Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Viimane väsrske info on tõesti selline, kus kõne tütrega on ta üles pannud ja laps oma häälega räägib nö meie kõigi kuuldes. Jutt lühidalt selline, et talle anti kooliasjadega koos võltskiri nö ema poolt, et mine isa juurde. Lisaks veendi teda kõik see aeg, et kui ta jääb sinna, siis ta ei saa emaga helistada, aga kui sa juurde läheb, siis ta saab lõpuks emale helistada, isegi iga päev. Laps ütleb nii, et nad veensid ja veensid ja veensid ja ma ütlesin neile kogu aeg ühte ja sama asja, aga neid ei huvitanud ja ma lõpuks andsin alla...Eks nüüd ongi siis see lubatud kõne, kust ka siis kogu see info.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 22:22 Mina tahaks teada, miks Heinmets ikkagi hooldusõigusest ilma jäi. See pole mingi naljaasi. Ja ärge tulge jälle selle jutuga, et rikas ja mõjuvõimas Aigro kõik ametnikud ja kohtunikud ära ostis. See pole reaalne. Samuti ei tasu rääkida tema advokaatide armeest, Heinmetsal on samuti advokaadid.
Ema FB lehelt advokaadi kohta siis selline info

Eile õhtul Aktuaalses Kaameras avaldatud detailid ametkondade plaanide kohta tekitasid minus kui emas tõsist muret ja hirmu, mis saab minu lapsest! Nendel koosolekutel osaleb laste heaoluspetsialist, kes on varem rikkunud kohtumäärust, ning lapse advokaat, kelle riik määras Amelie esindajaks, kuid kes pole temaga vestelnud juba kaks aastat. Lapse esindaja kohustus on selgitada välja Amelie soovid ja tagada tema parimad huvid. See arvamus tuleb esitada kohtule, aga kuidas saab lapse arvamuse välja selgitada, kui last pole isegi tundma õpitud?
Pärast 3. oktoobril laste turvakodus toimunud vägivaldset vahejuhtumit, kus advokaat oleks pidanud kohal olema, kuid ei tulnud tiheda töögraafiku tõttu, saatis ta kohtule oma arvamuse juba järgmisel päeval, 4. oktoobril:
/ ...
Käesolevaks hetkeks on toimunud lapse eraldamine emast vastavalt kohtumäärusele. Selle asemel, et lapse üleandmise protsess teha lapsele võimalikult valutuks ning vähemalt näiliselt teha isaga koostööd ja vähemalt näiliselt täita kohtumäärust, tekitas ema sellest lapsele ebameeldiva üleelamise.
Seetöttu ei ole esindaja kindel, kas Kristiina Heinmets ikka mõistab, mida tähendab hooldusõiguse teostamine oma lapse parimates huvides.
/allkirjastatud digitaalselt/
"Kadi Sitska advokaat"
... /
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 22:28
Teie jaoks on kõik kole, mida Heinmets teeb või ei tee. Mingi isiklik vimm?
Mul on tast jumala suva. Mu enda ema oli ka pärast lahutust selline drama queen, et võttis isaga suhtlemist reetmisena. Vastik on kõrvalt vaadata ja veel vastikum oli seda läbi elada. Peale nii rasket läbielamist võiks vähe leebem lapsega olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 22:30 Viimane väsrske info on tõesti selline, kus kõne tütrega on ta üles pannud ja laps oma häälega räägib nö meie kõigi kuuldes. Jutt lühidalt selline, et talle anti kooliasjadega koos võltskiri nö ema poolt, et mine isa juurde. Lisaks veendi teda kõik see aeg, et kui ta jääb sinna, siis ta ei saa emaga helistada, aga kui sa juurde läheb, siis ta saab lõpuks emale helistada, isegi iga päev. Laps ütleb nii, et nad veensid ja veensid ja veensid ja ma ütlesin neile kogu aeg ühte ja sama asja, aga neid ei huvitanud ja ma lõpuks andsin alla...Eks nüüd ongi siis see lubatud kõne, kust ka siis kogu see info.
Selles avalikustatud kõnekatkes laps midagi sellist ei öelnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 22:38
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 22:30 Viimane väsrske info on tõesti selline, kus kõne tütrega on ta üles pannud ja laps oma häälega räägib nö meie kõigi kuuldes. Jutt lühidalt selline, et talle anti kooliasjadega koos võltskiri nö ema poolt, et mine isa juurde. Lisaks veendi teda kõik see aeg, et kui ta jääb sinna, siis ta ei saa emaga helistada, aga kui sa juurde läheb, siis ta saab lõpuks emale helistada, isegi iga päev. Laps ütleb nii, et nad veensid ja veensid ja veensid ja ma ütlesin neile kogu aeg ühte ja sama asja, aga neid ei huvitanud ja ma lõpuks andsin alla...Eks nüüd ongi siis see lubatud kõne, kust ka siis kogu see info.
Ütles küll justnimelt midagi sellist. Ära trolli.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 21:02
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 20:53
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 20:14 Kust pärineb info, et laps koolis ei käinud? Mina nägin infot, et laps käis Portugalis koolis ja õppis väga hästi. Et ka isa oli lapse kooli tulemuste üle uhke olnud.
Ja Eestis tahtis laps minna Euroopa kooli, aga isa ei olnud sellega nõus. Nii et laps on nüüd koduõppel.
huvitav, kas see koduõpe jätkub ka turvakodus või on ta nüüd tõesti laps, kes koolis ei käi, sest on turvakodus?
Käis Portugalis koolis ja õppis väga headele hinnetele, enne lastekodusse äravedamist oli koduõppel.
Miks ei pidanud notariaalselt kinnitatud leping, et poisid jäävad isaga, tütar emaga? Miks seda oli vaja kangutama hakata?
Nägid tunnistust? Või arvad, et eesti laps saab mõne nädalaga portugali keele selgeks ja õpib nagu kulda?
Ma ei tea mitme nädalaga, aga üldiselt jah. Koduriigist välja kolinud lapsed hakkavad enamasti õppima kohalikus keeles ning saavad sellega üsna kenasti ka hakkama. See on igal pool nii. Eesti lapsi elab üle maailma ja õpivad nad kohalikes koolides ja saavad hakkama. Millest sinu arvamus, et jus see laps Portugalis sellega hakkama ei saanud?
Külaline

qqq kirjutas: 12 Okt 2024 13:41 Mina loodan, et õiglus võiduteb ja tüdruk saab oma pere rüppe. Vendade ja isa juurde. Lihtne aritmeetika. Isa+2 poega=3. See on rohkem kui ema ja tütar mis võrdub 2. Kui tirts saab isa juurde on neid juba 4. Aritmeetika.
Sina hindad peret nähtavasti ainult kvantiteedi, mitte kvaliteedi järgi. Kurb.
Külaline

Mina loodan, et õiglus võiduteb ja tüdruk saab oma pere rüppe. Vendade ja isa juurde. Lihtne aritmeetika. Isa+2 poega=3. See on rohkem kui ema ja tütar mis võrdub 2. Kui tirts saab isa juurde on neid juba 4. Aritmeetika.
Isal pidi ju mingi uus pere ka vee olema, eks see ole ka põhjus, miks laps sinna minna ei taha. Kui sind pandaks mingite suvaliste võõrastega kokku elama, ega ka õnnelik ei oleks.
Külaline

Jube, jube. Kuidas saab selline asi tänapäeval juhtuda? Kogu see lugu on lihtsalt nii üle võlli. Praegu on küll selline tunne, et mis järgmiseks tuleb?

Minul on K.H-st väga kahju, sest tal pole mitte mingit võimalust asja kontrollida. Absoluutselt kõik hoovad tunduvad olevat isa käes ja see juba iseenesest on nii vale.
Külaline

Ma käisin ekstra praegu vaatamas, et kas need kaks videot, kus ta lapsega räägib, on maha võtnud. Ei, täitsa olemas ja kõigile avatud. Ja sõna-sõnalt just nii see laps rääkis.
Külaline

Kuulasin ka neid lindistusi, täpselt nii isee laps räägib. Minu jaoks on see täiesti mõistetamatu olukord. Kõik ju teavad, et olukord on väga kõrgele eskaleenud. Ka see blond tädi, kes lapsega rääkis, peab seda teadma. Ta ei saanud ju loota, et laps tema räägitut edasi ei räägi? See, et ta nii lapsga manipuleerib, see ju tuleb välja, laps ju räägib ja see läheb taas suure kella külge. Ta pidi seda ju teadma? Miks ta nii tegi? Täiesti ükskõik neil sellest, et teada saadakse, et nad last niimoodi survestasid?
Külaline

Kes seda lapse üleandmist filmis?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Okt 2024 15:47
Külaline kirjutas: 11 Okt 2024 15:30 Ei tea kõnealuste inimeste suhtedraama põhjusi, kuid olen aastaid mõelnud, kuidas seda vanemate võrdse hooldusõiguse seadust rakendada siis, kui abielu purunemise põhjuseks on ühe poole korduv räige füüsiline vägivald teise suhtes (mis on jäänud tõestamata). Kas keegi kujutleb, mida tunneb ja elab üle naine, kes on lahutanud ja vaevu pääsenud vägivaldsest abielust, kuid riik kohustab teda vägivaldse eksiga edasi suhtlema ja tema kätte oma kõige kallimat lähedast, väikest last usaldama. Kui inimene on tõstnud mitmeid kordi käe sinu vastu selliselt, et oled tundnud hirmu oma elu pärast, kuidas jätta oma laps veel sellise eksi hooleks (mis siis, et tegemist on selle lapse vanemaga). Milline seadus kaitseb sellisel juhul väärkoheldud ema ja last, et see väärkohtlemine jätkuda ei saaks?
Kui on esinenud vägivalda, siis seda tuleb tõestada. Tühi jutt ei maksa midagi. Tänapäeval on see ka väga lihtne, mobiili saab salvestama panna, arvuti kaamera ei maksa palju midagi, sõnumid saab salvestada, vigastused fikseerida.
Arva mitu korda on ametnikud kuulnud täiesti valelikke süüdistusi just naiste suust oma eksmeeste kohta? Pole ime, et nad on väga skeptilised.
Mis tühi jutt?
On ju tõestatud. Kasvõi seesama viimane video. Ja selline asi toimus hulga inimeste silme all. Mis siis veel nelja seina vahel toimub.
On olemas ka traumapunktis tehtud fotod ajast kui nad veel koos olid. Ja naabrite ütlused. Mis tõestust sa täpsemalt nõuad?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 05:37 Kes seda lapse üleandmist filmis?
Kuskil oli kirjas, et kohtutäitur. Kuidas KH video enda valdusse sel juhul sai, ei oska öelda, seega võtta infot skepsisega.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 23:36
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 22:30
Ma käisin ekstra praegu vaatamas, et kas need kaks videot, kus ta lapsega räägib, on maha võtnud. Ei, täitsa olemas ja kõigile avatud. Ja sõna-sõnalt just nii see laps rääkis.
Kus need videod on? K.H fb lehel ei paista küll silma.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 09:13
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 23:36

Kus need videod on? K.H fb lehel ei paista küll silma.
Maha on võetud.
Külaline

https://fonte.news/uuriv-ajakirjandus/k ... vabastada/
Siin teile mittelugemiseks link artiklile, lastekaitsetööst, advokaatidest kohtunikust jne. Ka selles artiklis on öeldud, et kinnine kohtuasi on ainult härra maine päästmiseks, mitte lapse heaolu arvesse võtmiseks. Võib välja lugeda, et kohtunikust on riigijõmmidele vajalike otsuste läbisurumiseks nii palju kasu, et selle hõlma ei hakka ilmselt keegi.
Aga jätke need nimed meelde.
Väga halvasti haiseb see kõik. Mädapaise on palju suurem, kui me arvame.
Palun jumalat, et mu lastel ei tuleks kunagi tegemist selle valeliku pundiga, kes peidab end lastekaitse taha.
Külaline

Alles Tondinahk sai siin ja Perekoolis piki päid ja jalgu, et ta lastekaitsjaid just ülemäära ei armasta, siin teemas selgub, et tal võis õiguski olla, võib-olla mõni samalaadne traumeeriv kogemus läbi elatud.
Külaline

Tundub hirmutav küll. Ja kui sa ei ole rikas, kuulus, sul pole mõjukaid sõpru, võitlusvaimu ja teine pool jällegi saab omale lubada tervet brigaadi advokaate, siis võibki nii lihtsalt lapse su käte vahelt ära viia ja mingit abi pole kus kusagilt võtta. Meediasse sinu lugu ka ei jõua... lapse huvides.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 10:31 Alles Tondinahk sai siin ja Perekoolis piki päid ja jalgu, et ta lastekaitsjaid just ülemäära ei armasta, siin teemas selgub, et tal võis õiguski olla, võib-olla mõni samalaadne traumeeriv kogemus läbi elatud.
Ausalt öelda siini tõesti siiralt uskusin, et lähtutakse lapse huvidest, ametnik on vanemate suhtes erapooletu ja turvakodudes ei toimu laste mõjutamist kummagi vanema suunas, aga nüüd ei teagi mida arvata...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], KollaneBanaan ja 1 külaline