Viimatised ostud (väljaarvatud toiduostud)
-
Külaline
Viimatised ostud (väljaarvatud toiduostud)
Tekkis puhas huvi, millised oste ilu, riiete, igapäeva, elektroonika, raamatu jne teevad tavalised inimesed, kes ei proovi mulle mitte midagi maha müüa ning ei ole varjatud tagamõtteid.
Millised on olnud teie viimatised ostud? Võib ka mainida mis ajendas ostu tegema, olete rahul
Millised on olnud teie viimatised ostud? Võib ka mainida mis ajendas ostu tegema, olete rahul
-
Külaline
Just ostsin ühe ürituse piletid. Esemelistest asjadest tellisin viimati juuksehooldusvahended.
-
Külaline
viimane shoping oli eelmisel nädalal Helsingis - kõrvarõngad, paar raamatut ja ports ajakirju. Raamatud olid antikvariaadist ja odavad.
-
Külaline
Detailsemalt oleks huvitav teada.
Imagine dragons piletid
Magrada kehakreem
Imagine dragons piletid
Magrada kehakreem
-
Külaline
Ostsin omale eelmine nädal järjekordsed kuldkõrvarõngad, kuigi mul neid juba terve hunnik. Tallinki poest tellisin Chloe Love Story lõhna ainult sellepärast, et see oli nii odav. Lõhnu on mul ka terve hunnik. Pojale Jaan Aru raamatu, peab koolis lugema.
Enamik oste on ilmselgelt mõttetud
Enamik oste on ilmselgelt mõttetud
-
Külaline
Viimati ostsin Anders De La Motte raamatu "Klaasmees".
-
Külaline
Riisikeetja. Ostsin ja ei ole viitsinud lahtigi pakkida.
-
Külaline
Tükk aega otsinud sügisjopet, aga pole leidnud. Nüüd tellisin ühe jope, mida muidu poleks ostnud, aga oli 300 pealt 60 peale alla hinnatud. Loodan, et üllatab positiivselt ja sobib 
-
Külaline
Loe ja nuta tibu. Tahaksid ka osta eksju ? Aga ei saa. Vesistad siin, kadedusest roheline….Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 17:57 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Uue aasta reisipaketi.
Asjadest second hand pluusi, second hand riiuli ja pikendusjuhtme (ei ole second hand).
Asjadest second hand pluusi, second hand riiuli ja pikendusjuhtme (ei ole second hand).
-
Külaline
Hommikul just tellisin Tallinn Dolls soodushinnaga kleidi.
-
Külaline
eile õhtul temust nii mehele kui pojale pidžaamad, endale paar rinnahoidjat ja mingeid pisipudinaid.
eile lõuna ajal ehituspoest kuhja plastikust kaanega kaste, et keldris nende sees õunu hoida (et hiired jaole ei saaks)
eile lõuna ajal ehituspoest kuhja plastikust kaanega kaste, et keldris nende sees õunu hoida (et hiired jaole ei saaks)
-
Külaline
Kui bussipileteid mitte arvestada, siis Sheinist paar hilpu. Põhjuseks see, et sügis paistab lõpuks tulevat.
-
Külaline
Täna 2 lambipirni, eelmine nädal 2 paari teksaseid ja 7 paari sokke.
Enne seda ei mäleta, mulle ei meeldi väga šopata. Viimases hädas vean end kaubanduskeskusesse.
Enne seda ei mäleta, mulle ei meeldi väga šopata. Viimases hädas vean end kaubanduskeskusesse.
-
Külaline
Jah. Autoga kaubanduskeskusesse minnes pole autot ikka kuhugi parkida, kuigi räägitakse rahva vaesumisest.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 17:57 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Tellisin Noemist ühe komplekti. Eesmärk: sõbranna sünnipäevale selga panna nädalavahetusel. Ostsin hunniku kanarbikke. Eesmärk: aiailu. Ostsin Brain Gamesist lauamängu. Eesmärk: pimedate sügisõhtute sisustamine. Ostsin uued punase veini pokaalid. Eesmärk: nendest mingi hetk veini juua, meeldivad hirmsasti ilusad pokaalid.
Loodan, et sai piisavalt ülevaatlik, rohkem hoo pealt ei meenunud
Loodan, et sai piisavalt ülevaatlik, rohkem hoo pealt ei meenunud
-
Külaline
Noodivihiku ostsin. Enne seda vist kruvisid ja kapijubinaid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], käguan, Lumi ja 5 külalist