Tere!
Kirjutan suure murega, kuna ei oska enam midagi peale hakata. Teen lühidalt ja mitte väga detailselt kuna ei sooviks, et eelkõige lapse isa mingitpidi ära tunneks. Privaatselt võin anda aitajale soovi korral rohkem infot.
Läksin hiljuti lapse isast lahku ja kolisin teise linna uut elu alustama. Tahtsin saada võimalikult kaugele lapse isast, kuna ta oli muuhulgas vägivaldnte. Leidsin õnneks ka ruttu töö, kuid palk laekub alles oktoobris ja sedagi mitte täie kuu eest. Kõik säästud, mida olin oma väikesest sissetulekust juba viimased paar aastat korjanud, et lõpuks see samm astuda, läksid hetkel kõik korteri ja lapse koolimineku peale, aga vähemalt olen nüüd temast vaba.. Hetkel on arvel 3,24€ ja külmkapis tühjus. Mul on nii piinlik seda postitust teha, aga lapse pärast ei näe teist varianti ka. Kui kellegil on Tallinnas ära anda ükskõik missugust toitu, mida ta teab näiteks, et ära ei tarbi, siis meie pere võtab kõik hea meelega vastu. Näiteks hoidised, kuivained, sügavkülmast liha jms üle jäänud. Rõõmustame väga ka aiasaaduste üle.
Kui kellegil on ära anda 41 suuruses naiste jalatseid sügiseks, siis võtan ka need vastu kuna ilmad lähevad jahedamaks ja järgmine kuu mul poole kuu palgaga pole veel võimalik neid endale soetada. Kui kellegil on midagi meile pakkuda, siis kirjutage palun allolevale emailile.
[email protected]
Aitäh!
Palun abi
-
Külaline
Miks sa ikkagi toimetulekutoetust ei ole taodelnud? Ja ma annaks sulle sama nõu, mis juba eelmisest teemast läbi jooksis: tee jalutustiir mõnes aedlinnas ja saad ise võtta kastidega aia taha pandud õunu/pirne/ploome.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 13:22 Kui kellegil on Tallinnas ära anda ükskõik missugust toitu, mida ta teab näiteks, et ära ei tarbi, siis meie pere võtab kõik hea meelega vastu. Näiteks hoidised, kuivained, sügavkülmast liha jms üle jäänud. Rõõmustame väga ka aiasaaduste üle.
Aitäh!
-
Külaline
TA siin.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 13:43Miks sa ikkagi toimetulekutoetust ei ole taodelnud? Ja ma annaks sulle sama nõu, mis juba eelmisest teemast läbi jooksis: tee jalutustiir mõnes aedlinnas ja saad ise võtta kastidega aia taha pandud õunu/pirne/ploome.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 13:22 Kui kellegil on Tallinnas ära anda ükskõik missugust toitu, mida ta teab näiteks, et ära ei tarbi, siis meie pere võtab kõik hea meelega vastu. Näiteks hoidised, kuivained, sügavkülmast liha jms üle jäänud. Rõõmustame väga ka aiasaaduste üle.
Aitäh!
Toimetulekutoetuse jaoks on taotlus reedel tehtud, sellele pole veel vastust tulnud. Üleval lingitud teema ei ole minu tehtud. Kakumäel jalutades eile natuke õunu sain, aga neid seal suures koguses ka polnud. Pigem äkki saab siitkaudu kellegagi otse ühendust, kes sooviks pakkuda õunu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Tolmukübe, xqwerty ja 7 külalist