Allavajunud suunurgad

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Allavajunud suunurgad

Postitus Postitas Külaline »

Kas kellegil on vanuse lisandumisega tekkinud probleem allavajunud suunurkadega?
Ja mida olete sel juhul ette võtnud? Millise tulemusega?

Meie perekonnas paistab see olevat pärilik ja mida rohkem aastaid turjale tuleb (praegu 55+), seda hullemaks asi läheb.
Googeldamine pakkus lahenduseks nii süste, niite kui ka lõikust.
Ise kahjuks ei tea ühtegi tuttavat, kes mõnda neist üldse teinud oleks.
Julgustage ja soovitage, kuhu pöörduda ja millist lahendust eelistada.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Kui oled mees, kasvata habe. See varjab üht teist. Põhjuseks pole niivõrd geenid kuivõrd naha elastsuse kadumine seoses vanusega.
Külaline

naisterahvas olen, töötan ametis, kus vaja iga päev auditooriumi ees esineda.
olen kuulnud enda kohta kommentaarne, et olen "liiga kurja näoga", sest isegi kui naeratan, on suunurgad ikka all ja aru ei saa, et naeratan.
Külaline

Soovitan dr Mari Laasmat, kui elad Tallinnas.
Külaline

Ma ca 10 aastat noorem aga ka suunurgad allapoole. Lasin paar kuud tagasi teha botoxit ja tõmbas küll veidi tagasi. Kuigi megasuurt vahet ei näe. Samas kui proovin suunurke allapoole tõmmata siis ei lähe küll.
Kuna botox ilmselt odavam kui ülejäänud variandid võiksid algatuseks seda proovida. Samas niitide mõju ilmset püsib kauem - võiksid käia ka konsultatsioonis.
Külaline

Täitesüstiga tõstetakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 11:51 Ma ca 10 aastat noorem aga ka suunurgad allapoole. Lasin paar kuud tagasi teha botoxit ja tõmbas küll veidi tagasi. Kuigi megasuurt vahet ei näe. Samas kui proovin suunurke allapoole tõmmata siis ei lähe küll.
Kuna botox ilmselt odavam kui ülejäänud variandid võiksid algatuseks seda proovida. Samas niitide mõju ilmset püsib kauem - võiksid käia ka konsultatsioonis.
Niitidega seda ei tehta ja niitidest pole nagunii mingit tolku mitte millekski. Ei soovita kellelegi. Suunurki tõstetakse täitesüstidega mitte botoxiga.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 16:39
Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 11:51 Ma ca 10 aastat noorem aga ka suunurgad allapoole. Lasin paar kuud tagasi teha botoxit ja tõmbas küll veidi tagasi. Kuigi megasuurt vahet ei näe. Samas kui proovin suunurke allapoole tõmmata siis ei lähe küll.
Niitidega seda ei tehta ja niitidest pole nagunii mingit tolku mitte millekski. Ei soovita kellelegi. Suunurki tõstetakse täitesüstidega mitte botoxiga.
Niitidega puudub igasugune kogemus, suunurgad "tõsteti" botoksiga, ehk siis halvatakse lihas, mis laseb suunurkades olevatel lihastel allapoole nurki tõmmata. Mida sa nende täitesüstidega seal täidad? Huulest üleval pool olevaid vagusid saab küll täita.

"Vanuse lisandudes kipuvad suunurgad alla vajuma – noorusajal loomuomasest naerusuust võib kujuneda hoopiski morn ja vingus nägu. Kui botuliini süstida suunurki alla tõmbavatesse lihastesse, on võimalik taastada lahke, kergelt naeratav näoilme."

Ja see nt confido kodulehel: https://www.confido.ee/erialad/esteetil ... inisustid/
Botuliinisüstide abil saab vähendada:
allavajunud suunurki
95 eur.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 13:14 Täitesüstiga tõstetakse.
Saada link mingi kabineti hinnakirjast, kus "tõstetakse" suunurki botoksiga. Tänan ette.
Külaline

Ma arvan, et ikka kirurgiline sekkumine annab kõige ilusama tulemuse.
https://youtube.com/shorts/V4osDUWYVG0? ... marJyC3XOi
Külaline

Mida sa nende täitesüstidega seal täidad? Huulest üleval pool olevaid vagusid saab küll täita.
Mina käisin Mari Laasmaa juures täitesüstidega suunurki tõstmas. Süstiti teatud kohta, mis tõmbas suunurga ülespoole, mitte ei täitnud midagi. Lõuajoone korrigeerimiseks ka ei süstita täidet lõuaosasse, vaid ülespoole, mis tõmbab veidi lõuajoone ülespoole. Tehakse ka botoxit. Ja ise ütleks, et ega imet ei tee kumbki, kui probleem juba tugevam.
Külaline

Välja kukkus midagi sellist
suunurkyles.jpg
Külaline

suunurkyles.jpg
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 22:23suunurkyles.jpg
Kui selle lingi kaudu peaks midagi nägema, siis mina seda küll vaadata ei oska.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 20:53 Ma arvan, et ikka kirurgiline sekkumine annab kõige ilusama tulemuse.
Väga hea tulemus. Nagu ema ja tütar. Kui seda naist nüüd videos tööseldud ei ole, siis 50 ei annaks talle peale lõikust mitte mingil juhul. Isegi 40 mitte. Olen 55 ja kadedusest roheline :(
Külaline

Naine võib sama olla, aga tehtud on ikka kõvasti rohkem, kui suunurkade tõstmine.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Sept 2024 22:01 Naine võib sama olla, aga tehtud on ikka kõvasti rohkem, kui suunurkade tõstmine.
Seal on näo ringlõikus. Kõrva juures on õmblused. Ja üleval juuksepiiril, oimukohtadel ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Sept 2024 22:01 Naine võib sama olla, aga tehtud on ikka kõvasti rohkem, kui suunurkade tõstmine.
Favcelift on tehtud. See ongi ainuke asi, millest päriselt ka kasu on. Ainult suunurkade tõstmisest ei ole eriti kasu, ega sa sellest väga noorem välja ei näe.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Sept 2024 09:50
Seal on näo ringlõikus. Kõrva juures on õmblused. Ja üleval juuksepiiril, oimukohtadel ka.
Silmad on nüüd nagu asiaadil, välimised silmanurgad kukla taha üles tõmmatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 17:47
Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 20:53 Ma arvan, et ikka kirurgiline sekkumine annab kõige ilusama tulemuse.
Väga hea tulemus. Nagu ema ja tütar. Kui seda naist nüüd videos tööseldud ei ole, siis 50 ei annaks talle peale lõikust mitte mingil juhul. Isegi 40 mitte. Olen 55 ja kadedusest roheline :(
Aga tee ka-facelift ja alumiste laugude lõikus. Paari kuu pärast oled samasugune.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist