Higipulga kasutus harjumused
-
Külaline
Higipulga kasutus harjumused
Kas kasutate higipulka absoluutselt iga kord peale pesemist? Isegi kui lähete otse pesust tulnuna magama? Või kui olete terve nv üksi kodus?
Ma isiklikult õhtul pesemas käies ei pane. Panen hommikul, enne kodust väljumist. Üksi olemise päevadel ei kasuta üldse.
Mingil põhjusel mulle tundub, et see on ebatervislik asi, mida peale määrida endale. Joik rulldeodorante kasutan muidu.
Ma isiklikult õhtul pesemas käies ei pane. Panen hommikul, enne kodust väljumist. Üksi olemise päevadel ei kasuta üldse.
Mingil põhjusel mulle tundub, et see on ebatervislik asi, mida peale määrida endale. Joik rulldeodorante kasutan muidu.
-
Külaline
Õhtul enne magamaminekut ja ka üksi kodus olles ei kasuta, annan nahale puhkust. Inimeste keskele minnes kasutan alati.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 19:57 Kas kasutate higipulka absoluutselt iga kord peale pesemist? Isegi kui lähete otse pesust tulnuna magama? Või kui olete terve nv üksi kodus?
-
Külaline
Loomulikult ei kasuta magama minnes
Ehhee, kes küll nii teeks? Hommikul kodust välja minnes, trennis pärast pesu. Kolmas kord oleks sel juhul, kui kuhugi õhtul minek.
Vabadel päevadel hommikul ning päeval vastavalt vajadusele.
-
Külaline
Küsimuse esitasingi sellel põhjusel, et seltskond, kus see teema jutuks tuli, väitsid teised, et alati pesust tulles panevad. Isegi kui lähevad otse magama.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 20:19 Loomulikult ei kasuta magama minnesEhhee, kes küll nii teeks? Hommikul kodust välja minnes, trennis pärast pesu. Kolmas kord oleks sel juhul, kui kuhugi õhtul minek.
Hmm, ma üldiselt käin hommikul pesus ja siis kindlasti panen. Ma olen väga väike higistaja, pigem selline sotsiaalne norm ja hügieeniharjumus seda panna
nädalavahetusel kipub pesus käima keset päeva ja siis ka panen… õhtul käin väga harva pesus ja kahtlustan, et panen inertsist siis ka. Jälgin end teine kord
kasutan Bionike rulldeod.
-
Külaline
Väike soovitus Mauno. Käi õhtul ka pesus ja ära peale seda deodoranti pane. Õhtune pesemine enne linade vahele minekut on üks tore harjumus.
Oleneb higistamise intensiivsusest. Nt mu teismeline käib õhtul pesus ja paneb higipulga peale, sest muidu oleks hommikuks higilõhn üleval. Mina ise ei kasuta igapäevaselt, aga mina tagasihoidlik higistaja.
-
Külaline
Ei kasuta deodoranti, vaid antipesperanti. Seda pärast pesu nii nelja päeva järgi.
-
Külaline
Mis selles higipulgas siis nii erilist on, kas kasutada või mitte kasutada?
-
Külaline
Peale seitsmekümnendat eluaastat higistab inimene tõesti vähem. Olen seda ka ise märganud.
-
Külaline
Kas tõesti keegi nimetab seda higipulgaks?Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 19:57 Kas kasutate higipulka absoluutselt iga kord peale pesemist?
-
Külaline
Jah, selgelt arusaadav, millest jutt. Antiperspirant, perspirant või jumal teab, mis rant - ma ei saaks küll aru, millest täpselt jutt käib.
-
Külaline
-
Külaline
kasutan stick'i (Rexona vi Dove) hommikul peale dushi. Ei ole ka suur higistaja, aga kui hommikul ei kasuta, on kuidagi higine tunne kogu päeva.
Neid rullikuid ei saa üldse kasutada, ebameeldiv kleepuv ollus kaenla all.
Neid rullikuid ei saa üldse kasutada, ebameeldiv kleepuv ollus kaenla all.
Seoses kodukontoris töötamisega kasutan ikka üsna vähe, siis, kui ikkagi konkreetselt inimeste sekka lähen. Toidupoodi minnes ei kasuta. Lõhnaõli aga küll.
-
Teadjanaine
Õpeta oma teismelisele ikka, et pärast öist higistamist tuleb hommikul duši all käia või vähemalt kaenlaalused puhtaks pesta ja siis higipulka panna. Enne magamaminekut higipulga panemine on üks kõige ebatervislikumaid tegevusi üldse. Mis siis juhtub, kui hommikuks higilõhn on? Pesema minnakse siis ju.
-
Külaline
Mina ütlengi stick. Pole kuulnudki, et keegi mingit teist sõna selle kohta kasutaks. Deodorant on nagu mingi lõhnastaja ja sellest antiperspirandi sõnast pole üldse aru saanud, mis kontekstis just seda võiks kasutada. Higipulk kõlab koledalt, ma pole ka kuulnud, et keegi seda kasutaks, kõlab nagu määriks higi endale kaenla alla.
-
Külaline
See on üsna lihtneKülaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 16:42Mina ütlengi stick. Pole kuulnudki, et keegi mingit teist sõna selle kohta kasutaks. Deodorant on nagu mingi lõhnastaja ja sellest antiperspirandi sõnast pole üldse aru saanud, mis kontekstis just seda võiks kasutada. Higipulk kõlab koledalt, ma pole ka kuulnud, et keegi seda kasutaks, kõlab nagu määriks higi endale kaenla alla.![]()
https://www.notino.ee/deodorant-versus-antiperspirant/
Aga et siis kuidasmoodu:
kasutus ja harjumus või
kasutusharjumus või äkki
kasutamise harjumus?
Et kui keegi kuskil väidab, et pulk ei ole stick ja võimalik, et ka vastupidi, siis see on püha tõde eesti keeles?
kasutus ja harjumus või
kasutusharjumus või äkki
kasutamise harjumus?
Et kui keegi kuskil väidab, et pulk ei ole stick ja võimalik, et ka vastupidi, siis see on püha tõde eesti keeles?
-
Külaline
Pole kunagi isegi mõttesse tulnud, et enne magama minekut deodoranti kasutada. Samahästi võiks siis huuled ka ära värvida. Ärkad nagu seebikas, täismeik näos ja Ricardol ka soeng ärgates kenasti geelitatud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist