Kas vaatate selliseid saateid?
-
Külaline
Kas vaatate selliseid saateid?
Kas teile pakuvad huvi sellist tüüpi saated nagu “Ma näen su häält”, “Su nägu kõlab tuttavalt” ja “Maskis laulja”? Ma mõtisklesin siin järjekordsele reklaamile sattudes, et iseenesest peaks ju need formaadid huvitavad olema - ja 20 aastat tagasi, kui telemaastik oli oluliselt tühjem, oleksin raudselt neid saateid huviga vaadanud -, aga miskipärast need enam ei köida kuidagi. Häirib vist eelkõige see, et need saated on maru pikaks venitatud, mind näiteks see kohtunike mõttetu omavaheline mula ei köida. Punnitavad tàhtsa näoga mingit kehva huumorit teha, aga minul kaob tähelepanu selle aja jooksul ära ja saade muutub tüütuks.
-
Külaline
Vabandust vigase pealkirja pärast. Pidi olema muidugi “selliseid saateid”. Kahjuks parandada ei saa.
Moderaator parandas pealkirja
Moderaator parandas pealkirja
-
Külaline
Ei vaata, igavad on. Kui mingi number on kuidagi kõmuline, siis selle vaatan mõnikord ära. Hanno Pevkuri näiteks. Ja Monika Helme. Rohkem polegi vist midagi vaadanud.
-
Külaline
Täna kuskil kiideti, et hea häälega poiss oli. Otsisin selle koha ja vaatasin ära. Rohkem mitte. Kohtunikud on eriti häirivad, tühi mulin.
-
Külaline
Jah, vaatan. Vähesed saated kus pole tigedust ja õelust.
-
Külaline
Aeg-ajalt vaatan, aga ainult järelvaatamisest. Kerin üle suurema osa kohtinike mulast ja loomulikult reklaamid. Ilma järelvaatamiseta ei viitsiks elus neid vaadata.
Aga mul on seevastu tunne, et 20 aastat tagasi oli telekast hoopis oluliselt rohkem vaadata. Praegu ainult reisisaated ja kordused, mõni laulusaade hooaja jooksul lisaks. Kontrollida ei viitsi kas tõesti oli või lihtsalt tundub.
Aga mul on seevastu tunne, et 20 aastat tagasi oli telekast hoopis oluliselt rohkem vaadata. Praegu ainult reisisaated ja kordused, mõni laulusaade hooaja jooksul lisaks. Kontrollida ei viitsi kas tõesti oli või lihtsalt tundub.
-
Külaline
Pole kunagi vaadanud. Tantsu- ja laulusaated on kõige igavavamad üldse.
-
Külaline
Ma näen su häält ei vaata, igav formaat minu meelest. Maskis laulja on täielik lemmik, meeldib ära arvata, st selles ma eriti hea küll ei ole.
Su nägu kõlab... vaatan, aga tundub, et suurem osa meie artiste on seal juba ära käinud.
Tantsud tähtedega on ka üks suur formaat, vaatasin ka.
Su nägu kõlab... vaatan, aga tundub, et suurem osa meie artiste on seal juba ära käinud.
Tantsud tähtedega on ka üks suur formaat, vaatasin ka.
-
Külaline
Ma vaatan. Üht saadet vaatan tavaliselt otse ja teised järelvaatamisest. Ainult et järelvaatamisest vaadates on mul juba kahjuks tulemus teada, lugedes hommikul esmaspäevaseid uudiseid.
-
Külaline
Vaatan ainult "Ma näen su häält" ja see on üks vähestest saadetest mida ma üldse vaatan- mul polegi telekat ja vaatan arvutist tasuta järelvaatamise perioodil. Mulle just meeldib see kohtunike omavaheline arutlemine ja kemplemine- ainult Niinemetsast on küll totaalselt kõrini..võiks välja vahetada ammu.
Aga eilne saade oli küllalt igav juba seetõttu, et mängijad olid igavad ja võitja oli ka ette teada algusest peale. Vähemalt minu jaoks.
Aga eilne saade oli küllalt igav juba seetõttu, et mängijad olid igavad ja võitja oli ka ette teada algusest peale. Vähemalt minu jaoks.
-
Külaline
Mina ei suuda mõista kuidas kunagi sai saated täielikult koos reklaamidega ära vaadatud, so enne edasikerimise võimalust
Kas siis ei olnud tühja möla nii palju ja reklaamid lühemad või kuidas?
Või olid asjalikumad saated või mis?
-
Külaline
Ei vaata, minu jaoks mõttetu palagan. Viimati vaatasin sedalaadi saateid 20 aastat tagasi, kui "Eesti otsib superstaari" võitis Birgit Õigemeel.
Ma vaataks hea meelega/heameelega reality-sarju, mida nüüd enam ei tehta, näiteks "Buss", "Baar", "Farm", "Robinsonid", "Naistevahetus", "Maamees otsib naist", "Õhtusöök viiele" jne. Need olid humoorikad saated.
Ma vaataks hea meelega/heameelega reality-sarju, mida nüüd enam ei tehta, näiteks "Buss", "Baar", "Farm", "Robinsonid", "Naistevahetus", "Maamees otsib naist", "Õhtusöök viiele" jne. Need olid humoorikad saated.
-
Külaline
Vist olid reklaamid tõesti lühemad ja mitte nii tihti, just eestis Ma ei ela siin juba 19 aastat ja igal korral külas käies häirib telekas see reklaamide üleküllus (kusjuures ma vaatan heal juhul 1 v 2 saadet/filmi kuu aja jooksul voi siis käib telekas kuskil taustaks. Kui vaataks rohkem, ajaks vist hulluks.) Lisaks on minu meelest reklaamid valjemad, kui ülejäänu. Kuigi, kui nüüd aus olla, siis Amazon on sama jama hakanud tegema, tasuline kanal, aga tahaks veel rohkem raha saada, ja reklaame tundub olema järjest rohkem. Et vaataja lõpuks enam ei suudaks ja võtaks veel kallima paketi. Mul Spotifyga just nii läkski, et vaikselt lisati reklaame aina juurde, lõpuks oli enam vähem 1 laul / 1 reklaam...Külaline kirjutas: ↑30 Sept 2024 13:27 Mina ei suuda mõista kuidas kunagi sai saated täielikult koos reklaamidega ära vaadatud, so enne edasikerimise võimalust![]()
-
Külaline
Neid reality- sarju vaataks ise ka! Tasulistes netikanalites on olnud paar sarja nagu "Armastuse malev" ja "Kõige parem kaaslane" aga ei saa oma sissetuleku juures neid kanaleid tellida..Külaline kirjutas: ↑30 Sept 2024 13:43 Ei vaata, minu jaoks mõttetu palagan. Viimati vaatasin sedalaadi saateid 20 aastat tagasi, kui "Eesti otsib superstaari" võitis Birgit Õigemeel.
-
Külaline
Maskis lauljat ei ole viitsinud kunagi vaadata. Mind need kohtunike arutelud ei huvita, see jutt suures plaanis ju kordub saatest saatesse. Ainuke huvitav koht on see, kui kõik karjuvad mask maha...kes sealt siis välja tuleb.
Ma näen su häält või mis iganes Piret Laose saadet olen paar korda vaadanud. Veidi huvitavam kui eelmine, aga suures plaanis jälle jutud saatest saatesse korduvad a la vaata kuidas mikrofoni hoiab kindlast on ta laulja.
Nendest kolmest on kõige põnevam Su nägu kõlab tuttavalt. Seal ikka näitlejad pingutavad ja kehastavud erinevateks lauljateks ja milline grimm! Ikka nähakse vaeva. Selles saates on kogu saade vaadatav. No näiteks mõelge numbrit kuidas Tanel Padar Tina Turnerit tegi, aga neid säravaid numbreid on veel. Saab ka naerda.
Ma näen su häält või mis iganes Piret Laose saadet olen paar korda vaadanud. Veidi huvitavam kui eelmine, aga suures plaanis jälle jutud saatest saatesse korduvad a la vaata kuidas mikrofoni hoiab kindlast on ta laulja.
Nendest kolmest on kõige põnevam Su nägu kõlab tuttavalt. Seal ikka näitlejad pingutavad ja kehastavud erinevateks lauljateks ja milline grimm! Ikka nähakse vaeva. Selles saates on kogu saade vaadatav. No näiteks mõelge numbrit kuidas Tanel Padar Tina Turnerit tegi, aga neid säravaid numbreid on veel. Saab ka naerda.
-
Külaline
Oo ei, reality’d on veel hoopis hullemad. Nende puhul mõtlen alati imestusega, kellele taoliste peast natuke lihtsate, ent kuulsushimuliste inimeste elu küll peaks huvi pakkuma.Külaline kirjutas: ↑30 Sept 2024 13:43 Ei vaata, minu jaoks mõttetu palagan. Viimati vaatasin sedalaadi saateid 20 aastat tagasi, kui "Eesti otsib superstaari" võitis Birgit Õigemeel.
Kas kellelgi on veel nii, et viidatud saated ülTse ei huvita?
-
Külaline
Inimesed ongi erinevad. Ühed tahavad säravate lavastuste abil põgeneda oma igapäevareaalsusest (igasugused tantsud tähtedega, maskis lauljad ja blingbling telemängud), teised aga tahavad näha elu ja inimesi, kasvõi räiges hiilguses, aga ikkagi reaalselt. Pole vaja teistmoodi elavaid inimesi kohe halvustama hakata. Kusjuures selline suhtumine võib ka selgitada, miks realityd ei meeldi - sallivus erinevuste suhtes on madal.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 01:10 Oo ei, reality’d on veel hoopis hullemad. Nende puhul mõtlen alati imestusega, kellele taoliste peast natuke lihtsate, ent kuulsushimuliste inimeste elu küll peaks huvi pakkuma.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 05:25Inimesed ongi erinevad. Ühed tahavad säravate lavastuste abil põgeneda oma igapäevareaalsusest (igasugused tantsud tähtedega, maskis lauljad ja blingbling telemängud), teised aga tahavad näha elu ja inimesi, kasvõi räiges hiilguses, aga ikkagi reaalselt. Pole vaja teistmoodi elavaid inimesi kohe halvustama hakata. Kusjuures selline suhtumine võib ka selgitada, miks realityd ei meeldi - sallivus erinevuste suhtes on madal.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 01:10 Oo ei, reality’d on veel hoopis hullemad. Nende puhul mõtlen alati imestusega, kellele taoliste peast natuke lihtsate, ent kuulsushimuliste inimeste elu küll peaks huvi pakkuma.
Mingis sallivusest pole asi. Ahastus ja mure hoopis, et millised inimesed meie keskel elavad ja annavad olematuid väärtusi edasi ka oma lastele. Kui selliseid peast lihtsaid on juba väga palju, hakkab see mõjutama ka teisi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], kaegu, Semrush [Bot], taivopalm, xqwerty ja 8 külalist