Robottolmuimeja- millised teil kodus on? Millist soovitaksid?
Robottolmuimeja- millised teil kodus on? Millist soovitaksid?
Hei. Olen mõelnud pikalt robottolmuimeja peale, kiitke enda omasid, millist võtta, millist jätta?
Elan tavalises 3 toalises paneelikas.. Mõtlen, et kas oleks mingi robot, mis suudaks ka sellises korteris navigeerida ja kõik ära puhastada? Olen mõelnud nii selle peale, mis ainult imeb tolmu, kui ka selle peale, mis teeb mõlemat. Kuna kodus on ka vaibad siis ei ole väga oluline et ta peseks, aga milline oleks hea tolmuimeja? Mis teil kodus on?
Elan tavalises 3 toalises paneelikas.. Mõtlen, et kas oleks mingi robot, mis suudaks ka sellises korteris navigeerida ja kõik ära puhastada? Olen mõelnud nii selle peale, mis ainult imeb tolmu, kui ka selle peale, mis teeb mõlemat. Kuna kodus on ka vaibad siis ei ole väga oluline et ta peseks, aga milline oleks hea tolmuimeja? Mis teil kodus on?
-
Külaline
Homme tuleb Perekoolist tuttav varstolmuimeja teema? Kas ehk aitaks juba?Stellake kirjutas: ↑24 Sept 2024 15:19 Hei. Olen mõelnud pikalt robottolmuimeja peale, kiitke enda omasid, millist võtta, millist jätta?
Oota, mis mõttes? Skrollisin siin viimastel lehtedel ja ei näinud ühtegi selle teemalist postitust. Tahaks päriselt nagu arvamusi...Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 18:24Homme tuleb Perekoolist tuttav varstolmuimeja teema? Kas ehk aitaks juba?Stellake kirjutas: ↑24 Sept 2024 15:19 Hei. Olen mõelnud pikalt robottolmuimeja peale, kiitke enda omasid, millist võtta, millist jätta?
-
Külaline
On vist küll kirjutatud pesemisfunktsiooniga robotite kohta ka juba siin foorumis pikalt ja laialt. Vaata kodunurga teemad läbi, kui otsing ei tööta. Mul on nii robot (vana xiaomi), pesemist pole kordagi kasutanud, töötab väga hästi, kui ka varstolmuimeja. Eelmine vars oli dyson, mõlemal aku sai suht kiirelt surma. Nüüd ostis mees müüja soovitusel samsungi v philipsi (vist?), kuna parameetrid pidid olema samad, mis dysonil, aga no anna jumal kannatust, kui kehv see on võrreldes dysoniga. Ma ei kasuta seda üldse ja kui kasutan, siis nutan. Nagu öö ja päev.
-
Külaline
Vaipade kohapealt olen pessimist ja ole väga kindel, et see masin vaiba peale ka läheb. SChbot/Mamibot ei lähe õhukesele vaibale ka mitte.Stellake kirjutas: ↑24 Sept 2024 15:19 Hei. Olen mõelnud pikalt robottolmuimeja peale, kiitke enda omasid, millist võtta, millist jätta?
-
Külaline
Mul on kodus Roborock Q5 Max+. Tühjendab ennast ise. Peseb ka, aga pole kordagi veel seda funktsiooni proovinud, enamik põrandast on vaipkatte all.
-
Külaline
Roomba juba vähemalt 10 aastat. Aku on üks kord vahetatud.
Sebib ringi ja koristab üsna kaua, aga töö teeb korralikult. Mulle meeldib nii, et valmistan talle kord nädalas töömaa ette - toolid tõstan lauale, koera pesad ja väiksemad vaibad korjan kokku, suured vaibad voldin väiksemaks. Vaibad puhastan tavalise tolmuimejaga.
Kõige parem asi roboti juures on, et ta puhastab voodi, diivanite ja kappide alused.
Sebib ringi ja koristab üsna kaua, aga töö teeb korralikult. Mulle meeldib nii, et valmistan talle kord nädalas töömaa ette - toolid tõstan lauale, koera pesad ja väiksemad vaibad korjan kokku, suured vaibad voldin väiksemaks. Vaibad puhastan tavalise tolmuimejaga.
Kõige parem asi roboti juures on, et ta puhastab voodi, diivanite ja kappide alused.
-
Külaline
Roborock S8 pro ultra, hind küll veidi krõbedam, aga super masin. 2 koera ja 2 last ja põrandad puhtad, saab väga hästi hakkama, nii pesemisega kui ka imemisega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist