Sten oli tema teadmata loonud tema nimel Smart-ID konto
-
Külaline
Sten oli tema teadmata loonud tema nimel Smart-ID konto
Kuidas see võimalik on?
https://elu24.postimees.ee/8099793/klip ... -kiirlaene
-
Külaline
Kui isikukood ja täielik nimi on olemas, siis äkki nii saab? Vastik lugu tõesti.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 13:16 Kuidas see võimalik on?
-
Külaline
Id kaarti ja selle pin'e on ka vaja, nimest ja isikukoodist ainult ei piisa.
-
Külaline
Väga oluline on inimestele sellised skeemid paljastada, just nimelt "kuidas see võimalik on".
Kas pahalane kasutas neiu ID-kaarti ja paroole, et Smart-ID konto luua? Kas Smart-ID on turvaline? Kas mul peaks igaks juhuks olema mõlemad: nii Smart- kui Mobiil-ID?
Mida saab igapäevast elu elav tavaline inimene ära teha, et end kavalate tõbraste eest kaitsta?
Kas pahalane kasutas neiu ID-kaarti ja paroole, et Smart-ID konto luua? Kas Smart-ID on turvaline? Kas mul peaks igaks juhuks olema mõlemad: nii Smart- kui Mobiil-ID?
Mida saab igapäevast elu elav tavaline inimene ära teha, et end kavalate tõbraste eest kaitsta?
-
Külaline
Ilmselt oli IDkaart koos koodidega kuskil kummutisahtlis, sellega saab Smart-Id loomisel ennast autentida. Ega sa ei peida ju oma asju elukaaslase eest...Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 13:16 Kuidas see võimalik on?
-
Külaline
Elukaaslane ju ikka näeb ja aimab kust miskit leida.
-
Külaline
Eks nii oligi.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 13:54Ilmselt oli IDkaart koos koodidega kuskil kummutisahtlis, sellega saab Smart-Id loomisel ennast autentida. Ega sa ei peida ju oma asju elukaaslase eest...Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 13:16 Kuidas see võimalik on?
-
Külaline
Ole parem lõpmata tänulik, et sulle üldse keegi midagi tasuta annab.
-
Külaline
No kuidas saab see olla nn kummutisahtlis koos koodidega. Seda on igapäevaselt vaja. Enamus poodide kliendikaardid on id kaardi põhised. Nädalas ikka mitu korda läheb seda vaja sisesatada.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 13:54Ilmselt oli IDkaart koos koodidega kuskil kummutisahtlis, sellega saab Smart-Id loomisel ennast autentida. Ega sa ei peida ju oma asju elukaaslase eest...Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 13:16 Kuidas see võimalik on?
-
Külaline
No pole ju keeruline. ID-kaart on naisel rahakotis, see on käekotis ja käekott on esikulaual. Lihtne võtta, kui naine parajasti nt magab või vannis on. ID-kaardi PIN-d on aga kummutisahtlis, sest osad inimesed on nii soodad, et ei suuda neid pähe õppida (eriti PIN2) ega ka kugugi kavalamasse kohta ümber kirjutada, vaid see ümbrik vedeleb kusagil sahtlis.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 05:42No kuidas saab see olla nn kummutisahtlis koos koodidega. Seda on igapäevaselt vaja. Enamus poodide kliendikaardid on id kaardi põhised. Nädalas ikka mitu korda läheb seda vaja sisesatada.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 13:54Ilmselt oli IDkaart koos koodidega kuskil kummutisahtlis, sellega saab Smart-Id loomisel ennast autentida. Ega sa ei peida ju oma asju elukaaslase eest...Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 13:16 Kuidas see võimalik on?
-
Külaline
Norm mees. Elab, sööb, kepib ja saab veel raha peale. Milles probleem ma aru ei saa. Enamus naisi elab sellist elu.
Sellised naistele peale lähevad. Selliste pärast lahutatakse ja minnakse või maailma lõppu. Noo pärast tullakse löntalönta tagasi ja pannakse Tinderi reklaam tahvlile ennast. Ja kõik kordub.
Sellised naistele peale lähevad. Selliste pärast lahutatakse ja minnakse või maailma lõppu. Noo pärast tullakse löntalönta tagasi ja pannakse Tinderi reklaam tahvlile ennast. Ja kõik kordub.
-
Külaline
Tegid koos mõnda tellimust ja saigi teada või piilus selja tagant. Eriline värdjas.
-
Külaline
Jumal küll, tuhanded naised teevad meestele sama skeemi pidevalt.
-
Külaline
Milles probleem? Poiss kasutab oma head välimust ära. Nõudlust tema järgi on. Rikas, ilus, põnev mees ju. Mitte mingi keskmine eesti töll kes käib mingi 2000 eur eest tööl ja sõidab keskmise autoga. Mingi sellisega ju ikka ei hakka keppima. Ikka parimatest parimatega.
Seega mida vinguda. Kes tegi. Ikka ise tegid. Nüüd vaja lihtsalt Sten-i osutatud teenete eest arve tasuda. Järelmaksuga.
Seega mida vinguda. Kes tegi. Ikka ise tegid. Nüüd vaja lihtsalt Sten-i osutatud teenete eest arve tasuda. Järelmaksuga.
-
Külaline
Minu tutvusringkonnas küll selliseid naisi ei leidu, soovitan sul seltskonda vahetada siis.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 11:26 Postitus on kustutatud
Aga teemasse- jah Smart-ID saab dokumendi ja pin-koodide olemasolul luua. Ilmselt siis saadi need kuskilt kätte. Muidugi kui kannatanu on olnud enda teada selle isikuga suhtes, siis võibolla polnud alust oma pin-koode nii väga peita ning hoidiski kättesaadavas kohas kodus või nägi tüüp mingeid tehinguid pealt. Mina küll enda kaaslase eest enda koode ei peida ega käi uksetaga ülekandeid tegemas.
-
Külaline
Mul jäi segaseks see, et kuidas ta laenuandjatele tõestas, et ta (naine) maksejõuline on. Seal on ju vaja konto väljavõtteid. Ok, sisenes smardiga ka neidude pangakontodele, aga üks neiu ju ütles, et mees oli esitlenud laenuandjatele ju väga suurt palka.
Või siis need alternatiiv-laenuandjad ei küsi sissetulekute tõestusi?
Või siis need alternatiiv-laenuandjad ei küsi sissetulekute tõestusi?
-
Külaline
Oli juttu ju, et lõi Smart-IDga kontod erinevatesse pankadesse, kuhu siis raha kanti. Vist lausa kolme.
Kuidas see võimalik on?
Eelmise aasta detsembris lõin endale konto Swedi. Mobiil-IDga. Pidin mingil hetkel laadima alla ühe äpi, mille kaudu suhtlesin pangatöötajaga silmast silma, mind kontrolliti mitmel moel, kusjuures pidin miskil põhjusel ka kätt lehvitama oma näo ees. Ju see oli siis millekski vajalik.
Kas Smardiga saab siis kontosid luua oma nägu näitamata? Või on ainult Swedil rangemad nõuded?
Kuidas see võimalik on?
Eelmise aasta detsembris lõin endale konto Swedi. Mobiil-IDga. Pidin mingil hetkel laadima alla ühe äpi, mille kaudu suhtlesin pangatöötajaga silmast silma, mind kontrolliti mitmel moel, kusjuures pidin miskil põhjusel ka kätt lehvitama oma näo ees. Ju see oli siis millekski vajalik.
Kas Smardiga saab siis kontosid luua oma nägu näitamata? Või on ainult Swedil rangemad nõuded?
-
Külaline
Kogu aeg soovitatakse need PINid kohe ära vahetada nende numbrite vastu, mis sul peas püsivad. Alati olen teinud. Ja mitte kellegi sünnipäevade vastu. Need ümbrikus kaasa tulevad koodid on täiesti kasutud, kuigi jah, see ümbrik vedeleb mul kuskil sahtlis küll.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 06:21No pole ju keeruline. ID-kaart on naisel rahakotis, see on käekotis ja käekott on esikulaual. Lihtne võtta, kui naine parajasti nt magab või vannis on. ID-kaardi PIN-d on aga kummutisahtlis, sest osad inimesed on nii soodad, et ei suuda neid pähe õppida (eriti PIN2) ega ka kugugi kavalamasse kohta ümber kirjutada, vaid see ümbrik vedeleb kusagil sahtlis.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 05:42No kuidas saab see olla nn kummutisahtlis koos koodidega. Seda on igapäevaselt vaja. Enamus poodide kliendikaardid on id kaardi põhised. Nädalas ikka mitu korda läheb seda vaja sisesatada.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 13:54
Ilmselt oli IDkaart koos koodidega kuskil kummutisahtlis, sellega saab Smart-Id loomisel ennast autentida. Ega sa ei peida ju oma asju elukaaslase eest...
-
Külaline
Coop ei küsinud midagi tõestuseks. LHV-s pidin ennast eraisiku konto tegemise ajal lausa näitamas käima kuigi seal oli juba minu enda firma ja mitme minu kliendi firma (kelle kontole ka minul vaatamisõigus) konto olemas.
Veidrad on nende nõudmised.
See värd tegi vast nendesse eesti vaestel inimestel moes olevatesse Revolti ja Payserasse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile ja 9 külalist