Mina ilma relvata vahele ei läheks. Naabrimees läks naabrinaist päästma, peksa sai ka tema. Hästi läks veel. USA's õpetatakse politseinikke, et peretülide lahendamisel tuleb valmis olla relva kasutama, sest raevus mehed on kõigeks valmis - ka tapma.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 20:29Sa ei vali? Näed näiteks tänaval meest naist peksmas, ei lähe naisele appi? Lähed paned ka jalaga, et ju saab asja eest?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 20:10Kus nüüd tuli alles õpetaja välja. Sina tead täpselt mis seal toimus? Valid pooli.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 19:56 Vaatasin videot. Seda kus last tiritakse. Olgu kohtuotsus lapse suhtes milline tahes, mehe poolt uskumatult käpardlik ja idiootlik käitumine, vägivald mida ei anna MITTE MILLEGAGI õigustada. Jällegi, kunagi ei tea millise inimese otsa satud, ärimees küll, aga kohutav egoislik &"%#"# kes ei vääri isa nime!
Suhete loomisel õppige inimest tundma. Jõulise ja eduka natuuri taga võib peituda jõuline kaabakas, kes eesmärgi nimel läheb üle laipade.
Sa ei kaitse nõrgemaid? Psühhopaat?
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
Selliseid vanemaid ei sooviks oma vihavaenlaselegi. Mõlemad on oma sõgedas vihas ületanud igasuguse normaalsuse piirid. Kas tõesti ei leidu nende lähikonnas ühtegi inimest, kes neile ütleks, et astuge nüüd samm tagasi. Mida nad küll oma lastele teevad… ja mitte ainult tütrele, vaid ka poegadele. Ilmselt pole teismelistel väga tore olla, kui terve riik su vanemate arulagedat kraaklemist jälgib. Mina olen laste poolt, nemad pole milleski süüdi.
Hea, et kohtunikuks pole kuningas Saalomon, lapsel läheks vist haprastiKülaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:07 Selliseid vanemaid ei sooviks oma vihavaenlaselegi. Mõlemad on oma sõgedas vihas ületanud igasuguse normaalsuse piirid. Kas tõesti ei leidu nende lähikonnas ühtegi inimest, kes neile ütleks, et astuge nüüd samm tagasi. Mida nad küll oma lastele teevad… ja mitte ainult tütrele, vaid ka poegadele. Ilmselt pole teismelistel väga tore olla, kui terve riik su vanemate arulagedat kraaklemist jälgib. Mina olen laste poolt, nemad pole milleski süüdi.
-
Külaline
Antud juhul on nõrgem pool laps, kes on kohe kindlasti süütu kannataja.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 20:50Nõrgem pool pole sugugi alati süütu kannataja.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 20:29Sa ei vali? Näed näiteks tänaval meest naist peksmas, ei lähe naisele appi? Lähed paned ka jalaga, et ju saab asja eest?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 20:10
Kus nüüd tuli alles õpetaja välja. Sina tead täpselt mis seal toimus? Valid pooli.
Sa ei kaitse nõrgemaid? Psühhopaat?
Ja kui rääkida naise peksmisest, siis isegi, kui naine ise on algatanud, siis normaalne mees ei lähe füüsiliselt kallale. Ja muideks normaalne mees ka sekkub, kui naist pekstakse. Vahet pole, mis enne toimub, peksta ikka ei tohi.
-
Külaline
Kas ei võiks mees väärikaks jääda? Ära alanda oma last ja lapse ema. Väike laps vajab eelkõige EMA ja lepi sellega, et ta ema rohkem armastab. Kaks last juba elab emast eemal. Jäta talle ükski laps. Intelligentne mees ei peaks vajama olukorra lahendamiseks tervet armeed advokaate ja ametnikke, kelle ülesanne on külmavereliselt paragrahvidega lajatada. Mina olen veendunud, et headuse, sõbralikkusega, mõistmisega oleks palju rohkem saavutanud. Juba üks andestust paluv lause võib imesid teha.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Ei kujuta ette, mis seda peret aidata võiks. Lepitaja võibolla, aga see võtab kindlasti aega ja mõned asjad on pöördumatud. Väga õpetlik lugu.
Viimati muutis Tutiga Täi, 12 Okt 2024 13:49, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Intelligentne - see koer vist ongi maetud. Suure egoga väiklane mees.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:15 Kas ei võiks mees väärikaks jääda? Ära alanda oma last ja lapse ema. Väike laps vajab eelkõige EMA ja lepi sellega, et ta ema rohkem armastab. Kaks last juba elab emast eemal. Jäta talle ükski laps. Intelligentne mees ei peaks vajama olukorra lahendamiseks tervet armeed advokaate ja ametnikke, kelle ülesanne on külmavereliselt paragrahvidega lajatada. Mina olen veendunud, et headuse, sõbralikkusega, mõistmisega oleks palju rohkem saavutanud. Juba üks andestust paluv lause võib imesid teha.
-
Külaline
Need on vanad reeglid. Nüüd on meil võrdsus. Iga mees võib olla naine ja iga naine võib olla mees.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:15Antud juhul on nõrgem pool laps, kes on kohe kindlasti süütu kannataja.
Ja kui rääkida naise peksmisest, siis isegi, kui naine ise on algatanud, siis normaalne mees ei lähe füüsiliselt kallale. Ja muideks normaalne mees ka sekkub, kui naist pekstakse. Vahet pole, mis enne toimub, peksta ikka ei tohi.
Kõigile võib rahulikult molli sõita.
-
Külaline
Ei ole.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:18Pole? Kui keegi sind tuleks samamoodi jõuga ära viima siis poleks see vägivald?
-
Külaline
Ma usun, et laps võib sellest üle saada. Kui on tagasi oma armastava ema käte vahel (pole kahtlustki et ema omaTutiga Täi kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:16 Ei kujuta ette, mis seda peret aidata võiks. Lepitaja võibolla, aga see võtab kindlasti aega ja mõned asjad on pöördumatud. Vanematel tuleb elada teadmisega, et nad on oma laste elud, vähemasti mõneks ajaks, rikkunud. Väga õpetlik lugu.
Last väga armastab). Aga isa rikkus oma suhted lõplikult tütrega - see laps ei hakka iial oma isa enam armastama.
-
Külaline
Mhmh, see läheb sinna kategooriasse kus vägistaja ütleb, et mis ta siis pani nii lühikese seeliku selga.
-
Külaline
Huvitav faktiväide! Oota advokaadi kirjakest;)))Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:19Intelligentne - see koer vist ongi maetud. Suure egoga väiklane mees.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:15 Kas ei võiks mees väärikaks jääda? Ära alanda oma last ja lapse ema. Väike laps vajab eelkõige EMA ja lepi sellega, et ta ema rohkem armastab. Kaks last juba elab emast eemal. Jäta talle ükski laps. Intelligentne mees ei peaks vajama olukorra lahendamiseks tervet armeed advokaate ja ametnikke, kelle ülesanne on külmavereliselt paragrahvidega lajatada. Mina olen veendunud, et headuse, sõbralikkusega, mõistmisega oleks palju rohkem saavutanud. Juba üks andestust paluv lause võib imesid teha.
Sarv või mõni muu...
-
Külaline
Ära ole nii kindel.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:21Ma usun, et laps võib sellest üle saada. Kui on tagasi oma armastava ema käte vahel (pole kahtlustki et ema omaTutiga Täi kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:16 Ei kujuta ette, mis seda peret aidata võiks. Lepitaja võibolla, aga see võtab kindlasti aega ja mõned asjad on pöördumatud. Vanematel tuleb elada teadmisega, et nad on oma laste elud, vähemasti mõneks ajaks, rikkunud. Väga õpetlik lugu.
Last väga armastab). Aga isa rikkus oma suhted lõplikult tütrega - see laps ei hakka iial oma isa enam armastama.
-
Külaline
Kedagi pole vägistatud.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:22Mhmh, see läheb sinna kategooriasse kus vägistaja ütleb, et mis ta siis pani nii lühikese seeliku selga.
Absoluutselt. Mees poleks pidanud last kinni hoidma, vaid laskma vabalt olla. Kui oli kohtuotsus, siis varem või hiljem oleks ta saavutanud selle täitmise, liigutamata ise sõrmegi. See rebimine oli puhas emotsionaalne egotripp, IMO.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:15Antud juhul on nõrgem pool laps, kes on kohe kindlasti süütu kannataja.
Võimalik isegi, et naine oleks lapse uuesti lahti lasknud ja loovutanud. Aga sellist võimalust ei antud, vaid hakati rebima.
Egotripp oli sellise video vabalevisse paiskamine. Laps on äratuntav, see saadab teda elu lõpuni.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:27Absoluutselt. Mees poleks pidanud last kinni hoidma, vaid laskma vabalt olla. Kui oli kohtuotsus, siis varem või hiljem oleks ta saavutanud selle täitmise, liigutamata ise sõrmegi. See rebimine oli puhas emotsionaalne egotrippm, IMO.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:15Antud juhul on nõrgem pool laps, kes on kohe kindlasti süütu kannataja.
-
Külaline
On ikka vägagi vahet. Mees, kes naist lööb, on inimvärd. Naine on alati nõrgem pool.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 20:58Naine, mees, mis seal vahet? Meil on ju võrdsus? Pole või?
Kui õigel ajal vastu hambaid anda jääks paljud jamad olemata.
Kes ei saanud kommentaarist aru neile lugu kuningas Saalomonist ja räägib kohtuotsusest, mida Saalomonil tuli teha, kui tema juurde tuli kaks naist koos lapsega, väites kumbki, et laps kuulub talle. Saalomon ütles:Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:13Hea, et kohtunikuks pole kuningas Saalomon, lapsel läheks vist haprastiKülaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:07 Selliseid vanemaid ei sooviks oma vihavaenlaselegi. Mõlemad on oma sõgedas vihas ületanud igasuguse normaalsuse piirid. Kas tõesti ei leidu nende lähikonnas ühtegi inimest, kes neile ütleks, et astuge nüüd samm tagasi. Mida nad küll oma lastele teevad… ja mitte ainult tütrele, vaid ka poegadele. Ilmselt pole teismelistel väga tore olla, kui terve riik su vanemate arulagedat kraaklemist jälgib. Mina olen laste poolt, nemad pole milleski süüdi.![]()
„Raiuge laps pooleks ja andke üks pool ühele ja teine pool teisele!“
See paljastas vale ema, õige ema oli nõus oma lapse elu päästmiseks last võõrale andma, vale ema aga oli kohtuotsusega nõus. Saalomon otsustas anda lapse naisele, kes oli nõustunud lapsest loobuma.
Oled sa näinud naisi vabavõitlejaid? Keskmine mees, kes sellist naist lööb, viiakse kanderaamil minema. Tõenäoliselt koomas.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:34On ikka vägagi vahet. Mees, kes naist lööb, on inimvärd. Naine on alati nõrgem pool.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], YaCy [Bot] ja 6 külalist