Kas lapse ema valetab? Teoreetiliselt võimalik, muidugi. Et käib niisama lastekodu ees videosid tegemas ja laps on tegelikult rõõmsalt isa juures? Või kus see laps siis on? Miks on laps lastekodus? Valetab, et pole 6 päeva lapsega rääkinud??? Muud infot pole tegelikult vajagi, et tõdeda KUI ebanormaalne on see olukord, kui arvestada, et ema pole last 6 päeva näinud ja pole lapsega ka 6 päeva rääkinud. Point.Chop-Chop kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:24Kuskohast selline info?Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:21Kes on rääkinud mustast valgest? Emme hea? Ilmselt mõlemad vanemad on vinti korralikult üle keeranud. Aga laps on Ihuküksi võõras kohas ja väga väga traumeeritud, üksi, hirmul ja õnnetu.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:10
Õigusriigis ei ole nii, et isa paha ja emme hea. Õigusriigis kohus otsustab tuginedes faktidele. Kas eesti pole sinu arust õigusriik? Kui sulle eestis ei meeldi mine venemaale.
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
-
Külaline
Milline tegevus? Vahet pole. See olukord on lapsele halvem ja traumeerivam, kui koos emaga elamine. See, mis praegu toimub ei ole kuskilt otsast lapsele hea.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:14 Ema tegevus on asjad niikaugele viinud.
Ema võib valetada või siis ta ei tea. Laps võib olla teiste lähedastega. Tal on vennad, isa, vanavanemad, lähedasi on palju.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:39Kas lapse ema valetab? Teoreetiliselt võimalik, muidugi. Et käib niisama lastekodu ees videosid tegemas ja laps on tegelikult rõõmsalt isa juures? Või kus see laps siis on? Miks on laps lastekodus? Valetab, et pole 6 päeva lapsega rääkinud??? Muud infot pole tegelikult vajagi, et tõdeda KUI ebanormaalne on see olukord, kui arvestada, et ema pole last 6 päeva näinud ja pole lapsega ka 6 päeva rääkinud. Point.
Selle kohta sul info puudub.
Mina loen siin kahte faktiväidet:Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:32Häh?Chop-Chop kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:28Seda loevad advokaadid ka, nii et ära parem väida midagi sellist, mida sa tõestada ei saa;))Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:26
Ei ole see, kelle käest küsid aga no ei ole see Eesti mingi õigusriik.
Kohati on kohtuotsused lausa naljanumber. Ja ikka kahjuks kurjategija kasuks.
Ma mõtlen üleüldiselt. Täitsa segast paned. Mis need advokaadid siia puutuvad?
Tapjad, vägiatajad ja pedofiilid saavad Eesti õigisriigis katseajaga minimaalse karistuse, kuna ups sorry kahetsen....
1. Eesti pole õigusriik
2. Kohati on kohtuotsused naljanumber ja kurjategija kasuks
Kas sa saad seda tõestada?
-
Külaline
Chop-Chop kirjutas: ↑09 Okt 2024 23:34Mina loen siin kahte faktiväidet:Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:32Häh?
Tapjad, vägiatajad ja pedofiilid saavad Eesti õigisriigis katseajaga minimaalse karistuse, kuna ups sorry kahetsen....
1. Eesti pole õigusriik
Kuule, mine magama ära. See on minu arvamus, mitte faktid
Naljanina.
-
Külaline
Okei, nii et variant a) ema valetab. eesti mõistes tuntud inimene läheb lastekodu ette niisama komejanti tegema ja valetama, et laps on seal, aga tegelikult pole. Et tähelepanu saada?Chop-Chop kirjutas: ↑09 Okt 2024 23:30Ema võib valetada või siis ta ei tea. Laps võib olla teiste lähedastega. Tal on vennad, isa, vanavanemad, lähedasi on palju.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:39Kas lapse ema valetab? Teoreetiliselt võimalik, muidugi. Et käib niisama lastekodu ees videosid tegemas ja laps on tegelikult rõõmsalt isa juures? Või kus see laps siis on? Miks on laps lastekodus? Valetab, et pole 6 päeva lapsega rääkinud??? Muud infot pole tegelikult vajagi, et tõdeda KUI ebanormaalne on see olukord, kui arvestada, et ema pole last 6 päeva näinud ja pole lapsega ka 6 päeva rääkinud. Point.
või variant b) ema on teadmatuses. laps on vendadega, isaga, vanavanematega või mõne teise paljudest lähedastest. Aga ema ei tea kus ja kellega? Et siis paljud inimesed võivad teada, kus laps on, aga emale infot ei väljastata. Keegi ei võta vaevaks saata emale sõnum, et kuule, lapsega on kõik hästi, on oma vendadega vanaema juures. Ja lasevad tal seda komejanti edasi teha?
Aina paremaks läheb.
-
Külaline
Alles oli Kuuuurijas isa, kellel oli kohtuotsus lapsega suhtlemiseks määratud või lausa hooldusõigus (ei mäleta täpselt), laps oli lausa röövitud tema käest. Politsei ütles isale, et laps ei soovi teiega suhelda ja mingid kohtuotsused või isa tahtmised ei lugenud siis. Minu meelest oli tegu sama vana lapsega või isegi nooremaga. Kuidas siis ühel juhul lapse soov loeb ja teisel juhul laps karjub südantlõhestavalt, et isa lööb ja karjub tema peale ja ikka sunnitakse ise juurde minema. Karistuseks, et soovib emaga olla viiakse üldse laps “vangi”. Mõistusevastane olukord ju, kuidas see laps taastub sellest traumast. Politsei räägib, et lapsi ei tohi hirmutada nendega, et laps peaks julgema alati nende poole pöörduda abi saamiseks. See laps palus hüsteeriliselt politseilt abi!!! Edaspidi ta kindlasti usaldab politseid, kes nii toredasti teda aitas! Ei peaks olema mingit vahet, kumb vanematest on valesti käitunud, oluline peaks olema ainult laps, keda seekord siis nii loomalikult kohe lausa psühholoogi ja lasteKAITSE poolt abistama mindi. Ma tahaks kohe teada, kuidas need ametnikud magada saavad peale sellist päästeoperatsiooni.
Nojah, eks siis kohtus tõestad et arvamus;))Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 23:45Chop-Chop kirjutas: ↑09 Okt 2024 23:34Mina loen siin kahte faktiväidet:Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:32
Häh?
1. Eesti pole õigusriik
Kuule, mine magama ära. See on minu arvamus, mitte faktid
Naljanina.
Mis läheb paremaks? Ema teeb ennast lolliks ja rikub järjekordselt kohtu otsuseid. Minu arust ei lähe paremaksKülaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 23:53Okei, nii et variant a) ema valetab. eesti mõistes tuntud inimene läheb lastekodu ette niisama komejanti tegema ja valetama, et laps on seal, aga tegelikult pole. Et tähelepanu saada?Chop-Chop kirjutas: ↑09 Okt 2024 23:30Ema võib valetada või siis ta ei tea. Laps võib olla teiste lähedastega. Tal on vennad, isa, vanavanemad, lähedasi on palju.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:39
Kas lapse ema valetab? Teoreetiliselt võimalik, muidugi. Et käib niisama lastekodu ees videosid tegemas ja laps on tegelikult rõõmsalt isa juures? Või kus see laps siis on? Miks on laps lastekodus? Valetab, et pole 6 päeva lapsega rääkinud??? Muud infot pole tegelikult vajagi, et tõdeda KUI ebanormaalne on see olukord, kui arvestada, et ema pole last 6 päeva näinud ja pole lapsega ka 6 päeva rääkinud. Point.
või variant b) ema on teadmatuses. laps on vendadega, isaga, vanavanematega või mõne teise paljudest lähedastest. Aga ema ei tea kus ja kellega? Et siis paljud inimesed võivad teada, kus laps on, aga emale infot ei väljastata. Keegi ei võta vaevaks saata emale sõnum, et kuule, lapsega on kõik hästi, on oma vendadega vanaema juures. Ja lasevad tal seda komejanti edasi teha?
Aina paremaks läheb.
-
Külaline
Sinu arvates Eesti kohus on mingi nali või?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 00:25 Alles oli Kuuuurijas isa, kellel oli kohtuotsus lapsega suhtlemiseks määratud või lausa hooldusõigus (ei mäleta täpselt), laps oli lausa röövitud tema käest. Politsei ütles isale, et laps ei soovi teiega suhelda ja mingid kohtuotsused või isa tahtmised ei lugenud siis. Minu meelest oli tegu sama vana lapsega või isegi nooremaga. Kuidas siis ühel juhul lapse soov loeb ja teisel juhul laps karjub südantlõhestavalt, et isa lööb ja karjub tema peale ja ikka sunnitakse ise juurde minema. Karistuseks, et soovib emaga olla viiakse üldse laps “vangi”. Mõistusevastane olukord ju, kuidas see laps taastub sellest traumast. Politsei räägib, et lapsi ei tohi hirmutada nendega, et laps peaks julgema alati nende poole pöörduda abi saamiseks. See laps palus hüsteeriliselt politseilt abi!!! Edaspidi ta kindlasti usaldab politseid, kes nii toredasti teda aitas! Ei peaks olema mingit vahet, kumb vanematest on valesti käitunud, oluline peaks olema ainult laps, keda seekord siis nii loomalikult kohe lausa psühholoogi ja lasteKAITSE poolt abistama mindi. Ma tahaks kohe teada, kuidas need ametnikud magada saavad peale sellist päästeoperatsiooni.
-
Külaline
Kuidas laps taastub sellest, et 1,5 aastat on talle tehtud ajupesu, et isa pole hea? See sind ei huvita. Ega ju?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 00:25 Alles oli Kuuuurijas isa, kellel oli kohtuotsus lapsega suhtlemiseks määratud või lausa hooldusõigus (ei mäleta täpselt), laps oli lausa röövitud tema käest. Politsei ütles isale, et laps ei soovi teiega suhelda ja mingid kohtuotsused või isa tahtmised ei lugenud siis. Minu meelest oli tegu sama vana lapsega või isegi nooremaga. Kuidas siis ühel juhul lapse soov loeb ja teisel juhul laps karjub südantlõhestavalt, et isa lööb ja karjub tema peale ja ikka sunnitakse ise juurde minema. Karistuseks, et soovib emaga olla viiakse üldse laps “vangi”. Mõistusevastane olukord ju, kuidas see laps taastub sellest traumast. Politsei räägib, et lapsi ei tohi hirmutada nendega, et laps peaks julgema alati nende poole pöörduda abi saamiseks. See laps palus hüsteeriliselt politseilt abi!!! Edaspidi ta kindlasti usaldab politseid, kes nii toredasti teda aitas! Ei peaks olema mingit vahet, kumb vanematest on valesti käitunud, oluline peaks olema ainult laps, keda seekord siis nii loomalikult kohe lausa psühholoogi ja lasteKAITSE poolt abistama mindi. Ma tahaks kohe teada, kuidas need ametnikud magada saavad peale sellist päästeoperatsiooni.
-
Külaline
Kust sa seda võtad, et on tehtud ajupesu? Elad nendega koos?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 04:13Kuidas laps taastub sellest, et 1,5 aastat on talle tehtud ajupesu, et isa pole hea? See sind ei huvita. Ega ju?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 00:25 Alles oli Kuuuurijas isa, kellel oli kohtuotsus lapsega suhtlemiseks määratud või lausa hooldusõigus (ei mäleta täpselt), laps oli lausa röövitud tema käest. Politsei ütles isale, et laps ei soovi teiega suhelda ja mingid kohtuotsused või isa tahtmised ei lugenud siis. Minu meelest oli tegu sama vana lapsega või isegi nooremaga. Kuidas siis ühel juhul lapse soov loeb ja teisel juhul laps karjub südantlõhestavalt, et isa lööb ja karjub tema peale ja ikka sunnitakse ise juurde minema. Karistuseks, et soovib emaga olla viiakse üldse laps “vangi”. Mõistusevastane olukord ju, kuidas see laps taastub sellest traumast. Politsei räägib, et lapsi ei tohi hirmutada nendega, et laps peaks julgema alati nende poole pöörduda abi saamiseks. See laps palus hüsteeriliselt politseilt abi!!! Edaspidi ta kindlasti usaldab politseid, kes nii toredasti teda aitas! Ei peaks olema mingit vahet, kumb vanematest on valesti käitunud, oluline peaks olema ainult laps, keda seekord siis nii loomalikult kohe lausa psühholoogi ja lasteKAITSE poolt abistama mindi. Ma tahaks kohe teada, kuidas need ametnikud magada saavad peale sellist päästeoperatsiooni.
-
Külaline
Kas nüüd seal turvakodus istumine ja kõigist lähedastest ära lõikamine mõjub ta vaimsele tervisele väga hästi? Ja et füüsiliselt vägivallaga lähed viid lapse oma kodust minema? See on okei käitumine või?Kuidas laps taastub sellest, et 1,5 aastat on talle tehtud ajupesu, et isa pole hea? See sind ei huvita. Ega ju?
-
Külaline
Ma pole küll see, kellelt sa küsisid, aga ausalt öeldes on küll sageli, jah. Üsna ebausaldusväärne instants.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 03:38 Sinu arvates Eesti kohus on mingi nali või?
-
Külaline
Pean selle arvamusega nõustuma.
PS! Siin lärmab see naistevihkaja, kelle arvates naised on kõiges süüdi. Absoluutselt kõiges. Pole mingit teist võimalustki.
-
Külaline
Muide, ma arvasin ka ,et ei ole, aga mu lähedane selgitas mulle sõna "õigusriik" tähenduse ilusti ära: õigusriik on riik, kus valitseb selle õigus, kes kohtus võidab. Sel pole mitte midagi pistmist õiglusega, nagu mina ekslikult uskunud olin.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:26Ei ole see, kelle käest küsid aga no ei ole see Eesti mingi õigusriik.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:10Õigusriigis ei ole nii, et isa paha ja emme hea. Õigusriigis kohus otsustab tuginedes faktidele. Kas eesti pole sinu arust õigusriik? Kui sulle eestis ei meeldi mine venemaale.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:01 faktid on järgmised: laps on kuskil “kinni”, kontakti välismaailmaga ei lubata. Ei tohi helistada, ei tohi kedagi näha. Kuidas ei lubata nt vanaemale helistada, rääkimata emast. Ei tohi õues käia, ei tohi telefoni kasutada. See ju täielik pantvangi stsenaarium, kus “õigused” saab tagasi siis kui taltub. Kusjuures me räägime õigustest, mis harilikel vangidel on. Kui läheb “vabatahtlikult” isa juurde, siis tohib emale helistada. Kuidas see võimalik on????
Kohati on kohtuotsused lausa naljanumber. Ja ikka kahjuks kurjategija kasuks.
-
suvaline
Vaadates videot ema seinal...no andke andeks. Kas lapse isa on mingi täidesaatev organ või, et tema läheb last ära kiskuma?? Tema ei tohiks ilmselt juureski olla, kui, siis kuskil eemal. Ja seda vaadatakse pealt! Ema adkvokaat ainsana avab suu, muidu oleks isa seal veel edasi kiskunud, riigi poolt määratud inimesed alles maigutasid suid.
-
Külaline
Isa ka pole näinud ega rääkinud. See on normaalne?Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 22:39Kas lapse ema valetab? Teoreetiliselt võimalik, muidugi. Et käib niisama lastekodu ees videosid tegemas ja laps on tegelikult rõõmsalt isa juures? Või kus see laps siis on? Miks on laps lastekodus? Valetab, et pole 6 päeva lapsega rääkinud??? Muud infot pole tegelikult vajagi, et tõdeda KUI ebanormaalne on see olukord, kui arvestada, et ema pole last 6 päeva näinud ja pole lapsega ka 6 päeva rääkinud. Point.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist