Kuhu iialgi ei reisiks?
-
Külaline
Iisrael, Jordaania, Liibüa, AÜE, Saudi Araabia, Afganistan, Korea, Iraak ja Iraan
Mustas Aafrikas on mõni riik kuhu läheks (Madagaskar nt) aga enamik riike kuhu pigem ei läheks. Sudaan, Eritrea, Kongo jne.
-
Upitis
-
kägu
Terve Araabia poolsaar, suurem osa Aafrika riikidest, Afganistan, India, Pakistan, Põhja-Korea jne. Ma pole ka suurem asi reisisell. Parema meelega käin turvalistes ja tuttavlikes paikades, eksootikakogus on mul vist juba kätte saadud.
-
Tutiga Täi
Huvitav, miks Jordaania selles nimistus on? Ma ise lisaks veel Tai, sealse militaardiktatuuri tõttu.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2024 21:02 Iisrael, Jordaania, Liibüa, AÜE, Saudi Araabia, Afganistan, Korea, Iraak ja Iraan
Jah, ja millist Koread üleüldse mõeldud on? Lõuna-Korea on väga kõrgelt arenenud ja hoogsalt edasi arenev täiesti tavaline riik, kuhu võib vabalt reisida.Greta kirjutas: ↑01 Juun 2024 22:08 Miks AÜE ja Koreasse ei läheks?
Mul vist polegi selliseid kohti, kuhu kindlasti ei läheks. Üks või teine riik võib ajutiselt ohtlik või ebasoovitav olla, aga väärt vaatamist ja avastamist on pikas perspektiivis kõik.
-
Külaline
Ohtlikke riike ei hakka mainimagi, aga muidu Egiptus ja India, lihtsalt ei tõmba see räpasus.
-
Niiduk
Miks ei läheks Araabia poolsaare riikidesse? Eriti näiteks AÜE - Dubai, Abu Dhabi ju täitsa normaalsed kohad, näiteks. Ja mis Madagaskaril viga on??
Mina ei reisiks räpastesse riikidesse, Indiasse, näiteks. Loomulikult ei reisiks ma ka ohtlikesse (poliitiliselt) riikidesse. Ja siis ei reisiks ma Austraaliasse, liiga palju mürgiseid elukaid, lihtsalt kardan neid, isegi kui ei kohta ühtegi.
Mina ei reisiks räpastesse riikidesse, Indiasse, näiteks. Loomulikult ei reisiks ma ka ohtlikesse (poliitiliselt) riikidesse. Ja siis ei reisiks ma Austraaliasse, liiga palju mürgiseid elukaid, lihtsalt kardan neid, isegi kui ei kohta ühtegi.
-
Goa
India on päris ok, eriti Mumbai pealinn, Goa ja Kerala samuti.
See metsik räpasus on pigem väiksemate kohtade teema, külad, väga arenemata piirkonnad kuhu ühelgi turistil mõistlik minna poleks ja kuhu ükski kohalik ise ka ei kipu.
India ilusad piirkonnad on sama ilusad kui paljud Euroopa linnad. Räpasuse arvamus on ilmselt tekkinud inimestel sellest, et on vaadatud dokke/pilte kõige õudsamatest küladest ja arvatud, et terve India on selline. Tegelikult oli üllatavalt puhas ja ilus. Linna kaubanduskeskused olid väga puhtad, koristajad käisid tihti kontrolli tegemas, kaubanduskeskustes oli turvakontroll, ümbrus oli ilus, kui ei teaks oleks arvanud, et mõnes Euroopa linnas. Kohvikud, restoranid samuti väga puhtad ja viisaka teenindusega. Endal oli räpasuse üle hirm, aga väga üllatav tegelikkus.
See metsik räpasus on pigem väiksemate kohtade teema, külad, väga arenemata piirkonnad kuhu ühelgi turistil mõistlik minna poleks ja kuhu ükski kohalik ise ka ei kipu.
India ilusad piirkonnad on sama ilusad kui paljud Euroopa linnad. Räpasuse arvamus on ilmselt tekkinud inimestel sellest, et on vaadatud dokke/pilte kõige õudsamatest küladest ja arvatud, et terve India on selline. Tegelikult oli üllatavalt puhas ja ilus. Linna kaubanduskeskused olid väga puhtad, koristajad käisid tihti kontrolli tegemas, kaubanduskeskustes oli turvakontroll, ümbrus oli ilus, kui ei teaks oleks arvanud, et mõnes Euroopa linnas. Kohvikud, restoranid samuti väga puhtad ja viisaka teenindusega. Endal oli räpasuse üle hirm, aga väga üllatav tegelikkus.
-
kolja
Praegu on ainult Venemaa välistatud. Lihtsalt ei taha ühtegi senti anda fašistlikule riigile. Millest on natuke kahju, iseensest ju huvitav riik reisimiseks, õnneks olen seal juba kümmekond korda käinud, kuid oleks tahtnud ka Moskvast kaugemale minna.
-
Külaline
Kas Mumbai kurikuulsad slummid on ka “väike koht” ja “päris ok”?Goa kirjutas: ↑02 Juun 2024 13:09 India on päris ok, eriti Mumbai pealinn, Goa ja Kerala samuti.
-
Goa
Pole külastanud slumme lähemalt, kui ilusaid ja puhtamaid kohti on nii palju. Keegi ei sunni sinna minemaKülaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 16:04Kas Mumbai kurikuulsad slummid on ka “väike koht” ja “päris ok”?Goa kirjutas: ↑02 Juun 2024 13:09 India on päris ok, eriti Mumbai pealinn, Goa ja Kerala samuti.
See on sama, kui keegi ütleks, et Tallinn on ilus ja puhas, ning siis keegi hüppaks põõsatagant "Aga Kolja vana prügikast Lasnamäe tühermaal?? Kas on ka päris ilus ja ok?" et mida siis proovida tõestada
Madagaskarisse just läheks. Dubai tundus igav, randa tahaks ka pigem rohelisemat ja ilusamat vaadet, ka ei meeldinud see meeletu kontrast: kohalikud ninani kinni kaetud ja siis poolpaljad vene bimbod igal pool ringi patseerimas ja poseerimas. Ja nt sinna läinud pakistaanlased-indialsed on paljud sisuliselt orja-staatuses. See kõik maitse ja suhtumise asi, aga mind isiklikult häiris. Ka saime südamerabanduse kui pidin niiöelda kesklinnast lapse vankriga kõndima 15 min hotelli ja ei saanud 2 x 4-realisest autoteest üle kuna polnud ülekäigurada ja sada autot sekundis mööda sõitmas. Pärast sain teada, et keegi Dubais jalgsi ei käigi kui veidi kaugemale vaja minna. Nüüd suurtemate lastega võiks minna ja a la kõrbematku vms teha, aga kui niiöelda sinnakanti juba minna ja poolel teel olla, siis sõidaks veidi edasi ja läheks pigem Taisse.Niiduk kirjutas: ↑02 Juun 2024 12:35 Miks ei läheks Araabia poolsaare riikidesse? Eriti näiteks AÜE - Dubai, Abu Dhabi ju täitsa normaalsed kohad, näiteks. Ja mis Madagaskaril viga on??
-
Nätakas
Hakkab tunduma, et Šveits. Lihtsalt ei ole sellist raha kuskilt võtta. Pikem Norra tiir oleks ka keeruline.
-
jääkaru
Mulle vastupidi šveitsis just väga meeldis. Kallis ei olnudki, hea meelega läheks tagasi.Nätakas kirjutas: ↑02 Juun 2024 22:18 Hakkab tunduma, et Šveits. Lihtsalt ei ole sellist raha kuskilt võtta. Pikem Norra tiir oleks ka keeruline.
Ise ei läheks iial Aafrikasse, Aasiasse ega suuremasse osasse Ameerikast.
Kunagi pakuti tööalaselt tasuta kuuajalist reisi USAsse (Alabama), võtsin nädala mõtlemiseks ja siiski loobusin, kui sain teada, milline kliima mind seal kesksuvel ees oleks oodanud.
Vihkan kuumust. Gotland, Gröönimaa, Antarktika - need oleks minu jaoks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist