Itiabi vajavad inimesed alates 80-eluastast, sest 60-aastased on eranditult kõik arvutis täielikud nobenäpud. Ja kui abi vajab vanavanaema, no kes nende tagant varastaks?
Sten oli tema teadmata loonud tema nimel Smart-ID konto
-
Külaline
-
Külaline
M.O.T.T Ja nüüd küsime, kus küll elavad inimesed, kes petta saavad?
-
Külaline
Jah, see 6-kymbine oli 30 aastat tagasi 30, seega peab ta täielik põmmpea olema kui ikka midagi ei oska.
-
Külaline
Inimesed on ise rumalad ja siis süüdistavad, et smart ID on ebaturvaline. See on absoluutselt sama turvaline kui ID-kaart. Ebaturvalisuse taga on alati inimene ise, kes antud lolluse teostab.
-
Külaline
Kiirvariandina on eksimus tõenäolisem. Id kaardiga enne mõtled, vaatad.
-
Külaline
Selliseid lolle saab tillitada igal viisil. Mis see Smart ID siia puutub. Smart ID on turvaline.
-
Külaline
Ma tegelt ei arvanud, et tänapäeval keegi veel ID-kaardiga igapäevatoimetusi teeb
Vahepeal on pangatehinguteks olnud PIN-kalkulaatorid, need jäid ka vahele?
-
Külaline
Sinu arust on PIN kalkulaator mingi kõrgtehnoloogia või? Ikka niisuguses järjekorras tulid asjad: paroolikaart, PIN kalkulaator, ID kaarst, mobiil ID ja Smart ID. Kui kunagi ei saanud Smart ID-ga allkirjastada, siis oli ID kaart vajalik, aga enam praktiliselt ei kasuta. Mõni vananenud süsteem veel on, kus ei saa Smart ID-ga sisse, aga neid on üsna väheks jäänud.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 19:51 Ma tegelt ei arvanud, et tänapäeval keegi veel ID-kaardiga igapäevatoimetusi teebVahepeal on pangatehinguteks olnud PIN-kalkulaatorid, need jäid ka vahele?
-
Külaline
PIN-kalkulaatoriga panka logimine on ju hulga lihtsam, kui ID-kaardiga. Kuidas sa autos või reisil pangas käisid?Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 20:02Sinu arust on PIN kalkulaator mingi kõrgtehnoloogia või? Ikka niisuguses järjekorras tulid asjad: paroolikaart, PIN kalkulaator, ID kaarst, mobiil ID ja Smart ID. Kui kunagi ei saanud Smart ID-ga allkirjastada, siis oli ID kaart vajalik, aga enam praktiliselt ei kasuta. Mõni vananenud süsteem veel on, kus ei saa Smart ID-ga sisse, aga neid on üsna väheks jäänud.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 19:51 Ma tegelt ei arvanud, et tänapäeval keegi veel ID-kaardiga igapäevatoimetusi teebVahepeal on pangatehinguteks olnud PIN-kalkulaatorid, need jäid ka vahele?
-
Külaline
Mul pole elus olnud PIM kalkulaatorit. Kui autos pangas käimine oli võimalik, siis oli mul mobiil ID. Enne seda ma ei käinud autos pangas. Läpakaga sai küll väga ammu ka mobiilses netis olla, ka enne nutitelefoni aega, aga see oli siis kallis.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 20:18PIN-kalkulaatoriga panka logimine on ju hulga lihtsam, kui ID-kaardiga. Kuidas sa autos või reisil pangas käisid?Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 20:02Sinu arust on PIN kalkulaator mingi kõrgtehnoloogia või? Ikka niisuguses järjekorras tulid asjad: paroolikaart, PIN kalkulaator, ID kaarst, mobiil ID ja Smart ID. Kui kunagi ei saanud Smart ID-ga allkirjastada, siis oli ID kaart vajalik, aga enam praktiliselt ei kasuta. Mõni vananenud süsteem veel on, kus ei saa Smart ID-ga sisse, aga neid on üsna väheks jäänud.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 19:51 Ma tegelt ei arvanud, et tänapäeval keegi veel ID-kaardiga igapäevatoimetusi teebVahepeal on pangatehinguteks olnud PIN-kalkulaatorid, need jäid ka vahele?
-
Külaline
Ma pole kunagi mobiil-id-st puudust tundnud. Oli PIN-kalkulaator, mis vahetus Smart ID vastu.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 20:23Mul pole elus olnud PIM kalkulaatorit. Kui autos pangas käimine oli võimalik, siis oli mul mobiil ID. Enne seda ma ei käinud autos pangas. Läpakaga sai küll väga ammu ka mobiilses netis olla, ka enne nutitelefoni aega, aga see oli siis kallis.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 20:18PIN-kalkulaatoriga panka logimine on ju hulga lihtsam, kui ID-kaardiga. Kuidas sa autos või reisil pangas käisid?Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 20:02
Sinu arust on PIN kalkulaator mingi kõrgtehnoloogia või? Ikka niisuguses järjekorras tulid asjad: paroolikaart, PIN kalkulaator, ID kaarst, mobiil ID ja Smart ID. Kui kunagi ei saanud Smart ID-ga allkirjastada, siis oli ID kaart vajalik, aga enam praktiliselt ei kasuta. Mõni vananenud süsteem veel on, kus ei saa Smart ID-ga sisse, aga neid on üsna väheks jäänud.
-
Külaline
Sama siin
-
Külaline
Miks te autos panka peate vaatama, muidu ei julge toidupoodi minna, raha nii vähe?
-
Külaline
Ettevõtjana on vahest kiire klientide laekumistega. Kunagi polnud äppi ja ei tulnud teavitusi. Raha pole kordagi otsa saanud alates 14.a. kui sai hakata ostma-müüma ja teenima, 37 aastat.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 20:41 Miks te autos panka peate vaatama, muidu ei julge toidupoodi minna, raha nii vähe?
-
Külaline
Mina olen ka hiljuti autos panka loginud, käisin ühes firmas ostmas mingit toodet, kohapeal selgus, et seal saab ainult sularahas maksta, Mul sularaha nii palju kaasas ei olnud (kodulehel polnud mingit märget selle kohta), alternatiivina pakuti siis pangaülekannet. Mis ka muidugi ei õnnestunud, sest telefonis panka logides nõuti järjekindalt viitenumbrit ja sama järjekindalt väitis firma, et neil seda pole. Lõpuks pidin ikka pangaautomaati otsima sõitma.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 20:41 Miks te autos panka peate vaatama, muidu ei julge toidupoodi minna, raha nii vähe?
Aga varasemasse teemasse, ma tean ka mehe kaardiparoole ja meiliparoole ja telefoni koode, kui arvutis viitsiks otsida siis leiaks ilmselt ka tema internetipanga kasutajatunnuse üles. Tema teab ilmselt minu omasid ka, vähemalt osasid. Aga ma kunagi ei logi kuhugi tema kontodesse sisse (meilboksi olen paar korda loginud, kui ta väidab, et mingit teadet või arvet pole tulnud, tavaliselt on), meil pole küll omavahel saladusi, aga minu jaoks oleks see privaatususe rikkumine kui ilma tungiva vajaduseta abikaasa isiklikes asjades sorikisn.
Eelnevatest postitustest tuli välja, et petetud neiud olid üsna noorukesed, mäletan üsna hästi kui palju pidin gümnaasiumis õppivale tütrele kordama, et kõik inimesed pole ilusad ja head ja kui nördinud ta ükskord oli kui kaubaduskekuse ette lukusttaud jalgrattalt tuled küljest ära varastati. Ta oleks vabalt võinud ka sellise petturist Sveni ohvriks langeda. Tänapäeva noored on palju usaldavamad ja naiivsemad kui minu nooruses olid.
-
Külaline
Ja siin.
-
Külaline
Mis siis selles imelikku on? Ammu juba võimalik.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 16:05 Telefonis id-kaardiga või?
Saates ütles, et käis maovähendusoperatsioonil.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 15:20 Kui selles loos nüüd midagi positiivset oli, siis teine tüdruk võttis päris kõvasti kaalus alla ja on nüüd tõeline kaunitar. Kui Sten temaga tutvus, siis oli neiu 120 kg raske. Äkki aitas kaalulangusele kaasa tekkinud tragöödia.
-
Külaline
Loomulikult on noored sinisilmsed ja nagu juba mainitud, siis variante, kuidas teise koode näha, võib olla erinevaid. Mõnele see jutt ei meeldi ja ei usu seda, aga see ei muuda fakti, et sarnaseid kelmusi on juhtunud ja juhtub inimestega ka edaspidi. Kelmi võrku ei langenud ainult tütar, vaid ka tema ema. Kui tütar oleks mehega kokku kolinud pool aastat hiljem, ega siis vahet poleks olnud, kelm oleks ikka kelmiks jäänud.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2024 00:16Eelnevatest postitustest tuli välja, et petetud neiud olid üsna noorukesed, mäletan üsna hästi kui palju pidin gümnaasiumis õppivale tütrele kordama, et kõik inimesed pole ilusad ja head ja kui nördinud ta ükskord oli kui kaubaduskekuse ette lukusttaud jalgrattalt tuled küljest ära varastati. Ta oleks vabalt võinud ka sellise petturist Sveni ohvriks langeda. Tänapäeva noored on palju usaldavamad ja naiivsemad kui minu nooruses olid.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 20:41 Miks te autos panka peate vaatama, muidu ei julge toidupoodi minna, raha nii vähe?
-
Külaline
Mis imet selles praegusel ajal peaks olema? Logi sinna panka kust tahad.Mina olen ka hiljuti autos panka loginud,