Ettepanekud foorumile
Et käin siin arutlemas.
Tead, ma käisin arutlemas, et miks sa nii teed?
Ma käin arutlemas ära, siis ma oskan sulle vastata.
Kuule, mine arutle foorumis, siis saad teada mida teised sellest teavad.
Tead, ma käisin arutlemas, et miks sa nii teed?
Ma käin arutlemas ära, siis ma oskan sulle vastata.
Kuule, mine arutle foorumis, siis saad teada mida teised sellest teavad.
-
hmmm
Mulle ei meeldiks. Igal pool on nii, et vanemad kommentaarid, esimesed kommentaarid yleval ja jargnevad alltavaline kirjutas: ↑01 Juun 2024 12:30 Mulle meeldiks kui uuemad kirjutised teemas avaneksid lehe üleval otsas. Siis ei peaks alla kerima.
-
Külaline
Vähemalt noolega alla/üles sõitmine võiks olla.
-
Külaliine
Mulle ka ei meeldiks, nii ei ole mingit loogilist järgnevust võimalik jälgida, kui nt vastus on enne küsimust. Natuke kerimist ja leheküljenumbrid on olemas, täiesti piisav.
Kui klikid kuupäeval, siis viib kohe viimase postituseni.tavaline kirjutas: ↑01 Juun 2024 12:30 Mulle meeldiks kui uuemad kirjutised teemas avaneksid lehe üleval otsas. Siis ei peaks alla kerima.
-
Tibulinski
- Teerajaja
Seda postituste suunda saad ju ise muuta, siin all vasakul, kus on see Vasta nupuga rida, seal see parempoolne valik, saab ise sättida seda järjekorda (kasvav või kahanev).
Jaa! Mõnikord ei selgu pealkirjast, kas tahaks seda teemat lugeda või mitte, ja siis aitaks esimese rea või lause nägemine otsustada. Kas seda oleks võimalik teha?Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2024 13:48
PK-s oli mugav, kui hiirega üle teema pealkirja tõmmates nägi esimest lauset. Kohe selge, kas teema huvitav või ei.
Arutle kõlab täitsa hästi. Ega foorumi nimel väga tähtsust pole, salvestad brauseri lemmikutesse ja asi vask. Palju sa ikka mõtled foorumis kommenteerimise ajal seda, mis selle foorumi nimi on, kus sa parasjagu viibid.Khkh kirjutas: ↑04 Juun 2024 23:32 Kõik-kõik väga meeldib, v.a uue foorumi nimi. Ei suuda kuidagi selle foorumi nimega ära harjuda. “Arutle foorum” ei kõla üldse suupäraselt. Kas teistele kasutajatele meeldib see nimi? Äkki võiks teha hääletuse/nimekonkursi uue nime leidmiseks, millel oleks natuke seost eelmise foorumiga? Nt Perekool2, Perekoolikate foorum, Käofoorum, Perejutud vms…
Kustutada selline ignorantne tekst päisest nagu: "Teadmiseks: Kogu foorumis saab postitada ka ilma kasutajakontota (ehk anonüümselt)". Ma olen siin oma kasutajakontoga ja 100% anonüümne. Mail ja Kasutajanimi ei ole isiksustatud!
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Aitähh! Saabki.Tibulinski kirjutas: ↑05 Juun 2024 19:22Seda postituste suunda saad ju ise muuta, siin all vasakul, kus on see Vasta nupuga rida, seal see parempoolne valik, saab ise sättida seda järjekorda (kasvav või kahanev).
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Kui sa vähegi spetsiifilisema teema juures kasutajanimega sõna võtad, siis põmm - enam pole anonüümne. Oma tuttavad tunnevad kohe ära.
-
Külaline
Pk-s oli ka jälitusfanaatikuid, kes kirjutasid: valetad, et sulle kanaliha meeldib, aastal 2010 ütlesid, et ainult siga sööd.
-
Külaline
Palun panna kellaajad normaalseks. Eestis on ikka nii, et pärast 12 tuleb 13, mitte 1. See on äärmiselt häiriv, et kui postitus on tehtud õhtul 18.15, siis see kellaaeg postituse juures on 6.15.
-
Külaline
Kas see pole kuidagi oma arvuti settingutest? Minul on üle kogu foorumi 24h süsteem.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 17:52 Palun panna kellaajad normaalseks. Eestis on ikka nii, et pärast 12 tuleb 13, mitte 1. See on äärmiselt häiriv, et kui postitus on tehtud õhtul 18.15, siis see kellaaeg postituse juures on 6.15.
Täna õhtuks peaksid valikuvõimalused muudetud olema, aitäh soovituste eest
Loodan reeglid veel täna valmis ja üles saada.
-
parandan
Foorumi reeglite 7.punktis on kirjaviga. seal on kirjutatud "tsidaadid", õige on "tsitaadid"
Ma arvan, et anonüümsus on tore asi küll, aga kui seda kurjasti kasutatakse nagu praegu on juhtunud, siis tuleb see mingi hetk välja lülitada lihtsalt, et oleks võimalik normaalsetel ja mitteplärtsujatel kasutajatel need "teised" oma voost lihtsalt eemaldada. Moderaator on ka inimene 
-
külaline
Minu üks tagasihoidlik arvamus on, see, et selles foorumis toimub nn ülemodereerimine. Ilmselt tahetakse vana Perekooli halba mittemodereerimist kompenseerida, kuid justkui pingutatakse üle. Miks Turvasiil sulgeb teemasid, kus inimesed vaidlevad ja teemast kõrvale kalduvad? Las nad vaidlevad ja kalduvad kuhu iganes, laske teemadel oma elu elada ja ärge sekkuge nii palju. Praegu toimub see, et keegi ütleb midagi ja mode sellepeale teatab, et oi, see oli küll valesti öeldud, paneme teema lukku või kustutame kohe täitsa ära. Ja siis klõpsti pannaksegi lukku või kustutaksegi ära kas kommentaar või kogu teema. Natuke tundub lapsik ja ülepingutatud.
No ma loodan, et ma nüüd selle arvamuse pärast kohe blokki ei saa, aga tunne on küll selline, et blokke pannakse siin üsna kergekäeliselt ja mode sekkub liiga palju. Olen kogenud ka nn hirmutamisblokeerimist - blokk pandi nö' jäädavalt' (oli kirjas, et olete jäädavalt blokeeritud), siis aga miski poole tunni pärast võeti iseenesest ilma minupoolse tegevuseta see blokk uuesti maha. Veits kooonduslaagri moodi.
No ma loodan, et ma nüüd selle arvamuse pärast kohe blokki ei saa, aga tunne on küll selline, et blokke pannakse siin üsna kergekäeliselt ja mode sekkub liiga palju. Olen kogenud ka nn hirmutamisblokeerimist - blokk pandi nö' jäädavalt' (oli kirjas, et olete jäädavalt blokeeritud), siis aga miski poole tunni pärast võeti iseenesest ilma minupoolse tegevuseta see blokk uuesti maha. Veits kooonduslaagri moodi.
Aga minu meelest just võiks modereerimist rohkem olla. Vaatad, et huvitav teema, palju vastuseid, aga tegelikult kaks inimest klähvivad vastastikku, no ei ole põnev lugeda seda „ise oled loll“ ärapanemist. Perekool oli veel hullem muidugi. Kui igasugune teemaväline kohe ära kustutada, jääks selline risustamine ajapikku ise ära ja vastused oleksid huvitavamad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist