Laste pärast koos

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:56
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:47
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:34 Ma ei saa hästi aru, mis otsuse ma peaksin sinu meelest tegema?
Alustuseks otsusta, kas sul üldse on probleem või mitte. Viskasid õhku laused, et su elus on justkui midagi halvasti (näit. käid kodus ainult magamas) ja kui soovitatakse midagi muuta, on järsku kõik korras. Minu arvates olen seda siin varemgi lugenud. Olgu siis korras, jumal sellega, nii kirjutagi. Et elan sellist ja sellist elu ja olen rahul ja õnnelik.
Rahul ei ole, aga ei näe kuidas naise minema ajamine elu paremaks teeks.
Osta endale uus kodu. Maja jääb kunagi lastele anyway.
Külaline

Anonymous kirjutas: 04 Okt 2024 14:56Rahul ei ole, aga ei näe kuidas naise minema ajamine elu paremaks teeks.
Hea küll, jätkame. Millega sa täpsemalt rahul ei ole? Kas rahulolematus on mööduv või tekitab su elus püsivalt pingeid?
Kui sooviksid oma elus midagi muuta, siis mida? Kui jah, siis mida saad SINA ISE oma elukvaliteedi tõstmiseks ära teha? Praegu, aasta pärast?
Võid vastata iseendale.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 15:05
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:56 Rahul ei ole, aga ei näe kuidas naise minema ajamine elu paremaks teeks.
Mõttetu ärakasutaja oled- naine kantseldab lapsi, teeb süüa, hoiab kodu korras ja sina? Milleks sina üldse seal koosluses vajalik oled, kui sind pole kodus, pole naisele meest ega lastele isa? Olekski paras, kui naine minema läheks. Eks ta läheb ka, kui lapsed suured ja kodust lähevad. Mis teda peaks sinu juures hoidma...
Ma pole vastu et kohe läheks, aga ei lähe
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 15:07
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:56
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:47

Alustuseks otsusta, kas sul üldse on probleem või mitte. Viskasid õhku laused, et su elus on justkui midagi halvasti (näit. käid kodus ainult magamas) ja kui soovitatakse midagi muuta, on järsku kõik korras. Minu arvates olen seda siin varemgi lugenud. Olgu siis korras, jumal sellega, nii kirjutagi. Et elan sellist ja sellist elu ja olen rahul ja õnnelik.
Rahul ei ole, aga ei näe kuidas naise minema ajamine elu paremaks teeks.
Osta endale uus kodu. Maja jääb kunagi lastele anyway.
Oma kodust ma lähen jalad ees.
Külaline

Nunuh kirjutas: 28 Sept 2024 14:23 Mina olen nüüd selles quiet quitting staadiumis, kus ma ei oota ega püüa enam seletada, et minu vajadused on rahuldamata, sest sellest pole kasu.
Naistekas on aeg-ajalt artikleid- "mehed, olge ettevaatlikud, kui naine enam tülitseda ei viitsi- ta teeb ettevalmistusi lahkuminekuks". Ja nii ongi, kui mitte kohe, siis on naine sellest suhtest lahkumas soodsatel asjaoludel- ja mees ei saa jälle aru, mis juhtus, kõik oli ju "korras"!...
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 15:14
Nunuh kirjutas: 28 Sept 2024 14:23 Mina olen nüüd selles quiet quitting staadiumis, kus ma ei oota ega püüa enam seletada, et minu vajadused on rahuldamata, sest sellest pole kasu.
Naistekas on aeg-ajalt artikleid- "mehed, olge ettevaatlikud, kui naine enam tülitseda ei viitsi- ta teeb ettevalmistusi lahkuminekuks". Ja nii ongi, kui mitte kohe, siis on naine sellest suhtest lahkumas soodsatel asjaoludel- ja mees ei saa jälle aru, mis juhtus, kõik oli ju "korras"!...
Loodame et läheb, aga mis soodsaid asjaolusid ta ootab, ma ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:56 Rahul ei ole, aga ei näe kuidas naise minema ajamine elu paremaks teeks.
Mõttetu ärakasutaja oled- naine kantseldab lapsi, teeb süüa, hoiab kodu korras ja sina? Milleks sina üldse seal koosluses vajalik oled, kui sind pole kodus, pole naisele meest ega lastele isa? Olekski paras, kui naine minema läheks. Eks ta läheb ka, kui lapsed suured ja kodust lähevad. Mis teda peaks sinu juures hoidma...
Mina ka ei tea mis teda hoiab.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 15:24
Suhted on tehing, kuni mõlemad pooled midagi saavad. Saab sinult midagi kasulikku, mida ilma sinuta ei saa. Saad temalt midagi samuti, vastasel juhul te koos ei elaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:36
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:32
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:22
Aga mis sa soovitad siis teha? Lastega on pistmist ikka, ei hakka ju neid välja ajama kodust.
Lapsed saavad ju sinu juurde edasi elama jääda.
Elavadki ju. Kas arvad et õigem oleks naine minema ajada? Milleks?
Et mõlemad saaksid oma õnnetust suhtest välja ning eluga edasi minna.
Külaline

Ühes mõnda aega tagasi olnud raadiosaates räägiti, et tõehetk saabub pärast laste suureks saamist. Siis on valik, kas koos olemiseks, kahekesi olemiseks, on piisavalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 15:31
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 15:24
Suhted on tehing, kuni mõlemad pooled midagi saavad. Saab sinult midagi kasulikku, mida ilma sinuta ei saa. Saad temalt midagi samuti, vastasel juhul te koos ei elaks.
Laste pärast, muud kasulikku pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 15:35
Ühes mõnda aega tagasi olnud raadiosaates räägiti, et tõehetk saabub pärast laste suureks saamist. Siis on valik, kas koos olemiseks, kahekesi olemiseks, on piisavalt.
Ma loodan küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 15:34
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:32

Lapsed saavad ju sinu juurde edasi elama jääda.
Suhte teeb õnnetuks olukord, kui mõlemad pooled sõltuvad teineteisest mingil moel. Naine sõltub mehe juhiloast, mees sõltub naise söögitegemisest. Umbes nagu vanasti valiti endale paarilist. Kui mõlemad oskavad autoga sõita, mõlemad omavad oma kodu, kuhu vajadusel minna, mõlemad oskavad süüa teha ja koos hoiab ainult soov koos olla, sarnased huvid. Tee siis nii, et sa ei sõltuks naisest ja naine sinust. Olete koos lihtsalt sellepärast, et koos on hea olla.
Külaline

Kui hakkad aga analüüsima, et kas sul on mõtet ise õppida mingeid asju tegema, kui paarilisega on tegevused paika pandud, et praegune on mõnusam, ei tundugi nii nõme tegelikult. Ühe juutuubi video all oli väga mõtlemapanev kommentaar stiilis- olemas peavari, töö, pere, toit-oled juba rikkam kui enamus maailmast. Paneb mõtlema. Tänapäeval vinguda selliste asjade üle... aga kui tuleb sõda, mis siis saab. Kuhu oma koduga siis lähed. Jalad ees või taga....
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 15:43
Suhte teeb õnnetuks olukord, kui mõlemad pooled sõltuvad teineteisest mingil moel. Naine sõltub mehe juhiloast, mees sõltub naise söögitegemisest. Umbes nagu vanasti valiti endale paarilist. Kui mõlemad oskavad autoga sõita, mõlemad omavad oma kodu, kuhu vajadusel minna, mõlemad oskavad süüa teha ja koos hoiab ainult soov koos olla, sarnased huvid. Tee siis nii, et sa ei sõltuks naisest ja naine sinust. Olete koos lihtsalt sellepärast, et koos on hea olla.
Mina ei vaevugi enam head ja toetavat sõna öelda sellele isikule. Rahul ei ole(ise väidab, et on aga samas ei ole ka).
Lapsed juba suured, naine oma elu peal.

No nagu ülim lollus sellist elu elada.

Samas, ma loodan, et keegi äkki trollib tema asemel ja tõesti pole nii lahket inimest olemas, kes laseb oma kodus laste emal parasiteerida.
Külaline

Analüüsides on enamasti järeldused ikka samad ja niisama kisutakse tüli. Miks siis ei võiks elada rahulolevana ja normaalselt ja miks peab kaklema teemal, kus alati on järeldus sama, et tegelikult on ikka päris hea. Laste pärast koos elada on täiesti ok, hiljem vaatab edasi, kui lapsed suured. Mina näen klaasi pooltäis olevana. Oleneb, kustkandist vaatad. Mingiks elu raiskamiseks ma laste pärast koos olemist, nagu keegi eelpool kirjutas, ei pea. Esiteks on lastele tähtis, et oleks mõlemad vanemad. Teiseks see pole elu raiskamine, kui geenid ja juured lähevad edasi laste näol. :!:
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 16:07

Mina ei vaevugi enam head ja toetavat sõna öelda sellele isikule. Rahul ei ole(ise väidab, et on aga samas ei ole ka).

Samas, ma loodan, et keegi äkki trollib tema asemel ja tõesti pole nii lahket inimest olemas, kes laseb oma kodus laste emal parasiteerida.
Suhted on tehing, nagu ütlesin. Suhe peab midagi pakkuma mõlemale, muidu suhe lõppeb. On võimalik teha iga natukese aja tagant laps ja pikendada nö koduse ema staatust, siis ei ole ka parasiteerimine. Kõik oleneb vaatepunktist. Mees jutustab olukorda suuremaks, kui on. Tegelikult on ka tema naisest sõltuvuses, muidu koos ei elaks. Mis pole ei häbi ega patt, aga millegipärast osa inimesi nagu häbeneb nö sõltuv olemist, saamata aru, et teine pool saab ka midagi vastu, muidu nii ei elaks.
Külaline

Mõte on selles, et suhetes on ka plusspooli ja enamasti siiski plussid kaaluvad üle. Hull on siis, kui ei taha koju minna ja ukselinki avada, sest teisel pool ootab ''vaenlane''. Mitte see, et tahaks, et mees veedaks ROHKEM aega naisega. Jällegi mõttekoht.
Külaline

Väsitav on lugeda negatiivsust, selles mõttes. Et maailmas on väga segane aeg ja inimesed räägivad rumalusi. Kindel, et vitamiinide tase on kontrollitud?! Ka see võib mõjutada perspektiivi. Suvel on inimesed rõõmsad, käivad käest kinni, kõigil energiat. Miks? Äkki siis puhkus + D-vitamiin. Mis juhtub sügiseti inimestega? Pimedus, jahedus, peab tööl käima. Millal viimati oma vitamiinide taset määrasite? Imenduvad toitained?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 16:22
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 16:07

Suhted on tehing, nagu ütlesin. Suhe peab midagi pakkuma mõlemale, muidu suhe lõppeb. On võimalik teha iga natukese aja tagant laps ja pikendada nö koduse ema staatust, siis ei ole ka parasiteerimine. Kõik oleneb vaatepunktist. Mees jutustab olukorda suuremaks, kui on. Tegelikult on ka tema naisest sõltuvuses, muidu koos ei elaks. Mis pole ei häbi ega patt, aga millegipärast osa inimesi nagu häbeneb nö sõltuv olemist, saamata aru, et teine pool saab ka midagi vastu, muidu nii ei elaks.
Normaalses olukorras jaa nõustun sellega.

Aga inimene ju kirjutas, et kodus olla ei taha. Sööb kodust väljaspooö ja kodus käib vaid magamas. Sellest ju siinne arutelu elu raiskamisest alguse saigi.
Sini kirjutaid asjust mitte ühtegi sellel mehel ju ei ole(tema enda sõnad).
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: ann, Baidu [Spider] ja 2 külalist