Sul on kuuspakkidega väike segadus tekkinud. See kuuspakk, mille nimel naised millekski valmis on, peaks olema sinu kõhul. Kuuspakk su külmikus, mida sa tissimudimise kõrvale väidetavalt libistad, välistab selle esimese olemasolu
Räägime tissidest
-
Külaline
-
Külaline
Kegeli harjutused on põielihastele ja peenises ei ole põielihaseid. Soovitaks sul anatoomiat uurida.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 19:25Et siis meestele mõeldud kegeli harjutusi ei teegi? Need on peenise ja selle sooritusega vägagi seotud.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 17:36Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 17:24
Mul on peenistega sama probleem, korralikke on vähe saada. Enamasti on liiga lühikesed või peenikesed, mõni on koguni kõver. Ometi on ju olemas spetsiaalsed harjutused. Huvitav, miks mehed oma riistu musklisse võimelda ei viitsi? Eriti läheb asi käest ära kui peeniseomanik ületab 40 a piiri, siis on tagatipuks veel lötsid ka.
-
Külaline
Jah, sellepärast ongi ainus võimalus - sõlm peale.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 20:03Kegeli harjutused on põielihastele ja peenises ei ole põielihaseid. Soovitaks sul anatoomiat uurida.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 19:25Et siis meestele mõeldud kegeli harjutusi ei teegi? Need on peenise ja selle sooritusega vägagi seotud.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 17:36
Peenises ei ole musklit, peenis on korgatskeha mis lihtsalt läheb verd täis ja seeläbi erekteerub. Mis harjutusi peenisele siis tehakse või mis nendest muutuma peaks, peenises pole lihaseid. Kui sinu jaoks on peenised peenikesed või lühikesed, siis võid ju lasta plastilise operatsiooniga tupeava kitsamaks õmmelda ja ongi kõik peenised sulle sobivad.
-
Külaline
Rippuvat ja äravajunud rinda on võimalik natuke päästa harjutustega. Kui teha harjutusi varem siis ehk ei vajugi rind selliseks nagu oleks kivid sokis.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 17:55 Ja naiste rinna suurust saab mõne mehe arust võimlemisharjutusetega muuta... tissieksperdid![]()
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 21:40Rippuvat ja äravajunud rinda on võimalik natuke päästa harjutustega. Kui teha harjutusi varem siis ehk ei vajugi rind selliseks nagu oleks kivid sokis.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 17:55 Ja naiste rinna suurust saab mõne mehe arust võimlemisharjutusetega muuta... tissieksperdid![]()
Rinnalihas tekib ennekõilke rinnakoe ja naha alla.
Ega gravitasiooni vastu ei saa lõpuks enam muu, kui kirurgia abil.
-
Külaline
Ma pole näinud veel kedagi, kes 10 eurost loobuks.
-
Külaline
Rinnalihaseid võiks naine terve elu harjutustega treenida juba noorena. Mehed näiteks teevad vähemalt käte kõverdusi, naised väga vähe tegelevad lihaste toonuses hoidmisega. Mingi joogatamine ei treeni lihaseid.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 21:48Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 21:40Rippuvat ja äravajunud rinda on võimalik natuke päästa harjutustega. Kui teha harjutusi varem siis ehk ei vajugi rind selliseks nagu oleks kivid sokis.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 17:55 Ja naiste rinna suurust saab mõne mehe arust võimlemisharjutusetega muuta... tissieksperdid![]()
-
Külaline
Anatoomiaspets on rääkinud!
"Käte kõverdusi" teed sa vist ainult õlle üle rinna tõstmiseks, et nii jobu juttu räägid. Rinna sees ei ole mingeid lihaseid. Kas naisfitnessis on kõigil suured rinnad, eks? Lollus lolluse otsa, kohutav iba on siin teemas meestelt. Tissidest ei tea te halligi, aga pole ime.
Jälle üks teema on rajalt kõrvale aetud. On siin foorumis teema naistele "meeste tagumik", ja ei ole seal sellist valulikku reaktsiooni nagu naistel siin kui nende keha arvustatakse. Kannatage välja ja laske meestel siin tisse arvustada nii nagu ise meeste keha või tagumikke arvustate! Võrdset kohtlemist paluks.
-
Külaline
Ei arvustatud tagumikke, kiideti tagumikke.Egalitaar kirjutas: ↑08 Okt 2024 09:51 Jälle üks teema on rajalt kõrvale aetud. On siin foorumis teema naistele "meeste tagumik", ja ei ole seal sellist valulikku reaktsiooni nagu naistel siin kui nende keha arvustatakse. Kannatage välja ja laske meestel siin tisse arvustada nii nagu ise meeste keha või tagumikke arvustate! Võrdset kohtlemist paluks.
A mis värk meestel nende tissidega on? Laste söötmiseks mõeldud kehaosa. Ma laseks üldse ära lõigata, kui saaks. Sama hästi võiks arvustada mu väikseid varbaid.
-
Külaline
Mis värk naistel nende tissidega on? Laste söötmiseks mõeldud kehaosa ju. Aga tahatakse suurenda, tuntakse end halvasti, kui ära vajuvad või väikesed on.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 10:03Ei arvustatud tagumikke, kiideti tagumikke.Egalitaar kirjutas: ↑08 Okt 2024 09:51 Jälle üks teema on rajalt kõrvale aetud. On siin foorumis teema naistele "meeste tagumik", ja ei ole seal sellist valulikku reaktsiooni nagu naistel siin kui nende keha arvustatakse. Kannatage välja ja laske meestel siin tisse arvustada nii nagu ise meeste keha või tagumikke arvustate! Võrdset kohtlemist paluks.
A mis värk meestel nende tissidega on? Laste söötmiseks mõeldud kehaosa. Ma laseks üldse ära lõigata, kui saaks. Sama hästi võiks arvustada mu väikseid varbaid.
-
Külaline
Sest aastatuhandeid on pähe tambitud, et naine peab olema mehele seksuaalselt ihaldusväärne. Kõik need nimetatud asjad on ju meestele meeldimiseks, mitte iseenda tarbeks.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 10:14Mis värk naistel nende tissidega on? Laste söötmiseks mõeldud kehaosa ju. Aga tahatakse suurenda, tuntakse end halvasti, kui ära vajuvad või väikesed on.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 10:03Ei arvustatud tagumikke, kiideti tagumikke.Egalitaar kirjutas: ↑08 Okt 2024 09:51 Jälle üks teema on rajalt kõrvale aetud. On siin foorumis teema naistele "meeste tagumik", ja ei ole seal sellist valulikku reaktsiooni nagu naistel siin kui nende keha arvustatakse. Kannatage välja ja laske meestel siin tisse arvustada nii nagu ise meeste keha või tagumikke arvustate! Võrdset kohtlemist paluks.
-
Külaline
Naisfitnessis naistel rinnad ei ripu. On ilusad, pringid. Käega hea katsuda ja silmaga hea vaadata.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 07:36 Anatoomiaspets on rääkinud!"Käte kõverdusi" teed sa vist ainult õlle üle rinna tõstmiseks, et nii jobu juttu räägid. Rinna sees ei ole mingeid lihaseid. Kas naisfitnessis on kõigil suured rinnad, eks? Lollus lolluse otsa, kohutav iba on siin teemas meestelt. Tissidest ei tea te halligi, aga pole ime.
-
Külaline
Meestel või?Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 10:34Vabandused, vabandused. Päästerõngas ümber vöö on ka tänu gravitatsioonile või?Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 21:48Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 21:40
Rippuvat ja äravajunud rinda on võimalik natuke päästa harjutustega. Kui teha harjutusi varem siis ehk ei vajugi rind selliseks nagu oleks kivid sokis.
-
Külaline
Nii meestel kui naistel.
-
Külaline
Nii, et naiste välimusele ei anna siis rinnad midagi juurde? Mitu tuhat aastat on loodus teinud naistele vingerpussiKülaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 10:29Sest aastatuhandeid on pähe tambitud, et naine peab olema mehele seksuaalselt ihaldusväärne. Kõik need nimetatud asjad on ju meestele meeldimiseks, mitte iseenda tarbeks.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 10:14Mis värk naistel nende tissidega on? Laste söötmiseks mõeldud kehaosa ju. Aga tahatakse suurenda, tuntakse end halvasti, kui ära vajuvad või väikesed on.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 10:03
Ei arvustatud tagumikke, kiideti tagumikke.
-
Külaline
Neil ei ole naturaalseid rindu, neil on silikoonid.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 10:36Naisfitnessis naistel rinnad ei ripu. On ilusad, pringid. Käega hea katsuda ja silmaga hea vaadata.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 07:36 Anatoomiaspets on rääkinud!"Käte kõverdusi" teed sa vist ainult õlle üle rinna tõstmiseks, et nii jobu juttu räägid. Rinna sees ei ole mingeid lihaseid. Kas naisfitnessis on kõigil suured rinnad, eks? Lollus lolluse otsa, kohutav iba on siin teemas meestelt. Tissidest ei tea te halligi, aga pole ime.
-
Külaline
Aga meeste välimusele? Mine kruti endale r7nnad külge, kui nii väga meeldivad.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 10:40Nii, et naiste välimusele ei anna siis rinnad midagi juurde? Mitu tuhat aastat on loodus teinud naistele vingerpussiKülaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 10:29Sest aastatuhandeid on pähe tambitud, et naine peab olema mehele seksuaalselt ihaldusväärne. Kõik need nimetatud asjad on ju meestele meeldimiseks, mitte iseenda tarbeks.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 10:14
Mis värk naistel nende tissidega on? Laste söötmiseks mõeldud kehaosa ju. Aga tahatakse suurenda, tuntakse end halvasti, kui ära vajuvad või väikesed on.
-
Külaline
Aegade algusest peale on naiste rindadel järeltulijate toitmise funktsioon, mitte pole nad lihtsalt kaunistuseks ja peibutuseks küljes.
-
Külaline
Sa pole mind näinud, aga ikka on kahju? Tead, mulle on väga palju antud, seetõttu näengi, et naist võetakse vaid tema kehaosade järgi. Eriti rõve, kui pidevalt saad kommentaare, et miks sa oma tisse raha eest ei näita. Miks minu keha peaks olema mõnele mehele ilastamiseks?Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 10:38Mul on sinust kahju. Paistad olevat oma keha üle pettunud. Eriti rindade osas. Mis teha. Kõigile pole antud ja mõnelt on võetud.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 10:03Ei arvustatud tagumikke, kiideti tagumikke.Egalitaar kirjutas: ↑08 Okt 2024 09:51 Jälle üks teema on rajalt kõrvale aetud. On siin foorumis teema naistele "meeste tagumik", ja ei ole seal sellist valulikku reaktsiooni nagu naistel siin kui nende keha arvustatakse. Kannatage välja ja laske meestel siin tisse arvustada nii nagu ise meeste keha või tagumikke arvustate! Võrdset kohtlemist paluks.
Aga muidu pead ennast seksikaks naiseks või?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist