Mida söödavat pakud külalisele, kui ettevalmistusteks aega napib?
-
Külaline
Mida söödavat pakud külalisele, kui ettevalmistusteks aega napib?
Mida söödavat paned lauale, kui külalise tulekuni on aega üks tund ja sul ei olnud aega ettevalmistusi teha?
-
Külaline
Mina ei pane midagi. Sellise etteteatamisajaga võtavad külalised ise midagi kaasa. Mul ei pruugi isegi piisavalt kohvi kodus olla.
Kraanivett on piisavalt.
Kraanivett on piisavalt.
-
Külaline
Midagi ei pane lauale. Peab sööma kogu aeg? Loodetavast käivad meie külalised meie, mitte söögi pärast.
-
Külaline
Poole tunniga saab poest toodud kõik juustud, vorstid, oliivid jne. Kapis mõned champagned ikka on.
-
Külaline
Sul polegi vorsti ega oliive kodus? Nõrk.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 09:13 Poole tunniga saab poest toodud kõik juustud, vorstid, oliivid jne. Kapis mõned champagned ikka on.
-
Külaline
õunasektorid (keldrist), näkileivad, midagi nendele peale: valgumari (külmkapist) või õunamoos või hummus (mõlemad keldrist) + Kohv või tee või õunamahl.
-
Külaline
Oliivid ja šampanja? Öäkk.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 09:13 Poole tunniga saab poest toodud kõik juustud, vorstid, oliivid jne. Kapis mõned champagned ikka on.
Juust ja šampanja? Mida hekki.
Lastevorst ja šampanja?? See on midagi väga vintage'it. Nagu "Viini postmark" vms?
-
Külaline
Üldiselt ei ole meil (meie seltskonnas siis) kombeks mingit lauda oodata ega pakkuda, liigume Skandinaavia poole. Lühikese etteteatamisajaga külalised, kes süüa soovivad, võtavad ise midagi kaasa. Kohvi ja teed võin kõrvale pakkuda.
-
Külaline
https://joogikultuur.ee/vahuvein-ja-toitKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 09:36Oliivid ja šampanja? Öäkk.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 09:13 Poole tunniga saab poest toodud kõik juustud, vorstid, oliivid jne. Kapis mõned champagned ikka on.
Lastevorst ja šampanja?? See on midagi väga vintage'it. Nagu "Viini postmark" vms?
-
Külaline
Mingit näksi kodus tavaliselt ikka leidub- pähklid, oliivid, tsipsid (need leivakorvikesed, kuhu kiirelt mingi täidis teha), juust, juustumoos. Kui midagi ei leidu, siis päästab wolt või toovad külalised ise kaasa. Kohv/tee ka olemas. Päris tühja laua taha istuma ei pane kedagi tavaliselt.
-
Külaline
Kui keegi ütleb, et tunni pärast tuleb läbi, siis midagi peale kohvi/tee ei paku. Ei tule selle pealegi, et peaks.
Kui olen juba varem külla kutsunud aga pole viitsinud viimase hetkeni ennast liigutada, et midagi lauale panna, siis küpsetan kiirelt mingi koogi, praegusel hetkel teeksin näiteks õunakoogi. Või toon poest juustu/küpsist vm snäkki.
Kui olen juba varem külla kutsunud aga pole viitsinud viimase hetkeni ennast liigutada, et midagi lauale panna, siis küpsetan kiirelt mingi koogi, praegusel hetkel teeksin näiteks õunakoogi. Või toon poest juustu/küpsist vm snäkki.
-
Külaline
serrano sink, hea juust ja küpsis.
Teeksin ka kooki - see võib ahjus valmida ka siis kui külalised juba kohal.
Teeksin ka kooki - see võib ahjus valmida ka siis kui külalised juba kohal.
-
Püha õde
Keedan teed ja küsist sinna kõrvale.
-
Külaline
Kohvi või tee.
Mul üks sõbranna võtab ise alati mingi koogi või magusa piruka kaasa, kui kohvi kõrvalr tahab, sest ta teab, et ma ise magusat ei söö.
Tulebki kohvitama tavaliselt.
Kui on pikem söögi ja näksidega istumine, siis ikka lepime varem aja kokku ja kes mida ostab.
Mul üks sõbranna võtab ise alati mingi koogi või magusa piruka kaasa, kui kohvi kõrvalr tahab, sest ta teab, et ma ise magusat ei söö.
Tulebki kohvitama tavaliselt.
Kui on pikem söögi ja näksidega istumine, siis ikka lepime varem aja kokku ja kes mida ostab.
-
Külaline
Kapid on asju täis, midagi ikka leiab. Ja kui nii läbi hüpatakse, ega siis toitlustamist mu sõbrad väga ei ootagi, kohv + snäkk mingi. Kooki võin teha, need asjad on kodus alati olemas.
-
Külaline
Sulle ei paku vett ka.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 09:36Oliivid ja šampanja? Öäkk.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 09:13 Poole tunniga saab poest toodud kõik juustud, vorstid, oliivid jne. Kapis mõned champagned ikka on.
-
Külaline
Kuidas selline olukord üldse saaks tekkida, et lambist mingid inimesed sulle koju tulevad?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 05:55 Mida söödavat paned lauale, kui külalise tulekuni on aega üks tund ja sul ei olnud aega ettevalmistusi teha?
-
Külaline
Sest inimesed ei oska ei öelda.
-
Külaline
Või siis ennast ise küllakutsuv isik ei saa sellest EI-st aru.
-
Külaline
Kui lambist tuleks, siis ma ei teaks ju tund aega ette 
Ju on ikka enne helistatud või kirjutatud. Kui on tore inimene, tulgu aga, võtan rõõmuga vastu.
Vahel sõprade pere helistab, et saaks kokku, ajaks juttu, teeks sauna. Miks ka mitte, vaatame, kumma kodus sobib. Nemad toovad midagi kaasa, meie leiame midagi lauale.
Nt pirukapõhja kokkusegamine ei võta üle 5 minuti. Oleneb, mida kodus on, sellest siis kate saab, kas magus või soolane.
Ju on ikka enne helistatud või kirjutatud. Kui on tore inimene, tulgu aga, võtan rõõmuga vastu.
Vahel sõprade pere helistab, et saaks kokku, ajaks juttu, teeks sauna. Miks ka mitte, vaatame, kumma kodus sobib. Nemad toovad midagi kaasa, meie leiame midagi lauale.
Nt pirukapõhja kokkusegamine ei võta üle 5 minuti. Oleneb, mida kodus on, sellest siis kate saab, kas magus või soolane.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline