Portugalist sai ju bänni peale, sealne kohus käskis lapse kodumaale viia.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:35Selge. Siis seda enam pole põhjust last solgutada, ühest koolist teise. Lisaks on see selline asi, mida on väga lihtne tõestada, käis koolis või mitte. Omaette ei saa ju koolis käia.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:32Mine loe ema facebooki, seal on vastus selle kohta. Laps käis Portugalis koolis.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:29 Muidu olen ema poolt, aga on üks asi, mis mullegi muret teeks.
Nimelt, kui see tõele vastab, et laps ei käinud koolis, olles ise 8-aastane.
Lapse saab teises EL riigis esimesest päevast kooli panna, registreerid oma elukoha ära ja laps läheb kohe kooli, kasvõi poole aasta pealt. Tean üksikisa, kes elas tütrega Hispaanias ja pani lapse esimesest päevast peale kohalikku kooli. Nüüd on nad peale viit aastat Eestis tagasi, aga laps on täiesti kaksleelne, pluss natuke inglise keelt.
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
-
Külaline
Mõtle hoolega, pinguta oma ajusid! Ma tean, sa suudad selle seose leida.
-
Külaline
See ei tähenda kindlasti seda, et laps enam kooli minna ei või Portugalis. Need asjad pole seotud.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:39Portugalist sai ju bänni peale, sealne kohus käskis lapse kodumaale viia.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:35Selge. Siis seda enam pole põhjust last solgutada, ühest koolist teise. Lisaks on see selline asi, mida on väga lihtne tõestada, käis koolis või mitte. Omaette ei saa ju koolis käia.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:32
Mine loe ema facebooki, seal on vastus selle kohta. Laps käis Portugalis koolis.
Isa käitumist õigustaks minu silmis ainult see, kui laps ei käiks koolis, siis kahtlustaks mingit uhhuundust, vms., ja sekkuks kindlasti. Kui vaja, siis karmilt, sest see oleks lapse huvides.
Muidu, tal ju on kaks vanemat last enda juures, võiks siiski natuke normaalsemalt ennast üleval pidada. Olgu, ema ässitas last tema vastu, mida ma usun, muide, aga see ei tähenda, et peaks vastutasuks lapse elu ära rikkuma enda õigust taga ajades. See ei ole nagu see koht. Need alati meeste poolt olevad sotsiaaltädid on muidugi omaette kategooria. Jube, jube, jube. Tahaks siiski loota, et nende hulgas on ka normaalseid inimesi, kes rasketele olukordadele tasakaalustatud lahendusi leiavad. Aga see eeldab paraku veenmisoskust, mis omakorda tuleneb võimest olukordi mõtestatult näha.
-
Külaline
Ei suuda paraku. Tõstan käed ja annan alla.
Ausalt, ma ei tea kas selle iga teema all solvavaks ja isiklikuks mineva naistrollist (trollib teemade all mis puudutavad naissuhteid, naiste välimust jmt.) "külalise" all on sama isik või mitte, kuid kindlasti kuluks talle ära IP bänn. Käekirja järgi tundub siiski, et 90% sellest trollitamisest siin foorumites tekitab üks ja sama isik. Reeglina esimene kes teema rajalt viib ja lihtsalt solvama hakkab. Oleks ma mode, siis oleks ta/nemad juba kenasti luku taga,Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:27See, et sina selline olid ei tähenda, et kõik teised on samasugused.
-
Külaline
Selle vastuse Chopile kirjutasin mina ja ma EI OLE siin mingieid meestevastaseid kommentaare kirjutanud! Vastasin lõpuks antud isikule, sest tema kommentaarid on suures osas halvustavad ja lihtsalt inetud. Ta ei arutle vaid ütleb inetusi ja annab hinnanguid (kirjutas, et psühhiaater peaks sekkuma) jne. Olen kindel, et ta provotseerib teadlikult. Jah, sellisele lihtsalt ei peaks vastama, seega tunnistan oma viga.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:56Ausalt, ma ei tea kas selle iga teema all solvavaks ja isiklikuks mineva naistrollist (trollib teemade all mis puudutavad naissuhteid, naiste välimust jmt.) "külalise" all on sama isik või mitte, kuid kindlasti kuluks talle ära IP bänn. Käekirja järgi tundub siiski, et 90% sellest trollitamisest siin foorumites tekitab üks ja sama isik. Reeglina esimene kes teema rajalt viib ja lihtsalt solvama hakkab. Oleks ma mode, siis oleks ta/nemad juba kenasti luku taga,Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:27See, et sina selline olid ei tähenda, et kõik teised on samasugused.
-
Külaline
Tõesti, see troll (või trollid) võiks maha rahuneda, kes igas teemas naisi halvustavad ja viha õhutavad.
-
Külaline
Laps ei tohi enam Portugalis viibida, sealne kohus käskis ta kodumaale viia.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:49See ei tähenda kindlasti seda, et laps enam kooli minna ei või Portugalis. Need asjad pole seotud.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:39Portugalist sai ju bänni peale, sealne kohus käskis lapse kodumaale viia.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:35
Selge. Siis seda enam pole põhjust last solgutada, ühest koolist teise. Lisaks on see selline asi, mida on väga lihtne tõestada, käis koolis või mitte. Omaette ei saa ju koolis käia.
Isa käitumist õigustaks minu silmis ainult see, kui laps ei käiks koolis, siis kahtlustaks mingit uhhuundust, vms., ja sekkuks kindlasti. Kui vaja, siis karmilt, sest see oleks lapse huvides.
Muidu, tal ju on kaks vanemat last enda juures, võiks siiski natuke normaalsemalt ennast üleval pidada. Olgu, ema ässitas last tema vastu, mida ma usun, muide, aga see ei tähenda, et peaks vastutasuks lapse elu ära rikkuma enda õigust taga ajades. See ei ole nagu see koht. Need alati meeste poolt olevad sotsiaaltädid on muidugi omaette kategooria. Jube, jube, jube. Tahaks siiski loota, et nende hulgas on ka normaalseid inimesi, kes rasketele olukordadele tasakaalustatud lahendusi leiavad. Aga see eeldab paraku veenmisoskust, mis omakorda tuleneb võimest olukordi mõtestatult näha.
No kuule, 2 aastat on juba ilusasti räägitud, veendud ja vannutatud. Kui kaua veel? Kaks kohtuotsust on langetatud, Eestis ja Portugalis, ema on otsustele vilistanud. Kaks korda käis kohtutäitur lapse järel, tulutult. See kord oli juba kolmas. Kõik toimus seadusele vastavalt, juures oli palju tunnistajaid ja kogu protsess (40 minutit tulutult vaidlemist) talletati tulevastele põlvedele.
Mida sa ise oleks teistmoodi teinud? Kuidas asja lahendanud?
-
Külaline
Olen naine, aga minu arust oli see videoklipp küll paras rahvateater, nagu keegi siin juba mainis. Kui sa kardad, et su last hakatakse lööma, siis sa pöörad ümber ja kaitsed oma last kehaga, mitte ei siputa jalad taevapoole ja sõimle.
Tõenäoliselt on mõlemad pooled vigu teinud, aga kannatab ja kardab siiski laps.
Tõenäoliselt on mõlemad pooled vigu teinud, aga kannatab ja kardab siiski laps.
Ühe naisterahva käitumise arvustamine ei ole kõigi naiste halvustamine.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 14:31Selle vastuse Chopile kirjutasin mina ja ma EI OLE siin mingieid meestevastaseid kommentaare kirjutanud! Vastasin lõpuks antud isikule, sest tema kommentaarid on suures osas halvustavad ja lihtsalt inetud. Ta ei arutle vaid ütleb inetusi ja annab hinnanguid (kirjutas, et psühhiaater peaks sekkuma) jne. Olen kindel, et ta provotseerib teadlikult. Jah, sellisele lihtsalt ei peaks vastama, seega tunnistan oma viga.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:56Ausalt, ma ei tea kas selle iga teema all solvavaks ja isiklikuks mineva naistrollist (trollib teemade all mis puudutavad naissuhteid, naiste välimust jmt.) "külalise" all on sama isik või mitte, kuid kindlasti kuluks talle ära IP bänn. Käekirja järgi tundub siiski, et 90% sellest trollitamisest siin foorumites tekitab üks ja sama isik. Reeglina esimene kes teema rajalt viib ja lihtsalt solvama hakkab. Oleks ma mode, siis oleks ta/nemad juba kenasti luku taga,Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:27
See, et sina selline olid ei tähenda, et kõik teised on samasugused.
Mida halba on selles kui psühhiaater sekkub? Lähedased ei ütle tihti selliseid asju pieteeditundest, kuid vahel tõesti, mulle tundub, ma muidugi pole asjatundja, hoiaks sekkumine ära suuremad probleemid tulevikus. Tarvis on rahulikku, neutraalset kõrvalpilku.
Praegu, mulle paistab, on tema ümber ja taha kogunenud see tigedate, pettunud, kättemaksuhimuliste naiste koor, kes läbi tema võitlevad omaenda kujuteldavat võitlust. Tassitakse ette uut laskemoona ja kaevatakse uusi kaevikuid.
Keegi ei ütle: jäta järgi! Võidad lahingu, kaotad sõja.
Sõda on ju huvitav.
-
Külaline
Millesse see psühhiaater sekkuma peaks täpsemalt? Ei saa aru.Chop-Chop kirjutas: ↑10 Okt 2024 15:14Ühe naisterahva käitumise arvustamine ei ole kõigi naiste halvustamine.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 14:31Selle vastuse Chopile kirjutasin mina ja ma EI OLE siin mingieid meestevastaseid kommentaare kirjutanud! Vastasin lõpuks antud isikule, sest tema kommentaarid on suures osas halvustavad ja lihtsalt inetud. Ta ei arutle vaid ütleb inetusi ja annab hinnanguid (kirjutas, et psühhiaater peaks sekkuma) jne. Olen kindel, et ta provotseerib teadlikult. Jah, sellisele lihtsalt ei peaks vastama, seega tunnistan oma viga.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:56
Ausalt, ma ei tea kas selle iga teema all solvavaks ja isiklikuks mineva naistrollist (trollib teemade all mis puudutavad naissuhteid, naiste välimust jmt.) "külalise" all on sama isik või mitte, kuid kindlasti kuluks talle ära IP bänn. Käekirja järgi tundub siiski, et 90% sellest trollitamisest siin foorumites tekitab üks ja sama isik. Reeglina esimene kes teema rajalt viib ja lihtsalt solvama hakkab. Oleks ma mode, siis oleks ta/nemad juba kenasti luku taga,
Mida halba on selles kui psühhiaater sekkub? Lähedased ei ütle tihti selliseid asju pieteeditundest, kuid vahel tõesti, mulle tundub, ma muidugi pole asjatundja, hoiaks sekkumine ära suuremad probleemid tulevikus. Tarvis on rahulikku, neutraalset kõrvalpilku.
Praegu, mulle paistab, on tema ümber ja taha kogunenud see tigedate, pettunud, kättemaksuhimuliste naiste koor, kes läbi tema võitlevad omaenda kujuteldavat võitlust. Tassitakse ette uut laskemoona ja kaevatakse uusi kaevikuid.
Keegi ei ütle: jäta järgi! Võidad lahingu, kaotad sõja.
Sõda on ju huvitav.
Heinmetsa teema on kohutav.
Emana on seda õudne vaadata, ei taha teada, kui katki on laps(ed), kelle ümber käib selline sõda. Aga mina ei usu, et kõrvalseisjad oleksid pädevad ütlema, kas ja kus mis osapool on vigu teinud. Tõenäoliselt näitavad mõlemad end võimalikult "kasulikust" küljest ja tõde, nagu sageli, võib olla kuskil vahepeal. Fakt on aga see, et ükski vanem, kes päriselt oma lapse heaolu enesest ettepoole seab, ei lubaks oma lapsega nii käituda, nagu nt antud videos näidati. Üsna ilmselt ei olnud lapse elu ema juures halb ega ohus, seega mitte miski ei õigusta niisugust lapse tahte vastast rebimist, nagu videos tehti. 8-9-aastane on ju nii suur, et tema tahet kellegagi suhelda/mittesuhelda peab arvestama. Aga nõus, et kooselaval vanemal on väga suur mõju selle üle, milliseks see lapse tahe kujuneb. Ehk siis normaalne oleks, et laps saab valida, kumma vanema juures ta elab, kuid see vanem soodustab kontakti püsimist ka teise vanemaga. Kas ja mil määral seda siin loos tehti, kõrvaltvaatajad aga ei tea, ema ja isa versioonid näivad üsna erinevad.
Trollimisest.
Ma ütleks, et foorumis on umbes täpselt 2 või 2,5 ülimalt häirivat (mees)trolli, üks veits lollim kui teine, ja trollivad jube agaralt.
Kus aga iganes avaneb võimalus naisi halvustama hakata, seal nad seda teevad, ja kui võimalust ei avane, sest teema on justkui millestki muust, siis loovad nad selle ise ja lihtsalt vilistavad teemale. Kahjuks on alati neid vastajaid, kes trollimisele reageerivad - ja mis tahes tähelepanu on teadupärast trolli lemmiktoit.
Naistevihkaja trolle ilmestab mitu iseloomulikku joont:
* Haiglane järjepidevus vestlus alati sellele juhtida, kui kohutavad on naised. Kokkuvõtlikult on naised trolli(de) meelest lollid, koledad, vanad, manipuleerivad nõiad, keda mitte keegi ei taha ja ilma kelleta parem ongi! Ja samas on need inetud lollid krõõbid kuidagi ikkagi võimelised mehi haneks tõmbama, hoovi vedama, ära kasutama. Imelik vastuolu, aga ega troll oma vahkvihas loogikale ei panustagi.
* Mõõdutundetu üldistamine: oma vildaka elukogemuse baasilt järeldab troll, et peaaegu kõik naised on nii- ja naasugused (loe: väga halvad). Noored naised (kuni u 35 aastani) on kullakaevajatest mõrrad, ülejäänud on vanad naised - ja vanad naised, teadagi, on koledad, tissid nabani, kellega keegi seksida ei taha... aga samas süüdi selles, et nad trollile seksi ei anna. (Kuigi ega troll üldse ei tahagi. Aga ikkagi!!!!)
* Suutmatus vait jääda või oma vigu möönda, ükskõik, kui loogiliselt neile ka erinevad inimesed vastu ei argumenteeriks. Nende kohta kehtib 100% ütlus, et pindu teise silmas näevad, aga palki enda omas mitte.
Emana on seda õudne vaadata, ei taha teada, kui katki on laps(ed), kelle ümber käib selline sõda. Aga mina ei usu, et kõrvalseisjad oleksid pädevad ütlema, kas ja kus mis osapool on vigu teinud. Tõenäoliselt näitavad mõlemad end võimalikult "kasulikust" küljest ja tõde, nagu sageli, võib olla kuskil vahepeal. Fakt on aga see, et ükski vanem, kes päriselt oma lapse heaolu enesest ettepoole seab, ei lubaks oma lapsega nii käituda, nagu nt antud videos näidati. Üsna ilmselt ei olnud lapse elu ema juures halb ega ohus, seega mitte miski ei õigusta niisugust lapse tahte vastast rebimist, nagu videos tehti. 8-9-aastane on ju nii suur, et tema tahet kellegagi suhelda/mittesuhelda peab arvestama. Aga nõus, et kooselaval vanemal on väga suur mõju selle üle, milliseks see lapse tahe kujuneb. Ehk siis normaalne oleks, et laps saab valida, kumma vanema juures ta elab, kuid see vanem soodustab kontakti püsimist ka teise vanemaga. Kas ja mil määral seda siin loos tehti, kõrvaltvaatajad aga ei tea, ema ja isa versioonid näivad üsna erinevad.
Trollimisest.
Ma ütleks, et foorumis on umbes täpselt 2 või 2,5 ülimalt häirivat (mees)trolli, üks veits lollim kui teine, ja trollivad jube agaralt.
Kus aga iganes avaneb võimalus naisi halvustama hakata, seal nad seda teevad, ja kui võimalust ei avane, sest teema on justkui millestki muust, siis loovad nad selle ise ja lihtsalt vilistavad teemale. Kahjuks on alati neid vastajaid, kes trollimisele reageerivad - ja mis tahes tähelepanu on teadupärast trolli lemmiktoit.
* Haiglane järjepidevus vestlus alati sellele juhtida, kui kohutavad on naised. Kokkuvõtlikult on naised trolli(de) meelest lollid, koledad, vanad, manipuleerivad nõiad, keda mitte keegi ei taha ja ilma kelleta parem ongi! Ja samas on need inetud lollid krõõbid kuidagi ikkagi võimelised mehi haneks tõmbama, hoovi vedama, ära kasutama. Imelik vastuolu, aga ega troll oma vahkvihas loogikale ei panustagi.
* Mõõdutundetu üldistamine: oma vildaka elukogemuse baasilt järeldab troll, et peaaegu kõik naised on nii- ja naasugused (loe: väga halvad). Noored naised (kuni u 35 aastani) on kullakaevajatest mõrrad, ülejäänud on vanad naised - ja vanad naised, teadagi, on koledad, tissid nabani, kellega keegi seksida ei taha... aga samas süüdi selles, et nad trollile seksi ei anna. (Kuigi ega troll üldse ei tahagi. Aga ikkagi!!!!)
* Suutmatus vait jääda või oma vigu möönda, ükskõik, kui loogiliselt neile ka erinevad inimesed vastu ei argumenteeriks. Nende kohta kehtib 100% ütlus, et pindu teise silmas näevad, aga palki enda omas mitte.
Märkus kõigile "külalistele": palun ärge öelge, et "see oli keegi teine" või "see polnud mina",või "see olin mina". Vastajal pole kuidagi võimalik kindlaks teha, kes on kes. Tahate, et teiega eraldi räägitakse, registreerige ennast ära. See pole raske.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 14:31Selle vastuse Chopile kirjutasin mina ja ma EI OLE siin mingieid meestevastaseid kommentaare kirjutanud! Vastasin lõpuks antud isikule, sest tema kommentaarid on suures osas halvustavad ja lihtsalt inetud. Ta ei arutle vaid ütleb inetusi ja annab hinnanguid (kirjutas, et psühhiaater peaks sekkuma) jne. Olen kindel, et ta provotseerib teadlikult. Jah, sellisele lihtsalt ei peaks vastama, seega tunnistan oma viga.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:56Ausalt, ma ei tea kas selle iga teema all solvavaks ja isiklikuks mineva naistrollist (trollib teemade all mis puudutavad naissuhteid, naiste välimust jmt.) "külalise" all on sama isik või mitte, kuid kindlasti kuluks talle ära IP bänn. Käekirja järgi tundub siiski, et 90% sellest trollitamisest siin foorumites tekitab üks ja sama isik. Reeglina esimene kes teema rajalt viib ja lihtsalt solvama hakkab. Oleks ma mode, siis oleks ta/nemad juba kenasti luku taga,Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:27
See, et sina selline olid ei tähenda, et kõik teised on samasugused.
Mees või naistroll, vahet pole, bänni peaks saama. Aga siin tuleb siiski vahet teha umbisikulisel kriitikal, mis võib kellelegi haiget teha, ja personaalsel labasel solvangul, mis on otse suunatud kellegi pihta. Näiteks on siin teema kus sai arvustada naiste büsti. See pandi lukku, sest ausat ja otsekohest arvustust ei kannatatud välja ja järgnesid teemavälised ärapanemised ning personaalsed solvangud. Kogu teema pandi lõpuks lukku.iiR kirjutas: ↑10 Okt 2024 16:52 Heinmetsa teema on kohutav.
Trollimisest.
PS: Ja mehed saavad siin samuti vatti, mitte vähem. Kui see krititika mingi soo suunas on umbisikuline, las olla siis. Selleks väited ongi, et neid saaks ümber lükata. Isegi nn. misogüünsed või misandrilised seisukohad. Mul näiteks oli pikk väitlus naisfoorumlasega kes väitis, et "mehed on üldiselt perverdid". See jäi lahtiseks, sest, nagu ütlesid, loogika tema vastu ei toiminud. Ma andsin alla...
Selles asjas siin meil ei ole mingit vaidlust enam, vaidlemise aeg on läbi. Meil on kohtu otsus ja otsust tuleb täita. Punkt.iiR kirjutas: ↑10 Okt 2024 16:52 Heinmetsa teema on kohutav.
Emana on seda õudne vaadata, ei taha teada, kui katki on laps(ed), kelle ümber käib selline sõda. Aga mina ei usu, et kõrvalseisjad oleksid pädevad ütlema, kas ja kus mis osapool on vigu teinud. Tõenäoliselt näitavad mõlemad end võimalikult "kasulikust" küljest ja tõde, nagu sageli, võib olla kuskil vahepeal. Fakt on aga see, et ükski vanem, kes päriselt oma lapse heaolu enesest ettepoole seab, ei lubaks oma lapsega nii käituda, nagu nt antud videos näidati. Üsna ilmselt ei olnud lapse elu ema juures halb ega ohus, seega mitte miski ei õigusta niisugust lapse tahte vastast rebimist, nagu videos tehti. 8-9-aastane on ju nii suur, et tema tahet kellegagi suhelda/mittesuhelda peab arvestama. Aga nõus, et kooselaval vanemal on väga suur mõju selle üle, milliseks see lapse tahe kujuneb. Ehk siis normaalne oleks, et laps saab valida, kumma vanema juures ta elab, kuid see vanem soodustab kontakti püsimist ka teise vanemaga. Kas ja mil määral seda siin loos tehti, kõrvaltvaatajad aga ei tea, ema ja isa versioonid näivad üsna erinevad
Kui kohtu või mõne ametniku töö kohta on etteheiteid, kaeba edasi. Mis mõte on ajakirjanduses õiendada ametnikuga või nende netisisust võetud isiklikke näopilte jagada? Minu meelest see ON HAIGLANE käitumine. Tuletab meelde Tähismaa juhtumit, sellel oli ka terve maailm süüdi peale iseenda.
Viimati muutis Chop-Chop, 10 Okt 2024 17:49, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Kui sulle ei meeldi, mine ära. Sind pole korrapidajaks määratud, ära kamanda.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 17:12Märkus kõigile "külalistele": palun ärge öelge, et "see oli keegi teine" või "see polnud mina",või "see olin mina". Vastajal pole kuidagi võimalik kindlaks teha, kes on kes. Tahate, et teiega eraldi räägitakse, registreerige ennast ära. See pole raske.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 14:31Selle vastuse Chopile kirjutasin mina ja ma EI OLE siin mingieid meestevastaseid kommentaare kirjutanud! Vastasin lõpuks antud isikule, sest tema kommentaarid on suures osas halvustavad ja lihtsalt inetud. Ta ei arutle vaid ütleb inetusi ja annab hinnanguid (kirjutas, et psühhiaater peaks sekkuma) jne. Olen kindel, et ta provotseerib teadlikult. Jah, sellisele lihtsalt ei peaks vastama, seega tunnistan oma viga.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:56
Ausalt, ma ei tea kas selle iga teema all solvavaks ja isiklikuks mineva naistrollist (trollib teemade all mis puudutavad naissuhteid, naiste välimust jmt.) "külalise" all on sama isik või mitte, kuid kindlasti kuluks talle ära IP bänn. Käekirja järgi tundub siiski, et 90% sellest trollitamisest siin foorumites tekitab üks ja sama isik. Reeglina esimene kes teema rajalt viib ja lihtsalt solvama hakkab. Oleks ma mode, siis oleks ta/nemad juba kenasti luku taga,
-
Külaline
Trollimisest.
[/quote]
Tule taevas appi. Inimene võttis aja ja kirjutas kokku halvustava, valeliku ja demagoogiast nõretava romaani, et saaks ikka ära panna. Aga kellele. Kas neile täpselt 2-le või 2.5-le mehele?
Aga miks siis ühe vitsaga ei saa need täpselt 2 või 2.5 naistrolli kelledest üks on alati ilmeksimatult äratuntav?
Mitte kuskil pole sinu mahlakat olukirjeldust näinud. Oled kõigele lisale ka pisut valelik. Intrigant oled kindlasti.
Tegemist on foorumiga kus ongi erinevad arvamused. Sina ei saa seda muuta. Aktsepteeri ka enda kõrval teisi inimesi. Kui sulle ei meeldi võid ka alati lahkuda. Ei saa kõiki bännida kes sulle ei meeldi. Sa ei lõpetaks ennem kui kõik oleksid bännitud. Lööksid käed kokku ja õhkaksid õnnelikult. Tehtud.
[/quote]
Tule taevas appi. Inimene võttis aja ja kirjutas kokku halvustava, valeliku ja demagoogiast nõretava romaani, et saaks ikka ära panna. Aga kellele. Kas neile täpselt 2-le või 2.5-le mehele?
Aga miks siis ühe vitsaga ei saa need täpselt 2 või 2.5 naistrolli kelledest üks on alati ilmeksimatult äratuntav?
Mitte kuskil pole sinu mahlakat olukirjeldust näinud. Oled kõigele lisale ka pisut valelik. Intrigant oled kindlasti.
Tegemist on foorumiga kus ongi erinevad arvamused. Sina ei saa seda muuta. Aktsepteeri ka enda kõrval teisi inimesi. Kui sulle ei meeldi võid ka alati lahkuda. Ei saa kõiki bännida kes sulle ei meeldi. Sa ei lõpetaks ennem kui kõik oleksid bännitud. Lööksid käed kokku ja õhkaksid õnnelikult. Tehtud.
-
Külaline
Tõesti? Miks sa siis oma üht ja sama süüdistust erinevatele omistad? Üks ja sama jaur hommikust õhtuni, erinev retsipient.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 18:04 Trollimisest.
-
Külaline
Issand jumal küll. Kelleks sa mind nüüd pead?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 18:10Tõesti? Miks sa siis oma üht ja sama süüdistust erinevatele omistad? Üks ja sama jaur hommikust õhtuni, erinev retsipient.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 18:04 Trollimisest.
-
Külaline
Revolver oledKülaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 18:13Issand jumal küll. Kelleks sa mind nüüd pead?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 18:10Tõesti? Miks sa siis oma üht ja sama süüdistust erinevatele omistad? Üks ja sama jaur hommikust õhtuni, erinev retsipient.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 18:04 Trollimisest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 3 külalist