Viimatised ostud (väljaarvatud toiduostud)
Vanemuise piletisaju ajal ostsin pileteid mitmele etendusele.
Ei mäleta, et veebruarist saati oleksin üldse peale toidu midagi käegakatsutavat ostnud. Siis ostsin omale ühe kevad-sügise anoraki. Kui välja jätta lapselapsele soojal maal ostetud mõned basseinitarbed, aga need jäid ka hotelli maha.
Ei mäleta, et veebruarist saati oleksin üldse peale toidu midagi käegakatsutavat ostnud. Siis ostsin omale ühe kevad-sügise anoraki. Kui välja jätta lapselapsele soojal maal ostetud mõned basseinitarbed, aga need jäid ka hotelli maha.
-
Külaline
Kullapood oli kah rahvast täis, teeme järelduse kui rikas eesti rahvas on
Kaubanduskeskusesse parklasse on kogunenud pea olematu protsent eestlasi.
-
Külaline
Lapsele ostsin püksid osta-st, 9€, täiesti korralikud. Olen vaene ja ostan ainult hädavajalikku, ühtegi spontaanset ega mõttetut kulutust ei tee. Raamatuid laenutan raamatukogust jne.
-
Külaline
Suuremad kallimad ostud teen alati outletist. Hinnavahe on tuntav, kuna 40-50 % allahindlus on minu jaoks korralik kokkuhoid. Viimati ostsin matkariided ja jalanõud.
Reedel ostsin uue lauamängu. Jäime terve perega koos haigeks ja üks 5-eurone Rahva Raamatu kupong ootas kasutamist. Valisin mängu "Kas teadsid?". Ausalt öeldes oli väheke pettumus sellise hinna kohta. Meeldib, et küsimusi on nii lihtsamaid kui raskemaid (sellegipoolest ei suutnud ma punktidega lastest väga kaugele ette rebida, seega meie jaoks siis lihtsamapoolsed küsimused), aga kokku on vaid 300 kaarti ja meil on umbes 100 läbi mängitud. Varsti mäng lihtsalt seisab. Eesti mäng ja iKnow on huvitavamad.
-
Külaline
Kaubanduskeskus parkla nüüd küll mingi näitaja pole, pool vabariiki peab oma riidehilbud ja kooliasjad Tallinnast ostma, sest kohalikus külapoes ei müüda. Tartu ümbruse omad koonduvad Tartusse ja Pärnu ümbrus Pärnusse.
Tallinnas on küll suuremad poed just nimelt linna ääres.
Tallinnas on küll suuremad poed just nimelt linna ääres.
Yaga-st kasutatud talevejope. Notinost juuksehooldusvahendeid.
-
Püha õde
Mina ostsin suure kasti kukesuppi
-
Külaline
Viimati ostsin lennujaamast kreemi (mis nädala pärast teises lennujaamas prügikasti lendas, kuna vahepeal oli vastu võetud jälle 100 ml reegel). Sellest oli küll kahju, sest muidu oli hea kreem. Silmatilgad apteegist, lastele koolitarbeid ja jalatseid, lemmikloomatoidu tellisin veebist. A ja, lapsele uue odavamat sorti telefoni ka, selle vormistasin netis ja saadeti koju. Hilpe ega kodutarbeid pole viimase paari kuu jooksul soetanud ega plaani ka, sest otseselt midagi vaja pole ning mulle ei meeldi ekstra shoppama minek. Shoppan siis, kui jääb kuskil aega üle ning siis ka mõõdukalt. Või kui on lastele hädasti midagi vaja (kasvavad nagu mühiseb).
-
Külaline
Kanakakat, sügisväetist, sireli, hortensia, kääbuskase, istutusmulda. Tagasiteel aiandist 2 padjapüüri ja d-vitamiini.
-
Külaline
Ostsin kevadel kasutatud golfivarustuse. Umbes mais. Pärast seda polegi midagi ostnud.
-
Külaline
2 paari kindaid. 2 mantlit sügiseks, eile. Ühe mantli taaskasutusest teise uuena.
Aga lugedes teie väheseid oste...kui midagi ei osteta, siis kaotavad töö ka need kes müüvad. Ja need kes toodavad. Päästes maailma ületootmisest, " päästame" ka inimesed tööst. Jah pole enam need ajad, kus sissetuleku jaoks lood mingi firmakese ja hakkad pakkuma. Keegi ei osta su asju.
Aga lugedes teie väheseid oste...kui midagi ei osteta, siis kaotavad töö ka need kes müüvad. Ja need kes toodavad. Päästes maailma ületootmisest, " päästame" ka inimesed tööst. Jah pole enam need ajad, kus sissetuleku jaoks lood mingi firmakese ja hakkad pakkuma. Keegi ei osta su asju.
Ega polegi parata, kui raha on vähe, siis piirad ka oste ja nii tekibki selline nõiaring.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 08:38 2 paari kindaid. 2 mantlit sügiseks, eile. Ühe mantli taaskasutusest teise uuena.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Ma ise proovin mitte osta asju, milleta ma muidu ka läbi saan. Näiteks igasugu plastikrämps, mis toodetud nt Hiinas ja Bangladeshis. Internet on täis saite, kus müüdavast kraamist pool on kindlasti sellised küsitava väärtusega vidinad, mille ostmise asemel saaks midagi taaskasutada. Need ongi tihtipeale müüki paisatud, et saidile massi anda, et jääks mulje tohutu suurest müügiplatvormist.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 08:38 2 paari kindaid. 2 mantlit sügiseks, eile. Ühe mantli taaskasutusest teise uuena.
Loomulikult aega enam tagasi ei keera ja lootus, et inimesed loobuvad kiirmoest ning ostavad rohkem kvaliteetset kaupa, on kahjuks naiivne.
-
Külaline
See tähendab et inimesed ikka loobuks üldse moest ja kannaksid 10a samu riideid. Kuigi mul pole ka odavad ja arvatavasti ebakvaliteetsed riided katki läinud, et mõelda- kallim kestab kauem. Aga ega ma ka midagi 10 aastat kandnud vist piole.
-
Külaline
mehele saapad, puukoolist taimi, reisi ööbimised, implantaadi
-
Külaline
Mul on enamik riided 10+ aastat vanad. Mõned muidugi lähevad katki või venivad välja, aga üldiselt kestavad riided ikka väga kaua. Pigem tüdinevad inimesed neist.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:35 See tähendab et inimesed ikka loobuks üldse moest ja kannaksid 10a samu riideid. Kuigi mul pole ka odavad ja arvatavasti ebakvaliteetsed riided katki läinud, et mõelda- kallim kestab kauem. Aga ega ma ka midagi 10 aastat kandnud vist piole.
-
Külaline
Kas ostsid hamba või rinna?Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 12:58 mehele saapad, puukoolist taimi, reisi ööbimised, implantaadi
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 6 külalist