Kes meist siin juba on?

vana hea klassika
mõtlenOMApeaga
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas mõtlenOMApeaga »

Perekooli algusaegadest peale pundis olnud (küll teise nimega), viimastel aastatel väga vähe osalenud, kuidagi maha käis see asi minu jaoks.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tõutäkk kirjutas: 01 Juun 2024 14:02 Mina olin Perekooli foorumis mingi 2003 vist äkki, siis kui mingi vanem kujundus oli veel. Tõsi, siis yxikmehe nime all, aga mingi aeg, ama enam sellele kontole ligi ei saanud, siis tuli praegune nimi.
Ma mäletan toonast yximehe blokeerimist. Ma olen väga harva kellegi blokeerimise poolt aga see oli igati õigustatud blokk ka.
Kass
Teerajaja

Postitus Postitas Kass »

Ma olin PK umbes aasta. Sai sõltuvuseks. Tekkis vajadus stressi maandada ja oma muret välja kirjutada.
Anonüümne kägu

Postitus Postitas Anonüümne kägu »

Mina samuti aastast 2001. Avastasin perekooli kui esimest korda lapseootele jäin. Mitu aastat olin algul lihtsalt lugeja ja lugesin just raseduse/beebide/väikelaste teemasid. Algul puudus anonüümne kirjutamisvõimalus ja kuigi oldi kasutajanimedega, siis jagati kohati üsna palju isiklikku infot. Ühe kirjutaja laps sattus minu lapsega samasse lasteaiarühma ja oli kohati kummaline, et ma tean tema kohta rohkem isiklikke asju kui tavaliselt teiste laste lapsevanemate kohta teatakse. Perekool oli minu jaoks vägagi silmaringi avardav, sain teada, mis elu elatakse väljaspool minu isiklikku mulli. Eks näis, kas ma siia käima jään. Sellesse teise uude foorumisse kindlasti mitte.
Tipa

Postitus Postitas Tipa »

Olen siin. Perekoolis olin aastast 2007
Külaline

Kas ma nüüd olen kägu? Proov 123.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juun 2024 17:44 Kas ma nüüd olen kägu? Proov 123. Muudan oma postitust. Kas iga kord peab neid koode sisetama?
Külaline

Perekooli kasutasin aastast umbes 2005. Hooti olen kirjutanud ka. Vahepeal on olnud mitmeaastased pausid.
Marta

Postitus Postitas Marta »

Kunagi varastest kahekümnendates midagi googeldades avastasin perekoolo teemad ja sealt edasi tekkis foorumi vastu huvi. Teisi selliseid peamiselt naistega eesti foorumit ei tea. Kunagi oli naisteka foorum ja stiina foorum meeldos väga, aga naistekas vähe teemasid nüüdsel ajal ja stiina pandi ka kahjuks kinni.

Aga tundsin kommentaare lugedes, et pigem on seal 30+ inimesed ja lastega, aga 20 aastates minule tundus nn vanemate ja targemate muljetamine, jutud elust enesest, arvamused väga huvitavad. Postitajaks ei saanud, aga lugesin aktiivselt uusi teemasid.
Oobik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Oobik »

Mina olin hiline Perekooli avastaja, umbes aastast 2011. Niru kirjutaja, agar lugeja. Peale ajaviitejuttude ärakadumist enam nii agar polnud. Mul pole vähimatki uutmiste ja mõistlike reguleerimiste vastu, aga lapsikud ärakeelamised ei ole kunagi pädev variant. Siin näen juba praegu asju, mis on Perekoolist paremal tasemel, arvan küll, et siia mina jään 🙂
Hallleluuja!
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hallleluuja! »

Perekoolis umbes aastast 2000, siis sündis esimene laps. Vahepeal olen seal lugemas ja ka kirjutamas käinud, väga palju häid nõuandeid oli seal. Arusaamatu, kellele see foorum ette jäi? Nagu hunnik ajalugu oleks prügikasti visatud. Sinna uude elu foorumisse ei lähe, väga inetu, et perekooliga nii käituti.
iiR

Postitus Postitas iiR »

Roosad tulbid kirjutas: 01 Juun 2024 15:06 Teen esimese postituse siin, ei tea, kuidas välja tuleb. Vaatame. Olen sama kasutajanimega kui olin kunagi Perekoolis, kuid ma ei olnud seal enam ammu oma nime all, olin kägu. Oleks tore siin foorumis edasi olla.

Mina mäletan sind perekoolist.

Ise sain/jäin perekoolikaks 2003. aastal, kui tahtsin rasedaks jääda. Kuna see võttis aega, siis jõudsin end ülevalt alla lugeda - ja jeever kui targaks saada, lapse sündides olin sihuke ekspert valmis juba!
Mu meelest oli perekooli võlu just selles, et jah, täielikku jahu aeti, aga pea igas teemas oli mõni silmnähtavalt arukas vastus ka. Ju mu ootused inimkonna suhtes on siis madalamad kui neil, kelle meelest perekool näitas inimeste madalamat ja rumalamat poolt, sest mind täitis see harv, aga absoluutselt regulaarne terve mõistuse sähvatus alati optimismiga, et meil kui liigil on siiski veel lootust.
Marukaru

Postitus Postitas Marukaru »

Hallleluuja! kirjutas: 01 Juun 2024 22:58 Perekoolis umbes aastast 2000, siis sündis esimene laps. Vahepeal olen seal lugemas ja ka kirjutamas käinud, väga palju häid nõuandeid oli seal. Arusaamatu, kellele see foorum ette jäi? Nagu hunnik ajalugu oleks prügikasti visatud. Sinna uude elu foorumisse ei lähe, väga inetu, et perekooliga nii käituti.
Sellest on mul, isegi PK hilise avastajana, meeletult kahju, et ka teemad kustutati. Oleks võinud kuidagi arhiveerida, teemade/postituste kinnipanemine, see selleks. Aga vanad teemad oleks võinud lugemiseks jääda. Praegugi midagi googeledades viskab huvitava pealkirjaga PK teemasid otsinguvastetesse sisse ja nii kahju, et kõik on kadunud :( :(
Susisuusi

Postitus Postitas Susisuusi »

ina perekoolikas aastast 2005 või 2006 ning käin siin vox populi pärast. IVFitajate teemasid ka kaua-kaua lugenud ja üks nende seast. Seal nurgas oli küll väga toetav seltskond ja väga palju kasulikku infot. Kuritegu on seda kõike kustutada!

Roosasid Tulpe mäletan, paljusid teisi tollaseid tegijaid ka. Nalja on ikka saanud palju 😀
Külaline

Mina olen lugeja ja vastaja aastast 2002, olen ikka PK jälginud.
snowcastle
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas snowcastle »

Roosad tulbid kirjutas: 01 Juun 2024 15:06 Teen esimese postituse siin, ei tea, kuidas välja tuleb. Vaatame. Olen sama kasutajanimega kui olin kunagi Perekoolis, kuid ma ei olnud seal enam ammu oma nime all, olin kägu. Oleks tore siin foorumis edasi olla.
Tervitused, tulp!
Tore, et üle kolisid. Olid ja oled minu vaieldamatu lemmik :D

Ise külastasin perekooli alates 2009. aastast, viimastel aastatel aina vähem. Loodetavasti saab siinsele foorumile elu sisse puhutud.
Roonja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Roonja »

මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 01 Juun 2024 12:21 Delfi Naistekasse tehti jah tohutult alafoorumeid (nagu nüüd selles Elusfoorumis) ja kõikidesse ei jätkunud kirjutajaid, suri välja. Alles jäid ainult hullukesed. Tea, kas selles EF-s hakkavad ka kuri mode+vanamees+paranoik omavahel möllama?
Loodame väga, et nemad jäävad sinna foorumisse. Vähemalt siiamaani ei ole OT-d siin kommenteerimas kohanud. Loodan üliväga, et nii ka jääb. Keegi on siin foorumis oma nimeks valinud Revolver. Kui seda nime nägin, siis aimasin halba, aga nüüd saan aru, et see on hoopis keegi naisterahvas.

Vastates teemale, siis perekoolis olin alates 2002. aastast.
manaña
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas manaña »

Tulin perekooli kui oma esimest last ootasin, 2008a. Laps on nüüd juba päris suur ja ma peamiselt olin lugeja rollis. Viimastel aastatel olen pigem ajaviite ja pereelu teemasid lugemas käinud. Perekooli kinnipanek tegi meele veidi mõrudaks küll, nagu jääks heast sõbrast ilma.
Roonja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Roonja »

Külaline kirjutas: 01 Juun 2024 16:01
Tõutäkk kirjutas: 01 Juun 2024 14:02 Mina olin Perekooli foorumis mingi 2003 vist äkki, siis kui mingi vanem kujundus oli veel. Tõsi, siis yxikmehe nime all, aga mingi aeg, ama enam sellele kontole ligi ei saanud, siis tuli praegune nimi.
Ma mäletan toonast yximehe blokeerimist. Ma olen väga harva kellegi blokeerimise poolt aga see oli igati õigustatud blokk ka.
Miks ta siis ära blokeeriti? Ta on küll tüütu, kuid ei ole kunagi kellelegi midagi halvasti öelnud.
Külaline

Esialgu külalisena esinen siin, kuni leian aja ja kasutamata meiliaadressi, et kontot teha :). Perekoolis aastast 2007, hakkasin lugema kui last ootasin. Postitasin peamiselt küsimusi ja vastuseid sain palju ning häid. Abi titeteemadest äriteemadeni. Kusjuures vaatasin oma kommenteeritud teemad ja enda tehtud teemad üle enne Perekooli sulgemist ja avastasin neist palju väga head huumorit ja nõuandeid. See oli hea nostalgialaks ja tagasivaade elus olnud muredele ja rõõmudele. Uskumatult intelligentseid ja abivalmis naisi/mehi on ikka meie ümber ja küll nad leiavad tee siia foorumisse ka :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist