samal tänaval elav naaber siiski kirjutab (oma nimega), kuidas on korduvalt KH-le turvalist paika pakkunud kui AA vägivallatses.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:47Mingit vägivalda pole selles peres olnud. Probleem on selles, et ema võõrandas lapse ülejäänud perest, milleks tal ei olnud luba ja seetõttu võttis kohus temalt hooldusõiguse. Oma koomilise kriiskamise ja siputamisega ta seda tagasi küll ei saa.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:35 https://www.err.ee/981911/tambet-laasik ... d-vagivald
Vandeadvokaadi artikkel ERRis, vastuseks neile, kes siin küsimusi esitavad ema süü kohta ja kahtlevad riigi ja ametnike ükskõikses ja kallutatud suhtumises perevägivalda. Õudne lugemine, eriti minusugusele, sest tulen ka sellisest perest, kust ema ei osanud ja julgenud, saanud lahkuda.
Emal on endiselt õigus lapsega kohtuda. Pole mõtet dramatiseerida, emal on jätkuvalt õigus lapsega kohtuda.
Soovitaksin emal tööle minna, kolmele lapsele tuleb elatist maksta.
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
-
Külaline
Milline kangelane. Aga kaitsetu naisterahava kaitseks politseid ei kutsunud välja, selleks enam julgust ei jagunud? Ja siis saatis kaitsetu nsisterahva tagasi vägivallatseja juurde.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:53samal tänaval elav naaber siiski kirjutab (oma nimega), kuidas on korduvalt KH-le turvalist paika pakkunud kui AA vägivallatses.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:47Mingit vägivalda pole selles peres olnud. Probleem on selles, et ema võõrandas lapse ülejäänud perest, milleks tal ei olnud luba ja seetõttu võttis kohus temalt hooldusõiguse. Oma koomilise kriiskamise ja siputamisega ta seda tagasi küll ei saa.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:35 https://www.err.ee/981911/tambet-laasik ... d-vagivald
Vandeadvokaadi artikkel ERRis, vastuseks neile, kes siin küsimusi esitavad ema süü kohta ja kahtlevad riigi ja ametnike ükskõikses ja kallutatud suhtumises perevägivalda. Õudne lugemine, eriti minusugusele, sest tulen ka sellisest perest, kust ema ei osanud ja julgenud, saanud lahkuda.
Emal on endiselt õigus lapsega kohtuda. Pole mõtet dramatiseerida, emal on jätkuvalt õigus lapsega kohtuda.
-
Külaline
Eks jah, nüüd tuleb paljudele kh sõpradele meelde missugune tõbras see eks oli juba algusest peale;)))Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:53samal tänaval elav naaber siiski kirjutab (oma nimega), kuidas on korduvalt KH-le turvalist paika pakkunud kui AA vägivallatses.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:47Mingit vägivalda pole selles peres olnud. Probleem on selles, et ema võõrandas lapse ülejäänud perest, milleks tal ei olnud luba ja seetõttu võttis kohus temalt hooldusõiguse. Oma koomilise kriiskamise ja siputamisega ta seda tagasi küll ei saa.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:35 https://www.err.ee/981911/tambet-laasik ... d-vagivald
-
Külaline
jajah, ole veits aega siin, pärast lähed tagasi oma vägivaldse mehe juurde;)))) tõeline sõber!Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:59Milline kangelane. Aga kaitsetu naisterahava kaitseks politseid ei kutsunud välja, selleks enam julgust ei jagunud? Ja siis saatis kaitsetu nsisterahva tagasi vägivallatseja juurde.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:53samal tänaval elav naaber siiski kirjutab (oma nimega), kuidas on korduvalt KH-le turvalist paika pakkunud kui AA vägivallatses.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:47
Mingit vägivalda pole selles peres olnud. Probleem on selles, et ema võõrandas lapse ülejäänud perest, milleks tal ei olnud luba ja seetõttu võttis kohus temalt hooldusõiguse. Oma koomilise kriiskamise ja siputamisega ta seda tagasi küll ei saa.
-
Külaline
Last saab ära tinistada küll, et ta ei taha isaga suhelda. Minu ema oskas nii. Ma elasin peale lahutust emaga. Ema oskas mind hästi kallutada enda poole. Kui isa külas käis püüdsin olla emale meele järgi ja isaga mitte rääkida. Ema ju rääkis et tema on mul ainuke, kes minust hoolib. Eks see nii oligi, et hoolis. Ma pidin isa kavatsuste suhtes olema kahtlustav ja mitte uskuma tema jutte. Alles siis kui ma sain suureks, hakkasin nägema suuremat pilti ja seda kuidas saab lapsi mõjutada vanemate vahelises tülis.
-
Külaline
Täpselt nii. Mul ka selline kogemus, ema valetas ikka julmalt isa kohta. Laps usub ju väga kergesti.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 09:17 Last saab ära tinistada küll, et ta ei taha isaga suhelda. Minu ema oskas nii. Ma elasin peale lahutust emaga. Ema oskas mind hästi kallutada enda poole. Kui isa külas käis püüdsin olla emale meele järgi ja isaga mitte rääkida. Ema ju rääkis et tema on mul ainuke, kes minust hoolib. Eks see nii oligi, et hoolis. Ma pidin isa kavatsuste suhtes olema kahtlustav ja mitte uskuma tema jutte. Alles siis kui ma sain suureks, hakkasin nägema suuremat pilti ja seda kuidas saab lapsi mõjutada vanemate vahelises tülis.
Minu arvates oleks õiglane, et laps las elab nüüd isa ja vennadega koos paar aastat, ema saaks kohtuda iga kahe nädala tagant. Ja siis võiks lapselt uuesti küsida, kas tahab emaga elada. Siis laps juba suurem ka.
Ühtlasi saaks observeerida selle aja jooksul mõlema vanema käitumist, kas on stabiilne ja vastutustundlik.
-
Külaline
Inimest ei saa sundida tegema midagi, mida ta ei taha. See oli Kristiina enda otsus kogu aeg mehele veel üks võimalus anda. Mida see naaber pidi tegema? Minu arust näeb meespoole jõhkrust tema näoilmest ideaalselt, mis naispoole fb lehel on.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 09:03jajah, ole veits aega siin, pärast lähed tagasi oma vägivaldse mehe juurde;)))) tõeline sõber!Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:59Milline kangelane. Aga kaitsetu naisterahava kaitseks politseid ei kutsunud välja, selleks enam julgust ei jagunud? Ja siis saatis kaitsetu nsisterahva tagasi vägivallatseja juurde.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:53
samal tänaval elav naaber siiski kirjutab (oma nimega), kuidas on korduvalt KH-le turvalist paika pakkunud kui AA vägivallatses.
-
Külaline
Milles seisneb vaen naiste vastu? Kas see et naine peaks maksma alimente ja näeb lapsi kord kahe nädala tagant? Kas selles? Või millest sa räägid?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 09:44 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Ma ei soovitaks sul siin väita midagi sellist, mida sa tõestada ei saa.Huviline kirjutas: ↑14 Okt 2024 09:54Inimest ei saa sundida tegema midagi, mida ta ei taha. See oli Kristiina enda otsus kogu aeg mehele veel üks võimalus anda. Mida see naaber pidi tegema? Minu arust näeb meespoole jõhkrust tema näoilmest ideaalselt, mis naispoole fb lehel on.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 09:03jajah, ole veits aega siin, pärast lähed tagasi oma vägivaldse mehe juurde;)))) tõeline sõber!Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:59
Milline kangelane. Aga kaitsetu naisterahava kaitseks politseid ei kutsunud välja, selleks enam julgust ei jagunud? Ja siis saatis kaitsetu nsisterahva tagasi vägivallatseja juurde.
-
Külaline
Kui asi hapuks hakkab minema abielus, siis võib naine iga tüli korral minna naabri juurde, kellega tal on tekkinud paremad suhted. Pärast saab seda tõestada, et nii oli. Läks naabri juurde hirmu pärast. Naaber ka tunnistab seda.
Tagalat tuleb kindlustada osata! Tõendeid koguda.
Kui suur see tüli aga oli. Kas sõimati omavahel või sai tõesti peksa.
-
Külaline
Jah, õudne ebaõiglus!
-
Külaline
Või kas üldse oli tüli? Ma olen kuulnud, et ka emmele maitses alkohol, mida vahel lausa peita tuli...Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 10:09 Kui asi hapuks hakkab minema abielus, siis võib naine iga tüli korral minna naabri juurde, kellega tal on tekkinud paremad suhted. Pärast saab seda tõestada, et nii oli. Läks naabri juurde hirmu pärast. Naaber ka tunnistab seda.
-
Külaline
Nojah, aga seda saab vabandada jällegi õnnetu olemisega, et abielu ei toiminud enam. Ja ikka mees süüdi, et naine oli hinges õnnetu, püüdis muret uputada. Murest joomine on ju jällegi selline mõisteav ja arusaadav asi. Nii on mees ka alati "süüdi "naise alkoholismis.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 10:12Või kas üldse oli tüli? Ma olen kuulnud, et ka emmele maitses alkohol, mida vahel lausa peita tuli...Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 10:09 Kui asi hapuks hakkab minema abielus, siis võib naine iga tüli korral minna naabri juurde, kellega tal on tekkinud paremad suhted. Pärast saab seda tõestada, et nii oli. Läks naabri juurde hirmu pärast. Naaber ka tunnistab seda.
-
Laim
Ma loodan, et sa saad seda vajadusel ka tõestada...Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 10:12 Või kas üldse oli tüli? Ma olen kuulnud, et ka emmele maitses alkohol, mida vahel lausa peita tuli...
-
Külaline
Täna tabasin end mõttelt, et nii suure skandaali jaoks on
vaja ikka kahte idiooti. Kui vähemalt üks annaks järel, et last
vähem traumeerida, siis meediasse ja avalikkuse ette poleks
see lugu ehk jõudnudki.
Ema suhtes kahtlused mul järjest suurenevad. Me ei tea poolt infotki.
Kui isa NII halb, oleks kohus jõudnud teistsugusele otsusele.
Pojad kasvavad aastaid isa juures.
see lugu ehk jõudnudki.
Ema suhtes kahtlused mul järjest suurenevad. Me ei tea poolt infotki.
Kui isa NII halb, oleks kohus jõudnud teistsugusele otsusele.
Pojad kasvavad aastaid isa juures.
-
Külaline
Milline ema avaldab oma privaatvestlused tütrega??? Öääk.
Mis näoga vaatad lapsele silma 10-15 aasta pärast?
Mis näoga vaatad lapsele silma 10-15 aasta pärast?
-
Külaline
Täitsa vabalt. Seal tänaval on veel naabreid.
-
Külaline
Kõige paremini saab selle kohta öelda see mees. Aga ega siiski saa teada tõde, sest mõnel on tipsutamine paar korda nädalas ok. Teise arust on see alkoholism.
-
Külaline
Kui ema annaks järele, siis saaks mees hiljem öelda, et näe, ei armast last, loobub nii lihtsalt.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 10:31 Täna tabasin end mõttelt, et nii suure skandaali jaoks on
see lugu ehk jõudnudki.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist