Teemade kustutamine

vana hea klassika
Külaline

Teemade kustutamine

Postitus Postitas Külaline »

Heh, bussiõnnetuse teema kustutati, aga spaas juhtunu kohta on teema alles :O Mõlemad ju traagilised juhtumid, miks siis üks teema kustutati ja teine jäi alles?
Külaline

Foorumi lipukiri on- arutle.ee- foorum maast ja ilmast! Seda saate kõik ülalt ise lugeda. Aga ilmselt ikkagi ei ole see foorum päris see koht, kus igal teemal arutleda tohiks. Kustutati ka Heinmetsa teema (mis küll uuesti tekitati). Mis teemadel siis arutleda võib, seda otsustab foorumi admin, sest tema on siin nagu jumal selles mõttes. Nii lihtne see ongi.
Külaline

Mind see bussiõnnetuse teema ei kõnetanud, aga olen nõus, et kustutatakse liiga palju ja arusaamatutel alustel. Hakkab tüütuks muutuma. Aga noh, eks foorumipidajad ise teavad, me ei pea siin käima.
Külaline

Pean tunnistama, et mulle on ka hakanud arusaamatutel alustel kustutamine närvidele käima. Osadel lastakse üsna valimatult sõimata ja läbustada. Samas kohati kustutatakse suhteliselt neutraalsed - või siis sõimule samamoodi vastavad - kommentaarid.
Just see subjektiivsus selle juures häirib mind. Olen ka hakanud palju vähem foorumis käima, sest no lihtsalt pole mõtet kui ma ei saa aru, mida võib ja mida ei või.
Külaline

Ma pakun, et teemade ja postituste kustutamisel on kandev roll raporteerijatel. Nii tihti märganud, et mõnele postitusele ei saa üles või alaspidi pöialt visata (kui postitus on raporteeritud, siis seda hinnata ei saa). Ja päris palju kordi imestanud, et miks keegi küll on vajalikuks pidanud raporteerida. Teine teema on muidugi, et kas tõesti on vaja igale raporteerijale vastu tulla ja kustutada.
Külaline

Kaks viimast kommentaari jälle selle kurja trolli poolt valmis vorbitud keset kaunist päeva üksteise järel... ei see väsi.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 14:13 Kaks viimast kommentaari jälle selle kurja trolli poolt valmis vorbitud keset kaunist päeva üksteise järel... ei see väsi.
Sa ka ei väsi - igal pool trolle nägemast.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 13:25 Pean tunnistama, et mulle on ka hakanud arusaamatutel alustel kustutamine närvidele käima. Osadel lastakse üsna valimatult sõimata ja läbustada. Samas kohati kustutatakse suhteliselt neutraalsed - või siis sõimule samamoodi vastavad - kommentaarid.
Just see subjektiivsus selle juures häirib mind. Olen ka hakanud palju vähem foorumis käima, sest no lihtsalt pole mõtet kui ma ei saa aru, mida võib ja mida ei või.
Perekoolis üks troll tunnistas ausalt, et tema trollitamise eesmärk oligi talle ebameeldiva teema sulgemine. Ei ole kahtlust, et nii mõnelgi siin on sama eesmärk.
Külaline

Kui see/need teemade kustutamise pärast halav(ad) isik(ud) vaevuks(id) enne postitamist kõik halvustavad fraasid ja roppused välja korjama ja teisi ei solvaks asja eest teist taga, siis ilmuksid need postitused nagu kellavärk.
Aga ei saa ju. Ikka peab paika panema. Ja rämedalt. Et siis siia tagasi tulla ja niutsuda, et meie omasid pekstakse, postitusi kustutatakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 14:13 Kaks viimast kommentaari jälle selle kurja trolli poolt valmis vorbitud keset kaunist päeva üksteise järel... ei see väsi.
Jäägem õiglaseks ja erapooletuks - ka sina ei väsi. Varu peegleid.
Külaline

Roppröökurite teemast kustutati mingi aeg tagasi minu “appi, kui labased naised siin on” aga roppused, millele ma niimoodi reageerisin jäid kenasti alles. Tahaks ka aru saada, mis see kustutamise kriteerium on.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Kummaline, jah. Perekoolis pandi pigem lihtsalt teema lukku, siin kaovad jäljetult.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 15:02 Roppröökurite teemast kustutati mingi aeg tagasi minu “appi, kui labased naised siin on” aga roppused, millele ma niimoodi reageerisin jäid kenasti alles. Tahaks ka aru saada, mis see kustutamise kriteerium on.
Millised roppused?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 14:54 Kui see/need teemade kustutamise pärast halav(ad) isik(ud) vaevuks(id) enne postitamist kõik halvustavad fraasid ja roppused välja korjama ja teisi ei solvaks asja eest teist taga, siis ilmuksid need postitused nagu kellavärk.
Aga ei saa ju. Ikka peab paika panema. Ja rämedalt. Et siis siia tagasi tulla ja niutsuda, et meie omasid pekstakse, postitusi kustutatakse.
Vaidlen vastu, täiesti mitte kedagi solvavaid postitusi kustutatakse samuti. Viimane näide, mis silma hakkas, on kustutatud "abort ongi tapmine". Keda see solvas või kus on roppus/halvustav fraas?
Külaline

No ilmselt ongi nii, et kui keegi reportib, siis lähebki kustutamisele. See Turvamees vist ei viitsi lugeda ega süveneda.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 15:13 No ilmselt ongi nii, et kui keegi reportib, siis lähebki kustutamisele. See Turvamees vist ei viitsi lugeda ega süveneda.
Arvan sama
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 15:07
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 14:54 Kui see/need teemade kustutamise pärast halav(ad) isik(ud) vaevuks(id) enne postitamist kõik halvustavad fraasid ja roppused välja korjama ja teisi ei solvaks asja eest teist taga, siis ilmuksid need postitused nagu kellavärk.
Vaidlen vastu, täiesti mitte kedagi solvavaid postitusi kustutatakse samuti. Viimane näide, mis silma hakkas, on kustutatud "abort ongi tapmine". Keda see solvas või kus on roppus/halvustav fraas?
Mingi fanaatik maandus teemasse, kus ei arutletud teps mitte abordi üle.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 15:07 Vaidlen vastu, täiesti mitte kedagi solvavaid postitusi kustutatakse samuti. Viimane näide, mis silma hakkas, on kustutatud "abort ongi tapmine". Keda see solvas või kus on roppus/halvustav fraas?
Ja kuidas see teemasse üleüldse puutus? Pole vaja siis aiaaaugust jahuma hakata, tee oma teema abordist, kui niiii kõnetab. Abort polnud ju Lähtru teemas absoluutselt mingi aspekt.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 15:24
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 15:07 Vaidlen vastu, täiesti mitte kedagi solvavaid postitusi kustutatakse samuti. Viimane näide, mis silma hakkas, on kustutatud "abort ongi tapmine". Keda see solvas või kus on roppus/halvustav fraas?
Ja kuidas see teemasse üleüldse puutus? Pole vaja siis aiaaaugust jahuma hakata, tee oma teema abordist, kui niiii kõnetab. Abort polnud ju Lähtru teemas absoluutselt mingi aspekt.
Ma pole küll see, keda tsiteerid, aga üldiselt teemad arenevad orgaaniliselt ja ühel hetkel võibki lapse tapmiselt jutt üle minna abordile. See on täitsa normaalne nähtus ja juhtub ka päriselus. 100% teemas püsides see lihtsalt hääbuks.
Külaline

Ja siit teemast ka mitmed postitused kustutatud :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, käguan, Semrush [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 4 külalist