Räägime tissidest

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Räägime tissidest

Postitus Postitas Külaline »

Rääkige mehed, millised tissid teile meeldivad?
Külaline

Tiss on tiss. Plastiku ja geelijublakad on eemaletõukavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 13:32 Plastiku ja geelijublakad on eemaletõukavad.
Ma pole selliseid näinud, ega katsunud, aga miks need eemaletõukavad on?
Kui visuaalselt ilus silmale, siis miks mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 13:08 Olgem ausad. Ilusat ja head rinda on vähe. Väga väike rind on rõve. Väga suur rind on rõve. Kunsttiss mis on liiga suur ja punnis on rõve. Korraliku tissi pole kuskilt võtta. Ometigi on olemas spetsiaalsed harjutused. Eriti läheb asi käest kui tissiomanik ületab 40 a piiri
Kõik õige, parem aja ilma läbi! Ei tisse ega tissiomanikke pole vaja tüüdata sinusugusel. Ja tissid polegi MEHE jaossk mõeldud, kui see mees just titestaadiumisse pole kinni jäänud.
Külaline

Meeldivad keskmised ja väiksemad. Paunad ei meeldi, olen isegi seksimata jätnud naistega kellel on liiga suured rinnad.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 14:13
Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 13:08 Olgem ausad. Ilusat ja head rinda on vähe. Väga väike rind on rõve. Väga suur rind on rõve. Kunsttiss mis on liiga suur ja punnis on rõve. Korraliku tissi pole kuskilt võtta. Ometigi on olemas spetsiaalsed harjutused. Eriti läheb asi käest kui tissiomanik ületab 40 a piiri
Kõik õige, parem aja ilma läbi! Ei tisse ega tissiomanikke pole vaja tüüdata sinusugusel. Ja tissid polegi MEHE jaossk mõeldud, kui see mees just titestaadiumisse pole kinni jäänud.
Paluks naistel siia teemasse mitte sekkuda, siin me ootame meeste arvamusi.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 14:15 Meeldivad keskmised ja väiksemad. Paunad ei meeldi, olen isegi seksimata jätnud naistega kellel on liiga suured rinnad.
See oleks liiga julm;))
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 17:24
Anonymous kirjutas: 07 Okt 2024 13:08Ometigi on olemas spetsiaalsed harjutused. Eriti läheb asi käest kui tissiomanik ületab 40 a piiri
Postitus on kustutatud
Peenises ei ole musklit, peenis on korgatskeha mis lihtsalt läheb verd täis ja seeläbi erekteerub. Mis harjutusi peenisele siis tehakse või mis nendest muutuma peaks, peenises pole lihaseid. Kui sinu jaoks on peenised peenikesed või lühikesed, siis võid ju lasta plastilise operatsiooniga tupeava kitsamaks õmmelda ja ongi kõik peenised sulle sobivad.
Külaline

Ja naiste rinna suurust saab mõne mehe arust võimlemisharjutusetega muuta... tissieksperdid :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 17:55 Ja naiste rinna suurust saab mõne mehe arust võimlemisharjutusetega muuta... tissieksperdid :lol:
Kes on rääkinud suuruse muutmisest harjutustega?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 12:46 Rääkige mehed, millised tissid teile meeldivad?
Kas see teema vales rubriigis ei ole? Sobiks pigem ilu või hobi alla.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 18:50
Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 12:46 Rääkige mehed, millised tissid teile meeldivad?
Miks mitte ajaviide? Mulle näiteks meeldib õlle kõrvale mudida tisse.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 18:54
Actually having tits has its perks, ain't it.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 18:58
Actually having tits has its perks, ain't it.
Oi, kas teie olete turist?
Külaline

Ma mõtlesin selle peale ja ei oska seda kirja panna.
Päris tissidega mul kogemusi vähe.
Kui siis mingi pildi pealt võiks näidata.
Nooremana meeldisid natuke väiksemad, vanemana natuke suuremad. Mitte väga teravad, vaid lamedamad ja nibu ümber meeldib kui on see pruun laik on suurem.
Ehk said aru mida mõtlesin.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 17:36
Anonymous kirjutas: 07 Okt 2024 13:08Ometigi on olemas spetsiaalsed harjutused. Eriti läheb asi käest kui tissiomanik ületab 40 a piiri
Mul on peenistega sama probleem, korralikke on vähe saada. Enamasti on liiga lühikesed või peenikesed, mõni on koguni kõver. Ometi on ju olemas spetsiaalsed harjutused. Huvitav, miks mehed oma riistu musklisse võimelda ei viitsi? Eriti läheb asi käest ära kui peeniseomanik ületab 40 a piiri, siis on tagatipuks veel lötsid ka.
Peenises ei ole musklit, peenis on korgatskeha mis lihtsalt läheb verd täis ja seeläbi erekteerub. Mis harjutusi peenisele siis tehakse või mis nendest muutuma peaks, peenises pole lihaseid. Kui sinu jaoks on peenised peenikesed või lühikesed, siis võid ju lasta plastilise operatsiooniga tupeava kitsamaks õmmelda ja ongi kõik peenised sulle sobivad.
Et siis meestele mõeldud kegeli harjutusi ei teegi? Need on peenise ja selle sooritusega vägagi seotud.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 19:21
Postitus on kustutatud
Eri isikute tissid loomulikult.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 19:39
Eri isikute tissid loomulikult.
Unistada ju ikka võib :lol:
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Silikoontissid ei meeldi üldse, sest need ütlevad halvasti selle tegelase kohta kes nende tisside küljes on, ja see on kõige olulisem.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Postitus on kustutatud
Ei maksa valulikult reageerida või sarkastiliseks minna, sest siin on teemasid kus mehi samuti arvustatakse, ja mitte vähem otsekoheselt. Näiteks: viewtopic.php?t=871

Püsi teemas.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist