"Teeme nüüd lugupeetud juubilarist ühe grupipildi ka mälestuseks. Kolleegid palun tagaritta ja sugulased ette! Ants, kuhu sina ronid, sina oled ju Aino mees olnud ainult 50 aastat, sina oota seni kõrval ruumis kuni me pildi tehtud saame. Ja võta oma ema ning vend perega ka kaasa, pildil on ainult sugulased!"Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 15:44 Geeniustel siin ei osale ämmad-äiad ega ka mees suguvõsa kokkutumekutel ega perepidudel![]()
Juured
Ja meeski pole oodatud?
-
Külaline
Mees osaleb minu kaaslasena. Piinlik, ära rohkem sõna võta.
-
Külaline
Miks ei peaks sellest sõbrannale pihtima.
Vägistamine on häbiväärne ja kuritegu.
Vägistatud olemine ei ole kuritegu ja on naiste elus liiga sageli maha vaikitud.
-
Külaline
On palju naisi, kes mehest lahku minnes lõpetavad igasuguse suhtlemise kõigi mehepoolsete sugulastega. Lapsed võib-olla täisealisena otsivad üles, aga mehel võib juba uus naine ja uued lapsed olla ja ämm võib-olla peab seda uut perekonda seda kõige õigemaks, eelmine naine oli tema meelest mingi suvaline. Ka nii võib olla.
No väga paljud ei taha täisealisena oma vanematest ka midagi kuulda. Mida see tõestab?Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 17:35On palju naisi, kes mehest lahku minnes lõpetavad igasuguse suhtlemise kõigi mehepoolsete sugulastega. Lapsed võib-olla täisealisena otsivad üles, aga mehel võib juba uus naine ja uued lapsed olla ja ämm võib-olla peab seda uut perekonda seda kõige õigemaks, eelmine naine oli tema meelest mingi suvaline. Ka nii võib olla.Chop-Chop kirjutas: ↑01 Okt 2024 13:33Et siis ämm ei ole sinu sugulane või? Vanaisa ei ole vanaema sugulane või? Tema jäetakse sugupuust välja või? Kui on ühised järglased, siis kõik eelnevad põlvkonnad saavadki LASTE KAUDU sugulasteks.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 13:03
Lastega sugulane jah, aga mitte naisega. Ära aja rumalat juttu.
-
Külaline
Vanemate seadusjärgne päriija oled ikka. Ämma-äia oma mitte. Imelik, et jaksad veel vaielda, võiksid parem oma rumalust tunnistada.Chop-Chop kirjutas: ↑01 Okt 2024 17:40No väga paljud ei taha täisealisena oma vanematest ka midagi kuulda. Mida see tõestab?Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 17:35On palju naisi, kes mehest lahku minnes lõpetavad igasuguse suhtlemise kõigi mehepoolsete sugulastega. Lapsed võib-olla täisealisena otsivad üles, aga mehel võib juba uus naine ja uued lapsed olla ja ämm võib-olla peab seda uut perekonda seda kõige õigemaks, eelmine naine oli tema meelest mingi suvaline. Ka nii võib olla.
Tõestab mida? Et oled ainult nendega sugulane, kelle järelt pärid???Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 18:47Vanemate seadusjärgne päriija oled ikka. Ämma-äia oma mitte. Imelik, et jaksad veel vaielda, võiksid parem oma rumalust tunnistada.Chop-Chop kirjutas: ↑01 Okt 2024 17:40No väga paljud ei taha täisealisena oma vanematest ka midagi kuulda. Mida see tõestab?Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 17:35
On palju naisi, kes mehest lahku minnes lõpetavad igasuguse suhtlemise kõigi mehepoolsete sugulastega. Lapsed võib-olla täisealisena otsivad üles, aga mehel võib juba uus naine ja uued lapsed olla ja ämm võib-olla peab seda uut perekonda seda kõige õigemaks, eelmine naine oli tema meelest mingi suvaline. Ka nii võib olla.
-
Külaline
Ei ole sa midagi. Vanemad võivad pärandada oma vara kellele tahavad. Tean inimesi, kes pole oma vanematega suhelnud, on eluaeg mingit vimma kandnud ei tea mille eest, aga siis on väga imestunud, kui vanemad on oma vara pärandanud hoopis võõrale, kellega on head suhted ja kes on neid aidanud.Vanemate seadusjärgne päriija oled ikka.
-
Külaline
Kas sa ei saa loetust aru? SEADUSJÄRGNE. See on siis, kui pole testamenti tehtud.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 19:25Ei ole sa midagi. Vanemad võivad pärandada oma vara kellele tahavad. Tean inimesi, kes pole oma vanematega suhelnud, on eluaeg mingit vimma kandnud ei tea mille eest, aga siis on väga imestunud, kui vanemad on oma vara pärandanud hoopis võõrale, kellega on head suhted ja kes on neid aidanud.Vanemate seadusjärgne päriija oled ikka.
No nüüd lähed juba päris jaburaks.
Kõik sugulased ei ole pärijad ja kõik pärijad ei ole sugulased.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 19:29Kas sa ei saa loetust aru? SEADUSJÄRGNE. See on siis, kui pole testamenti tehtud.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 19:25Ei ole sa midagi. Vanemad võivad pärandada oma vara kellele tahavad. Tean inimesi, kes pole oma vanematega suhelnud, on eluaeg mingit vimma kandnud ei tea mille eest, aga siis on väga imestunud, kui vanemad on oma vara pärandanud hoopis võõrale, kellega on head suhted ja kes on neid aidanud.Vanemate seadusjärgne päriija oled ikka.
-
Külaline
Mulle on parim sõbranna terve elu olnud kui õde. Chop-chop loogika järgi ta ongi õde, sest ma arvan nii
Kindlasti peaks ta osalema ja suguvõsa kokkutulekul!
Ära pane mulle sõnu suhu. Jutt oli sellest, et abikaasad on sugulased, kui neil on ühised järglased. Kõik.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 19:35 Mulle on parim sõbranna terve elu olnud kui õde. Chop-chop loogika järgi ta ongi õde, sest ma arvan niiKindlasti peaks ta osalema ja suguvõsa kokkutulekul!
Ja mina tegin muust asjast juttu.
-
Külaline
Mehe puhul on tegu hõimlusega, mitte sugulusega.
Lapsest alates aga on küll on juba sugulussuhe, sest siis on tegu veresugulusega.
Hõimusuhted on abiellumise kaudu tekkivad suhted – need ei ole veresuguluse suhted.
Lapsest alates aga on küll on juba sugulussuhe, sest siis on tegu veresugulusega.
Hõimusuhted on abiellumise kaudu tekkivad suhted – need ei ole veresuguluse suhted.
-
Külaline
Ei. ämm tõesti ei ole minia SUGULANE, vaid hõimlane. Kas sa ei suuda nii lihtsal asjal vahet teha? Sugulased on veresugulased. Ja kui ämm ja äi oleks sugulased, siis oleks tegu veidi perversse olukorraga.
Abielu kaudu teise poole suguvõsa on HÕIMLASED. VAnaisa ja vanaema on mõlemad oma lapselaste veresugulased. Hakkab mõni äkki aduma ka asja...
Jah, rangelt võttes küll. Kuid nagu eelnevalt mainisin, siis praktikas seda vahet enam ei tehta. Sugulane on sugulane, olgu pärinevuse tõttu või läbi abielu.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 20:27 Mehe puhul on tegu hõimlusega, mitte sugulusega.
Peab ikka suur ego olema, et ikka veel oma lollust ajab. Ei, mu mees ei ole mulle SUGULANE! Ega saa ka MINU sugulaseks, kui meil lapsed on. Saad aru? Ainult sina ei tee vahet, ülejäänud teevad, niiet asi on sinu teadmatuses. Tunnistama ei pea, võta lihtsalt vaikselt teadm,iseks, paistad targem välja järgmine kord. Praegu on juba hilja.
Ja milline praktiline ja tegelik erinevus on õemehel ja tädipojal? Mõlemad on sugulased ja olulised sedavõrd, kellega rohkem sobid ja läbi käid.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 20:30Ei. ämm tõesti ei ole minia SUGULANE, vaid hõimlane. Kas sa ei suuda nii lihtsal asjal vahet teha? Sugulased on veresugulased. Ja kui ämm ja äi oleks sugulased, siis oleks tegu veidi perversse olukorraga.
Abielu kaudu teise poole suguvõsa on HÕIMLASED. VAnaisa ja vanaema on mõlemad oma lapselaste veresugulased. Hakkab mõni äkki aduma ka asja...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist