Kuhu nüüd see võrdsuse jutt kadus;)))Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:34On ikka vägagi vahet. Mees, kes naist lööb, on inimvärd. Naine on alati nõrgem pool.
Kui oled nõrgem, siis ei tasu lihtsalt tüli norida.
Kuhu nüüd see võrdsuse jutt kadus;)))Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:34On ikka vägagi vahet. Mees, kes naist lööb, on inimvärd. Naine on alati nõrgem pool.
Ei, Chop-chop, see, mida sa räägid, on vägivaldse mehe jutt.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:42Kuhu nüüd see võrdsuse jutt kadus;)))
Kui oled nõrgem, siis ei tasu lihtsalt tüli norida.
Video avalikustamine polnud ehk kõige õigem samm just lapse peale mõeldes. Samas on ju lapse ema täielikus meeleheites. Kui eksil on 10liikmeline tiim kes niite tõmbab ja sa oled üksi täiesti võimetu kogu süsteemi vastu. Mul endal veidi varem tütar, aga meil ka nii eriline side, et kui keegi laseks mu lapse lastekodusse panna ilma võimaluseta kellegagi kontakti võtta, ilma et ma last näeksin, siis oleksin ilmselt täiesti hullunud.Chop-Chop kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:31Egotripp oli sellise video vabalevisse paiskamine. Laps on äratuntav, see saadab teda elu lõpuni.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:27Absoluutselt. Mees poleks pidanud last kinni hoidma, vaid laskma vabalt olla. Kui oli kohtuotsus, siis varem või hiljem oleks ta saavutanud selle täitmise, liigutamata ise sõrmegi. See rebimine oli puhas emotsionaalne egotrippm, IMO.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:15
Antud juhul on nõrgem pool laps, kes on kohe kindlasti süütu kannataja.
Ja kui rääkida naise peksmisest, siis isegi, kui naine ise on algatanud, siis normaalne mees ei lähe füüsiliselt kallale. Ja muideks normaalne mees ka sekkub, kui naist pekstakse. Vahet pole, mis enne toimub, peksta ikka ei tohi.
Sedal videos oli ju eksmissi hüsteeriline ja pingutatud kisa. Ja kahjuks ka lapse abipalve. Aga kust sa pilti nägid?Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 20:18Jah, tean täpselt, sest video on üleval. Vägivald mida videos rakendati oli, hoolimata mistahes sellele eelnevast, äärmiselt vale!Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 20:10Kus nüüd tuli alles õpetaja välja. Sina tead täpselt mis seal toimus? Valid pooli.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 19:56 Vaatasin videot. Seda kus last tiritakse. Olgu kohtuotsus lapse suhtes milline tahes, mehe poolt uskumatult käpardlik ja idiootlik käitumine, vägivald mida ei anna MITTE MILLEGAGI õigustada. Jällegi, kunagi ei tea millise inimese otsa satud, ärimees küll, aga kohutav egoislik &"%#"# kes ei vääri isa nime!
Suhete loomisel õppige inimest tundma. Jõulise ja eduka natuuri taga võib peituda jõuline kaabakas, kes eesmärgi nimel läheb üle laipade.
Uus video juba üleval.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:46
Sedal videos oli ju eksmissi hüsteeriline ja pingutatud kisa. Ja kahjuks ka lapse abipalve. Aga kust sa pilti nägid?
Pole mingeid tõendeid selle kohta kus laps on ja kellega. Ja ilmselt ongi parem nii.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:46Video avalikustamine polnud ehk kõige õigem samm just lapse peale mõeldes. Samas on ju lapse ema täielikus meeleheites. Kui eksil on 10liikmeline tiim kes niite tõmbab ja sa oled üksi täiesti võimetu kogu süsteemi vastu. Mul endal veidi varem tütar, aga meil ka nii eriline side, et kui keegi laseks mu lapse lastekodusse panna ilma võimaluseta kellegagi kontakti võtta, ilma et ma last näeksin, siis oleksin ilmselt täiesti hullunud.
Pole mingeid tõendeid selle kohta kus laps on ja kellega. Ja ilmselt ongi parem nii.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 21:46Video avalikustamine polnud ehk kõige õigem samm just lapse peale mõeldes. Samas on ju lapse ema täielikus meeleheites. Kui eksil on 10liikmeline tiim kes niite tõmbab ja sa oled üksi täiesti võimetu kogu süsteemi vastu. Mul endal veidi varem tütar, aga meil ka nii eriline side, et kui keegi laseks mu lapse lastekodusse panna ilma võimaluseta kellegagi kontakti võtta, ilma et ma last näeksin, siis oleksin ilmselt täiesti hullunud.
Kas ühe video järgi saab kõike otsustada kui need kaks inimest on Õhtulehe järgi juba pikalt tülitsenud päris hullunult. Võib-olla peaks kohus neilt selle lapse üldse ära võtma ja asendusperre andma, kumbki ei sobi lapsevanemaks.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 19:56 Vaatasin videot. Seda kus last tiritakse. Olgu kohtuotsus lapse suhtes milline tahes, mehe poolt uskumatult käpardlik ja idiootlik käitumine, vägivald mida ei anna MITTE MILLEGAGI õigustada. Jällegi, kunagi ei tea millise inimese otsa satud, ärimees küll, aga kohutav egoislik &"%#"# kes ei vääri isa nime!
Suhete loomisel õppige inimest tundma. Jõulise ja eduka natuuri taga võib peituda jõuline kaabakas, kes eesmärgi nimel läheb üle laipade.
Ei saa midagi sealt skandaaliks pidada. Alguses oli noor, siis kasvatas 15 aastat kodus lapsi. Kristiina on alati olnud viisakas ja sümpaatne.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 22:57 See Heinmets terve elu ühest skandaalist teise purjetanud https://kroonika.delfi.ee/artikkel/8228 ... s-skandaal
Mis seal kirjas siis on?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 23:31 Lugege ta FB kontol olevat kirja laste isale...
Mine ja loe. Ei oska?
Pole FB
Revolver võiks ükskord oma vigadest õppida.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 23:43 Lugesin läbi, täitsa naiselik manipulatsioon avalikusega.
Avalikkusega. See sõna on avalikkusega.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 23:43 Lugesin läbi, täitsa naiselik manipulatsioon avalikusega.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist