Tahan "karme karvu"
-
Külaline
Tahan "karme karvu"
Mul on pehmed ja õrnad juuksed. Kui käin mõnes ilupoes ja küsin toodet, mis teeks juuksekarva tugevamaks ja jäigemaks, karmimaks, siis müüja ei oska mulle midagi soovitada, sest kõik tooted on nagu mõeldud tegemaks juukseid pehmeks, siledaks.
Kas üldse on midagi mis teeb juuksed tugevamaks, isegi takusemaks või kohevamaks? Või on teil kogemust, mis üllatas teid halvas mõttes, tegi juuksed takuseks, kui tahtsite pehmeid juukseid?
Kas üldse on midagi mis teeb juuksed tugevamaks, isegi takusemaks või kohevamaks? Või on teil kogemust, mis üllatas teid halvas mõttes, tegi juuksed takuseks, kui tahtsite pehmeid juukseid?
-
Külaline
Ma ostsin hiljuti omale Davines MOMO Hair Potion juuksekreemi ja mulle tundub, et see võiks sulle sobida. Teeb juuksed kõvemaks ja karmimaks, ja kuna jätab juustele kihi peale, siis muudab ka kohevamaks. Mulle väga hästi ei sobi, tahtsin pehmeid ja siledaid juukseid 
-
Külaline
Ei ole õnnestunud sellist toodet leida. On ka peen ja sile karv. Iseenesest on neid peas palju ja patai paksus täitsa ok.
Kui ma veel juukseid värvisin(mustaga), siis oli küll karv veidi nö karmim. Ilmselt tuhandetest värvikihtidest. Nüüd on juba mitu aastat oma loomulik juuksevärv.
Kui ma veel juukseid värvisin(mustaga), siis oli küll karv veidi nö karmim. Ilmselt tuhandetest värvikihtidest. Nüüd on juba mitu aastat oma loomulik juuksevärv.
-
Külaline
No hakka sirgendama või koolutama või kuivata fööniga. Need kuivatavad ja teevad juukse üsna karmiks.
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist