Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 16:30
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 16:24
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 14:49

Isiklikult poleks selle peale tulnudki, et kui seltskonnaajakirjanik helistab ja isikliku suhte kohta uurib, siis peab käsi piiblil tõtt vanduma ja kõik pisiasjadeni ausalt ära rääkima.

Aga paistab, et ühel pooltest on oma isiklik pikaajaline stalker.
Ja-jah ajakirjanikud teevad iseendale artikleid, mitte lugejatele. Naine on piisavalt sageli ajalehtede veergudel olnud ja nende lahutus oli omajal uudispomm. No ok võib-olla teil seal Kaareperes mitte.
Naine on varasemalt avalikult rääkinud oma abielu probleemidest ja kes tahab see ka leiab. Seega sinu väide on, et aina valetab ja valetab, juba aastaid laimab meest? Eesti suurim fuuria?
Kas sa nagu üldse enam loedki siin teisi postitusi vaid paned huupi? Mina väidan, et iga ajakirjaniku kõne peale ei pea kõike hinelt ära rääkima, sina loed seda ja jõuad kuidagipidi Kaareperede ja fuuriateni? Mnjah.
Ma pole tõepoolest "aastaid" selle pere probleeme jälginud. Ja selle loo peategelased mulle ka eriti huvi pole pakkunud. Lihtsalt seda teemat on tabanud mingi eriline kollektiivne hullutantstõbi, mis mind tõesti imestama paneb.
Miks sa nii suurelt ja palju siis sõna võtad, kui sul siiani nende isikute vastu pole mingit huvi olnud ja sa pole lugenud nendega seotud uudiseid. Mind jällegi huvitab ja mina jälgin ka seltskonna inimeste tegemisi. Mina olen 90ndate noor ja Kristiina on minu põlvkond. Seetõttu olen palju rohkem kursis, mäletan ja olen märganud asju. Sina lahmid aina huupi igasugu asju, kuigi sa neist midagi ei tea. Ja kuna sa kõiki naisi nagunii vihkad, siis polegi sulle mingit infot vaja. Sa ole iial mitte ühegi naise poolt ka nende juhtumite puhul, kus on välja selgitatud naisele tehtud ülekohus.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 16:40
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 16:30
Miks sa nii suurelt ja palju siis sõna võtad, kui sul siiani nende isikute vastu pole mingit huvi olnud ja sa pole lugenud nendega seotud uudiseid.
Ütlesin ju, miks - selles teemas kollektiivselt segi läinud kommenteerijad hakkasid huvi pakkuma.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 16:28
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 16:20

Siis sa vastaks, et ei kommenteeri, mitte ei salga maha asja, mis nagunii välja tuleb ja mida su naine on avalikkusele ka teatanud.
Kas sa oled Kristiina Heinmets / Aivar Aigro? Ei ole?

Vabalt võis ju Heinmets valetada ja Aigrole selline telefonikõne üllatusena tulla.
Kuidas ta valetas, kui nad päriselt ka lahutasid oma abielu? Ilmselgelt ei otsustanud naine seda omaette ja uudist avalikult jagades oli kindel otsus tehtud ja asjad räägitud. Jajah vaesel mehel polnud õrna aimugi, et abielu on hapu ja naine hakkab lahutama....hehh.
Kristiina on ju rääkinud, kuidas mees käitus temaga kui asjaga, tal polnud mingit sõnaõigust. Kui mees otsustab, siis abielluvad, kui mees otsustab, siis lahutavad. Kui sõna ei kuula, saab koslepit, kuni sõna kuulab.
Üks on nartsissist ja teine liiga allaheitlik, nagu ikka sellised kooslused. Alati töötab ähvardus emalt lapsed ära võtta, kui koslep ei toimi.
Võimalik, et uskus viimase hetkeni, et tema trofee ei lahuta siin midagi, vaid "võtab mõistuse pähe", muidu "ei näe oma lapsi enam kunagi".

*Jutumärkides laused on üle kantud mu lähedase abielust
**Meelega ei kirjuta, kas antud lähedane on mees või naine.
Külaline

Oh jumal… kaua te jaksate siin vaielda? Fakt on see, et siin foorumis seda lugu ei lahendata.
Külaline

Ma ei mõista...kui see kooselu juba ammu oli vägivaldne, milleks siis kolmas laps teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 16:42
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 16:28
Kristiina on ju rääkinud, kuidas mees käitus temaga kui asjaga, tal polnud mingit sõnaõigust. Kui mees otsustab, siis abielluvad, kui mees otsustab, siis lahutavad. Kui sõna ei kuula, saab koslepit, kuni sõna kuulab.
Üks on nartsissist ja teine liiga allaheitlik, nagu ikka sellised kooslused. Alati töötab ähvardus emalt lapsed ära võtta, kui koslep ei toimi.
Näedsa siis, tubli tüdruk, jõudis iga kahe koslepi vahel kõik ajakirjanduses ära pajatada, et kes ja kus ja mis. Me nüüd siis ka teame.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 16:22

Laps ei käinudki ju koolis.

Aga huvitav jah, et isa võib peksta ükskõik mis väidetega, ilma et isegi kohtuotsuste sisu teataks.

Muuseas ma ei kaitsegi siin isa; arvan, et mõlemad vanemad on vigu teinud ja keelduvad neid jäärapäiselt parandamast.
Ja leian, et lapse ema oleks võinud oma tütrele veidigi väärikust alles jätta. Avaldada klipp ilmselgelt hirmunud lapsest ja igal pool kireda, et laps end täis pissis. Ei, ma ei arva, et see oli vajalik ja kuidagi lapse heaolule kaasa aitas.

Ma vaatasin, et video on ikka üleval. Miks ta seda ometi maha ei võta, kui mitmed ametniku sh Madise, on öelnud, et see kahjustab lapse huve. Täiesti arusaamatu käitumine. Ei usu, et see lapse tagasisaamisele ka eriti kaasa aitab.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 17:08

Aga huvitav jah, et isa võib peksta ükskõik mis väidetega, ilma et isegi kohtuotsuste sisu teataks.

Muuseas ma ei kaitsegi siin isa; arvan, et mõlemad vanemad on vigu teinud ja keelduvad neid jäärapäiselt parandamast.
Ja leian, et lapse ema oleks võinud oma tütrele veidigi väärikust alles jätta. Avaldada klipp ilmselgelt hirmunud lapsest ja igal pool kireda, et laps end täis pissis. Ei, ma ei arva, et see oli vajalik ja kuidagi lapse heaolule kaasa aitas.

Ma vaatasin, et video on ikka üleval. Miks ta seda ometi maha ei võta, kui mitmed ametniku sh Madise, on öelnud, et see kahjustab lapse huve. Täiesti arusaamatu käitumine. Ei usu, et see lapse tagasisaamisele ka eriti kaasa aitab.
Kas keegi on üldse küsinud, millised on lapse huvid? Kas keegi on kuulanud ja lähtunud lapse huvidest? Lapse huvid ei sobi kuidagi kohtuotsusega, eks?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 17:34
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 16:22 Muuseas ma ei kaitsegi siin isa; arvan, et mõlemad vanemad on vigu teinud ja keelduvad neid jäärapäiselt parandamast.
Kas keegi on üldse küsinud, millised on lapse huvid? Kas keegi on kuulanud ja lähtunud lapse huvidest? Lapse huvid ei sobi kuidagi kohtuotsusega, eks?
Loomulikult on lapse huvides, et video, kus ta täispissitu ja õnnetuna maas lebab, on kogu Eestile vaatamiseks ja arvustamiseks välja pandud. Saab seda hiljem tükk aega veel sõpradega arutada ja puha.
Külaline

Vot täpselt, mina sinu asemel saadaksin teabenõude ja nõuaks kohtunikult aru!!!!!!!!!!
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 17:42
Loomulikult on lapse huvides, et video, kus ta täispissitu ja õnnetuna maas lebab, on kogu Eestile vaatamiseks ja arvustamiseks välja pandud. Saab seda hiljem tükk aega veel sõpradega arutada ja puha.
Mis videost on jutt ja kes selle üles laadis?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 18:08

Eks ikka Aasta Ema.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 18:10
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 18:08

Eks ikka Aasta Ema.
Malle Kobin?
Külaline

Kurb juhtum, aga natuke ikkagi jääb see tunne ka, et Heinmets teeb teatrit. Oma videotes ka esineb eputades, nagu teeks mingit huulepulgareklaami. Ilmselt selle hooldusõiguse kaotamise taga on see, et laps ei käinud koolis, kooli oleks ju pidanud ikkagi panema. Ja kui see hooldusõiguse äravõtmise otsus tuli, siis ju oli juba teada, et see ka täide viiakse, ükskõik mida ta teeb. Et viib lapse Eestist minema, ei anna last üle jne, ei aita ju siin. Nüüd uus teater mingite õhupallidega seal turvamaja juures, see ka teeb ju asja hullemaks. Lisaks kirjutab mingis postituses, et armastan kõiki oma lapsi, aga tütrega on eriline suhe. See mõjub ju poegadele väga solvavalt, et nende hooldusõiguse kaotamisel ei teinud mingit teatrit ja nüüd on ka ainult tütar tähtis. Tõesti selline tunne, et kaks suurt ego on kokku saanud ja laste parimad huvid ei ole kummagi ego kõrval nii tähtsad.
Külaline

Kust pärineb info, et laps koolis ei käinud? Mina nägin infot, et laps käis Portugalis koolis ja õppis väga hästi. Et ka isa oli lapse kooli tulemuste üle uhke olnud.
Ja Eestis tahtis laps minna Euroopa kooli, aga isa ei olnud sellega nõus. Nii et laps on nüüd koduõppel.
huvitav, kas see koduõpe jätkub ka turvakodus või on ta nüüd tõesti laps, kes koolis ei käi, sest on turvakodus?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 20:14 Kust pärineb info, et laps koolis ei käinud? Mina nägin infot, et laps käis Portugalis koolis ja õppis väga hästi. Et ka isa oli lapse kooli tulemuste üle uhke olnud.
Ja Eestis tahtis laps minna Euroopa kooli, aga isa ei olnud sellega nõus. Nii et laps on nüüd koduõppel.
huvitav, kas see koduõpe jätkub ka turvakodus või on ta nüüd tõesti laps, kes koolis ei käi, sest on turvakodus?
Käis Portugalis koolis ja õppis väga headele hinnetele, enne lastekodusse äravedamist oli koduõppel.
Miks ei pidanud notariaalselt kinnitatud leping, et poisid jäävad isaga, tütar emaga? Miks seda oli vaja kangutama hakata?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 20:53
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 20:14 Kust pärineb info, et laps koolis ei käinud? Mina nägin infot, et laps käis Portugalis koolis ja õppis väga hästi. Et ka isa oli lapse kooli tulemuste üle uhke olnud.
Käis Portugalis koolis ja õppis väga headele hinnetele, enne lastekodusse äravedamist oli koduõppel.
Miks ei pidanud notariaalselt kinnitatud leping, et poisid jäävad isaga, tütar emaga? Miks seda oli vaja kangutama hakata?
Nägid tunnistust? Või arvad, et eesti laps saab mõne nädalaga portugali keele selgeks ja õpib nagu kulda?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 21:02
Nägid tunnistust? Või arvad, et eesti laps saab mõne nädalaga portugali keele selgeks ja õpib nagu kulda?
Tead, et ei käinud? Tõesta!
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 21:05
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 21:02

Tead, et ei käinud? Tõesta!
Sina ei pea loomulikult midagi tõestama, eks.
Külaline

Nägin kuskil seda videot, millest siin ka juttu on. Mõtlesin, et kui mina oleksin emana sellises olukorras, kus minu lapsele on tekitatud nii jõhker trauma, siis on ta minust lahutatud ja mul pole temaga üldse kontakti, nii et ma ei saa teda lohutada, aidata, veenduda, et temaga on kõik nii korras kui pärast sellist õudust üldse saab olla - ma ilmselt oleks hulluks läinud sellest murest. Ma ei oleks võimeline midagi näiteks sotsiaalmeedias postitama, mingeid tekste või pöördumisi koostama, ilmselt ei suudaks selgelt mõeldagi. Kohutav, kuidas suudavad täiskasvanud (nii vanemad kui ametnikud) lasta asjadel sellisel moel eskaleeruda. Vaene laps.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Mammut, Semrush [Bot], YaCy [Bot] ja 2 külalist