Vist juba kümme korda sellest kirjutanud.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 09:54
Kus see sarnasus on? Minu ettekujutuses on hommikumantel froteematerjalist, aga see fliis on ikka väga teine asi ja juba kaugelt näha. Jah tehakse ka hommikumantleid fliisist, aga neist pole ma kunagi aru saanud, et kuidas sünteetikat märja naha peale tõmmatakse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 6 külalist