Hommikumantlitega tänaval
-
Külaline
Mis teeb mantlist "hommikumantli"? Revaäärid? On paljudel mantlitel olemas, hõlmad, vöö ka. Kaugele on ju aru saada, et pole frotee vaid kustkarusnahk. Ikka ise oled imelik. Edaspidi jäta meelde siis, SEE EI OLE HOMMIKUMANTEL:

-
Külaline
Vot, neid ma just mõtlesingi. Kaugelt nagu hommikumantel. Ja juba ammu selge, et see EI OLE hommikumantel, aga eemalt vaadates on nagu hommikumantel. Võime vist teema lukku panna.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 15:18 Mis teeb mantlist "hommikumantli"? Revaäärid? On paljudel mantlitel olemas, hõlmad, vöö ka. Kaugele on ju aru saada, et pole frotee vaid kustkarusnahk. Ikka ise oled imelik. Edaspidi jäta meelde siis, SEE EI OLE HOMMIKUMANTEL:
![]()
-
Külaline
Vot ma olen ammu tahtnud sellist paksemat hommikumantlit nagu pildil, hea talvel saunast välja astudes selga panna.
-
Külaline
See kunst-siidine vooder seal all oleks minu arust palja naha vastas ikka kohutavalt ebameeldiv, aga igale oma.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 16:14 Vot ma olen ammu tahtnud sellist paksemat hommikumantlit nagu pildil, hea talvel saunast välja astudes selga panna.
Lugesin täna Delfit ja seal tuli ette Ann&Stiili artikkel, mis tuletas meelde siinset diskussiooni. Lühikokkuvõte: ongi moes käia hommikumantlitega tänaval 
https://annestiil.delfi.ee/artikkel/120 ... itoa-nagis
-
Külaline
Moed tulevad/lähevad. Kui meeldib ja mugav, siis miks mitte. Samas kui ikka peas istub kinni, et nagu hommikumantel ja sellisega hästi ei tunne, siis jäta vahelelibakägu kirjutas: ↑03 Okt 2024 15:40 Lugesin täna Delfit ja seal tuli ette Ann&Stiili artikkel, mis tuletas meelde siinset diskussiooni. Lühikokkuvõte: ongi moes käia hommikumantlitega tänaval
-
Külaline
Vene naised panid peoõhtule selga eestlaste kapist röövitud aluskleidid ja öösärid siis, kui okupeerisid. Siinsamas Eestis, meie esiemade kappidest võetud riided olid need.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 20:08
Millal need vene naised siin Eestis kombineedega tänaval on käinud? Nii paljastavat ja läbipaistvalt seksikat stiili ei kantud nõukaajal kunagi.
-
Külaline
https://www.jysk.ee/osby-hommikumantel-126474-ee.htmlKülaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 16:14 Vot ma olen ammu tahtnud sellist paksemat hommikumantlit nagu pildil, hea talvel saunast välja astudes selga panna.
-
Külaline
Ma näen nüüd ka iga päev tänavatel hommikumantlitega inimesi, enne selle teema lugemist nagu ei märganudki... 
-
Külaline
Issand, miks see nii kallis on?Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 19:32https://www.jysk.ee/osby-hommikumantel-126474-ee.htmlKülaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 16:14 Vot ma olen ammu tahtnud sellist paksemat hommikumantlit nagu pildil, hea talvel saunast välja astudes selga panna.
-
Külaline
Kes sellist hommikumantlit kannaks? See ju mantel, aasta-kaks tagasi kanti palju, Teddy Bear vms.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 15:48Vot, neid ma just mõtlesingi. Kaugelt nagu hommikumantel. Ja juba ammu selge, et see EI OLE hommikumantel, aga eemalt vaadates on nagu hommikumantel. Võime vist teema lukku panna.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 15:18 Mis teeb mantlist "hommikumantli"? Revaäärid? On paljudel mantlitel olemas, hõlmad, vöö ka. Kaugele on ju aru saada, et pole frotee vaid kustkarusnahk. Ikka ise oled imelik. Edaspidi jäta meelde siis, SEE EI OLE HOMMIKUMANTEL:
![]()
Hommikumantel on ikka siidist või sametist kehakallistav ese.
-
Külaline
Minu jaoks on hommikumantel ennekõike ikkagi pehme ja soe asi. Muidugi mitte selline nagu pildil. Minu jaoks on see ikkagi tavaline mantel. Suvel palavaga vb ainult siidist lühike käib.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 21:57Kes sellist hommikumantlit kannaks? See ju mantel, aasta-kaks tagasi kanti palju, Teddy Bear vms.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 15:48Vot, neid ma just mõtlesingi. Kaugelt nagu hommikumantel. Ja juba ammu selge, et see EI OLE hommikumantel, aga eemalt vaadates on nagu hommikumantel. Võime vist teema lukku panna.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 15:18 Mis teeb mantlist "hommikumantli"? Revaäärid? On paljudel mantlitel olemas, hõlmad, vöö ka. Kaugele on ju aru saada, et pole frotee vaid kustkarusnahk. Ikka ise oled imelik. Edaspidi jäta meelde siis, SEE EI OLE HOMMIKUMANTEL:
![]()
Hommikumantel on ikka siidist või sametist kehakallistav ese.
Minu jaoks on pildil igati hommikumantel. Rääkige mis tahate.
-
Külaline
Ei ole, sest hommikumantlil ei ole voodrit mis on antud pildil.
-
Külaline
Issand, kui loll jutt. Millal need vene naised siis eesti naiste riidekappide kallale jõudsid? Igat linnalegendi ikka uskuda ei tasu...Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 19:09Vene naised panid peoõhtule selga eestlaste kapist röövitud aluskleidid ja öösärid siis, kui okupeerisid. Siinsamas Eestis, meie esiemade kappidest võetud riided olid need.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 20:08
Millal need vene naised siin Eestis kombineedega tänaval on käinud? Nii paljastavat ja läbipaistvalt seksikat stiili ei kantud nõukaajal kunagi.
Oma vanavanemate meenutused EI OLE linnalegend. Noormehed olid nimme käinud tantsuõhtutel selleks, et aluspesus naisi näha.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 23:21Issand, kui loll jutt. Millal need vene naised siis eesti naiste riidekappide kallale jõudsid? Igat linnalegendi ikka uskuda ei tasu...Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 19:09Vene naised panid peoõhtule selga eestlaste kapist röövitud aluskleidid ja öösärid siis, kui okupeerisid. Siinsamas Eestis, meie esiemade kappidest võetud riided olid need.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 20:08
Enamik sõjaväelasi paigutati elama siit põgenenud või Siberisse viidute elamistesse, pitsiline aluspesu polnud kõige tähtsam vähesesse pagasisse kaasa pakkida, loomulikult jäi see maha.
-
Külaline
Nendel seksikatel siidi sarnastel öösärkidel ja ööpluusidel on ka raske tänapäevalgi vahet teha, kas ülipidulik õlapaeltega kleit või öösärk . või pidzaama ülemine osa.
Kimonoga sama lugu. Kusjuures mul on üks linane eestis toodetud kimono, millel oligi silt, et sobib kanda nii peale sauna kui minna seltskonda.
Ka pidzaamadega sama lugu. Kas pluus ja püksid magamiseks või sobib minna välja ka.
Kimonoga sama lugu. Kusjuures mul on üks linane eestis toodetud kimono, millel oligi silt, et sobib kanda nii peale sauna kui minna seltskonda.
Ka pidzaamadega sama lugu. Kas pluus ja püksid magamiseks või sobib minna välja ka.
-
Külaline
Eks vene naised on seksuaalsemad kui eesti naised.Kirilee kirjutas: ↑05 Okt 2024 05:23Oma vanavanemate meenutused EI OLE linnalegend. Noormehed olid nimme käinud tantsuõhtutel selleks, et aluspesus naisi näha.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 23:21Issand, kui loll jutt. Millal need vene naised siis eesti naiste riidekappide kallale jõudsid? Igat linnalegendi ikka uskuda ei tasu...Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 19:09
Vene naised panid peoõhtule selga eestlaste kapist röövitud aluskleidid ja öösärid siis, kui okupeerisid. Siinsamas Eestis, meie esiemade kappidest võetud riided olid need.
Enamik sõjaväelasi paigutati elama siit põgenenud või Siberisse viidute elamistesse, pitsiline aluspesu polnud kõige tähtsam vähesesse pagasisse kaasa pakkida, loomulikult jäi see maha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist