Uus teema - tutvumisportaalid v.a Tinder

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 06 Okt 2024 16:29Kas maksid teenustasuks?
Minul läks paremini. Õhtusöök koos paari veiniga läks maksma 200 €. Sellest pool tarbisin ma ise. Seksi oli kuhjaga ja rohkemgi veel. Soovitan rõhku panna tutvumisportaalidele mitte seksisaitidele ja müüdavaid panna.
Ei maksnud otseselt teenustasu. Aga kingitused, lilled, veinid ning hommikul jätsin öökapile "osta endale midagi ilusat". Nii see summa kokku tuli. Aga kotid sain tühjaks ja nüüd on tükk aega rahu majas.
Külaline

hommikul jätsin öökapile "osta endale midagi ilusat". Nii see summa kokku tuli.
On ju siis tasuline. Naljakas on sellise asjaga uhkeldada.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Okt 2024 20:08
Miks sa seda uhkeldamiseks pead? Tavapärane olustiku kirjeldus. Mees maksab peenemalt ja naine teeb näo ohhh ega ma mõni selline pole
Külaline

No aga naised seksis mingit mõnu ei tunne, siis tulebki mingi materiaalne kingitus neile teha.
Külaline

Ma ei uhkelda, aga naised ongi raha peale maiad. Kui meile nii sobib, mis teistel ikka kommenteerida on.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 12:57
Külaline kirjutas: 06 Okt 2024 16:29
Külaline kirjutas: 05 Okt 2024 23:59

Öö läks kenasti ja raha kulus ka omajagu. Kotid tõmmati tühjaks ja kolmsada eurot on nüüd rahakotis vähem.
Kas maksid teenustasuks?
Minul läks paremini. Õhtusöök koos paari veiniga läks maksma 200 €. Sellest pool tarbisin ma ise. Seksi oli kuhjaga ja rohkemgi veel. Soovitan rõhku panna tutvumisportaalidele mitte seksisaitidele ja müüdavaid panna.
Postitus on kustutatud
Sa oled eluvõõras. See ei käi nii nagu sa arvad. Tutvutakse. Mõlemad määrivad teineteisele mett mokale. Mees maksab nn õhtuse ürituse ja lõpetatakse voodis. Seksides. Järgmised korrad saab juba odavamalt läbi ajades "püsisuhet" otsiva naise koikusse. Seksima. Lihtne. Millest sa aru ei saa?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 14:38
Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 14:01
Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 12:57

Postitus on kustutatud
Sa oled eluvõõras. See ei käi nii nagu sa arvad. Tutvutakse. Mõlemad määrivad teineteisele mett mokale. Mees maksab nn õhtuse ürituse ja lõpetatakse voodis. Seksides. Järgmised korrad saab juba odavamalt läbi ajades "püsisuhet" otsiva naise koikusse. Seksima. Lihtne. Millest sa aru ei saa?
Postitus on kustutatud
Jaajahhh. Seda räägivad nad kõik :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 21:12
Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 21:10
Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 18:10

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Sa veedad ju nagu turvamees siin ju enamuse ajast. Kuna sa mehega tegeled? Nii jätkad oled varsti "oma" mehest ilma ja pead jälle hakkama Tinderi püsikaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 21:50
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Sa veedad ju nagu turvamees siin ju enamuse ajast. Kuna sa mehega tegeled? Nii jätkad oled varsti "oma" mehest ilma ja pead jälle hakkama Tinderi püsikaks.
Päevas alla 15 minuti. Miks ma selle mehega tegelema peaks? Ega ta titt pole. Pole kunagi pidanud meest otsima, ei Tinderist, ei mujalt. Normaalsed ning meeldivad esmakohtumised toimuvad inimeste vahel otse, näost näkku.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 18:10

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Teame Teame 16 aastat noorem
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 22:41
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ei ole noorem, omavanune on.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 23:13
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Sind ju huvitab, ise korrutad ja korrutad seda igas võimalikus teemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 20:13
Postitus on kustutatud
Huvitav kas luuludes vaevlev inimene oma luuludes ka seksib ja orgasmi saab? Peaks saama ju kui kogu elu on luuludes.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 22:52
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 20:13

Postitus on kustutatud
Huvitav kas luuludes vaevlev inimene oma luuludes ka seksib ja orgasmi saab? Peaks saama ju kui kogu elu on luuludes.
Sul on luulud?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 22:06
Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 20:07
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 22:52

Sul on luulud?
Postitus on kustutatud
Kust mina tean, mul pole kunagi luulusid olnud. On sul aga põnevad huvid.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 12:19 Postitus on kustutatud
Kas sa tunned end tõesti nii alaväärsena, et minu elu luuluks tituleerimine aitab sind su halba elu paremini taluda? Sinu kurvastuseks elangi sellist head elu, nagu öelnud olen. Käin siin pisteliselt tööl olles ja kodus, kui kokkan või söön. Läpakas köögilaual. See on ainus nõme hobi muidugi ka, tunnistan, so?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 12:36
Kas sa tunned end tõesti nii alaväärsena, et minu elu luuluks tituleerimine aitab sind su halba elu paremini taluda? Sinu kurvastuseks elangi sellist head elu, nagu öelnud olen. Käin siin pisteliselt tööl olles ja kodus, kui kokkan või söön. Läpakas köögilaual. See on ainus nõme hobi muidugi ka, tunnistan, so?
See on sõltuvus. Aga kas sul orja polegi kes sinu eest läpakasse kõuk sinu vaimukused kirja toks7b. Isegi münda teenijat, et pead ise süüa tegema? Kas tõesti sinutaoline peen proua teab kus sinu lossis köök asub.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 13:21
See on sõltuvus. Aga kas sul orja polegi kes sinu eest läpakasse kõuk sinu vaimukused kirja toks7b. Isegi münda teenijat, et pead ise süüa tegema? Kas tõesti sinutaoline peen proua teab kus sinu lossis köök asub.
Pole ma mingi proua ning saan oma suure maja koristamisega ise hakkama. Küll aga on mul aednik ja kojamees, ja need on mitme maja peale, aga juba aastakümneid. Keeldun naisena igapäevasest lumelükkamisest ning koristamisest 100m kõnniteed, mis mu krundiga piirneb. Seda nõutakse Tallinnas igalt omanikult. Ma ei tea, mida peavad tegema inimesed, kes sellist jama finantseerida ei suuda. Masendav.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Okt 2024 23:57
Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 13:21

Pole ma mingi proua ning saan oma suure maja koristamisega ise hakkama. Küll aga on mul aednik ja kojamees, ja need on mitme maja peale, aga juba aastakümneid. Keeldun naisena igapäevasest lumelükkamisest ning koristamisest 100m kõnniteed, mis mu krundiga piirneb. Seda nõutakse Tallinnas igalt omanikult. Ma ei tea, mida peavad tegema inimesed, kes sellist jama finantseerida ei suuda. Masendav.
Ikkagi loss ja ülirikas proua. Aimuüski ühe krundi külg on 100m. Ehk siis kuskil vanalinnas ca 4000m2 krunt ma pakun. Ja paar tükki kuskil mere ääres. Tõenäoliselt Pirita jahisama lähedal. Kuidas seksiga muidu on?
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Okt 2024 14:02Ikkagi loss ja ülirikas proua. Aimuüski ühe krundi külg on 100m. Ehk siis kuskil vanalinnas ca 4000m2 krunt ma pakun. Ja paar tükki kuskil mere ääres. Tõenäoliselt Pirita jahisama lähedal. Kuidas seksiga muidu on?
Eks ikka 16a nooremaga :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline