Laste pärast koos

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 06 Okt 2024 18:33
Külaline kirjutas: 06 Okt 2024 17:57 Aga miks mitte vastupidi.
Mees ei vaevu, sest ta OMA seksis igava naisega seda teha enam ei taha. Parem läheb ja teeb seda siis teise mehe “frigiidse naisega”. Teistega ju parem vahelduseks trikke teha.
No näed, siin ongi vahe- sina räägid suhte sees petmisest. Mina rääkisin pärast suhte lõppu uute meestega seiklemisest. Annad ilusti vegeteeriva mehe mõttemaailma edasi. Siin ongi vahe- mehed mängivad räpast mängu ja petavad ja peavad armukesi. Naised on suhtes, niikaua kui kannatavad ja SIIS lähevad pärast lahutamist uuele ringile. Eks muidugi on erandeid, mis ei tähenda, et eelnev suures osas paika ei peaks. Noh, ongi siis naisel hea põhjus puhta südametunnistusega minema astuda- tema ei petnud ja on nüüd vaba. Pole kahju ka.
Minule sobib, et sellised seiklevaid naisi on. Aga miks tutvumisportaali püsisuhe märgite? Mitte, et see devalveerunud sõna tähtsust omaks. Seks on seks ja mida rohkem erinevaid seda parem.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 10:25
Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 09:31
Külaline kirjutas: 06 Okt 2024 23:19

Sa ei saa aru. Tunne tekib, aga kui sellele ei vastata, siis tunne ei kasva, vaid hääbub.
Õnnelik inimene kui nii on. Mul on peaaegu vastupidi. Kui sellele ei vastata, siis mul tunne kasvab, kui vastatakse, siis hääbub. Väga ebameeldiv omadus!
Pole kunagi vastastikuseid tundeid olnud. Arvan, et kardan selliseid tundeid.

Mis mõttes?
Külaline

Mõnele mehikesele sobib ilmselt selline variant, et mõni teine naine ta vägisi ära lohistaks, siis jääks ta oma naisele vahele ja naine otsustaks (muidugi koos lastega) tema hinnalisest majast lahkuda. Siis jääb see teine naine süüdi, et ta ära lohistas, ja oma naine süüdi selles, et minema läks ja kodumasin on majast kadunud, aga mehike ei jää loomulikult süüdi milleski.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 14:49 Mõnele mehikesele sobib ilmselt selline variant, et mõni teine naine ta vägisi ära lohistaks, siis jääks ta oma naisele vahele ja naine otsustaks (muidugi koos lastega) tema hinnalisest majast lahkuda. Siis jääb see teine naine süüdi, et ta ära lohistas, ja oma naine süüdi selles, et minema läks ja kodumasin on majast kadunud, aga mehike ei jää loomulikult süüdi milleski.
See oleks väga pro lahendus. Ise selle peale ei tulnudki. Aitähh õpetuse eest.

P.s majad ongi hinnalised ja kallid.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 14:49 Mõnele mehikesele sobib ilmselt selline variant, et mõni teine naine ta vägisi ära lohistaks, siis jääks ta oma naisele vahele ja naine otsustaks (muidugi koos lastega) tema hinnalisest majast lahkuda. Siis jääb see teine naine süüdi, et ta ära lohistas, ja oma naine süüdi selles, et minema läks ja kodumasin on majast kadunud, aga mehike ei jää loomulikult süüdi milleski.
Pole keegi teda siiani ära lohistanud, majast hoolimata.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 17:29
Miks peaks mind keegi ära lohistama? Selgita palun.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 17:37
Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 17:29
Miks peaks mind keegi ära lohistama? Selgita palun.
Sest sa oled nii lohistamisvääriline. Lurps-lurps.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Okt 2024 23:19

Sa ei saa aru. Tunne tekib, aga kui sellele ei vastata, siis tunne ei kasva, vaid hääbub.
Õnnelik inimene kui nii on. Mul on peaaegu vastupidi. Kui sellele ei vastata, siis mul tunne kasvab, kui vastatakse, siis hääbub. Väga ebameeldiv omadus!
Mul ka praegu nii, et ei hääbu tunded midagi kui teine ei vasta. Just mõtlesin, et mida teha, et hääbuks. Ega peale aja vist midagi ei aita. Üle kahe aasta juba. Enam niiväga ei piinle. Aga kui peakski vastama, siis ma ilmselt ei tea kuidas oleks. Ma vist ei suudaks nende tunnetega hakkama saada. Pole kunagi vastastikuseid tundeid olnud. Arvan, et kardan selliseid tundeid.
Tegid oma naisega mitu last ja elad koos ja tundeid pole kunagi olnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 18:13

Mul ka praegu nii, et ei hääbu tunded midagi kui teine ei vasta. Just mõtlesin, et mida teha, et hääbuks. Ega peale aja vist midagi ei aita. Üle kahe aasta juba. Enam niiväga ei piinle. Aga kui peakski vastama, siis ma ilmselt ei tea kuidas oleks. Ma vist ei suudaks nende tunnetega hakkama saada. Pole kunagi vastastikuseid tundeid olnud. Arvan, et kardan selliseid tundeid.
Tunded on, aga vastuolulised.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 18:13

Nii on jah see asi läinud. Mul pole varem kellegiga tundeid tekkinud. Ega ma mingi naistemees ka pole olnud. Selline tagasihoidlik rohkem.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 19:31 Nii on jah see asi läinud. Mul pole varem kellegiga tundeid tekkinud. Ega ma mingi naistemees ka pole olnud. Selline tagasihoidlik rohkem.
Noh kui isegi noorena ei olnud tundeid, siis pensoinieelikuna pole ammugi lootust, jäädki üksi oma majaga, kui lapsed suured ja naisel uus noorus hakkab- sinu vana igav naine on kellelegi uus ja huvitav naine. Edu siis! Või närite surmani üksteise närve...
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 08:50 Noh kui isegi noorena ei olnud tundeid, siis pensoinieelikuna pole ammugi lootust
Praegu ongi tunded, mis lõid korraga kõik välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 09:38
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 08:50 Noh kui isegi noorena ei olnud tundeid, siis pensoinieelikuna pole ammugi lootust
Praegu ongi tunded, mis lõid korraga kõik välja.
Sellise aja peale ja sellise naise peale saab tekkida ainuke tunne. Saaks lahti teisest. Võimalikult valuta. Las otsib oma õnne mujalt. Kui naine öahkunud ja ukse kinni pannud enda selja tagant avanevad ka sulle uksed kust marsivad uued naised sisse..Saad ka lõpuks õnnelikuks. Tõsi valima peab ja osad tuleb ka ära saata. Valima peab. Ei tohi lõksu langeda.
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Okt 2024 09:38Praegu ongi tunded, mis lõid korraga kõik välja.
Oot, armusid ära kellesegi või?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 18:51
Anonymous kirjutas: 08 Okt 2024 09:38Praegu ongi tunded, mis lõid korraga kõik välja.
Oot, armusid ära kellesegi või?
Jah väga raskekujuliselt armunud.
Külaline

Kas tunded on ka vastastikused? Kui ei, siis elad vanamoodi edasi. Kui mõlemad tahavad edasi suhet arendada, siis pead küll vana naise majast välja saama.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 21:34 Kas tunded on ka vastastikused? Kui ei, siis elad vanamoodi edasi. Kui mõlemad tahavad edasi suhet arendada, siis pead küll vana naise majast välja saama.
Loomulikult ei ole. See mehike kuude viisi halab sellest.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 21:38
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 21:34 Kas tunded on ka vastastikused? Kui ei, siis elad vanamoodi edasi. Kui mõlemad tahavad edasi suhet arendada, siis pead küll vana naise majast välja saama.
Loomulikult ei ole. See mehike kuude viisi halab sellest.
Siis peab mehike kannatama oma vana naist edasi. Seksima temaga jne. Niikaua kui leiab päris armastuse. Põdeda pole midagi. Naine sind küll kasutanud. Nüüd kasuta teda.
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Okt 2024 22:46Siis peab mehike kannatama oma vana naist edasi. Seksima temaga jne.
Edasi kannatama peab küll, kui naine pole nõus mehe majast välja kolima, aga seksima temaga küll ei pea. Saan aru, et ega nad ei seksigi ammu juba. Lihtsalt naine elab seal majas ja mees laseb tal seal elada, sest uut nagunii pole ja mis siis ikka tast välja ajada.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 21:43
Anonymous kirjutas: 08 Okt 2024 22:46Siis peab mehike kannatama oma vana naist edasi. Seksima temaga jne.
Edasi kannatama peab küll, kui naine pole nõus mehe majast välja kolima, aga seksima temaga küll ei pea. Saan aru, et ega nad ei seksigi ammu juba. Lihtsalt naine elab seal majas ja mees laseb tal seal elada, sest uut nagunii pole ja mis siis ikka tast välja ajada.
Ärge selle naise pärast "muretsege", tal kas oma mehest nii savi, et ammu kinni kasvanud või kui pole päris kuivanud, siis on tõenäoliselt silmarõõm juba hulk aega tagasi diskreetselt endale otsitud. Elab majas, "pühib põrandat" jne, milleks talle mingi jama kolimisega ja üksikemadusega. Meest nagunii ei näe ja parem on, ei huvita mehena ju ammu enam. Vegeteerimine kuubis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], Triibu ja 2 külalist