Kallisse restorani viiakse sind püstolitoru ees ja arve sunnitakse ka maksma püstoliga? Ise kõnnid sinna, ise tellid.
Uus teema - tutvumisportaalid v.a Tinder
-
Külaline
-
Külaline
Kus suitsu seal tuld. 1000 mehest ehk 1 paneb juurde. Miks peaks anonüümselt valetama, et a'la seal Amoremis on üks Kata kelle saab suhteliselt kergelt ära rääkida. Juurde mõüdud, mõningad tema kiiksud. Mis talle meeldib ja ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 12:30Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 12:13See vastab tõele. Mehed jagavad usinalt infot. Ja eestimaal keegi tunneb ikka kedagi. Kõige kurikuulsam on näiteks nn tasulisi naisi kommenteeriv foorum kus on tuhandeid mehi ja jagatakse ikka väga ükikasjalikult pikantseid asju.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 21:50 Piisab kui 10 sõbra x 10 sõpra omavahel jagavad, et kle sa seda maalit oled seal proovinud? või, et vaata marta tagasi. kirjutame talle kõik. kellegil ikka näkkab. pärast jagame kogemusi
Oh issand! Head mehed ikka, kel pole midagi muud teha![]()
-
Külaline
See oli konstruktsioon. Kas see on normaalne on küsimus
-
Külaline
Huvitav küll. Miks normaalsetest naistest sellised jutud ei teki. Olen minagi kuulnud sellistest gruppidest kus infot jagatakse.Sellistesse kohtadesse satuvad ikka põhjusega erinevad Tinderdajad. Olen ka seda meelt, et kus suitsu seal tuld.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 18:11Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 12:40Kus suitsu seal tuld. 1000 mehest ehk 1 paneb juurde. Miks peaks anonüümselt valetama, et a'la seal Amoremis on üks Kata kelle saab suhteliselt kergelt ära rääkida. Juurde mõüdud, mõningad tema kiiksud. Mis talle meeldib ja ei meeldi.
-
Külaline
Kas on normaalne süüa võileiba juust singi peal või all?
-
Külaline
Kus neid toredaid jutukesi siis lugeda saab?Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 12:23Huvitav küll. Miks normaalsetest naistest sellised jutud ei teki. Olen minagi kuulnud sellistest gruppidest kus infot jagatakse.Sellistesse kohtadesse satuvad ikka põhjusega erinevad Tinderdajad. Olen ka seda meelt, et kus suitsu seal tuld.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 18:11Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 12:40
Kus suitsu seal tuld. 1000 mehest ehk 1 paneb juurde. Miks peaks anonüümselt valetama, et a'la seal Amoremis on üks Kata kelle saab suhteliselt kergelt ära rääkida. Juurde mõüdud, mõningad tema kiiksud. Mis talle meeldib ja ei meeldi.
PS! Kus on palju suitsu, on kehv põlemine. Väga mööda väljend. Põleta sügisel lehti, saad aru.
-
Külaline
Mehed valetavad ikka küll. Eriti, kui naine on ära öelnud. Siis on ikka selliseid jutte hiljem minuni jõudnud, et hoia peast. Küll teen ma anaali (pole kunagi teinud), küll olen mitme mehega (pole kunagi olnud). Ega keegi üle ju ei küsi, ikka usutakse seda, kes esimesena räägib. Samal ajal on mul terve elu jooksul olnud vaid 3 partnerit ja ma ei soovinud selle rääkijaga üldse lähemalt tutvuda.
Jajah, kus suitsu, seal tuld
Nii et minu jaoks need meeste jutud ja hooplemised pole midagi, mida tõsiselt võtta. Midagi sarnast, nagu poisikesed lasteaias, kelle issil on bussist suurem auto ja vanaema Soome riigi omanik. Mõni poiss lihtsalt ei kasvagi meheks.
Jajah, kus suitsu, seal tuld
Nii et minu jaoks need meeste jutud ja hooplemised pole midagi, mida tõsiselt võtta. Midagi sarnast, nagu poisikesed lasteaias, kelle issil on bussist suurem auto ja vanaema Soome riigi omanik. Mõni poiss lihtsalt ei kasvagi meheks.
-
Külaline
Räägid aia august. Sina ei satugi sinna arutelude objektiks. Mehed üldjuhul omakeski arutavad Tinderist, Amoremist ja muudest sellistest portaalidest jahitavaid nn "püsisuhte" otsijaid. Sellised kes püsisuhte otsijana on aasta jooksul maandunud 6-7 mehe voodi järgi proovima kas mees sobib nn "püsisuhteks" Paljud mehed tahavad selliseid "püsisuhte" otsijaid pruukida. Hea kui selleks on natuke eelinfot, et kiiremini sihile jõuda.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 14:00 Mehed valetavad ikka küll. Eriti, kui naine on ära öelnud. Siis on ikka selliseid jutte hiljem minuni jõudnud, et hoia peast. Küll teen ma anaali (pole kunagi teinud), küll olen mitme mehega (pole kunagi olnud). Ega keegi üle ju ei küsi, ikka usutakse seda, kes esimesena räägib. Samal ajal on mul terve elu jooksul olnud vaid 3 partnerit ja ma ei soovinud selle rääkijaga üldse lähemalt tutvuda.
Jajah, kus suitsu, seal tuld![]()
-
Külaline
Jah, see ongi üsna tavaline meeste naiste ratio kõikides sedatüüpi suhtlusportaalides. Umbes 6-7 mehe kohta tuleb üks naine. Ashley Madissoni loos on seda palju lahatud. Seal olid nad naiste puudusega nii hädas, et osad mehed suhtlesidki bottidega. Kuigi see leht oli naistele tasuta, aga meestele tasuline.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 14:31
Räägid aia august. Sina ei satugi sinna arutelude objektiks. Mehed üldjuhul omakeski arutavad Tinderist, Amoremist ja muudest sellistest portaalidest jahitavaid nn "püsisuhte" otsijaid. Sellised kes püsisuhte otsijana on aasta jooksul maandunud 6-7 mehe voodi järgi proovima kas mees sobib nn "püsisuhteks" Paljud mehed tahavad selliseid "püsisuhte" otsijaid pruukida. Hea kui selleks on natuke eelinfot, et kiiremini sihile jõuda.
-
Külaline
No öelge ausalt ära, miks olete Tinderis? Olles Tinderis näevad kõik kuidas otsite suhet. Tinder on juba moest läinud. Sama hea kui otsida suhet reidist.
-
Külaline
Mis seal vahet on? Ega siis korraga kõik 7 pruudi kallal toimetaKülaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 15:46Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 14:39Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 14:31
Räägid aia august. Sina ei satugi sinna arutelude objektiks. Mehed üldjuhul omakeski arutavad Tinderist, Amoremist ja muudest sellistest portaalidest jahitavaid nn "püsisuhte" otsijaid. Sellised kes püsisuhte otsijana on aasta jooksul maandunud 6-7 mehe voodi järgi proovima kas mees sobib nn "püsisuhteks" Paljud mehed tahavad selliseid "püsisuhte" otsijaid pruukida. Hea kui selleks on natuke eelinfot, et kiiremini sihile jõuda.
-
Külaline
Millised botid sul Tinderis, MeetnFly, Amoremi, Date24-s on. Kõik reaalsed püsisuhet otsivad pruudid. Pildid juures ja puha.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 15:49Jah, see ongi üsna tavaline meeste naiste ratio kõikides sedatüüpi suhtlusportaalides. Umbes 6-7 mehe kohta tuleb üks naine. Ashley Madissoni loos on seda palju lahatud. Seal olid nad naiste puudusega nii hädas, et osad mehed suhtlesidki bottidega. Kuigi see leht oli naistele tasuta, aga meestele tasuline.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 14:31
-
Külaline
Jumala eest, ega ei olegi vahet. Pruudil tore, seitse kosilast korraga lausa. Ja meestel tore, vähemalt keegigi.. kõik häpid.
-
Külaline
No selge,saime aru läbilöök mehikestel õige kehva, peavad lausa grupid moodustama naisukese leidmiseksKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 23:01Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 14:39Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 14:31
-
Külaline
Viis aastat suhtes, nuta sa üksik tinderdaja
-
Külaline
Täna reede õhtu ja minek. Ühele proualekülla. Arvatavasti tuleb rohket seksi täis öö
-
preili Leena Narvast
Juba ootan sind kullake. Kas tuleb seksi täis öö, see oleneb sellest, kui paks rahakott sul kaasas on.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 20:21 Täna reede õhtu ja minek. Ühele proualekülla. Arvatavasti tuleb rohket seksi täis öö
-
Külaline
Kuidas kujunes, on lootust? Milline on üks ilus laupäeva hommik, tahaks ise kah õpivõimeliselt tasemel olla. Ausalt öeldes sugugi ei meeldi pühapäeva hommikuti kurvalt täitsa üksi oleskleda.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 20:21 Täna reede õhtu ja minek. Ühele proualekülla. Arvatavasti tuleb rohket seksi täis öö
-
Külaline
Öö läks kenasti ja raha kulus ka omajagu. Kotid tõmmati tühjaks ja kolmsada eurot on nüüd rahakotis vähem.
-
Külaline
Kas maksid teenustasuks?
Minul läks paremini. Õhtusöök koos paari veiniga läks maksma 200 €. Sellest pool tarbisin ma ise. Seksi oli kuhjaga ja rohkemgi veel. Soovitan rõhku panna tutvumisportaalidele mitte seksisaitidele ja müüdavaid panna.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist