Ilutrendid mida te EI salli

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 20:20
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 19:49
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 19:14
Siis on nii, et kui raha pole, ei lähe nurga taha süstima. Lähed sinna, kus on professionaal. Tellitakse ka kuskilt pärapõrgust fillereid ja süstitakse youtube järgi. Kelle süü see siis on?
Kui süstimisega läheb viltu, siis lahustatakse süst ära ning tehakse uuesti.
[/quote

Kes see sinu arust proff on, arst või õde? Kas günekoloog võiks näkku botuliini süstida? Või õde? Kes küll oskab süsti teha ja verd võtta, aga ei tea midagi närvidest? Või meil ongi uus kategooria tervishoiutöötajaid-profesionaalne süstija? Miskipärast me günekoloogi hambaid ravima ei lase või hambaarsti kopse siirdama, kuigi nood on proff arstid.
Süste võivad teha litsenseeritud tervishoiutöötajad. Sa ei võta ju instast suvat reklaamijat vaid lähed inimese juurde, keda soovitatakse, kelle tausta ja tööd googeldad.
https://www.confido.ee/esteetiline-meditsiin/ilusustid/
Kui mammoloog seda teeb, saab teha ka günekoloog, kui väljaõppe läbib.

Mis su probleem on, ma aru ei saa? Ära süsti, jumal sinuga. Teised inimesed, kel raha ja piisavalt soovi, kasutavad seda ka enda hea välimuse heaks.
Nagu korduvalt märgitud, siis minu probleemiks on halvustav suhtumine, et ilma med protseduurideta ei ole inimene ilus, hoolitsetud ega hea välimusega, põhimõtteliselt ebanormaalne jõle mammi. Et peabki süstima.
Külaline

Tutiga Täi kirjutas: 11 Juun 2024 21:11
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 14:52 Ma arvan ka, et igaühe oma asi tegelikult (eriti kuna sellest on kujunenud ilusüstijate teema, kuhu tulevadki fillerite ja botoxi jm sõbrad oma kogemusi jagama), aga see, et vana olemist häbenetakse, ei meeldi mulle ka. Inimene ju vananebki, see on loomulik ja normaalne ja oma vanuse peitmiseks kõrvade süstimine tundub olevat väga ebaterve.
See ongi ebaterve. Filleritest ja botoxist olen teadlik, aga seda, et kõrvakortse kohendatakse oli minu jaoks uudis ja viib mind mõttele, et see teenus on ilusüstijate poolt välja mõeldud, et nö lisamüüki teha.
Ausalt öeldes sinu asjadest mitteteadmine ei näita, et need oleksid mõttetud. Seda tehakse kindlasti juba kauem, kui 10 aastat. Ülihea asi. Paljudel naistel on kõrvalestad aastatepikkusest raskete kõrvarõngaste kandmisest välja veninud. Sinu arust on see ilmselt megalahe, eks. Ahjaa, hoitan ette, ka häbememokki süstitakse. Ühesõnaga süstitakse kõike! Ma ei tea, kus puu all sina elanud oled. Mida rohkem sellised mittekirurgilised protseduurid arenevad, seda kauem saab vananemist edasi lükata, superlux.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 21:55
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 14:52 Ma arvan ka, et igaühe oma asi tegelikult (eriti kuna sellest on kujunenud ilusüstijate teema, kuhu tulevadki fillerite ja botoxi jm sõbrad oma kogemusi jagama), aga see, et vana olemist häbenetakse, ei meeldi mulle ka. Inimene ju vananebki, see on loomulik ja normaalne ja oma vanuse peitmiseks kõrvade süstimine tundub olevat väga ebaterve.
See ongi ebaterve. Filleritest ja botoxist olen teadlik, aga seda, et kõrvakortse kohendatakse oli minu jaoks uudis ja viib mind mõttele, et see teenus on ilusüstijate poolt välja mõeldud, et nö lisamüüki teha.
Ausalt öeldes sinu asjadest mitteteadmine ei näita, et need oleksid mõttetud. Seda tehakse kindlasti juba kauem, kui 10 aastat. Ülihea asi. Paljudel naistel on kõrvalestad aastatepikkusest raskete kõrvarõngaste kandmisest välja veninud. Sinu arust on see ilmselt megalahe, eks. Ahjaa, hoitan ette, ka häbememokki süstitakse. Ühesõnaga süstitakse kõike! Ma ei tea, kus puu all sina elanud oled. Mida rohkem sellised mittekirurgilised protseduurid arenevad, seda kauem saab vananemist edasi lükata, superlux.
Venimine ja kortsud on eri asjad. Veninud kõrvalestasid saab vaid skalpelliga muuta.
Oh, ja kõrvad on elundid, mis terve elu kasvavad.
Vananemist ei saa kah edasi lükata. Et süstid kõrva ja vananed ühe kuu asemel 2 nädalat?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 21:26
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 19:49
Süste võivad teha litsenseeritud tervishoiutöötajad. Sa ei võta ju instast suvat reklaamijat vaid lähed inimese juurde, keda soovitatakse, kelle tausta ja tööd googeldad.
https://www.confido.ee/esteetiline-meditsiin/ilusustid/
Kui mammoloog seda teeb, saab teha ka günekoloog, kui väljaõppe läbib.

Mis su probleem on, ma aru ei saa? Ära süsti, jumal sinuga. Teised inimesed, kel raha ja piisavalt soovi, kasutavad seda ka enda hea välimuse heaks.
Nagu korduvalt märgitud, siis minu probleemiks on halvustav suhtumine, et ilma med protseduurideta ei ole inimene ilus, hoolitsetud ega hea välimusega, põhimõtteliselt ebanormaalne jõle mammi. Et peabki süstima.
Tere tulemast tänapäeva. Kuidas sinusugune stagnant üldse elus hakkama saab?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 22:07
Venimine ja kortsud on eri asjad. Veninud kõrvalestasid saab vaid skalpelliga muuta.
Vananemist ei saa kah edasi lükata. Et süstid kõrva ja vananed ühe kuu asemel 2 nädalat?
Do earlobes get thinner with age?
Yes, just like other areas of the face, the earlobes lose volume and become deflated and saggy as you age. People that wear heavy earrings find that their earlobes age faster because the skin is being constantly weighed down and stretched.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 22:13
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 22:07
Do earlobes get thinner with age?
Yes, just like other areas of the face, the earlobes lose volume and become deflated and saggy as you age. People that wear heavy earrings find that their earlobes age faster because the skin is being constantly weighed down and stretched.
See räägib õhenemisest, mitte kortsumisest. Ja et inimesed vananevad kiiremini, kuna nad kannavad raskeid kõrvarõngaid?
Kas igasugune mõtlemisvõime on kadunud? Mis iba küll kirjutakse ja usutakse ja edastatakse?? Kõrvad ei vanane seetõttu, võivad küll aga muutuda esteetiliselt ebameeldivaks.
P.S. venimine just nagu sikutabki kortse sirgemaks, eh? Nagu facelift, kus nahk sirgeks venitataksr.
Külaline

Oh, ja kui väljaveninud õhukesse kõrvakesta fillerit süstid, saad paksud väljaveninud kõrvad.
Külaline

See räägib õhenemisest, mitte kortsumisest. Ja et inimesed vananevad kiiremini, kuna nad kannavad raskeid kõrvarõngaid?
Kas igasugune mõtlemisvõime on kadunud? Mis iba küll kirjutakse ja usutakse ja edastatakse?? Kõrvad ei vanane seetõttu, võivad küll aga muutuda esteetiliselt ebameeldivaks.
P.S. venimine just nagu sikutabki kortse sirgemaks, eh? Nagu facelift, kus nahk sirgeks venitataksr.

Tead ikka, kuidas gravitatsioon töötab? Facelift tõmbab nahka horisontaalselt ja üles, mitte allapoole. Vananemine ja rasked kõrvarõngad venitavad nahka gravitatsiooni suunas.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 23:00

Tead ikka, kuidas gravitatsioon töötab? Facelift tõmbab nahka horisontaalselt ja üles, mitte allapoole. Vananemine ja rasked kõrvarõngad venitavad nahka gravitatsiooni suunas.
Ei, ma tõesti ei tea, kuidas toimub venitamine gravitatsiooni suunas.
Aga sa väidad siis, et kui ma panen märja pesu kuivama ja nt ka veel raskused allapoole külge (a la rasked kõrvarõngad), siis pesu läheb ekstra kortsu? Huvitav, mul läheb tavaliselt ikka sirgeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 22:11
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 21:26

Tere tulemast tänapäeva. Kuidas sinusugune stagnant üldse elus hakkama saab?
Minusugune teab, et läbi ajaloo on inimesed söönud ja peale kandnud igasugu mökse, et enda arust kaunid ja noored välja näha. Ma ei pea progressiks samade mustrite kordamist, lihtsalt plii ja arseen ja elavhõbe on asendatud botuliiniga. Ei midagi uut.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 23:07
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 23:00

Ei, ma tõesti ei tea, kuidas toimub venitamine gravitatsiooni suunas.
Aga sa väidad siis, et kui ma panen märja pesu kuivama ja nt ka veel raskused allapoole külge (a la rasked kõrvarõngad), siis pesu läheb ekstra kortsu? Huvitav, mul läheb tavaliselt ikka sirgeks.
Täiesti absurdne võrdlus. Pesu asetad ju horisontaalselt sirgelt kuivama ja siis see vee raskus (ja lisaraskused) aitavad sirgeks kuivada. Aga viska kägaras pesu nõõrile lisaraskustega ja vaata, mis siis juhtub. Kuidas sa kõrvalestad horisontaalselt sirgeks tõmbad?
Külaline

[/quote]
Kortsude vähendamine teeb näo värskemaks, sellest piisab. Tahad näha harilikku vanainimest, siis vaata peeglisse või mine klassikokkutulekule, seal on ilmselt 90 protsenti naistest mammid.
[/quote]

no ma ei tea, vaatasin just abikaasa (varsti 60-aastane) klassikokkutuleku pilte, ja enamik naisi nägid head välja. Tavaline maakool, elavad nad ka enamasti sealkandis - julgen kahelda, et süstivad-lõikavad. Nägid välja nagu normaalsed 50+ peakski, naerukortse oli palju näha, riided nooruslikud, juuksed kenad.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 09:17
Kortsude vähendamine teeb näo värskemaks, sellest piisab. Tahad näha harilikku vanainimest, siis vaata peeglisse või mine klassikokkutulekule, seal on ilmselt 90 protsenti naistest mammid.
[/quote]

no ma ei tea, vaatasin just abikaasa (varsti 60-aastane) klassikokkutuleku pilte, ja enamik naisi nägid head välja. Tavaline maakool, elavad nad ka enamasti sealkandis - julgen kahelda, et süstivad-lõikavad. Nägid välja nagu normaalsed 50+ peakski, naerukortse oli palju näha, riided nooruslikud, juuksed kenad.
[/quote]
Aga vb oled samasugune mutt, seetõttu tundubki, et näevad head välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 10:39

[/quote]
[/quote]

su reaalsustaju on hägustunud - kui 50+ punnis-sileda näoga pardimokk on normaalsus, aga lihtsalt hea väljanägemisega keskealine naine on mutt ning mammi...
Külaline

Minu arust on ka jubedad need punnis süstitud näod 🤢 need alati läigivad ka mingil põhjusel.
Naisjoodikutel on samasugused pundunud lõustad.
Külaline

Eks see pisut ikka aitab tõepoolest. Mina samas ei ütleks, et piisavalt, aga sile ja sapine on natuke parem kombinatsioon küll kui kortsus ja sapine, selles suhtes on sul isegi täitsa õigus.
Tundub siiski, et peeglist ebahariliku vanainimese nägemine nähtavasti ka enesetunnet pikas perspektiivis paremaks ei tee.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 10:48
Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 10:39

[/quote]

su reaalsustaju on hägustunud - kui 50+ punnis-sileda näoga pardimokk on normaalsus, aga lihtsalt hea väljanägemisega keskealine naine on mutt ning mammi...
[/quote]
Jajah, punnis ja pardimokk. Tüüpiline asjast mitte midagi teadva mammi jutt. Kasva suureks.
Külaline

Jajah, punnis ja pardimokk. Tüüpiline asjast mitte midagi teadva mammi jutt. Kasva suureks.
Mina küll tean asjast. Olen isegi litsenseeritud tervishoiutöötaja, ehkki ise süstimisega ei tegele. Soovitaksin botuliintoksiini hoopis silmapõhjadesse süstida - pärast protseduuri ei ole enam ühtki kortsu näha!
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 11:22
Mina küll tean asjast. Olen isegi litsenseeritud tervishoiutöötaja, ehkki ise süstimisega ei tegele. Soovitaksin botuliintoksiini hoopis silmapõhjadesse süstida - pärast protseduuri ei ole enam ühtki kortsu näha!
Loodan, et sul on piisavalt pappi selle sinu poolt soovitatud tervisekahju kinnimaksmiseks.
Külaline

Paljudel naistel on kõrvalestad aastatepikkusest raskete kõrvarõngaste kandmisest välja veninud.

PAljud naised teevad suure vea, kandes liiga raskeid kõrvarõngaid pidevalt ja ei võeta magamise ajaks kõrvarõngaid ära, padjal nühkides see venitab päris kõvasti. Niiet kes on suur kõrvakate kandja ja ei taha pensionieaks omale poole suuremaks veninud auke (lisaks vananedes nahk venib välja), siis võtke ööseks kõrvarõngad kõrvast ära.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist