Ta ei öelnud enam midagi

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Jään vait, kui vestluspartner esineb avaldusega, millega ma absoluutselt ei nõustu ja seega pole vähimatki mõtet vastupidist väitma hakata. Ei viitsi millegi tõestamisele aega kulutada, kui tulemus on ette teada.
Külaline

Ma jään vahel vait, kui keegi ütleb, et kuule, me peaks nüüd nii või naa tegema. Lihtsalt mõtlen omaette ja kaalun igast küljest. Ei oska kohe midagi öelda. Mõnikord on küsitud, et kas sa üldse panid tähele, et ma rääkisin sinuga?
Külaline

Demonstratiivne vaikimine võib olla ka passiiv-agressiivne käitumine.
Külaline

Justnimelt. See on selline vaimse vägivalla vorm. Sellised tuleb ropult saata kaugemale ja nendega suhtlemine lõpetada. Enamus selle harrastajad on naised.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 22:48 Justnimelt. See on selline vaimse vägivalla vorm. Sellised tuleb ropult saata kaugemale ja nendega suhtlemine lõpetada. Enamus selle harrastajad on naised.
Ja siis veel imestad, et ta ei öelnud enam midagi, läks ära kaugele..
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 22:48 Justnimelt. See on selline vaimse vägivalla vorm. Sellised tuleb ropult saata kaugemale ja nendega suhtlemine lõpetada. Enamus selle harrastajad on naised.
Mitte alati. Lihtsalt õpi oma kaaslast tundma. Võibolla ta ongi selline järelemõtlejat tüüpi ega taha niisama mingeid suvalisi sõnu öelda.
Külaline

Olen oma mehega koos elanud 30+ aastat. Tema võib vabalt kolme päeva pärast vastata mu mingile mõttele. On selle siis põhjalikult läbi seedinud.
Miks te kõik arvate, et küsiti just mingi tüli kohta?
Koos elades ei ole ju teema vaid tülides ja vaidlustes!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], YaCy [Bot] ja 1 külaline