Negatiivsed/positiivsed eelarvamused seosed rõivabrändidega

vana hea klassika
Külaline

Negatiivsed/positiivsed eelarvamused seosed rõivabrändidega

Postitus Postitas Külaline »

Kas teil tekib teatud tüüpi brändide, stiiliga inimesi nähes eelarvamus? Noh näiteks guessi kandjat? Või tekib brändi nähes positiivne arvamus inimesest?
Külaline

YSL kotid on tibide poolt ära lörtsitud kohustuslik aksessuaar. Ajab muigama alati kui seda näen.
Külaline

Brändilogosid eksponeerivad inimesed jätavad negatiivse mulje. Piinlik vaadata suunamudijaid kes pongitatult sätivad oma kalli brändikoti salatikausi kõrvale või tooli peale. Saame aru, oled kohutavalt rikas oma 1000 eurose kotiga mis igal pildil figureerib, huumor. Helly Hansen mingil põhjusel ei ole mulle sümpaatset muljet jätnud, nii ka hilfigeri, guessiga.
Külaline

Guess ei meeldi, ma ei kannata, kui fima nimi on suurelt eksponeeritud, guessil tihti on
57XX1ZW

Postitus Postitas 57XX1ZW »

üks instabeib ainult seda teebki, sätib esiplaanile pidevalt firmakotte jm, isegi autovõtmed pidevalt pildil. et ikka kõik teaksid mis autoga ta mees võimaldab tal sõita. päris naerma ajab, selline kekutis. next level tõesti
Külaline

57XX1ZW kirjutas: 23 Sept 2024 17:33 üks instabeib ainult seda teebki, sätib esiplaanile pidevalt firmakotte jm, isegi autovõtmed pidevalt pildil. et ikka kõik teaksid mis autoga ta mees võimaldab tal sõita. päris naerma ajab, selline kekutis. next level tõesti
Ja üks teine poseerib pidevalt "juhuslikult" koos oma autoga, et jälgijad ikka teaksid, millises luksuses ta elab. Ainult et kahjuks ka oma suure rahaga ei oska see naine ennast riidesse panna ja mistõttu näeb enamikel piltidel välja nagu Ida-Euroopa prostituut.
Külaline

See eputamine vist vaeste maakate teema.
Külaline

Mul ükskõik. Nagunii ma ei oska vahet teha, kas seesama Guess on originaal või Bulgaaria turult ostetud vuffel. Kandku igaüks mida ja kuidas tahab, mul puuduvad eelarvamused.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 16:23 Kas teil tekib teatud tüüpi brändide, stiiliga inimesi nähes eelarvamus? Noh näiteks guessi kandjat? Või tekib brändi nähes positiivne arvamus inimesest?
Ma tunnen brände üldiselt halvasti, nii et otseselt ei tekita mingit arvamust. Ainus asi, mis tekitab piinlikkust on suured brändilogod riietel või kottidel. Seal tekib eelarvamus küll kahjuks jah.
Kaks

Postitus Postitas Kaks »

Anonymous kirjutas: 23 Sept 2024 17:33üks instabeib ainult seda teebki, sätib esiplaanile pidevalt firmakotte jm, isegi autovõtmed pidevalt pildil
Ainult üks või?
Külaline

Mulle tundub, et Armani on kuidagi slaavlaste bränd, eriti kui on suurelt Armani kiri riietel peal. Tean paari eestlast kah, kes seda brändi fännavad. Mulle meeldib kallimatest Lagerfeld ja Ralph Lauren
Külaline

Mul ka muust suva, aga kui suurelt logo on, siis vaatan, et vaat kus loll-kindlasti veel võltsing ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 20:54 Mul ka muust suva, aga kui suurelt logo on, siis vaatan, et vaat kus loll-kindlasti veel võltsing ka.
Tihtipeale need ongi võltsingud. Tean inimest, ripsmetehnikut, kes oma salongis täiesti avalikult müüs vuhveltooteid. Poolast ja jumalteab kust tellitud võltsitud bränditooteid parseldas aastaid oma kesklinna salongis ja teised samasugused punnhuulte ja lehvikripsmetega tibinad siis ostsid neid. Müstika, et mõned on nõus saasta ostma ja kandma.
Külaline

Ma ei pööra kellegi riietusele erilist tähelepanu, suva, mis kellelgi seljas on, kuni ta ise sellele firmamärgile tähelepanu juhtima ei hakka. Nt, et ostsin selle koti siit või sealt, et selle ülikond on Milano Armani poest ja just minu keha järgi parajaks tehtud...
Mul kama, mida keegi kannab. Ei pea ka inimest imelikuks vaid seepärast, et ta mõnel riidel suurelt mõne firma logo on.
Mu paljudel tuttavatel on komme selliseid just sekkarist osta - väike iroonia.
Mu ühel parkal on ka logo käisel, olgu pealegi. Väga mugav ja soe asi.
Külaline

Ikka väga kompleksides inimesed on need, kes mingeid naeruväärseid firmamärke soetavad ja demonstreerivad.
Imelik, et see postsovjetism ikka veel üle ei lähe.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 09:15 Ikka väga kompleksides inimesed on need, kes mingeid naeruväärseid firmamärke soetavad ja demonstreerivad.
Siin pole sovjetismiga mingit pistmist. Lääne-Euroopas just sama lugu ja veel hullem. Ostetakse mingeid mitme tuhande hinnaga tosse ja üüritakse neid välja jne. Ja noored võtavad pangalaenu et mingit kindlat pusa või pükse osta... Täiesti naeruväärne.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 09:39
Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 09:15 Ikka väga kompleksides inimesed on need, kes mingeid naeruväärseid firmamärke soetavad ja demonstreerivad.
Siin pole sovjetismiga mingit pistmist. Lääne-Euroopas just sama lugu ja veel hullem. Ostetakse mingeid mitme tuhande hinnaga tosse ja üüritakse neid välja jne. Ja noored võtavad pangalaenu et mingit kindlat pusa või pükse osta... Täiesti naeruväärne.
Ei oska jah seda selgitada, kuidas suure vabaduse ajastul sõltutakse nii palju üksikutest suunamudijatest ja tehakse kõiki asju ühtemoodi.
Tleloc
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tleloc »

Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 16:32 Helly Hansen mingil põhjusel ei ole mulle sümpaatset muljet jätnud, nii ka hilfigeri, guessiga.
Mul sama Helly Hansen'i ja Didriksons'iga. Isegi ei oska täpselt kirjeldada, mis sellist tobedat eelarvamust kujundab.
Teine eelarvamus tekib mul tavaliselt brändidega, mille kohta inimene ütleb, et ta ei kanna pm mitte midagi muud kui ainult seda (nimekat, kallist) X brändi, teised on mõttetu (odav) turukraam" vms. Ei ole veel kuulnud kedagi ütlemas, et kui asi pole Pepcost/Sinsayst/HMist ostetud, siis tema seda selga ei pane :D
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Paraku ei anna hinnanguid inimestele nende rõivabrändide valikute järgi.
Külaline

Ei pööra eriti tähelepanu, suuri logosid ise ei kanna aga ei arva ka midagi neist kes kannavad. Harva märkan ja üllatun positiivselt, kui keegi kannab kas eset mida olen endale tahtnud või mõnd pea tundmatut brändi, mida ise hindan. Minu jaoks on oluline, et stiil milda inimene kannab tema olemusega kokku läheb, brändid pole seejuures määravaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 6 külalist