Temu

vana hea klassika
Marukaru

Temu

Postitus Postitas Marukaru »

Kas kellelgi on kogemusi TEMU-st tellimisega?
Olen kuulnud mitmeid arvamusi, et on scam, kaardiandmed pannakse pihta jne aga ka neid kes on tellinud ja on rahul.

Kuidas siinsete külastajate kogemus olnud on?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Olen 2 korda tellinud ja lubatud ajavahemikus ka kätte saanud. Tuttavad ka ikka vahel tellivad, siiani pole kurtnud.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Marukaru kirjutas: 02 Juun 2024 13:35 Kas kellelgi on kogemusi TEMU-st tellimisega?
Olen kuulnud mitmeid arvamusi, et on scam, kaardiandmed pannakse pihta jne aga ka neid kes on tellinud ja on rahul.

Kuidas siinsete külastajate kogemus olnud on?
Tõstsin teema ümber.
Oobik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Oobik »

Ma olen sealt omajagu tellinud ja enamjaolt olen olnud rahul või siis lausa väga rahul. Käsitöötarvikud on olnud osalt samad, mida varasemalt olen ostnud vastavatest poodidest, lihtsalt nüüd saan neid Temust kordi ja kordi odavamalt. Ja valik on huvitavam. Mõni üksik asi on olnud väiksem kui eeldasin, aga see, et ma ei ole viitsinud tooteinfot reaalse mõõdulindiga kokku viia on puhtalt mu enese viga. Lasteriideid olen saanud kasvamise varuga, sest eeldasin (jällegi!), et hiina rämps on tavaliselt suurusnumbri või paari jagu väike. Aga ei ole. Vastavad suurusele.
Olen saanud asju ja rõivaid, mis on kordades parema kvaliteediga kui mõned bränditooted. Olles sealjuures olematu hinnaga.

Tagasisidet tuleb hoolega jälgida ja reaalseid fotosid ning tooteinfot, sel juhul on suur võimalus saada kirjeldusele vastav toode. Ja kui ei saa, siis tuleb tagasi saata. Nad teevad rahatagastuse ja mõnikord ei soovi toote tagastustki.

Ainuke asi, mis mulle eriti ei istu, on see, et algoritm jääb lõputult juba ostetud või vaadatud tooteid ette söötma ja nii jääb mulje, et toodete valik on väike. Midagi uut naljalt ekraanile ei ilmu, ise peab otsima hakkama. Ja siis viskab ikka vahele juba soetatud puidupõleteid ja pesupalle, nagu neid läheks pidevalt juurde vaja.
Külaliiine

Postitus Postitas Külaliiine »

Tellin küll: koera mänguasju ja tarbeid, köögividinaid jms. Riideid olen vähe tellinud, enamasti siiski polüesterlirud saanud. Kaarti pole keegi pihta pannud, aga ma ei kasuta äppi vaid lihtsalt kodulehte.
Külaline

Tehnikat ka keegi ostnud on?
Kassi käpaalune

Postitus Postitas Kassi käpaalune »

Olen korduvalt tellinud ja rahule jäänud. Nii riided kui ka jalatsid on olnud sellised, nagu lubatud. Kui toote suurust valida, siis tuleb konkreetse suuruse sentimeetritele tähelepanu pöörata.
Viimati tellisin bluetooth ühendusega kõrvaklapid ja toimib hästi.
Ühesõnaga pettus see minu kogemuse järgi pole, aga peab olema nn teadlik ostja ning kommentaare tasub ka lugeda.
Hopsti

Postitus Postitas Hopsti »

Temust saab ikka tõeliselt teravaid elamusi.

https://www.facebook.com/share/r/nu1hDxNudrHrQqGr/
Külaline

Hopsti kirjutas: 12 Juun 2024 22:21 Temust saab ikka tõeliselt teravaid elamusi.

https://www.facebook.com/share/r/nu1hDxNudrHrQqGr/
Hea ju ei pea mitut ostma :lol:
külaline

Postitus Postitas külaline »

Mulle Temu meeldib, olen ostnud riideid, ehteid, loomade mänguasju, jalanõusid. On ainult see probleem, et riided on liiga suured, suurused algavad S-st, on xs ka, kuid oluliselt väiksem valik. S-suurusel aga on RÜ liiga suur, umbes 90-96, selles vahemikus, mul oleks aga vaja 84-88. Seetõttu jäävad paljud ilusad asjad ostmata, kui filtriks xs panen. Imelik, et neil väikeseid riideid nii vähe on, ise hiinlased. Ju nad on orieteeritud teistele turgudele kui Aasia.
Külaline

Millega üle võib saada, on see, kui ei jälgi mõõte ja kasutajate tootearvustusi. Kommentaaridest tasub vaadata reaalseid pilte, mida inimesed ise on teinud. Enamasti läheb siis riiete ostmise isu üle.
Külaline

Olen rahule jäänud: Diivanikate - väga korralik ja selle raha eest suur ning mõnus pehme. Siin olin varem vaadanud ja otsinud, aga nii suures mõõdus pleedidlaadset katet ei olnudki kuskil saada. Suvised püksid - lemmikpüksid hetkel, värv ilus, materjal hea. Laudlina linane, kardinad linased, tikitud mustriga, pluus - istub hästi, värvid ilusad. Koera matt ja kassi pesa - mõlemad väga okeid. Mille üle võib veidi viriseda, on juurviljariiv - tundub nikats ja pisike vaip diivani ette. Kutsume seda lendavaks vaibaks, sest kuigi kirjas oli, et on non slip, siis hommikuti on see alati kuskil mujal kui diivani ees. On küll pehme ja ilus, aga no libiseb nagu hull ja kass sõidab selle peal öösiti rallit. Tellisin ka kontorisse paar printi seinale raamimisek. Kirjas oli, et lõuend, aga tulid mingit sorti vakstulaadsest kangast. Aga lakkisin läbipaistva lakiga üle ja nüüd on seinal väga efektsed. Olen tellinud 2 korda, teisel korral jäi saadetis mõned päevad hiljaks ja kanti kontole 5 eurot kulutamiseks. Lisaks oli 1 ese puudu pakist ja selle eest anti raha kohe arvele tagasi, ilma et oleksin jõudnud küsidagi veel. Seega senine kogemus on hea.
Külaline

Minu kogemus ka hea. Riided vastavad suurusele jah, ei ole "hiina suurused". Pigem ostan majatarbeid, toolikatted, kögividinad, koerale mänguasju (muidu võib vaeseks osta), kõikvõimalikke hobitarbeid jms on kindlasti sealt mõtet osta.
Külaline

JUST käis postijon ja võtsin paki lahti :) Suvekleidid- väga ilusad värvid, mõnus puuvillane materjal, veniv ja pehme (arvasin ka tulevat "polüsterlirud"). Aga hoiatus- kes on harjunud hiinakatega tellima 1 number suurema, see temus ei kehti, pigem ikka täpselt suurusesse. (kingadest ma ei tea, sandaalid on küll olnud parajad ehk ka täpselt suurusesse= Ühesõnaga- tuleb väga vaadata materjali, pilte, mõõtusid, hinnanguid, siis ei saa rämpsu ka niiväga.
küsin ka

Postitus Postitas küsin ka »

Sain ka täna Temu paki kätte. Kõik muu oli OK, aga ujumistrikool oli dekoltee peaaegu vöökohani.
Täitsin just nende kodukal tagastamise blanketi ja trükkisin välja etiketi.

Nüüd küsimus targematele, kes Temusse tagastanud on:
Kas see etikett on nüüd vaja DPD automaadis kuidagi sisse skännida?
või on kuskilt mingi number või kood vaja üles leida, mida pakiautomaadis sisestada vaja?
külaline

Postitus Postitas külaline »

küsin ka kirjutas: 13 Juun 2024 19:23 Sain ka täna Temu paki kätte. Kõik muu oli OK, aga ujumistrikool oli dekoltee peaaegu vöökohani.
Täitsin just nende kodukal tagastamise blanketi ja trükkisin välja etiketi.

Nüüd küsimus targematele, kes Temusse tagastanud on:
Kas see etikett on nüüd vaja DPD automaadis kuidagi sisse skännida?
või on kuskilt mingi number või kood vaja üles leida, mida pakiautomaadis sisestada vaja?
Kleebid etiketi pakile (prindid paberile välja). Ribakoodi skännid sisse, käib piiks ja küsib, mis suurust kappi tahad. Kõik.
Külaline

kas te seepärast ei muretse, et need asjad ilmselt ilma igasugu sertifikaatideta ja rämedat keemiat täis?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 21:01 kas te seepärast ei muretse, et need asjad ilmselt ilma igasugu sertifikaatideta ja rämedat keemiat täis?
No aga odav on kõik :D See ajab inimesed leile. Mäletan kui aliexpress kunagi tuli, siis ma ka neli korda tellisin sealt. Siis sain aru, et odaval hinnal on ka põhjus. Mingi fotoka aku tellisin ja selle mahtuvus oli poole väiksem kui lubatud, fotokas ei suutnud akut tuvastada ja ei näidanud ekraanil aku täituvust protsentidena. Aga odav oli :D
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 21:01 kas te seepärast ei muretse, et need asjad ilmselt ilma igasugu sertifikaatideta ja rämedat keemiat täis?
Mina põhimõtteliselt ei telli sellistest kohtadest nagu Temu ja Ali. Töökaaslane on sellest lausa sõltuvuses, iga kuu tellib Temust meeletutes kogustes igasugu ehteid ja vidinaid ning üritab neid siis tööjuures vaheltkasuga maha müüa. Viimati olid mingid plastikust roosikujulised kõrvarõngad, mis pildil nägid küllaltki okeid välja. Tegelikkuses aga rasked labasevõitu plastkärakad. Käis ja pakkus neid kõigile.

Mul hakkab iga kord valus, kui seda meeletut plastikukogust näen, mida sellistest kohtadest on võimalik tellida. Ühest küljest jah, see on odav, teisalt suretab see Hiina netikaubandus tasapisi välja kõik füüsilised poed ja sellest on kahju. Suund näib kahjuks viitavat sinnapoole, et kogu kaubandus kolib netti. Minu jaoks tähendab see seda, et ma ostan vähem. Kui mul on valida, kas ma ostan mingi küünlajala netist või ei, siis jääb see pigem ostmata. Seega raha jääb alles.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Hobikaupa ja käsitöö vidinaid olen tellinud. Kolm-neli korda odavamalt kui needsamad asjad meil müügis on. Nende kvaliteedil ei ole küll mingit vahet täheldanud ja valik on ka tunduvalt suurem. Tehnikat jms ei julgeks ilmselt osta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 2 külalist