Olen fotograaf (Lõuna-Eestis) ning kliendibaasi suurendamiseks oleks tarvis teha koostöid - mõtlesin, et teen siin pisut turu-uuringut ja olen tänulik, kui leiad mahti vastata.
Pildistan peamiselt portreid, aga ka peresid ning mitmesuguseid sündmuseid, nii et haare on (hetkel) üsna lai, ma veel ei ole väga kitsalt nii-öelda spetsialiserunud.
küsimus - kas sul on mõni lemmik suunamudija, pereema, mõjuisik, kunstnik jne, kes on sotsmeedias aktiivne ja omab x tuhat jälgijat?
Kindlasti ei otsi ma sobivat inimest pelgalt jälgijate arvu järgi, pigem on tähtis nende aktiivsus, lojaalsus jms. Minu arvates on kaugele näha, kui influkas loob sisu ainult raha saamiseks (kreemitops käes ja ütleb, et "mmm, nii hea lõhn ja superhea kreem!"). Ja kui 90% konto sisust on reklaam ja selles leidub kõike põrandalapist, lutist, reisist, koera kuudi ja meigipalettideni välja, siis ei tundu, et tal just üleliia kindel sihtgrupp ja aktiivsed jälgijad oleks.
Ehk sai natuke segane jutt, aga proovisin end veidi selgitada. Minu üks koostöö näide portreefoto raames: paneme paika vajalikud detailid, mis pildistamist puudutavad, saame kokku, pildistame ja jäädvustame ka telgitaguseid ning sina postitad neid pilte ja räägid natuke sellest sessioonist. Mis olid meie plaanid ja ootused, kuidas läks, mis oli eriti kihvt, mida saaks veel paremini teha jms. Kindlasti ei eelda monotoonset kiidulaulu, see oleks igati ebausutav nagunii.
Aitäh mõtete eest!