Lühike mees

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Midgetbridget kirjutas: 07 Juun 2024 22:06 Kas läheksite välja või isegi abielluksite mehega kes on lühike, üleüldiste standardite järgi, või isegi teist lühem?
Olen kunagi ammu suhtes olnud endast pool pead lühema mehega ja lõpuks hakkas häirima. Tean küll, et pseudoprobleem jne, aga no häiris. Suhe lõppes muidugi mitte ainult pikkusevahe pärast, aga see oli üks faktoreid. Öeldakse, et voodis on kõik ühepikkused. No ei ole...
Külaline

Oi, mina olen kunagi väga-väga armunud olnud lühikesse mehesse, minust oli ta siiski paar cm pikem.
Roosad tulbid
Teerajaja

Postitus Postitas Roosad tulbid »

Ma mõtlen, et noored ka lühikesed mehed peaksid saama võimaluse. Nad võivad samuti olla normaalsed, mehelikud ja pühendunud mehed. Ehk isegi pühendunumad kui pikad mehed. Vähemalt lühikestele väikestele naistele.
Külaline

Revolver kirjutas: 11 Juun 2024 21:57
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 21:56
Midgetbridget kirjutas: 07 Juun 2024 22:06 Kas läheksite välja või isegi abielluksite mehega kes on lühike, üleüldiste standardite järgi, või isegi teist lühem?
Olen kunagi ammu suhtes olnud endast pool pead lühema mehega ja lõpuks hakkas häirima. Tean küll, et pseudoprobleem jne, aga no häiris. Suhe lõppes muidugi mitte ainult pikkusevahe pärast, aga see oli üks faktoreid. Öeldakse, et voodis on kõik ühepikkused. No ei ole...
Kuidas siis endast sama palju pikema mehega voodis on, siis ei häiri? Suur mees seksib nagu alaealise lapsega... teeb ju sama välja.
Loogiline, et mees on pikem ja naisest suurem.
Külaline

Suurtel on vanas eas on kõiksugu hädad külges. Vajuvad küüru, põlved ei tööta, suur vats kasvab ette jne. Meest valides tasub mõelda just kaugema tuleviku peale, mil olete eakad. Vanemas eas olla mingi põdura koljati põetaja ja voodis pööraja pole just helge elu. Ise üksi punnitad kõiki majapidamistöid teha, sest su koljatil on selg ja põlved juba 50+ läbi. Lühikesed püsivad kauem käbedad ja elu teises pooles oled õnnega koos, kui sul on igapäevane tugi kõrval.
Külaline

Roosad tulbid kirjutas: 12 Juun 2024 19:19 Ma mõtlen, et noored ka lühikesed mehed peaksid saama võimaluse. Nad võivad samuti olla normaalsed, mehelikud ja pühendunud mehed. Ehk isegi pühendunumad kui pikad mehed. Vähemalt lühikestele väikestele naistele.
Mina ei saa aru, miks enamasti on koos kaks lühikest või kaks pikka. Tulemuseks eriti lühikesed lapsed või eriti suured lapsed. Lühike mees võtku vähemalt omapikkune naine, parem kui natuke pikem, aga mitte keskmisest lühemat naist. Sama pikkadega. Ära võta meheks teist pilvelõhkujat, vaid endapikkune või natsa lühem mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 19:48
Revolver kirjutas: 11 Juun 2024 21:57
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 21:56
Kuidas siis endast sama palju pikema mehega voodis on, siis ei häiri? Suur mees seksib nagu alaealise lapsega... teeb ju sama välja.
Loogiline, et mees on pikem ja naisest suurem.
Miks see loogiline peaks olema? Oluline on ikka see, kas ta on sulle hea mees. Kas pikem või lühem, suurem või väiksem ei mängi mingit rolli. Kui ta on sulle hea ja hooliv mees, kellega on lihtne läbi elu purjetada, siis oled õnnega koos. Vaenamas eas on paljud naised oma hiidrindadega kogult suuremad kui mees nagunii.

Mis tähtsust sel kasvul? Pigem oled üksik lesk kui naine, kelle kõrval on lühike, aga tegus mees?
Külaline

Revolver kirjutas: 13 Juun 2024 19:52
Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 19:49
Roosad tulbid kirjutas: 12 Juun 2024 19:19 Ma mõtlen, et noored ka lühikesed mehed peaksid saama võimaluse. Nad võivad samuti olla normaalsed, mehelikud ja pühendunud mehed. Ehk isegi pühendunumad kui pikad mehed. Vähemalt lühikestele väikestele naistele.
Mina ei saa aru, miks enamasti on koos kaks lühikest või kaks pikka. Tulemuseks eriti lühikesed lapsed või eriti suured lapsed. Lühike mees võtku vähemalt omapikkune naine, parem kui natuke pikem, aga mitte keskmisest lühemat naist. Sama pikkadega. Ära võta meheks teist pilvelõhkujat, vaid endapikkune või natsa lühem mees.
Naised valivad mehe ikka tema ühiskondliku staatuse pärast, st pikk mees on väärt mees, sest teised naised soovivad teda samuti. See pisike mees, kes Harry Potterit mängides maailmakuulsaks sai, ei leidnud pikalt naist, sest ta oli liiga lühike. Lõpuks ta peajagu pikema leidis...
Ei ole märganud, et pikkust staatuse juures mingit rolli mängib. Kui rahakott on paks, siis tahavad naised absoluutselt igasugust kortsus nässakat, kellel pole nägu ega tegu. Rikkad vanemal härral on ukse taga noorte ja ilusate naiste järjekord. Ei lähe nad kuhugi nägusa pika juurde, kellel taskud tühjad.

Pikkuse ja välimuse järgi mehe valimine on kõige jaburam lähenemine. Suhte õnnestumise tõenäosus on suht väike ja keskealisena ollakse üksik daamike, kes ei leia enam ka lühikest. Mees tasub valida ikka iseloomu järgi ja pikemat perspektiivi silmas pidada. Väga pika puhul on juba ette teada ka see, et tal saavad olema tervisega jamad. Kui tahad 50+ personaalne meditsiiniõde olla, noh siis õige valik. Vanemas eas kadestad sa neid tuttavaid, kelle on kõrval terve ja hooliv mees. Lesena pole sul kadunud mehe pikkusest tuhkagi kasu, siis tahaks, et oleks kõrval keegi, kellest oleks abi ka.
Külaline

Revolver kirjutas: 13 Juun 2024 20:01 See lühike mees ei taha ka seda endast suurema kondiga naist. Ei ole see nii naiste poolne midagi. Pikk mees ja hästi lühike naine, need suhted ka väga pikad ei ole. Nad kõik lähevad ikkagi mingil hetkel lahku.
Mina olen täheldanud, et mehi häirib see naise suurem kasv vähem. Pigem naised kukuvad nina kirtsutama. Meestel pole nii palju komplekse. Tänaval näeb piisavalt paare, kus mees on väiksem, aga nende silmis on väga hooliv pilk oma naist vaadates. See on üldse ajaloos uuem nähe, et naine peab kindlasti väiksem olema. Vanasti vägagi hinnati ja himustati suurema kondiga naist. Vanadel perepiltidel on naised üpris korpulentsed mammid ja mees tilluke rääbis. Mehed tegi kõvasti füüsilist tööd, aga naised poputasid end hea ja paremaga kohevaks.
Külaline

Revolver kirjutas: 13 Juun 2024 20:11
Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 20:09
Revolver kirjutas: 13 Juun 2024 19:52

Naised valivad mehe ikka tema ühiskondliku staatuse pärast, st pikk mees on väärt mees, sest teised naised soovivad teda samuti. See pisike mees, kes Harry Potterit mängides maailmakuulsaks sai, ei leidnud pikalt naist, sest ta oli liiga lühike. Lõpuks ta peajagu pikema leidis...
Ei ole märganud, et pikkust staatuse juures mingit rolli mängib. Kui rahakott on paks, siis tahavad naised absoluutselt igasugust kortsus nässakat, kellel pole nägu ega tegu. Rikkad vanemal härral on ukse taga noorte ja ilusate naiste järjekord. Ei lähe nad kuhugi nägusa pika juurde, kellel taskud tühjad.

Pikkuse ja välimuse järgi mehe valimine on kõige jaburam lähenemine. Suhte õnnestumise tõenäosus on suht väike ja keskealisena ollakse üksik daamike, kes ei leia enam ka lühikest. Mees tasub valida ikka iseloomu järgi ja pikemat perspektiivi silmas pidada. Väga pika puhul on juba ette teada ka see, et tal saavad olema tervisega jamad. Kui tahad 50+ personaalne meditsiiniõde olla, noh siis õige valik. Vanemas eas kadestad sa neid tuttavaid, kelle on kõrval terve ja hooliv mees. Lesena pole sul kadunud mehe pikkusest tuhkagi kasu, siis tahaks, et oleks kõrval keegi, kellest oleks abi ka.
Kas vanemad naisterahvad on kõik nii labase jutuga nagu sina, kõik mehed on mingid nässakad ja kortsus, kõike mida näed on negatiivne? Siis võid tõesti teiste viisakamate naiste peale kade olla kui neil on tore mees.
89-aa
Kus ma ütlesin, et kõik mehed on nässakad? Näita seda kohta mulle? Ma pidasin silmas, et kui mees on rikas, siis pole tema välimusel ja pikkusel absoluutselt mitte mingi tähtsust, tema ukse taga on pikka naiste järjekord, kes teda ihaldavad. Seega ei ole naiste jaoks sel pikkusel tähtust, vaid ikka rahakotil.

Hugh Hefneri noored pruudid palavalt armastasid teda imelise iseloomu pärast? Kas 26-aastane Anna Nicole Smith abiellus 89.aastasega suurest armastusest?

Ma ei ole vanem naisterahvas, ära lahmi huupi. Õpi lugema ja tekstist aru saama.
Külaline

Revolver on 13 päevaga ca 400 kommi foorumisse kütnud. Kui üksildane peab üks mees olema, et päevade kaupa kusagil foorumis padrata. Mehelikkusega on midagi viltu. Mine tee midagi mehelikkus. Suure tagumikuga mees on veel vähem tahetud kui lühike.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 19:45 Suurtel on vanas eas on kõiksugu hädad külges. Vajuvad küüru, põlved ei tööta, suur vats kasvab ette jne. Meest valides tasub mõelda just kaugema tuleviku peale, mil olete eakad. Vanemas eas olla mingi põdura koljati põetaja ja voodis pööraja pole just helge elu. Ise üksi punnitad kõiki majapidamistöid teha, sest su koljatil on selg ja põlved juba 50+ läbi. Lühikesed püsivad kauem käbedad ja elu teises pooles oled õnnega koos, kui sul on igapäevane tugi kõrval.
OMG, mees on tavaliselt nagunii 10-15 aastat noorem, küll hakkama saab!
Külaline

Mees võiks naisest 10-15 cm vähemalt, pikem
Olla. Ei pea suudeldes kummarduma ja hüppama
Külaline

Olen ise üsna lühike. 160cm seega lühike mees takistus ei ole, kui ta just alla 160 pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 23:14 Olen ise üsna lühike. 160cm seega lühike mees takistus ei ole, kui ta just alla 160 pole.
Mõnel lühikesel mehel on toekas sardell püksis
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 20:09
No kui mõni naine tõesti valib selle pikema perspektiivi järgi, et milline mees kauem terve püsib, siis just pikkus ja välimus ONGI tervise indikaatorid.

https://www.psypost.org/new-psychology- ... ars-later/
Külaline

Mind ei häiriks enda pikkune (165cm) mees. Mul pigem probleem peenikeste meestega. Üldse ei tundu atraktiivsed. Nagu üks siin mainis, voodis tunne nagu magaks naisega. Pigem võiks veidi töntsakam olla, aga eks see maitseasi.
Külaline

Minu ema käskis mul poiss kohe maha jätta, kui olin tutvunud endast lühema poisiga. Mees pidada ikka mehe mõõtu olema. Mind see nii ärritas. Ise on ta kõvasti ülekaaluline. Ma siis ütlesin, et imelik et isa sind maha jätnud pole. Naise mõõdust oled sa ammu väljas. Ja tuligi tüli. Et nii ei tohi teise välimust tähtsaks pidada ega arvustada.
Külaline

Mind sellepärast häirib lühike mees, et endal on 14 aastane poeg 185 cm pikk, 170 oli ta siis, kui oli ikka päris laps. Ja nüüd tundubki, et kui lühikese mehega olen, siis oleks nagu pojaga voodis.
Külaline

Mingi dealbreaker lühike mees ei oleks, kui ülejäänu on viimase peal. Paari lühemaga, kes olid umbes 170-175 cm, on selline vastastikune sümpaatia olnud, aga minu poolt on asi katki jäänud muudel, mitte pikkusega seotud põhjustel.

Kõige lühem kaaslane on mul olnud 181 cm, praegune mees on 185. Ise olen 167 cm.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], KollaneBanaan ja 1 külaline