https://www.id.ee/artikkel/pin-koodide- ... -muutmine/
Soovitatakse muuta nii uut kaarti saades ja ka siis, kui on kahtlus, et keegi on need teada saanud.
https://www.id.ee/artikkel/pin-koodide- ... -muutmine/
Mis see tähendab? Kuidas meil või number on ID-kaardiga seotud?
Lillesidemega;)
Neiul ju EI OLNUD Smart-id-d. Kurikael lõi neiule Smart-ID, kasutades ID-kaardi paroole. Edasi oli juba kõik lihtne. Uus pangakonto naise nimele jne.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 01:47 Artikkel ei tundu usutav: "Hiljem avastas Kertu, et Sten oli tema teadmata loonud tema nimel Smart-ID konto ning võtnud erinevatest pankadest kokku ligi 20 000 euro väärtuses laene."
Kiirlaene antakse ju kuni tuhande euro ringis, kui smart-id loodi, siis pidi tüüp teadma id.kaardi pin2 vähemalt. Miks seda siis tüübile öeldi??????
Eestis on panku väga vähe, 20 000 eurot pangalaene tundub uskumatu suurus. Midagi siin ei klapi, äkki laenu võeti koos ja pärast mindi tülli?
Minu lähedastest ei tea mitte keegi isegi minu pin1 id-kaardi puhul, kuidas siis need naised seda tüübile avaldasid????
Minu arust imelik, et öeldakse, et ise olid süüdi, et koodid laokile jätsid. Mis mõttes laokile, kui tegu oli elukaaslasega. Kas kui elukaaslane sooritab sinu vastu kuriteo, siis öeldakse alati, et ise oled süüdi? Kui näiteks kasutab füüsilist vägivalda, karistatakse ju kindlasti, mitte ei öelda, et jätsid enda laokile samasse ruumi temaga, ise oled süüdi. Sama loogika peaks ju kehtima ka majandusliku vägivalla suhtes. Elukaaslane on kurjategija, kui ta nii tegi, mitte ei hakata rääkima, et ise olid hooletu, kui jätsid oma paroolid sahtlisse, kui seal elas elukaaslane.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 14:09Neiul ju EI OLNUD Smart-id-d. Kurikael lõi neiule Smart-ID, kasutades ID-kaardi paroole. Edasi oli juba kõik lihtne. Uus pangakonto naise nimele jne.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 01:47 Artikkel ei tundu usutav: "Hiljem avastas Kertu, et Sten oli tema teadmata loonud tema nimel Smart-ID konto ning võtnud erinevatest pankadest kokku ligi 20 000 euro väärtuses laene."
Kiirlaene antakse ju kuni tuhande euro ringis, kui smart-id loodi, siis pidi tüüp teadma id.kaardi pin2 vähemalt. Miks seda siis tüübile öeldi??????
Eestis on panku väga vähe, 20 000 eurot pangalaene tundub uskumatu suurus. Midagi siin ei klapi, äkki laenu võeti koos ja pärast mindi tülli?
Minu lähedastest ei tea mitte keegi isegi minu pin1 id-kaardi puhul, kuidas siis need naised seda tüübile avaldasid????
Inimesed peaksid sellise laenu saamiseks siiski füüsiliselt kohal käima, või kasutama kaugtõestust vms. Nii ei saa see jätkuda, et normaalsed inimesed tõbraste laene kinni taovad.
Ei puutu asjasse. Jälle mingi ohvri süüdistamine käib. Need neiud ei ole midagi valesti teinud, pätt on see mees.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 17:06 Huvitav kas need neiud esimesel kohtumisel vaese, tavalise noormehe ka kohe koju oleks viinud ja elukaaslaseks jätnud? Kas see ei tekitanud kahtlust, et ennast nii püsti rikkana reklaaminud mees ei suutnud endale hotellituba üürida? Mulle tundub, et ahned said kokku...
Eks ole! Teisel tutvumise päeval kolisid kokku ja neiud pole midagi valesti teinud?!Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 17:14
Ei puutu asjasse. Jälle mingi ohvri süüdistamine käib. Need neiud ei ole midagi valesti teinud, pätt on see mees.
Pole vaja otsida põhjust naist süüdistada, kui see ohver oleks mees, siis oleks ving taevani, millised sead need naised ikka on. Armupettuste ohvrite hulgas on mehed muide enamuses. Naiste materdamine iga hinna eest on nii Ida-Euroopa, nii eilne päev ja nii võlts-Vuitton kui olla saab. Madal, eriti kui seda teeb teine naine. Kibestunud mehikesed ei tule arvesse.
Kas see on kuritegu kellegagi kokku kolida? See pätt oleks naha üle kõrvade tõmmanud ka siis, kui oleks kokku kolinud hiljem. Nõme on süüdistada ohvrit.
Ühele ju mees andis auto ostuks raha ja eks need neiud lootsidki mehe rahast osa saada.
Need on hüpoteeklaenud. Ilma tagatiseta ei anna pank üle 5000 euro ja need kiirlaenud ammugi ei anna.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 11:03Kiirlaenu määrad on osades kojtades kuni 15 tuhat. Ja kui kehtivaid maksehäireid ei ole, siis osades kohtades piisab vaid end panga kaudu(kuhu panka palk laekub) sisse logides tuvastamine. Ja konto vv eraldi ei küsita.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 09:22 Kas kümneid tuhandeid saab laenata nii kergelt? Palgatõendit, ega midagi ei pea saatma? Ma mõtlesin, et kiirlaenud on mõne tuhandelised hädaabid.
Neiu võib ise rääkida nii nagu talle meeldib, see ei pruugi tõde olla. Rahast jäi ilma, arusaadav, aga kuidas see suhe neil oli, teavad nad kahekesi ja see ongi sõna-sõna vastu.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 14:09Neiul ju EI OLNUD Smart-id-d. Kurikael lõi neiule Smart-ID, kasutades ID-kaardi paroole. Edasi oli juba kõik lihtne. Uus pangakonto naise nimele jne.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 01:47 Artikkel ei tundu usutav: "Hiljem avastas Kertu, et Sten oli tema teadmata loonud tema nimel Smart-ID konto ning võtnud erinevatest pankadest kokku ligi 20 000 euro väärtuses laene."
Inimesed peaksid sellise laenu saamiseks siiski füüsiliselt kohal käima, või kasutama kaugtõestust vms. Nii ei saa see jätkuda, et normaalsed inimesed tõbraste laene kinni taovad.
Mismoodi see teistmoodi on kui see kui naine ütleb, et tal on spiraal ja ta lapsi ei taha ja võtab tablette ja nagunii teeks aborti ja mees usub ja naine on tegelikult huiar. Mees maksab alimente.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 17:03Minu arust imelik, et öeldakse, et ise olid süüdi, et koodid laokile jätsid. Mis mõttes laokile, kui tegu oli elukaaslasega. Kas kui elukaaslane sooritab sinu vastu kuriteo, siis öeldakse alati, et ise oled süüdi? Kui näiteks kasutab füüsilist vägivalda, karistatakse ju kindlasti, mitte ei öelda, et jätsid enda laokile samasse ruumi temaga, ise oled süüdi. Sama loogika peaks ju kehtima ka majandusliku vägivalla suhtes. Elukaaslane on kurjategija, kui ta nii tegi, mitte ei hakata rääkima, et ise olid hooletu, kui jätsid oma paroolid sahtlisse, kui seal elas elukaaslane.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 14:09Neiul ju EI OLNUD Smart-id-d. Kurikael lõi neiule Smart-ID, kasutades ID-kaardi paroole. Edasi oli juba kõik lihtne. Uus pangakonto naise nimele jne.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 01:47 Artikkel ei tundu usutav: "Hiljem avastas Kertu, et Sten oli tema teadmata loonud tema nimel Smart-ID konto ning võtnud erinevatest pankadest kokku ligi 20 000 euro väärtuses laene."
Mis tähtsust sel on, kuidas suhe oli. Mees tõmbas ja tõmbab siiani naistel naha üle kõrvade. Pole ju nii raske aru saada. Selliste tüüpide suhtes peaks olema null-tolerants, mitte ohvri süüdistamine. Ohver ei ole süüdi, et usaldas. Mis krdi inimesed te siin olete?Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 17:45Neiu võib ise rääkida nii nagu talle meeldib, see ei pruugi tõde olla. Rahast jäi ilma, arusaadav, aga kuidas see suhe neil oli, teavad nad kahekesi ja see ongi sõna-sõna vastu.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 14:09Neiul ju EI OLNUD Smart-id-d. Kurikael lõi neiule Smart-ID, kasutades ID-kaardi paroole. Edasi oli juba kõik lihtne. Uus pangakonto naise nimele jne.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 01:47 Artikkel ei tundu usutav: "Hiljem avastas Kertu, et Sten oli tema teadmata loonud tema nimel Smart-ID konto ning võtnud erinevatest pankadest kokku ligi 20 000 euro väärtuses laene."
Pätt pätiks, aga loll saab ka kirikus peksa. Vasta parem küsimusele. Kas tavaliselt mehelt oleks kohe suhu võetud ja keppu tehtud. Ja veel mugavalt preilna kodusKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 17:14Ei puutu asjasse. Jälle mingi ohvri süüdistamine käib. Need neiud ei ole midagi valesti teinud, pätt on see mees.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 17:06 Huvitav kas need neiud esimesel kohtumisel vaese, tavalise noormehe ka kohe koju oleks viinud ja elukaaslaseks jätnud? Kas see ei tekitanud kahtlust, et ennast nii püsti rikkana reklaaminud mees ei suutnud endale hotellituba üürida? Mulle tundub, et ahned said kokku...
Mis see siia puutub? Oleks, poleks, plää-plää. Naised ei teinud midagi kriminaalset, mees tegi. Siis ongi tema pätt, mis naised tegid või ei teinud, ei puutu asjasse.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 20:23Pätt pätiks, aga loll saab ka kirikus peksa. Vasta parem küsimusele. Kas tavaliselt mehelt oleks kohe suhu võetud ja keppu tehtud. Ja veel mugavalt preilna kodusKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 17:14Ei puutu asjasse. Jälle mingi ohvri süüdistamine käib. Need neiud ei ole midagi valesti teinud, pätt on see mees.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 17:06 Huvitav kas need neiud esimesel kohtumisel vaese, tavalise noormehe ka kohe koju oleks viinud ja elukaaslaseks jätnud? Kas see ei tekitanud kahtlust, et ennast nii püsti rikkana reklaaminud mees ei suutnud endale hotellituba üürida? Mulle tundub, et ahned said kokku...
Täpselt nii! Ise olid loll, maksa ja ära virise.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 17:46Mismoodi see teistmoodi on kui see kui naine ütleb, et tal on spiraal ja ta lapsi ei taha ja võtab tablette ja nagunii teeks aborti ja mees usub ja naine on tegelikult huiar. Mees maksab alimente.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 17:03Minu arust imelik, et öeldakse, et ise olid süüdi, et koodid laokile jätsid. Mis mõttes laokile, kui tegu oli elukaaslasega. Kas kui elukaaslane sooritab sinu vastu kuriteo, siis öeldakse alati, et ise oled süüdi? Kui näiteks kasutab füüsilist vägivalda, karistatakse ju kindlasti, mitte ei öelda, et jätsid enda laokile samasse ruumi temaga, ise oled süüdi. Sama loogika peaks ju kehtima ka majandusliku vägivalla suhtes. Elukaaslane on kurjategija, kui ta nii tegi, mitte ei hakata rääkima, et ise olid hooletu, kui jätsid oma paroolid sahtlisse, kui seal elas elukaaslane.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 14:09
Neiul ju EI OLNUD Smart-id-d. Kurikael lõi neiule Smart-ID, kasutades ID-kaardi paroole. Edasi oli juba kõik lihtne. Uus pangakonto naise nimele jne.
Kõik ütlevad, et ise olid loll, maksa ja ära virise.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist