Lõbusad lood perekoolist

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Lõbusad lood perekoolist

Postitus Postitas Külaline »

Meil vist jäi seal teema suhteliselt pooleli. Milliseid vahvaid teemasid teie mäletate perekoolist? Jätkame siin?

Alustan mina. Keegi naine kirjutas, kuidas talle tuli mees külla ja jättis pärast ilusat ööd voodilinale kakamedaljoni. Usun, et see teema oli juba enam kui kümme aastat tagasi, aga siiani on mul meeles ja naeran :D
Külaline

Tegelikult võiks juba üle saada perekoolist...
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 19:14 Tegelikult võiks juba üle saada perekoolist...
+1
külaline

Postitus Postitas külaline »

Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 18:58 Meil vist jäi seal teema suhteliselt pooleli. Milliseid vahvaid teemasid teie mäletate perekoolist? Jätkame siin?

Alustan mina. Keegi naine kirjutas, kuidas talle tuli mees külla ja jättis pärast ilusat ööd voodilinale kakamedaljoni. Usun, et see teema oli juba enam kui kümme aastat tagasi, aga siiani on mul meeles ja naeran :D
Mis selles nii naljakat on, et 10 aastat järjest naerad? Minu arvates naeravad selliste asjade peale 6-aastased ehk siis lasteaia vanem rühm.
Külaline

Kaua võib seda teemat veel nämmutada...
Külaline

Olgu, loeme teema lõppenuks!
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 18:58 Meil vist jäi seal teema suhteliselt pooleli. Milliseid vahvaid teemasid teie mäletate perekoolist? Jätkame siin?

Lõbusaid lugusid oli seal küll, aga see sinu välja toodud lugu on üks rõvedamaid. Seega mina selles mitte midagi naljakat ei näe, huvitav, et mõne jaoks on see vahva lugu, mida hea sõnaga veel 10 aastat hiljem meenutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 19:14 Tegelikult võiks juba üle saada perekoolist...
Jah, seda muidugi, aga samas, tänu Perekooli hiilgeaegadele ja selle toonasele populaarsusele sai ju ka praegune foorum tuule tiibadesse. See, et PK lõpp jamaks läks ei tähenda ju, et vahepealseid aegu positiivselt meenutada ei võiks.

Teemasse: minule jäi meelde üks hästi pikk teema naisest, kellele saadeti anonüümselt mitu aastat inetuid ja solvavaid sõnumeid. Alguses ta ei osanud neid kellegi konkreetsega seostada, aga lõpuks vist hammustas läbi, et tegu peretuttavaga. Polnud küll positiivne lugu, küll aga õpetlik.
Külaline

Oli ka keegi wzxy, kes heietas katkematult abordi teemadel.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 21:16
Teemasse: minule jäi meelde üks hästi pikk teema naisest, kellele saadeti anonüümselt mitu aastat inetuid ja solvavaid sõnumeid. Alguses ta ei osanud neid kellegi konkreetsega seostada, aga lõpuks vist hammustas läbi, et tegu peretuttavaga. Polnud küll positiivne lugu, küll aga õpetlik.
Mida selle teadmisega nüüd peale peaks hakkama?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 21:37 Oli ka keegi wzxy, kes heietas katkematult abordi teemadel.
Järjekordne "lõbus lugu" Perekoolist, nagu teema pealkiri ütleb. Pole mõtet vastuseid välja vägistada.
Külaline

Mina lugesin korduvalt üle neid inimeste äparduste teemasid ja alati sain kõhutäie naerda. Üks teemadest oli vist " hajameelne professor" vms. Tohutult kurb, et kustutati!!!!
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 22:50 Mina lugesin korduvalt üle neid inimeste äparduste teemasid ja alati sain kõhutäie naerda. Üks teemadest oli vist " hajameelne professor" vms. Tohutult kurb, et kustutati!!!!
See oli tõesti üks väga lahe teema. Nii palju sai naerda ja eks nii mõnigi äpardus pakkus ka äratundmisrõõmu.
Külaline

Üks teema, mis mulle nalja pakkus, kirjeldas meie näitlejate jm tuntud inimeste abielulisi suhteid ja kes kellega lapse saanud. No oli see vast kirev lugemine!
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 00:43 Üks teema, mis mulle nalja pakkus, kirjeldas meie näitlejate jm tuntud inimeste abielulisi suhteid ja kes kellega lapse saanud. No oli see vast kirev lugemine!
Samast teemast mäletan kellegi kommentaari, et ühe tuntud näitlejaga ilmub mõneaastaste vahedega magusaid portreelugusid, kus ta alati kiidab oma naist ja peret - ainult et asja teeb irooniliseks see, et iga uue portreeloo ajaks on ta jõudnud ka uue naise leida ja uue lapse saada :D
Külaline

Mina näiteks ei ava neid teemasid, mis ei huvita või mis lausa ärritavad. Miks sina seda teed?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 00:43 Üks teema, mis mulle nalja pakkus, kirjeldas meie näitlejate jm tuntud inimeste abielulisi suhteid ja kes kellega lapse saanud. No oli see vast kirev lugemine!
See teema oli Kilgasest, see oli tõesti naljakas lugu.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 02:00
Samast teemast mäletan kellegi kommentaari, et ühe tuntud näitlejaga ilmub mõneaastaste vahedega magusaid portreelugusid, kus ta alati kiidab oma naist ja peret - ainult et asja teeb irooniliseks see, et iga uue portreeloo ajaks on ta jõudnud ka uue naise leida ja uue lapse saada :D
Nii ju osade kuulsustega on, et neid lihtsalt tahetakse. Hea ju pärast öelda, et minu lapse isa on see tuntud kitarrist või too kena mees, kes Estonia uues lavastuses kaasa teeb. Mõnesid kohe lihtsalt tõmbab kuulsuste poole. Ta on nõus lapse üksi üles kasvatama, peaasi, et lapsel on "kuulsad" geenid.

Üks mu vana kooliõde on sellise suhtumisega. Kui temast juttu tuleb, siis mainitakse alati, et "tal on ju poeg selle näitlejaga". Varsti on see poeg täisealine ja hakkab oma juuri otsima. Siis saame jälle kollastelt veergudelt mõnda pisarakiskujat lugeda, kuidas isa ei olnud pildil jne. Tegelikkuses tegutses lapse ema täies teadmises, et laps tuleb tal üles kasvatada üksi, sest seda meest ei muuda miski. Seega...
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 02:00
Kes teeb, see jõuab. Inimesed on erinevad. Ega siis keegi seda näitlejat vägisi ära vea, et temaga laps saada ja abielluda. Suhteks on vaja kahte inimest.
Külaline

Kuigi mul olid vaid kindlad aastad lapsega kodus olles, mil perekoolis käisin ja tuntud kasutajanimi, ei mäleta ma, et seal oleks olnud sellist lampi ründamist ja õelust, mis mind esmakordselt arutlesse tulles pahviks lõi. Ükskõik kui süütu teema või vastuse teed, ikka lendab keegi nokkima. Seejärel mõtestasin enda jaoks lahti, et siia satub haigeid ja selgelt provokatiivseid inimesi, kellel nö elu puudub või elatakse sel madalal energial, mida saab kellegi ründamisest ja see nende ainus suhtlusaken inimestega ning enam ei loe neid lõpuni ega reageeri. Tunnen poolelt sõnalt ära need natuurid ja kohe kerin edasi. Huvitav on vaid see, et teised lähevad sinu eest siis neile vastama ja ongi asi kaelast ära. Mõni ikka veel ei erista neid ja laskub perspektiivitusse vestlusse. Nagu see üks, kes pereelu ja suhete all jõuga kõigile selgeks üritas teha, et ainult üksik, erinevate, võōraste meestega magav naine saab olla oma eluga rahul ja pereinimesed kohe kindlasti pole, sest neil tuleb oma “meest ümmardada” ja lapsi kasvatada.
Perekoolist on meeles emad nelja kuusega ja nende igahommikused teemad, mis kuusekestele õue selga panna, no ja see kohtlane mees oma mobiilse saekaatriga ja aina uute, faasinihkega naistega, kellega aina uusi lapsi treiti nagu Vändrast saelaudu. Mäletan, et otsitud naistele olid kõrged ihulised nõudmised, aga see, mis kuplikese all toimus nii väga ei huvitanud. Ja kuna ma arutles käin ka harvem ja pigem nädalavahetusel, siis ma ei ole pihta saanud, kas see kodanik tegutseb siin siis tänini edasi?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot], Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 9 külalist