Aga naistele kui emadele annab, lastele annab. Mida teeks eesti riik sülle kukkunud 800 miljoniga? valaks betooni ja suvepäevadele?Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 23:25Sa ei tea, kes on Ossinovski? Oss oled? Ongi õige ära kaotada, see pisku ei anna midagi.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 23:23Kui oma last kantseldada on raske, siis puudub oma lapse vastu ka armastus. Mingi venelane Ossinovski pani ette, kaotaks Eestis lapsetoetused ära, siis pidi kokku hoidma 800 miljonit eurot igal aastal.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 13:19
Miks? Tööl käia on oluliselt lihtsam, kui päev läbi last katseldada.
Riigilt toetuse skeemitamine
-
Külaline
-
Külaline
Toona häbeneti toimetulekutoetust küsima minna. Mu oma sugulane ütles, et see nagu kerjama minek.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 14:36Olin ka üksikema aastatel 1997-1999, pisikese lapsega, tööl ei käinud. Sain toimetulekutoetust KOV-st, see kattis kommunaalmaksed ja jäi veidi ka söögiraha. Keetsin suppe ja purustid, elasime ilusti tagasihoidlikult ära. Miks teie pere toietulekutoetust ei saanud?Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 22:38Kirjaoskuse oled sa koolist küll saanud, aga empaatiat vast mitte. Mu ema veetis terveid päevi mööda tööintervjuusid käies, nii palju kui tervis lubas (jah, ega ta endagi tervis hea polnud, siiski oli see tollal veel nii hea, et puuet talle ei antud). Kõikidel konkurssidel jäi napilt välja, ühes kohas öeldi otse: "Meie naissoost töötajate vanusepiir on 35 aastat." Jõudu sulle edasi mõnitamisel.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 22:31
Nii, ja siinkohal ei olegi ju riik süüdi. Ema ise lükkas oma lapse tanki ja õpetas valetama ka veel, et oi oi ära räägi. Selle asemel et ise tööle minna.
See ongi ema poolne skeemitamine, mitte et see riik nüüd paha on.
Jah, riik võib osadel juhtudel nõme olla aga selles loos mina riigil küll süüd ei näe.
-
Külaline
Mina ei ole. Vastupidi, teadmatusest jäi millalgi lasteraha saamata. Selliseid susserdajaid tean ainult siit foorumist, päriselus mitte.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 10:12 Kas te olete teinud midagi, valetanud oma olukorra kohta (see on õnnestunud), et skeemitada riigilt (meie või mõne teise) et saada mõnd toetust?
Või teate kedagi, kes nii teinud?
Ümbrikupalgamaksjaid tean küll. Tegelevad autokaupade müügi ja autoremondiga.
Päris tööd tehes ei saa lihtsalt "koju jääda". Päris töö on selline, kus tegelikult luuakse lisandväärtust.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 16:06See!iiR kirjutas: ↑26 Sept 2024 15:58Pigem enamik naisi ei arva, et oleks lihtsam käia tööl ja siis koju jõudnuna veel teine tööpäev otsa teha, ma kahtlustan. Kui mees oleks selline, kes tõesti suudab ka kodu enamvähem elatavana hoida, söögid teha, pesud pesta jne, mida naine lapsega kodus olles enesestmõistetavalt teeb, siis poleks sellise mehe naisel tõenäoliselt ka midagi selle vastu, et mees tema asemel VH-l on.
Keskmine mees ei taha lapsega koju jääda ja see on ka põhjus miks seadusemuudatuse vastu ollakse. Osa vh st jääks kasutamata sest isad ei jääks koju, mitte keegi ei kasutaks seda hüvitist. Tulemuseks oleks varasem lasteaiavajadus (mida riik ei paku) ja lühem aeg lastel kodus olla.
Mehed ei jää ka haige lapsega koju. Miks nad ei jää, kui see nii mõnus ja lihtne riigi raha peal peesitama on? Vaevalt ükski ema keelaks oma mehel kogu tariralli ja palavikualandamine enda peale võtta. Saaks päeval puhaste riietega tööl olla ja öösel järjest magada ja koju tulles ootaks soe söök laual..
Näiteks talunik ei saa jätta lehmi lüpsmata või põldu kündmata ükskõik kui suure päevaraha eest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist