Asukoha jagamine elukaaslasega
-
Külaline
Mulle sobiks see äpp küll mehe jälgimiseks. Ta sõidab igapäevaselt 65km tööle ja tagasi ja see Pärnu mnt. on üks vastik maantee. Mul selline tavaline eesti mühkam ka, kes sugugi sõnumeid ei taha saata, kui hiljemaks tulema jääb või kuhugi poodi põikab. Ma siis närvitsen kodus, et kas ikka kõik ok. Eriti talvel. Kui näeksin rohelist täpikest liikumas, siis oleks mure maas kohe. Peaks mehele pakkuma, et teeme ära.
-
Külaline
Ei pea vajalikuks asukohta jagada ega iga hetk nähtav olla. Üleüldse ei meeldi mulle liigne pärimine, uurimine ja puurimine. Olen, kus olen ja tulen, siis kui tulen. Enamasti on nagunii käigud ja kellaajad teada.
-
Külaline
Ma mõtlesin, et tel helinat ei kuule ega pole aega, aga äppi saab kahe lapse kõrvalt jälgida.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 17:34Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 15:35Oh issand jeesus küll, hästi. Taustast - 2 väikest last, 3a kes käib lasteaias ja 1a kes ei käi lasteaias, käib hoidja juures. Käime mehega kordamööda trennis, misjärel trenniskäija tuleb koju ja viib lapsed aeda ja hoidja juurde, kõik asuvad erinevates kohtades, misjärel kodusolija läheb tööle. Nii, ah et miks asukohta on vaja teada? Et näha, kusmaal trenniskäija on et valmis panna lapsed. 2 väikelapse valmis panemine ei võta 2min, vähemalt meil. Ja hommikud kiired ka, muidu oli pidevalt helistamist, et kus sa nüüd oled. Teiseks mul on hoidjaga kokkulepe, et järgi lähen, kui laps unest ärkab, see aeg aga varieerub. Kuna töö asukoht ja koht kus hoid on, asuvad natuke eemal üksteisest vaatan mõnikord, et kus abikaasa on, äkki ta saab minna ise lapse ära võtta. Muidu oli jälle helistamist, kus sa oled äkki saad lapse võtta. Kas sobib sulle see vastus? Muide tööalaselt kasutame ka, töötame koos ja pidevalt on vaja linnast miskit tuua(töökoht asub linnast eemal), siis on ka hea vaadata kus teine on, et too saaks tuua. Absoluutselt ei näe mõtet nuhkida, esiteks tal on nii palju käimisi, et ta saaks vabalt ka asukoht sees armukese juures käia, ma ei teaks seda kunagi kas ta on kliendi või sõbranna juures, teiseks vaevalt et ka teised inimesed asukoha jälgimisega kuskile armukese juurde ronivad, mille jaoks siis nuhkida üldse.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 14:55
Kuidas see äpp logistika puhul aitab? Selgta, palun. Mõni konkreetne olukord lähiminevikust.
Elu saab veel keerulisemaks elada. Täiesti arusaamatu, milleks äppi vahtides lapsi riidesse toppida, kui see, kes trennis pole, võiks ju lapsed hoida viia ja ise tööle minna? Teine saab rahulikult trenni teha ja siis tööle minna. Miks see trennis olija just lapsi viima peab?
-
Külaline
Kui telefon kuhugi maha jääb või katki kukub, on paanika...Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 12:26Kindlasti on selline äpp hea inimesele, kes on ülemuretseja, siis ei pea ta oma kõnede ja sõnumitega teisi pidevalt pommitama. Saab rahu nii tema kui ka pereliikmed.Kix kirjutas: ↑13 Okt 2024 12:21Arvan, et inimesed on erinevad ja näevadki jälgimisäppe erinevalt - kelle jaoks nuhkimine, kelle jaoks hoolimine. Meie pere geneetiline kood lubab seda näha positiivse abivahendina, aga mõistan ka seda inimest, kelle arvates on see kõhedusttekitav ja isiklikku ruumi tungimine.
Kuidas me küll enne moblasid end kõik hulluks ei muretsenud?
-
Külaline
Milline pidu kurjategijatele! Kõik on häkitav...Katerin kirjutas: ↑13 Okt 2024 14:46 Minu jaoks oli suur üllatus, kui juhuslikult teada sain, et mu teismelise tütre nutitelefonis on enamus ta sõpru pideva positsioneerimise all, ja tema neile omakorda samuti. Avab nutika ja kohe ilmub üle ekraani ette linna kaart, kus näha ta sõbrannade profiilifotod. Kohe näha, kes neist on trennis, kes koolis, kes kodus, kes peika pool. Ühe sõbranna profiilipilt oli viimati nädal otsa "Madridi" peal, näitas hotelli, kus too peatus.
Kui nüüd meenutama hakkan, siis meie perel on vist ka see positsioneerimisäpp tõmmatud. Aga reaalsuses me seda eriti ei kasuta. Pole mõtet pidevalt uurida, et kas mu abikaasa on töö juures või objektil või jõuab kohe koju - ta räägib seda infot mulle niigi. See äpp on siiski olemas ja mõeldud erandlikeks hädajuhtumiteks - nt kui pereliikme mobiil ei vasta, aga käes on juba öö ja ta pidi ammugi kodus olema.
Ja tegelikult töötab see äpp ainult sisse lülitatud mobiiliga. Pruugib teisel oma telefon välja lülitada, kui teda enam positsioneerida ei saa isegi politsei poolt mitte.
-
Külaline
Jah, sul on õigus. Tegelikult ma lihtsalt nuhin oma mehe tagant. Teil kõigil on õigus ja kõik kes teistmoodi elavad, nad teevad valesti. Just just.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 18:15Ma mõtlesin, et tel helinat ei kuule ega pole aega, aga äppi saab kahe lapse kõrvalt jälgida.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 17:34Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 15:35
Oh issand jeesus küll, hästi. Taustast - 2 väikest last, 3a kes käib lasteaias ja 1a kes ei käi lasteaias, käib hoidja juures. Käime mehega kordamööda trennis, misjärel trenniskäija tuleb koju ja viib lapsed aeda ja hoidja juurde, kõik asuvad erinevates kohtades, misjärel kodusolija läheb tööle. Nii, ah et miks asukohta on vaja teada? Et näha, kusmaal trenniskäija on et valmis panna lapsed. 2 väikelapse valmis panemine ei võta 2min, vähemalt meil. Ja hommikud kiired ka, muidu oli pidevalt helistamist, et kus sa nüüd oled. Teiseks mul on hoidjaga kokkulepe, et järgi lähen, kui laps unest ärkab, see aeg aga varieerub. Kuna töö asukoht ja koht kus hoid on, asuvad natuke eemal üksteisest vaatan mõnikord, et kus abikaasa on, äkki ta saab minna ise lapse ära võtta. Muidu oli jälle helistamist, kus sa oled äkki saad lapse võtta. Kas sobib sulle see vastus? Muide tööalaselt kasutame ka, töötame koos ja pidevalt on vaja linnast miskit tuua(töökoht asub linnast eemal), siis on ka hea vaadata kus teine on, et too saaks tuua. Absoluutselt ei näe mõtet nuhkida, esiteks tal on nii palju käimisi, et ta saaks vabalt ka asukoht sees armukese juures käia, ma ei teaks seda kunagi kas ta on kliendi või sõbranna juures, teiseks vaevalt et ka teised inimesed asukoha jälgimisega kuskile armukese juurde ronivad, mille jaoks siis nuhkida üldse.
Elu saab veel keerulisemaks elada. Täiesti arusaamatu, milleks äppi vahtides lapsi riidesse toppida, kui see, kes trennis pole, võiks ju lapsed hoida viia ja ise tööle minna? Teine saab rahulikult trenni teha ja siis tööle minna. Miks see trennis olija just lapsi viima peab?
-
Külaline
Aga miks sa nuhid? Lihtsalt hakkas huvitama.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 18:29Jah, sul on õigus. Tegelikult ma lihtsalt nuhin oma mehe tagant. Teil kõigil on õigus ja kõik kes teistmoodi elavad, nad teevad valesti. Just just.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 18:15Ma mõtlesin, et tel helinat ei kuule ega pole aega, aga äppi saab kahe lapse kõrvalt jälgida.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 17:34
-
Külaline
Noh, äkki petab, ei tea ju. Või niisama valetab, et läheb selverisse, aga tegelikult ise maximas. Muid põhjuseid ei saa olla miks on vaja aegajalt üksteise asukohta teadaKülaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 18:37Aga miks sa nuhid? Lihtsalt hakkas huvitama.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 18:29Jah, sul on õigus. Tegelikult ma lihtsalt nuhin oma mehe tagant. Teil kõigil on õigus ja kõik kes teistmoodi elavad, nad teevad valesti. Just just.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 18:15
Ma mõtlesin, et tel helinat ei kuule ega pole aega, aga äppi saab kahe lapse kõrvalt jälgida.
-
Külaline
Las inimene “nuhib” oma isikliku mehe järel kui ta tahab, tal on selleks ainsa isikuna täielik õigus. Püha taevas, inimene sünnitab talle lapsed, annab tasuta keppi, kasib, riietab ja söödab kõike ja kõiki, korjab sokke ja teeb muud sada imet ja nüüd peab internetis aru andma, mis õigusega ta mehe asukoha järele huvi tunneb.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 18:37Aga miks sa nuhid? Lihtsalt hakkas huvitama.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 18:29Jah, sul on õigus. Tegelikult ma lihtsalt nuhin oma mehe tagant. Teil kõigil on õigus ja kõik kes teistmoodi elavad, nad teevad valesti. Just just.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 18:15
Ma mõtlesin, et tel helinat ei kuule ega pole aega, aga äppi saab kahe lapse kõrvalt jälgida.
-
Külaline
Katsuge palun mõistlikud täiskasvanud inimesed olla ja natukene oma ninaotsast kaugemale ka näha. Ma siis see postitaja, kes siin pikalt selgitas millistel juhtudel asukohta vaatan. Jah kui tõesti oleks vaja ainult trennist tulles vaadata, oleks ju jah lihtne, et tulija helistab hakkasin tulema ja kõik. Meil aga on neid palju olukordi, kus on vaja teada kus kaaslane parasjagu on. Ma saan aru, et kui ise teistsugust elu elad, võib olla seda raske mõista, aga nagu juba olen öelnud, inimeste elud on erinevad. Suht ebameeldiva inimese tunnusmärk - ainult mina ja minu arvamus on õige, kõik teised elavad ja käituvad valesti.
-
Külaline
Minu endine abikaasa ka nõudis minult, et pean olema äpis jälgitav. Hiljem tuli välja, et tal oli seda vaja just nuhkimiseks ja minu kontrollimiseks. Mul oli sellel ajal hästi väikse internetimahuga pakett ja kui nett otsas oli ja ta mu asukohta ei näinud, kirjutas kohe, et kellega magad (see oli tema enda paranoia, mina ei andnud selliseks arvamuseks kuidagi põhjust). Ehk et tuleb oma kaaslast teada, ma ei arva, et igas suhtes selline üksteise asukoha teadmine vajalik on. Kontrolliv suhe muidugi pole ka vajalik.
Hetkel on mul alaealine laps seal äpis, et näha, kas ta ikka kooli ja huviringidesse kohale jõudnud on.
Hetkel on mul alaealine laps seal äpis, et näha, kas ta ikka kooli ja huviringidesse kohale jõudnud on.
-
Külaline
Võib ka mehe suhtlema õpetada. Ei võtaks tal ju tükki küljest ära paar sõna kirjutada. Või noh, seda võiks täiskasvanud inimene teise palumise peale ise ka osata teha, pole mingit õpetamist vaja. Hoolimist ja teineteisemõistmist, ka mehe poolt.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 18:01 Mulle sobiks see äpp küll mehe jälgimiseks. Ta sõidab igapäevaselt 65km tööle ja tagasi ja see Pärnu mnt. on üks vastik maantee. Mul selline tavaline eesti mühkam ka, kes sugugi sõnumeid ei taha saata, kui hiljemaks tulema jääb või kuhugi poodi põikab. Ma siis närvitsen kodus, et kas ikka kõik ok. Eriti talvel. Kui näeksin rohelist täpikest liikumas, siis oleks mure maas kohe. Peaks mehele pakkuma, et teeme ära.
-
Külaline
Meil on. Google kaudu. Sai pandud pärast seda kui abikaasa üliraskesse autoavariisse sattus. Abikaasa jagab minu ja lastega oma asikohta juba aastaid ja me oleme sellega juba täiesti harjunud: nt "vaata, kas issi on juba hakanud töölt tulema, kui on, kutsu koer tuppa, et ta saaks auto sisse ajada". Hiljuti oli mees väiskomandeeringus, tal oli vaja sihtriigis rännata päris mitme erineva transpordivahendiga hilisõhtusel ajal. Väga hea tunne oli, kui nägime ekraanil, et ta on nüüd õnnelikult hotelli jõudnud.
GPSist on kasu olnud ka nt siis kui mees autoga teele jäi, poiss sõitis oma autoga järgi ja tõi slepis ära. sama on juhtunud ka vastupidi.
Täisealine poeg jagab meiega asukohta alati, kui õhtul peole läheb, et vanemad teaksid, kus ta viibib.
mees ja poeg näevad nüüd, kui uue telefoni sain, ka minu asukohta. kui näevad, et olen tööl, siis teavad, et helistada ei tohi, ainult sms.
GPSist on kasu olnud ka nt siis kui mees autoga teele jäi, poiss sõitis oma autoga järgi ja tõi slepis ära. sama on juhtunud ka vastupidi.
Täisealine poeg jagab meiega asukohta alati, kui õhtul peole läheb, et vanemad teaksid, kus ta viibib.
mees ja poeg näevad nüüd, kui uue telefoni sain, ka minu asukohta. kui näevad, et olen tööl, siis teavad, et helistada ei tohi, ainult sms.
-
Külaline
Meil on mõlemal find my peal, lapsel samuti. Kunagi reisil olles panime peale ja nii jäigi, ei sega see kedagi. Mõnikord pisemat last magama pannes vm olukorras, kui helistada ei saa, olen vaadanud kus on, regulaarselt muidu ei jälgi. Üksteise telefonide ja arvutite paroole teame samuti, ma pole kordagi tema teadmata ta telefoni/arvutit avanud ja tema minu omasid ka mitte. Minumeelest näitab just see usaldust, et sul on kõik võimalused kontrollimiseks olemas aga sa lihtsalt ei tee seda kuna pole vajadust.
-
Külaline
Noh aga ma maksaks.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 18:51Las inimene “nuhib” oma isikliku mehe järel kui ta tahab, tal on selleks ainsa isikuna täielik õigus. Püha taevas, inimene sünnitab talle lapsed, annab tasuta keppi, kasib, riietab ja söödab kõike ja kõiki, korjab sokke ja teeb muud sada imet ja nüüd peab internetis aru andma, mis õigusega ta mehe asukoha järele huvi tunneb.
-
Külaline
mul tegelevad mees ja poeg purjetamisega. google mapsiga alati hea jälgida, kus nad parasjagu jahiga on.
-
Külaline
Inimesed on erinevad, jah. Meil on eksabikaasaga abielust saati positsioneerimine peal. Võib veider tunduda küll.
Laste pärast on jäänud, et nad näeksid, kus on üks või teine vanem ja vastupidi. Kui asukoha määramine välja lülitada, ei näe midagi. Varjata nagu pole midagi ja mingit ussitamist ega tundlemist meil omavahel pole.
Laste pärast on jäänud, et nad näeksid, kus on üks või teine vanem ja vastupidi. Kui asukoha määramine välja lülitada, ei näe midagi. Varjata nagu pole midagi ja mingit ussitamist ega tundlemist meil omavahel pole.
-
Külaline
Selgub muster-mehed ei taha oma käikudest pidevalt raporteerida ja lasevad siis telefoni jälitada. Vähemalt ei pea mutiga rääkima, las vahib ekraani ja ei saa ka näägutada. Ei mingit hoolitsevat suhltemist tegelikult
-
Külaline
Mida on päevad otsa pläägutada, ma ei mõista.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 21:03 Selgub muster-mehed ei taha oma käikudest pidevalt raporteerida ja lasevad siis telefoni jälitada. Vähemalt ei pea mutiga rääkima, las vahib ekraani ja ei saa ka näägutada. Ei mingit hoolitsevat suhltemist tegelikult
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist