Rahvateater? Kas lapse arvates niisamuti? Ma ei ole ei selle naise ega mehe poolt, vaid lapse. Ma nägin seda videot ja see oli konkreetne lapsevastane vägivald, mida lihtsalt kamp täiskasvanuid pealt vaatas, peale mida topiti see laps kinnisesse asutusse. Ma siiamaani ei suuda uskuda, et selline asi Eestis aset leiab ja on veel igati seaduslik, õudne.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:26Seal videos oli rahvateater. Seda kinnitavad nii kohtutäitur, lastekaitsja kui kaks politseinikku. Mingit vägivalda selle 40 minuti jooksul ei esinenud.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 13:50Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:47
Mingit vägivalda pole selles peres olnud. Probleem on selles, et ema võõrandas lapse ülejäänud perest, milleks tal ei olnud luba ja seetõttu võttis kohus temalt hooldusõiguse. Oma koomilise kriiskamise ja siputamisega ta seda tagasi küll ei saa.
Emal on endiselt õigus lapsega kohtuda. Pole mõtet dramatiseerida, emal on jätkuvalt õigus lapsega kohtuda.
Soovitaksin emal tööle minna, kolmele lapsele tuleb elatist maksta.
Oot-oot.. mis seal videos siis oli? Ja see oli avalikult.. Minu väärtushinnangutes on selline lapse kiskumine küll igatipidi vägivald.
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
-
Külaline
Palju on ikka segast ka selles loos. Kas näiteks poiste puhul oli see pooltevaheline kokkulepe, et poisid elavad isa juures ja on ikka ühine hooldusõigus või sekkus ka seal kohus ja lapsed määrati isale. Ja tütre hooldusõigus peatati põhjusel, et ?
-
Külaline
Normaalne lapsevanem ei oleks mitte iialgi sellist videot oma lapsest avalikustanud. Mitte iialgi.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:29Rahvateater? Kas lapse arvates niisamuti? Ma ei ole ei selle naise ega mehe poolt, vaid lapse. Ma nägin seda videot ja see oli konkreetne lapsevastane vägivald, mida lihtsalt kamp täiskasvanuid pealt vaatas, peale mida topiti see laps kinnisesse asutusse. Ma siiamaani ei suuda uskuda, et selline asi Eestis aset leiab ja on veel igati seaduslik, õudne.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:26Seal videos oli rahvateater. Seda kinnitavad nii kohtutäitur, lastekaitsja kui kaks politseinikku. Mingit vägivalda selle 40 minuti jooksul ei esinenud.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 13:50
Oot-oot.. mis seal videos siis oli? Ja see oli avalikult.. Minu väärtushinnangutes on selline lapse kiskumine küll igatipidi vägivald.
Mis järgmiseks? Järgmine "armastav" emme paiskab netti video, kus on tema nuttev laps, keda pekstakse, keda on vägistatud?
Vot see on "õudne".
-
Külaline
Kas tõesti arvad, et laps on emale igavesti tänulik, et ema tema täispissitud video kõigile avaldas? Tema koolikaaslastele, sõpradele?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:29Rahvateater? Kas lapse arvates niisamuti? Ma ei ole ei selle naise ega mehe poolt, vaid lapse. Ma nägin seda videot ja see oli konkreetne lapsevastane vägivald, mida lihtsalt kamp täiskasvanuid pealt vaatas, peale mida topiti see laps kinnisesse asutusse. Ma siiamaani ei suuda uskuda, et selline asi Eestis aset leiab ja on veel igati seaduslik, õudne.
See on kamarajura, et naine oma õigust taga ajada ilma selle video avaldamiseta ei oleks saanud.
-
Külaline
See on samuti lapsevastane vägivald, et iga suvaline internetimutt saab silmad punnis jõllitada videoid, kus laps on haavatavas seisundis. Kuulata pealt tema telefonikõnesid. Kõik courtesy of Momma Dearest.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:29Rahvateater? Kas lapse arvates niisamuti? Ma ei ole ei selle naise ega mehe poolt, vaid lapse. Ma nägin seda videot ja see oli konkreetne lapsevastane vägivald, mida lihtsalt kamp täiskasvanuid pealt vaatas, peale mida topiti see laps kinnisesse asutusse. Ma siiamaani ei suuda uskuda, et selline asi Eestis aset leiab ja on veel igati seaduslik, õudne.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:26Seal videos oli rahvateater. Seda kinnitavad nii kohtutäitur, lastekaitsja kui kaks politseinikku. Mingit vägivalda selle 40 minuti jooksul ei esinenud.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 13:50
-
Külaline
Sa nägid ainult 25 sekundit. Kogu stseen kestis 40 minutit.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:29Rahvateater? Kas lapse arvates niisamuti? Ma ei ole ei selle naise ega mehe poolt, vaid lapse. Ma nägin seda videot ja see oli konkreetne lapsevastane vägivald, mida lihtsalt kamp täiskasvanuid pealt vaatas, peale mida topiti see laps kinnisesse asutusse. Ma siiamaani ei suuda uskuda, et selline asi Eestis aset leiab ja on veel igati seaduslik, õudne.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:26Seal videos oli rahvateater. Seda kinnitavad nii kohtutäitur, lastekaitsja kui kaks politseinikku. Mingit vägivalda selle 40 minuti jooksul ei esinenud.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 13:50
Miks emme ülejäänut ei avalikusta?
-
Külaline
Kusjuures kohtu otsusel on selline asi keelatud. Selle eest tuleb ka veel karistus.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:41See on samuti lapsevastane vägivald, et iga suvaline internetimutt saab silmad punnis jõllitada videoid, kus laps on haavatavas seisundis. Kuulata pealt tema telefonikõnesid. Kõik courtesy of Momma Dearest.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:29Rahvateater? Kas lapse arvates niisamuti? Ma ei ole ei selle naise ega mehe poolt, vaid lapse. Ma nägin seda videot ja see oli konkreetne lapsevastane vägivald, mida lihtsalt kamp täiskasvanuid pealt vaatas, peale mida topiti see laps kinnisesse asutusse. Ma siiamaani ei suuda uskuda, et selline asi Eestis aset leiab ja on veel igati seaduslik, õudne.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:26
Seal videos oli rahvateater. Seda kinnitavad nii kohtutäitur, lastekaitsja kui kaks politseinikku. Mingit vägivalda selle 40 minuti jooksul ei esinenud.
Pluss eravestluses avalikustamine. Räige isikliku elu riive. "Onju, sa igatsed mind?" Okse.
-
Külaline
See ei ole lapse seisukohast absoluutselt oluline mis eelnevalt toimus vaid milliseks asi kulmineerus. Sellist asja ei oleks tohtinud toimuda. Siinkohal ei lööks ma ka ema risti, et selle video avalikustas. Korralik äratus kogu Eesti riigile, et asjad peavad hakkama muutuma.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:46Sa nägid ainult 25 sekundit. Kogu stseen kestis 40 minutit.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:29Rahvateater? Kas lapse arvates niisamuti? Ma ei ole ei selle naise ega mehe poolt, vaid lapse. Ma nägin seda videot ja see oli konkreetne lapsevastane vägivald, mida lihtsalt kamp täiskasvanuid pealt vaatas, peale mida topiti see laps kinnisesse asutusse. Ma siiamaani ei suuda uskuda, et selline asi Eestis aset leiab ja on veel igati seaduslik, õudne.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:26
Seal videos oli rahvateater. Seda kinnitavad nii kohtutäitur, lastekaitsja kui kaks politseinikku. Mingit vägivalda selle 40 minuti jooksul ei esinenud.
-
Külaline
Et siis 40 minutit eelnevat täiskasvanud inimeste kamba omavahelist sõnelust on selline lõpplahendus lapse suhtes okei?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:46Sa nägid ainult 25 sekundit. Kogu stseen kestis 40 minutit.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:29Rahvateater? Kas lapse arvates niisamuti? Ma ei ole ei selle naise ega mehe poolt, vaid lapse. Ma nägin seda videot ja see oli konkreetne lapsevastane vägivald, mida lihtsalt kamp täiskasvanuid pealt vaatas, peale mida topiti see laps kinnisesse asutusse. Ma siiamaani ei suuda uskuda, et selline asi Eestis aset leiab ja on veel igati seaduslik, õudne.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:26
-
Külaline
Oh muidugi-muidugi, tühja sest lapsest.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:55See ei ole lapse seisukohast absoluutselt oluline mis eelnevalt toimus vaid milliseks asi kulmineerus. Sellist asja ei oleks tohtinud toimuda. Siinkohal ei lööks ma ka ema risti, et selle video avalikustas. Korralik äratus kogu Eesti riigile, et asjad peavad hakkama muutuma.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:46Sa nägid ainult 25 sekundit. Kogu stseen kestis 40 minutit.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:29
Rahvateater? Kas lapse arvates niisamuti? Ma ei ole ei selle naise ega mehe poolt, vaid lapse. Ma nägin seda videot ja see oli konkreetne lapsevastane vägivald, mida lihtsalt kamp täiskasvanuid pealt vaatas, peale mida topiti see laps kinnisesse asutusse. Ma siiamaani ei suuda uskuda, et selline asi Eestis aset leiab ja on veel igati seaduslik, õudne.
-
Külaline
Mis siin siis muutuma peab hakkama? Tuleb anda Eesti emmedele õigus ignoreerida rahvusvahelist ja Eesti õigust? Tunnistada "kanakarja kambakas" ülimuslikuks õigust mõistvaks meetmeks?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:55See ei ole lapse seisukohast absoluutselt oluline mis eelnevalt toimus vaid milliseks asi kulmineerus. Sellist asja ei oleks tohtinud toimuda. Siinkohal ei lööks ma ka ema risti, et selle video avalikustas. Korralik äratus kogu Eesti riigile, et asjad peavad hakkama muutuma.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:46Sa nägid ainult 25 sekundit. Kogu stseen kestis 40 minutit.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:29
Rahvateater? Kas lapse arvates niisamuti? Ma ei ole ei selle naise ega mehe poolt, vaid lapse. Ma nägin seda videot ja see oli konkreetne lapsevastane vägivald, mida lihtsalt kamp täiskasvanuid pealt vaatas, peale mida topiti see laps kinnisesse asutusse. Ma siiamaani ei suuda uskuda, et selline asi Eestis aset leiab ja on veel igati seaduslik, õudne.
-
Külaline
Tühi teater. Mitu korda on kh kutsunud politsei koju vägivalla tõttu?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:57Et siis 40 minutit eelnevat täiskasvanud inimeste kamba omavahelist sõnelust on selline lõpplahendus lapse suhtes okei?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:46Sa nägid ainult 25 sekundit. Kogu stseen kestis 40 minutit.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:29
-
Külaline
Sind ei huvita, et last jääb see saatma eluajaks?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:55See ei ole lapse seisukohast absoluutselt oluline mis eelnevalt toimus vaid milliseks asi kulmineerus. Sellist asja ei oleks tohtinud toimuda. Siinkohal ei lööks ma ka ema risti, et selle video avalikustas. Korralik äratus kogu Eesti riigile, et asjad peavad hakkama muutuma.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:46Sa nägid ainult 25 sekundit. Kogu stseen kestis 40 minutit.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:29
-
IQJS
Last jääb saatma eluks ajaks see video. Last jääb saatma eluks ajaks see et isa teda vägivaldselt kiskus ja kõrval seisnud politseinikud ei aidanud. Last jääb saatma eluks ajaks, et ta turvakodusse kinni pandi ja seal teda muudkui veendi jaoks veendi ja.. lõpuks valega isa juurde sunniti. Last jääb saatma eluks ajaks, et tema ei-d ei arvestatud.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 15:35Sind ei huvita, et last jääb see saatma eluajaks?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:55See ei ole lapse seisukohast absoluutselt oluline mis eelnevalt toimus vaid milliseks asi kulmineerus. Sellist asja ei oleks tohtinud toimuda. Siinkohal ei lööks ma ka ema risti, et selle video avalikustas. Korralik äratus kogu Eesti riigile, et asjad peavad hakkama muutuma.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:46
Sa nägid ainult 25 sekundit. Kogu stseen kestis 40 minutit.
Ainult esimene neist punktidest läheb ema kapsaaeda. Kõik ülejäänud ametnike kapsaaeda.
Mul on sellest lapsest väga kahju.
-
Külaline
Mitte ükski täiskasvanud inimene selles videos ei hoolinud lapsest. Ja kui emast ja isast saan ma selles mõttes aru, et neil sõidabki teineteist nähes katus minema, siis mida see ametnike armee seal juures tegid?
Videos oli lõiguke olukorrast, mis poleks mitte kunagi tohtinud üldse selliseks eskaleeruda. See oli nende ametnike AINUS ülesanne kogu ettevõtmise juures. Absoluutne, totaalne feil.
Aga kui ma õigesti aru saan, siis just ametnike kohta ongi algatatud uurimine ka.
Videos oli lõiguke olukorrast, mis poleks mitte kunagi tohtinud üldse selliseks eskaleeruda. See oli nende ametnike AINUS ülesanne kogu ettevõtmise juures. Absoluutne, totaalne feil.
Aga kui ma õigesti aru saan, siis just ametnike kohta ongi algatatud uurimine ka.
-
Külaline
See, mis enne juhtus on ilusasti kirjas Õhtulehes. Kokkuvõteks, et ema püüdis 2x last üle anda, kuid kutsuti tagasi, sest laps ei saanud isaga kontakti. Sellega oleks pidanud nn üleandmine lõppema. Aga keegi lasi ida uksest sisse, tulemus on videos.
NAD POLEKS TOHTINUD KOHTUDA.
-
Külaline
Seadused peavad muutuma. Hetkel on vanematel oma laste osas kohustused (mida tuimalt ignoreeritakse ja sellisel juhul ei tee "õigusriik" midagi) ning õigused, mida tihti kuritarvitatakse. Seadused teenivad ainult täiskasvanud inimeste huve ning kui need 2 täiskasvanut, kes lapse saavad, juhtuvad olema täielikud tainapead, või üks neist, siis on üks elu igaveseks rikutud. Lapse eest ei seisa täna keegi. Neid tainapäid on nii meeste kui ka naiste seas, seega mingisugune "Eesti emmetamine" on siin täiesti kohatu.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 15:06Mis siin siis muutuma peab hakkama? Tuleb anda Eesti emmedele õigus ignoreerida rahvusvahelist ja Eesti õigust? Tunnistada "kanakarja kambakas" ülimuslikuks õigust mõistvaks meetmeks?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:55See ei ole lapse seisukohast absoluutselt oluline mis eelnevalt toimus vaid milliseks asi kulmineerus. Sellist asja ei oleks tohtinud toimuda. Siinkohal ei lööks ma ka ema risti, et selle video avalikustas. Korralik äratus kogu Eesti riigile, et asjad peavad hakkama muutuma.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:46
Sa nägid ainult 25 sekundit. Kogu stseen kestis 40 minutit.
-
Külaline
Iseenesest huvitav, sest selles ema avaldatud telefonikõnes, ei ilmuta laps mingit vaenulikkust isa suhtes ja väljavaade isa juures olla ei tundu ka teda kuidagi hirmutavat ega masendavat.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 16:41 See, mis enne juhtus on ilusasti kirjas Õhtulehes. Kokkuvõteks, et ema püüdis 2x last üle anda, kuid kutsuti tagasi, sest laps ei saanud isaga kontakti. Sellega oleks pidanud nn üleandmine lõppema. Aga keegi lasi ida uksest sisse, tulemus on videos.
Kas keegi teine ka seda Õhtulehte paberversiooni luges, kus väidetakse, et ema tegi pingutusi lapse üleandmiseks? Siin mõni avaldab ikka juba nii üle võlli väiteid, et ma kahtlen sellise paberversiooni loo olemasolus, mida internetist leida ei saa.
-
Külaline
Keegi ei filminud ju esimest 40 minutit, kaamera pandi käima, kui asi kriitiliseks läks. Ja õige oligi, muidu jälle keegi ei usu, et isa tiris last jõuga. Mitte ei asetanud last üksteise sülle, nagu advokaadid asja ilustavad. Keegi ei muretsenud lapse pärast, küll aga filmimise pärast.
Vastik lugu.
Vastik lugu.
-
Külaline
Imelik käitumine jah. Ema ja laps kriiskavad, politseinik ja lastekaitse ametnik ei tee väljagi, politseinik muretseb filmimise pärast. Ja mingid meespolitseinikud seisavad üldse eemal ja neid toimub üldse ei huvita.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 17:07 Keegi ei filminud ju esimest 40 minutit, kaamera pandi käima, kui asi kriitiliseks läks. Ja õige oligi, muidu jälle keegi ei usu, et isa tiris last jõuga. Mitte ei asetanud last üksteise sülle, nagu advokaadid asja ilustavad. Keegi ei muretsenud lapse pärast, küll aga filmimise pärast.
Vastik lugu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist