Teemade kustutamine
-
Külaline
Mina kirjutasin, et Buldogipõsk on seksikas, aga raporteerija oli kohe platsis.
-
Külaline
Asi on pigem selles, et kustutatakse ka suhteliselt neutraalseid kommentaare. Siin teemaski on mitu näidet: appi, kui labased naised siin on; abort ongi tapmine jne.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 20:30Kas tõesti keegi solvub, kui tema üliväärtuslik ja aastakümneteks säilima mõeldud kommentaar mõnes foorumis kustutatakse? Mis probleem teil on sellega? No kustutati need paar lauset, siis kustutati, ela edasi ja kommenteeri, palju tahad igas teemas.
Ära mõnita ega mine isiklikuks, ära aja lausjama ja saad oma kommentaare veel tükk aega rõõmuga üle lugeda![]()
Kuidas need isiklikud või lausjama on?
-
Külaline
Samas on siin mingi tüüp, kes igas kolmandas teemas järsku sisse hüppab ja hakkab mingile suvalisele postitusele vastama, kuidas postituse autor on tühisus ja keegi teda ei taha. Kas tema kommid ka kustutatakse? 
-
hingelt maakas
- Teerajaja
- Kontakt:
Pole kombeks raporteerida. Pole minu jaoks nii tähtis asi.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 20:13Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 19:27Postitus on kustutatudhingelt maakas kirjutas: ↑12 Okt 2024 19:19
Loe nüüd oma kommentaari![]()
kas see peaks mind endast välja viima või?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kahjuks sellele kommentaarile laiki ega naerumärki ei saanud panna, hingelt maakas on juba raporteerinud.
Küll aga olen nõus, et kustutatakse valedel alustel ja liiga kergesti. Selle tõttu olekski vaja koormust jagada = rohkem modesid. Miks selle peale leili minna, ei mõista
-
Külaline
Turvasiil on siin nüüd tunnistanud täitsa avameelselt, et kustutab jah, ja peabki kustutama. Ja et ta üksi ei jõuagi kohe nii palju kustutada, kui vaja oleks.
No selge. See foorum on alustanud lõpetamist. Palju edu.
Mulle täiesti mõistetamatu mõttemaailm. Mulle ei meeldi siin umbes pooled postitused, ühed mõtte, teised väljendusviisi pärast, aga modena ei tuleks mulle pähegi neid kustutama hakata. Mida see kustutamine annab? Mingi illusiooni, et siin käivad ainult "viisakad" inimesed. No ei anna ju, vaadake kui palju igasugust rämpsu ikkagi veel alles on. Moded, ae! Kustutage ometi kiiremini.
No selge. See foorum on alustanud lõpetamist. Palju edu.
Mulle täiesti mõistetamatu mõttemaailm. Mulle ei meeldi siin umbes pooled postitused, ühed mõtte, teised väljendusviisi pärast, aga modena ei tuleks mulle pähegi neid kustutama hakata. Mida see kustutamine annab? Mingi illusiooni, et siin käivad ainult "viisakad" inimesed. No ei anna ju, vaadake kui palju igasugust rämpsu ikkagi veel alles on. Moded, ae! Kustutage ometi kiiremini.
-
Külaline
Nii südantkosutav lugeda foorumikaaslasi võitlemas vihaselt selle eest, et meil oleks ikka rohkem selle tömpsõrmelise 40kümbiseid "murdva" meheraasu joogiste kätega toksitud kommentaare naissoo kohta, kes teadupärast on üks kõnts puha ja ei tee muud kui hülgab loogu mehikesi, et sõbrannadega tipsutada ja internetihämarustest mehi otsida.
-
Külaline
Tere hommikust, sa ka ärkasid lõpuks, just sina oma paranoiadega siit veel puudusid!Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 21:01 Nii südantkosutav lugeda foorumikaaslasi võitlemas vihaselt selle eest, et meil oleks ikka rohkem selle tömpsõrmelise 40kümbiseid "murdva" meheraasu joogiste kätega toksitud kommentaare naissoo kohta, kes teadupärast on üks kõnts puha ja ei tee muud kui hülgab loogu mehikesi, et sõbrannadega tipsutada ja internetihämarustest mehi otsida.
-
Külaline
Kas me oleme tuttavad?Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 21:28Tere hommikust, sa ka ärkasid lõpuks, just sina oma paranoiadega siit veel puudusid!Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 21:01 Nii südantkosutav lugeda foorumikaaslasi võitlemas vihaselt selle eest, et meil oleks ikka rohkem selle tömpsõrmelise 40kümbiseid "murdva" meheraasu joogiste kätega toksitud kommentaare naissoo kohta, kes teadupärast on üks kõnts puha ja ei tee muud kui hülgab loogu mehikesi, et sõbrannadega tipsutada ja internetihämarustest mehi otsida.
Teate, kes enne Jõuluvana tuleb? Päkapikk. Aga kes enne päkapikke tuleb?
Turvasiil!
Kui ei oska käituda foorumis siis minu arvates ongi õige kogu teema kustutada!
Kui ei meeldi, loe teist foorumit. See siin ei ole Perekool.
Turvasiil!
Kui ei oska käituda foorumis siis minu arvates ongi õige kogu teema kustutada!
Kui ei meeldi, loe teist foorumit. See siin ei ole Perekool.
-
Külaline
Tõde ongi valus tunnistada.
-
Külaline
Mina saan aru, kui kustutatakse ära konkreetset isikut puudutav teema, mis tugineb mingile libalehe allikale. Saan ka aru, et kustutatakse vihakõne ja laimu sisaldavad postitused. Aga vot sellest küll aru ei saa, kui kustutatakse postitusi, mida üksik õrnhing raporteerib. Ja ei saa ka aru sellisest "teemast mööda rääkimise" korrapidamisest, ega siin kirjandustund pole, kus hinne 1, kui sisu ei vasta pealkirjale.
-
Külaline
Ega kõik ei peagi sulle arusaadav olema.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 22:14Mina saan aru, kui kustutatakse ära konkreetset isikut puudutav teema, mis tugineb mingile libalehe allikale. Saan ka aru, et kustutatakse vihakõne ja laimu sisaldavad postitused. Aga vot sellest küll aru ei saa, kui kustutatakse postitusi, mida üksik õrnhing raporteerib. Ja ei saa ka aru sellisest "teemast mööda rääkimise" korrapidamisest, ega siin kirjandustund pole, kus hinne 1, kui sisu ei vasta pealkirjale.
Elu ei ole lihtne.
Juhin tähelepanu, et äkki on tegu üksiku ja hingega elik õrna õrnhingega.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 22:40Ega kõik ei peagi sulle arusaadav olema.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 22:14Mina saan aru, kui kustutatakse ära konkreetset isikut puudutav teema, mis tugineb mingile libalehe allikale. Saan ka aru, et kustutatakse vihakõne ja laimu sisaldavad postitused. Aga vot sellest küll aru ei saa, kui kustutatakse postitusi, mida üksik õrnhing raporteerib. Ja ei saa ka aru sellisest "teemast mööda rääkimise" korrapidamisest, ega siin kirjandustund pole, kus hinne 1, kui sisu ei vasta pealkirjale.
Elu ei ole lihtne.
-
Nisu Kuuno
Ants meenutab mulle natukene Schwartzneggerit, selline mehine ja karm mees. Kus vaja, seal mõistab õigust
-
Külaline
No aga sellel vennal (on neid siis üks või mitu) lastakse ju üsna rahus möllata. Pigem kustutatakse talle vastanuid.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 21:01 Nii südantkosutav lugeda foorumikaaslasi võitlemas vihaselt selle eest, et meil oleks ikka rohkem selle tömpsõrmelise 40kümbiseid "murdva" meheraasu joogiste kätega toksitud kommentaare naissoo kohta, kes teadupärast on üks kõnts puha ja ei tee muud kui hülgab loogu mehikesi, et sõbrannadega tipsutada ja internetihämarustest mehi otsida.
See ongi see ebaõigluse koht. Parem siis juba üldse mitte kustutada kui niimoodi ebaarusaadavate reeglite järgi.
-
Külaline
Jääb üldse arusaamatuks miks selle foorumi tegid. Perekooli viimastel päevadel see programmeerijast noormees ei suutnud midagi enam taluda, muudkui kustutas postitusi ja kontosid. Siis hakkasid sa perekoolis oma lehte reklaamima, spämmima nagu sinu arutle leht oleks perekoolist paremaks osutunud, aga tegelikult käitud sa ise samuti nagu too poiss. Alguses oli siin 800 kasutajat korraga onlines, näed kõik said aru, et sinu leht pole perekooli lõpupäevadest kuidagi parem. Sul on samuti madal valulävi, võtad kõike isiklikult, pead teiste suhtlemist nääklemiseks ja siis kustutad. Mulle hakkab üha rohkem tunduma, äkki sa olid ise ka perekoolis mode, sest vaadates milliseid kommentaare sa siin kustutad, siis ka perekoolis kõik meeste sõimajate kommentaarid jäeti alles, sinu lehel sama moodi. Selline muster jookseb sinuga kaasa.TurvaSiil kirjutas: ↑12 Okt 2024 15:57Asi pole niivõrd viitsimises, kuivõrd ajapuuduses. Uusi postitusi tuleb foorumisse keskmiselt 300 päevas ja ma jõuan siin asjadega tegeleda umbes tund kuni poolteist päevas. Seega kahjuks igalepoole mu silm ei ulatu.
Kinnitan, et vaatan kõik raporteeritud postitused kriitilise pilguga üle, et kas on ikka vaja kustutada. Kui ei, jätan alles. Samas ei kustuta ainult raporteeritud postitusi, kui näen mõnda ebasobivat postitust, mis ei ole raporteeritud, kustutan selle.
Heinmetsa teema kustutasime alguses, sest polnud väga kindel uudise allikas ja teised väljaanded ka sellest ei rääkinud. Kui asi leidis suuremat kõlapinda, siis otsustasime uue teema alles jätta.
Bussiõnnetuse teema kustutasime, sest seal oli ainult sisutühi, omavaheline nääklemine.
Kui sa räägid üldse viitsimisest ja oh 300 kommentaari päevas mida pead modereerima... pane foorum kinni ja inimesed ei raiska su jamale enam aega. Sest foorumites käiaksegi ikkagi ajaviitmiseks, mitte teadusjuttude ajamiseks. Noored inimesed ei sobi ei foorumite ega jutukate moderaatoriteks, lihtsalt ruttu muututakse mingi hitleriks.
-
Külaline
Nõustun sada protsenti. Võimujanulised, kes ei suuda taluda lihtsalt mitte midagi, lõpetavad varem või hiljem pankrotiga, mis tahes tähenduses.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 15:10Jääb üldse arusaamatuks miks selle foorumi tegid. Perekooli viimastel päevadel see programmeerijast noormees ei suutnud midagi enam taluda, muudkui kustutas postitusi ja kontosid. Siis hakkasid sa perekoolis oma lehte reklaamima, spämmima nagu sinu arutle leht oleks perekoolist paremaks osutunud, aga tegelikult käitud sa ise samuti nagu too poiss. Alguses oli siin 800 kasutajat korraga onlines, näed kõik said aru, et sinu leht pole perekooli lõpupäevadest kuidagi parem. Sul on samuti madal valulävi, võtad kõike isiklikult, pead teiste suhtlemist nääklemiseks ja siis kustutad. Mulle hakkab üha rohkem tunduma, äkki sa olid ise ka perekoolis mode, sest vaadates milliseid kommentaare sa siin kustutad, siis ka perekoolis kõik meeste sõimajate kommentaarid jäeti alles, sinu lehel sama moodi. Selline muster jookseb sinuga kaasa.TurvaSiil kirjutas: ↑12 Okt 2024 15:57Asi pole niivõrd viitsimises, kuivõrd ajapuuduses. Uusi postitusi tuleb foorumisse keskmiselt 300 päevas ja ma jõuan siin asjadega tegeleda umbes tund kuni poolteist päevas. Seega kahjuks igalepoole mu silm ei ulatu.
Kinnitan, et vaatan kõik raporteeritud postitused kriitilise pilguga üle, et kas on ikka vaja kustutada. Kui ei, jätan alles. Samas ei kustuta ainult raporteeritud postitusi, kui näen mõnda ebasobivat postitust, mis ei ole raporteeritud, kustutan selle.
Heinmetsa teema kustutasime alguses, sest polnud väga kindel uudise allikas ja teised väljaanded ka sellest ei rääkinud. Kui asi leidis suuremat kõlapinda, siis otsustasime uue teema alles jätta.
Bussiõnnetuse teema kustutasime, sest seal oli ainult sisutühi, omavaheline nääklemine.
Kui sa räägid üldse viitsimisest ja oh 300 kommentaari päevas mida pead modereerima... pane foorum kinni ja inimesed ei raiska su jamale enam aega. Sest foorumites käiaksegi ikkagi ajaviitmiseks, mitte teadusjuttude ajamiseks. Noored inimesed ei sobi ei foorumite ega jutukate moderaatoriteks, lihtsalt ruttu muututakse mingi hitleriks.
Tegid avaliku lahtise foorumi, siis talu ka igasugu imelikke ja sulle vastukarvalisi asju. Kui ei talu või ei julge, siis tee selline, nagu see Perekooli järglane on, ja uita seal uhkes kaks-kolminduses koos viisakate mõttekaaslastega.
Nn ebaviisakate nääkluste ja nn teemaväliste postituste kustutamine teeb seda, et hakib loogilise jada ära, nii et keegi ei saa enam sedagi vähest pihta, mis on nagunii pärsitud külaliste ühetaolise staatusega. Ehk pole teema piires näha, milline külaline kirjutab ja kellega sa räägid. Lisaks veel lahmiv arusaamatute kriteeriumitega vaheltharimine ja tervete teemade prügikasti saatmine - ja foorumi surm on ainult aja küsimus.
Lapsikud virilad manitsused "solvamiste" teemal võiks täiskasvanud inimene tõesti tähelepanuta jätta. Aga kui on tõsi, mis öeldi, et moded on väga noored, no siis on mõistetav. Head hääbumist.
-
Külaline
Mina igatahes olen modede poolt. Kustutatakse räiget sõimu ja see ongi õige. Mingeid normaalseid vastuseid ei kustuta mitte keegi. Kui teil on probleem kustutamisega, äkki jätaks ära sellised väljendid nagu menopausis mutt, lits jne, jne. Kui see ka üle jõu käib, siis tõesti pole normaalsete inimeste sekka asja ja aita see hala ka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu, Kirile, Kõuts, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 12 külalist