Aga miks sa arvad, et laseme. Normaalne naine ikka valib normaalse mehe, mitte mingi pruukija.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 21:09Sel juhul ma ei saa aru, miks te naised lasete end pruukida.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 20:07 Paljud on sellised egod, et kui neile naise välimus meeldib, siis sellest piisab. Kõik muud asjaolud on kõrvalised. Naine on asi, mida pruukida. Mis naine sellest asjast arvab, pole eriti oluline küsimus.
Õige suhe mehe ja naise vahel.
-
Külaline
-
Külaline
Tuleb ja võtab nagu mees on kes? Normaalne või pruukija.
-
Külaline
Tegelikult ära selles nii kindel ka pole, et keegi ei armu või pole armunud olnud. Sa ise jah ei pruugi seda teada. See pole nii, et kohe tuleb ja ütleb. Ma ise pole seda enne kellelegi öelnud va viimatisele kellesse armusin.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 20:20 Minusse küll inimesed niimoodi ei armu. Keegi ei armu kui nüüd täpsem olla![]()
-
Külaline
Teise meelest sa just sellisena võidki olla unistuste naine.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 20:25 Ei pea ennast küll mingiks eriliseks kaunitariks. Jah, enam-vähem vormis olen keha poolest ja muidu ka pestud-kammitud ja kerge meigiga, aga mingeid silmatorkavalt ilusaid jooni mul küll pole.
ja mitte ainult välimuse pärast. Vaid on see sõnulseletamatu mis teist tõmbab sinu poole.
-
Külaline
No vot. See sõnulseletamatu ongi antud juhul veider. Sest nagu mainitud, olen talle lihtsalt igat pidi totaalselt vale.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 22:59Teise meelest sa just sellisena võidki olla unistuste naine.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 20:25 Ei pea ennast küll mingiks eriliseks kaunitariks. Jah, enam-vähem vormis olen keha poolest ja muidu ka pestud-kammitud ja kerge meigiga, aga mingeid silmatorkavalt ilusaid jooni mul küll pole.
ja mitte ainult välimuse pärast. Vaid on see sõnulseletamatu mis teist tõmbab sinu poole.
-
Külaline
Ta nii ise ütles sulle?Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 09:05 No vot. See sõnulseletamatu ongi antud juhul veider. Sest nagu mainitud, olen talle lihtsalt igat pidi totaalselt vale.
Aga kas tema sulle ka on vale?
-
Külaline
Ei, ta ise pole seda öelnud. Aga see on igale vähegi mõtlevale inimesele ilmselge. Ning jah, mulle on ta ka täiesti vale.
-
Külaline
Tema on sinusse armunud, aga sina ise temasse?Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 10:39 Ei, ta ise pole seda öelnud. Aga see on igale vähegi mõtlevale inimesele ilmselge. Ning jah, mulle on ta ka täiesti vale.
On sul tema vastu tundeid?
-
Külaline
Ei. Ja ma ei laseks mingitel tunnetel ealeski tekkida ka. See oleks täiesti perspektiivitu suhe ning tal oleks mõistlikum kohe keskenduda kellegi sobivamaga suhte loomisele.
-
Külaline
Küll oleks hea, kui mul ka selline võime oleks, mis takistab tunnetel tekkimise.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 11:25Ei. Ja ma ei laseks mingitel tunnetel ealeski tekkida ka. See oleks täiesti perspektiivitu suhe ning tal oleks mõistlikum kohe keskenduda kellegi sobivamaga suhte loomisele.
-
Külaline
Ta elab teises linnas ja on maineka firma kaubaauto juht, kes pidevalt mööda Eestit ringi sõidab. Tarvitseb tal mulle vaid helistada, ja ma võin söösta kümne, mitmekümne, saja kilomeetri kaugusele, et temaga koos olla. Selle veidi rohkem kui poole aasta jooksul on meie armastuse templiteks olnud terve plejaad hotelle ja motelle, saunu ja talusid, üürikortereid ja tuttavate suvilaid.
Ma ei tea, mis edasi saab. Viimased kaks kuud räägib ta, et tunnistab kõik naisele üles, ja lahutame mõlemad ära abielud. Aga mu haavad annavad oma mehe truudusetusest on veel tunda, mis sest, et ma teda enam ei armasta
Ma ei tea, mis edasi saab. Viimased kaks kuud räägib ta, et tunnistab kõik naisele üles, ja lahutame mõlemad ära abielud. Aga mu haavad annavad oma mehe truudusetusest on veel tunda, mis sest, et ma teda enam ei armasta
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Ell, Google [Bot], Mammut, YaCy [Bot] ja 5 külalist