Räägime tissidest

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:39
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:37
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:34

Vabandused, vabandused. Päästerõngas ümber vöö on ka tänu gravitatsioonile või?
Meestel või?
Nii meestel kui naistel.
Ülesöömisest. Sa ikka teed energia ülejäägil ja gravitatsioonil vahet?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:43
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:40
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:29

Sest aastatuhandeid on pähe tambitud, et naine peab olema mehele seksuaalselt ihaldusväärne. Kõik need nimetatud asjad on ju meestele meeldimiseks, mitte iseenda tarbeks.
Nii, et naiste välimusele ei anna siis rinnad midagi juurde? Mitu tuhat aastat on loodus teinud naistele vingerpussi
Aga meeste välimusele? Mine kruti endale r7nnad külge, kui nii väga meeldivad.
Meeldivad rinnad naiste küljes. Ilusad rinnad. Ei meeldi naised kelle keha näeb välja nagu noortel poistel. Või noortel aga väga rasvunud poistel. Mõikad?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:46
Mitu tuhat aastat on loodus teinud naistele vingerpussi
Aegade algusest peale on naiste rindadel järeltulijate toitmise funktsioon, mitte pole nad lihtsalt kaunistuseks ja peibutuseks küljes.
Ma ei taha rumalatega vaielda. Nad on väga väsitavad. Jäägu sulle sinu arvamus.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:47
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:38
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:03

Ei arvustatud tagumikke, kiideti tagumikke.
A mis värk meestel nende tissidega on? Laste söötmiseks mõeldud kehaosa. Ma laseks üldse ära lõigata, kui saaks. Sama hästi võiks arvustada mu väikseid varbaid.
Postitus on kustutatud
Sa pole mind näinud, aga ikka on kahju? Tead, mulle on väga palju antud, seetõttu näengi, et naist võetakse vaid tema kehaosade järgi. Eriti rõve, kui pidevalt saad kommentaare, et miks sa oma tisse raha eest ei näita. Miks minu keha peaks olema mõnele mehele ilastamiseks?
Mina ja sajad tuhanded silmapaarid kes sind näinud ei arva nii. Normaalsele naisele ei öelda, et näita raha eest tisse. Eks sa lihtsakene ole, et mehed nii käituvad.
Ja ka proportsioonist väljas. Ülisuur rind pole ka vaatamisväärsus.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:50

Nii, et naiste välimusele ei anna siis rinnad midagi juurde? Mitu tuhat aastat on loodus teinud naistele vingerpussi
Meeldivad rinnad naiste küljes. Ilusad rinnad. Ei meeldi naised kelle keha näeb välja nagu noortel poistel. Või noortel aga väga rasvunud poistel. Mõikad?
A sa mõikad, et teine inimene pole loodud sulle meeldimiseks? Ja eriti sulle arvustamiseks. Mine silita kumminukku.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:53
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:47
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:38

Mul on sinust kahju. Paistad olevat oma keha üle pettunud. Eriti rindade osas. Mis teha. Kõigile pole antud ja mõnelt on võetud.
Aga muidu pead ennast seksikaks naiseks või?
Sa pole mind näinud, aga ikka on kahju? Tead, mulle on väga palju antud, seetõttu näengi, et naist võetakse vaid tema kehaosade järgi. Eriti rõve, kui pidevalt saad kommentaare, et miks sa oma tisse raha eest ei näita. Miks minu keha peaks olema mõnele mehele ilastamiseks?
Mina ja sajad tuhanded silmapaarid kes sind näinud ei arva nii. Normaalsele naisele ei öelda, et näita raha eest tisse. Eks sa lihtsakene ole, et mehed nii käituvad.
Ja ka proportsioonist väljas. Ülisuur rind pole ka vaatamisväärsus.
Sa lihtsake ei saa aru, et väljend "palju antud" ei tähenda suurt ega ülisuurt?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 11:09

A sa mõikad, et teine inimene pole loodud sulle meeldimiseks? Ja eriti sulle arvustamiseks. Mine silita kumminukku.
Vabalt võib arvustada
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:29
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:14
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:03

Ei arvustatud tagumikke, kiideti tagumikke.
A mis värk meestel nende tissidega on? Laste söötmiseks mõeldud kehaosa. Ma laseks üldse ära lõigata, kui saaks. Sama hästi võiks arvustada mu väikseid varbaid.
Mis värk naistel nende tissidega on? Laste söötmiseks mõeldud kehaosa ju. Aga tahatakse suurenda, tuntakse end halvasti, kui ära vajuvad või väikesed on.
Sest aastatuhandeid on pähe tambitud, et naine peab olema mehele seksuaalselt ihaldusväärne. Kõik need nimetatud asjad on ju meestele meeldimiseks, mitte iseenda tarbeks.
Ei ole aastatuhandeid seda pähetambitud! "Seksuaalset ihaldusväärsust" hakati maailmas ehk eelmise sajandi alguses rõhutama ja eestisse jõudis see tobe mood alles 90-ndatel või mõni aasta varem. Ja kahjuks läheb see iga aastaga järjest hullemaks, seksist ja sellega seonduvast on saanud nagu mingi trendiasi, et igapäevaselt ilmub kuskil mõni artikkel, kuidas seda "paremini" teha. Ja hoopis varju on jäetud armastus, oluline on vaid, et kes meeldib, see kohe on vaja "voodisse saada" ja seda ka naistel. Litsilöömine (üheöösuhted) on lausa au sees :O
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Külaline kirjutas: 07 Okt 2024 12:46 Rääkige mehed, millised tissid teile meeldivad?
Räägime tissidest Ilu alafoormis nüüd edasi. Tundub, et see teema peaks siin olema.

Mulle meeldivad igasugused tissid :D
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Okt 2024 10:46Aegade algusest peale on naiste rindadel järeltulijate toitmise funktsioon, mitte pole nad lihtsalt kaunistuseks ja peibutuseks küljes.
Ei ole ainult toitmise funktsioon. On ikka ka seksuaalne funktsioon.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Teema oli loodud just arvustamiseks, kui ei meeldi, siis vaata mujale. Analoogne teema muide on siin foorumis meeste tagumike kohta, ja seal arvustavad naised mehi. Millegipärast ei ole seal nõnda valulikke reageeringuid.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 20:11 Nii nõmedad mehed on väärt, et ühtegi tissi enam ükski naisterahvas teile eluaeg enam ei näitaks. "Arvustajad" välja karanud... Kordan küsimust- miks siin foorumis pole ühtegi normaalset meest, vaid mingid hälvikud esinevad "arvustustega"?
Kui nii kohutavalt haiget teeb siis miks sa ennast piinad ja seda kõike siin loed? Mingi masohhismi vorm? Ära loe. Mine parem sinna viewtopic.php?t=871 ja ela ennast mehi arvustades välja.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 08 Okt 2024 20:18
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 20:11 Postitus on kustutatud
Kui nii kohutavalt haiget teeb siis miks sa ennast piinad ja seda kõike siin loed? Mingi masohhismi vorm? Ära loe. Mine parem sinna viewtopic.php?t=871 ja ela ennast mehi arvustades välja.
Kas mu teema meeste tagumikest haavab sind kuidagi isiklikult ja tunned end puudutatuna või mis su probleem sellega on? Seal ei ole ei meeste arvustamist ega halvustamist, on positiivsed prinkide tagumike entusiastid ja ka leidub ka neid, kes tagumikuta mehi hindavad. Ei tohiks nagu millegi peale solvumiseks põhjust olla. Siinse teema toon on juba algusest peale teistsugune.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 20:20
Egalitaar kirjutas: 08 Okt 2024 19:58
Teema oli loodud just arvustamiseks, kui ei meeldi, siis vaata mujale. Analoogne teema muide on siin foorumis meeste tagumike kohta, ja seal arvustavad naised mehi. Millegipärast ei ole seal nõnda valulikke reageeringuid.
Ei. Foorum ei ole loodud inimeste kehaosade halvustamiseks, mis on muutunud juba naiste mõnitamiseks. Sa kõlad nagu, et kui sulle ei meeldi vägistamine või pedofiilia, vaata siis mujale.
Arvustamine tähendab ka negatiivseid hinnanguid, mitte üksnes kiitusi. Püüa sellega leppida, et kõik ei ole kohe mõnitamine või misogünism. Halb maitse? Seda küll, võib olla. Aga mis sellest.

viewtopic.php?t=797
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 20:26
Egalitaar kirjutas: 08 Okt 2024 20:18
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 20:11 Nii nõmedad mehed on väärt, et ühtegi tissi enam ükski naisterahvas teile eluaeg enam ei näitaks. "Arvustajad" välja karanud... Kordan küsimust- miks siin foorumis pole ühtegi normaalset meest, vaid mingid hälvikud esinevad "arvustustega"?
Kas mu teema meeste tagumikest haavab sind kuidagi isiklikult ja tunned end puudutatuna või mis su probleem sellega on? Seal ei ole ei meeste arvustamist ega halvustamist, on positiivsed prinkide tagumike entusiastid ja ka leidub ka neid, kes tagumikuta mehi hindavad. Ei tohiks nagu millegi peale solvumiseks põhjust olla. Siinse teema toon on juba algusest peale teistsugune.

Mind haavab ebavõrdne suhtumine sugudesse. Justkui mehi võib kritiseerida ja naisi ei või. VALE! Kõik võivad kõiki kritiseerida. Harju ära!
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Siin läks asi päris kiirelt käest ära, kustutasin lõpus suure osa postitusi ja panen teema lukku ära.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist