Mees klatsib ekse

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Mees klatsib ekse

Postitus Postitas Külaline »

Uus mees. Suhe kestnud 6 kuud ja kõik enam-vähem toimib. Aga mind paneb muretsema, et mees räägib päris palju oma eelmistest naistest. Ühel see viga ja teisel too viga. Viimane eks (ja lapse ema) on puhta pöörane ja nii edasi.
Kõigi nende halbade naiste ühine muutuja ongi ju seesama mees. No ma ei tea, kõik naised halvad, ainult tema hea?
Teisest küljest, muud halba pole nagu täheldanud. Ettekandjatega käitub viisakalt ja koeri armastab :)
Külaline

Ju siis pole üle saanud veel neist.
Külaline

Siis võib loota, et sindki ükskord nõndaviisi arvustatakse.
*Üldse mitte paha pärast...võimalik, et teie suhe saab pikk ja kaunis olema. Ja, miks ei võiks?

Ma ise siukst eidelikkust ei kannataks üldse välja.
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්

Postitus Postitas මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් »

Kahtlane mees kui ekse nii palju.
kukuu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas kukuu »

Ütle talle et sind ei huvita tema eksid ja et kui ta ei taha, et sinust tema kõige värskem eks saab, leidku omale terapeut, kellega nende üle vahutada.
Mul oli ka selline mees, lõpuks ei saanud asja temast ikka. Alguses inimene hoidis end koos, aga tasapisi koorus kõik jama välja - depressioon, tohutu ebakindlus, ärevus, mis kõik. Raiskasin ta peale asjatult aega ja energiat, midagi üles ehitada sellise inimesega koos ei olnud võimalik. Kogu maailm oli tema vastu. Aga nii palju sain kasu, et pärast seda kogemust lähevad naissoo pärast pirisevat meest kohates tšakrad kohe lukku ja ilmselt on see edaspidi päästnud mitmetest potentsiaalsetest ajaraiskamistest.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist